![]() |
17.5.2005/Sana Şiirler
öyle şanslı ki kelimelerim gözlerini görebildikleri için belki ben sadece aracıyım aranızda ve gördüklerini seven sensin sevişini seven ben mutluluğunu bir de yüzünün gülümseyişini hem de başka ihsan eylemem... yoksa yarısı hüzün olurdu ruhumun ağlasan bir dirhem Savaş Aslan |
17.9.2001/Sana Şiirler
hiçbir gölgenin evine uğramadım sana gelirken ve yüreğimin tüm ışıklarını yaktım düşmemek için, şimdi nedensiz, sonuçsuz, yalın, çırılçıplak şimdi sınırsız, katıksız, vurgusuz, sorgusuz kinimi, kirimi, derdimi gövdemden toprağa bırakarak görkemsiz insanlığımla güzelliğinin karşısındayım işte Savaş Aslan |
18.11.2003/Sana Şiirler
sanki karardı havalar sarılmak kaldı bize ve hasreti öğreniyorum şimdilerde, sanki karardı havalar günler geçmiyor da birikiyor, bir yerde öylece kaldı zaman sigaram bitiyor ama, takvimler değişiyor hem de ve hasreti öğreniyorum şimdilerde hasretin…; ince mi ince gülümsüyor bir de bana düşününce, hasretin güzelliğine benziyor acımsa dinmiyor şu kararan havalarda dayanılır değil, dayanmak gerek ama Savaş Aslan |
18.12.2003/Sana Şiirler
aşk da özgürlük gibidir uzaklarda öyle bir parıldar ki insanın koşup sarılası gelir, tutup kanayası gelir insanın dokunası gelir aşka da özgürlük gibi dokunamaz ama… kırarlar o vakit adamın ellerini, adamın aklına giremezler ama aşkı da özgürlük gibiyse adamın, adamın dudaklarına söz geçiremezler çarpıp çıkmışsa tüm kapıları, adamın bir tek kavuşamaz aşka da özgürlük gibi şu zamanda ama hep onunladır aslında aşk da özgürlük gibi aşkı da özgürlük gibiyse adamın aşk da özgürlük gibidir istedikçe güzelleşir tutup adamın şurasına yerleşir güzelleştirir adamı aşkı da özgürlük gibiyse adamın Savaş Aslan |
18.6.2004/Sana Şiirler/Şarkı
istiyorum ki ömrüm bir yolsa bakışlarını çevirip bak o yola bazen nereye gidiyor diye istiyorum ki ömrüm bir yolsa yanından geçtiğinde adımlarını atıp yürü o yolda bazen nasıl gidiyor diye istiyorum ki ömrüm bir yolsa uzaklarda olduğunda kalbine getirip düşün o yolu bazen neden gidiyor diye biliyorum ki ömrüm bir yolsa o yolun içinden kim geçerse geçsin. bakışların geçsin de adımların geçsin de kalbin geçsin de o yolun önünü kim keserse kessin dinlemez yine Savaş Aslan |
18.7.2004/Sana Şiirler
inan kaparsan gözlerini ben sana sihirler getireceğim, denizin kendisini getireceğim kalanından müze yapsınlar! Ay'la anlaşamadık şimdilik ama biraz bekle, deniz geldi gelecek görmeden edemez o suretini denizde inan kaparsan gözlerini ben sana sihirler getireceğim, dağın kendisini getireceğim söyledim, uzun uzun seyredin dedim varken çünkü dönmeyecek bir daha geriye güzelliğini görünce, güzelliğin yanındayken inan kaparsan gözlerini ben sana sihirler getireceğim, kalbimin kendisini getireceğim gölgesini okusun dursunlar sayfalardan çünkü kalemimden dökülen çoğu kez inci değil acı kan oysa kalbimi sana getirdiğim zaman... inan kaparsan gözlerini ben sana sihirler getireceğim seni bu dünyadan alır gibi yapıp ruhumdaki yıldızlara götüreceğim Savaş Aslan |
17.6.2005/Sana Şiirler
bak işte göğsümdeki miğfer delindi sevdiğim tarihin çöplüğüne aktı içimin pis kanı; o gizlice sızan düşlediklerime, bak işte sevdiğim kalbim yeniden şarkı söylüyor seninle sesim hala yorgun ama karanlığım koyu, gözlerin gibi... ama senin siyahında bende olmayan bir şey var senin karanlığın yıldızlarla dolu yıldızlı ******* kadar Savaş Aslan |
19.5.2004/Sana Şiirler
yaşamak vardır: denizin dibi yaşamak vardır: göğün rengi yaşamak vardır: sandalların altındaki dalgalar gibi istemek vardır: denizin dibi istemek vardır: göğün rengi istemek vardır: sandalların altındaki dalgalar gibi özlemek vardır: denizin dibi özlemek vardır: göğün rengi özlemek vardır: sandalların altındaki dalgalar gibi ne denizin dibi ne göğün rengi, sandalların altındaki dalgalar gibi... Savaş Aslan |
19.6.2005/Sana Şiirler
bu dünyada yaşamak çok zor çünkü bu dünyada anlaşılması gereken çok şey var hem de her gün en az bir önceki gün kadar oysa ben seni gördüğüm o ilk andan beri anlıyorum sevgili...kendimi anlar gibi... elimde değil bu böyle hep tanıdık bir yanı var ruhunun getirdiklerinin yüreğime... ben bu yüzden şarkı söyledim hep sen bana bunca uzakken, sen bana bunca uzakken başımı yastığa kor komaz uyudum mutlu çocuklar gibi çoğu kez ya da bazen yaralı bir aslan... ama hiç uykusuzluk çekmedim, yalnızlıktan şimdi yine akşam olacak ve ben yine uyuyacağım derin derin... hem de sen bana yine bunca uzakken yine bunca uzakken ellerine ellerim... Savaş Aslan |
2.1.2004/Sana Şiirler
benim şiirim yürüyebilir sokaklarda, bilekleri ince ve beyazdır elleri çizgi çizgi gözleri kara… benim şiirimin sevinci unutturur hiçliğini insana Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.