![]() |
Bahsetmen
Bahsetmen bana gönül derdinden Bende çok çektim zalim birinden Ah edip gezdim derdin yüzünden Derdimi deşip de üzmeyin beni Bende dertliyim ta ki ezelden Darbeler yedim sevdim diyenden Görmedim vefa bende güzelden Derdimi deşip de ağlatman beni Hüzünlü bıraktı veda etmeden Belayı başıma sardı gitmeden Unutmak mümkün mü ölüp gitmeden Yaramı kanatman bırakın beni O semada buluttur uzaktır benden O gökte yıldızdır ırak gönülden Ah nelerde çektim yarin yüzünden Maziyi deşip de üzmeyin beni M. Tamer Altıparmak Gaziantep |
Bakan bey
Maaş cüzi gider fazla Ekonomist olduk valla Hesap yapa yapa Çağ atladık bakan bey Şekere zam çaya zam Kiraya zam yağa zam Artık buna dayanamam Çağ atladık bakan bey Kararname kanunname Değişsin artık bu gösterge Koşa koşa çok yorulduk Tur atlasak bakan bey Hesap kitap ortada Ortadirek komada İlaç olsa olmaz deva Kele merhem bakan bey M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Bana mı inat
Duruşu sanki gül kurusu Şakağımda ağaran saçlar Ak düşmüş kırarmış çoğu Yıllara değil bana mı inat Ressamın fırçasındaki boya Tuvale değmiş sanırsın Kaderin yüklediği çile Yıllara değil bana mı inat Nedeni bilinmez görülmez Tiz sesleri hayali süsler Ezgiler gibi yüklenmiş sanki Dilimden düşmeyen adına inat M.Tamer Altıparmak |
Başbuğ Türkeş
Başbuğun fikrini baştacı yapın Ülkücü hareket yolunu açın Alparslan Türkeşi yaşıyor sanın Musulu ellere canan etmeyin Kuva-i Milliye ruhu taşıyın Kurtuluş savaşı yine çok yakın Kerkükde parçası kutsal vatanın Tarihi fırsatı heder etmeyin Ülküdaş zorgünde ayrı durmayın Birlikten güç kuvvet doğar toplanın Aşk ile yürüyün düşman çatlatın Banane sanane sakın demeyin Susmasın dillerin yansada ağzın Türkün dostu Türk varmı itirazın Turandan sonrada Kızılelmanın Vebali boynumda yokdur demeyin Türkçülük şerefdir payını alın Turancı olmanın hazzına varın Kızılelma için atiye bakın Başbuğ Türkeşde bir destan deyin |
Bayrağım
Hilalle yıldızla şekil çizmişim Kanımın rengini zemin etmişim Al bayrak ismini seçip demişim Irkımı temsile yetki senindir Nesilden nesile şanlı geçmişim Uğrunda milyonca şehit vermişim Her şeyin üstünde seni sevmişim Devleti temsile yetki senindir Bayrağa düşmanı düşman bilirim İnan ki canımdan çokca severim Hürriyet timsali canım ciğerim Türklüğü temsile yetki senindir Sınıra göklere seni dikerim Gölgende severek nöbet beklerim Mukaddes bildiğim nazlı gelinim Vatanı temsile yetki senindir Göklerde seyreder zevkle süzerim Elimde tutunca aşkla öperim Uğruna ölümse her an görevim Soyumu temsile yetki senindir. M.Tamer Altıparmak |
Bekleyeceğim
Ak çiçeğim kar çiçeğim Gönülden sevdiceğim Yine bahar geliyor Seni hep bekliyeceğim Kırlarda gezeceğim Çiçeksin diyeceğim Yine gönlüm coşuyor Seni hep özleyeceğim Bir başkasın güzelim Canımsın sevdiceğim Gönlüm seni istiyor Özlemle bekleyeceğim |
Bekleyen adam
Ne yağmurda ıslan Nede kar altında üşü Saçakların altına sığın Çağır bir taksi boş ver parasını Hiç olmazsa umutla yaşlan Bırakma gündüz hayali Ve *******de düşü Üşüdüğün zaman gözlerime sığın Çevir telefon numaramı Buluşalım Nağmeler dökülsün sazdan İster şarkı söyle istersen türkü Yorulduğun zaman kollarıma sığın Teklifsiz gel istersen Ben her zaman seninim |
Beni
Tatlı dili sıcak teni Alev alev sardı beni Kaşı gözü gülüşleri Deli edip sardı beni Göz gönül aşk üçgeni Ateş olup yaktı beni Gece gündüz özlemleri Sarhoş edip yıktı beni Beni benden aldı beni Görmek ister gönnlüm yari Yaktı beni cilveleri Deli edip vurdu beni M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Benim Derdim Yalnız beni Ağlatır
Benim derdim yüce dağdan az olmaz Fırtınalar efkarımı dağıtmaz Kara sevda yakdı benim yüreği Kar suyuyla yunsa gönlüm soğumaz Derdin dili yar sevmeden okunmaz İfadesi dert çekmeden tam olmaz Gece gündüz yakdı benim bağrımı Balta kesmez buz sarılsa soğutmaz Benim derdim yalnız beni ağlatır Ciğerimden kan gelir yüreğimi sızlatır Sevdiğinden gül ister muhabbetdir dileği Gözpınarım kurusa gözyaşlarım kurumaz Mehmet Tamer Altıparmak |
Benzemez
Kem gözlerin bakışında fitne, fesat, şer olur, Elalemin bed dilinde iflah etmez söz olur, Nazar değer göz değer, yakar ateş har olur, Seni görüp canan desem eskisine benzemez. Yar dediğim yar demezse yüreğime dert olur, Kader çarkım ters dönerse bir derdimde bin olur, Tomurcuklar el koynunda açılırsa zul olur, El uzanmış döşün gülü tomurcuğa benzemez. Gül dalında açan çiçek dal üstünde süs olur, Arıların kovanında bitki özü bal olur, Ergen kıza el kapısı düğününde ev olur, Alyanaktan el öperse eskisine benzemez. Özü yakan derdin varsa ciğerinde köz olur, Kahve bilem çekilmezse durduk yerde kef olur, Taze gelin döl vermezse yar evinde el olur, Dönüp gelse çöken omuz eskisine benzemez. M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.