![]() |
Bekledim Gelmedin
Ümitler yaprak yaprak hazanla dökülüyor Bahar, yaz geldi geçti sen nerdesin sevgilim İnan ki hasretinden yüreğim sökülüyor Bahar, yaz geldi geçti sen nerdesin sevgilim Dayanma gücüm bitti, beklemekten yoruldum Aşkının çöllerinde kum misali savruldum Yaralıyım yaralı, ben kalbimden vuruldum Bahar, yaz geldi geçti sen nerdesin sevgilim Düşmüşüm ocağına ateşinle yanarım Duymazsın feryadımı ben hep seni anarım Ayrılık rüzgârıyla devrilmiş bir çınarım Bahar, yaz geldi geçti sen nerdesin sevgilim Her anınla ah eder, yüreğimi dağlarım Ayrılık en büyük dert, ben derdinle ağlarım Seni görmezsem kopar bütün hayat bağlarım Bahar, yaz geldi geçti sen nerdesin sevgilim |
Ben Değiştim
Ben değiştim değiştim Seninle ben değiştim Bende eski bene ait Hiçbir eser kalmadı Beni bu hâle nasıl Getirdin şaşıyorum Sanki ömrüm sen oldun Ben seni yaşıyorum Hâlimden şikâyetçi değilim Ben böyle memnunum Ben aşkınla mecnunum Seninle olmak her şeye bedeldir Seninle olmak anlatılmayacak Kadar güzeldir Elinin değdiği Bir parça kuru ekmek Bana bal olur Seninle yokuşlar Bana düz yol olur Yanında batsa da güneş Üstüme hüzün çökmez Seni gördükçe gözlerim Damla yaş dökmez Kendimi senin yanında Rüyada sanıyorum Uyanmayayım diye Mevla’ya yalvarıyorum Ben değiştim değiştim Seninle ben değiştim Bende eski bene ait Hiçbir eser kalmadı |
Ben Sana Uyarım
Saçının rengi diye Seviyorum siyahı Resimlerine bakarak Ediyorum sabahı Gül yüzünü görmeden Dağılmıyor kederim Çekmekle bitmiyor Senden uzakta derdim Seni ne zaman görsem Bahar sevincinden farklı Bir sevinç duyarım Ölüm olsa da sonu Ben sana uyarım Seni çok özledim Cennet gözlü meleğim Geleceğim diyorsun ya İşte bu yeter bana Gelince buluşuruz Uzun uzun konuşuruz Diyorsun ya… İşte bu yeter bana İstediğin zaman öderim Can borcum olsun sana Ben seni günlerce değil Ben seni senelerce beklerim Ben seni mahşere kadar beklerim Geleceğim diyorsun ya İşte bu yeter bana İstediğin zaman öderim Can borcum olsun sana |
Ben Seni Arıyorum
Hasretin beni her gün yüreğimden vuruyor Çölde su arar gibi ben seni arıyorum Unutamadım her sözün şu aklımda duruyor Çölde su arar gibi ben seni arıyorum Alev alev ateşler sardı her bir yanımı Sen olmadan yanımda göremem yarınımı Sensiz yaşamaktansa Allah alsın canımı Çölde su arar gibi ben seni arıyorum Hep adını anmaktan çatladı dudaklarım Kuru yaprağa döndü sarardı yanaklarım Vücudumu taşımaz dermansız ayaklarım Çölde su arar gibi ben seni arıyorum Gönlüm ya seni ister, ya da yine ya seni Sanki kalbime batmış tüm güllerin dikeni Dünyada bulamazsın benim kadar seveni Çölde su arar gibi ben seni arıyorum |
Ben Seni Özde Severim
Sana gelmeyen yollara halılar serseler İnan ki ayak basmayacağım Sensiz dünyayı bana verseler İnan ki dönüp bakmayacağım Ben seni sözde değil Ben seni özde severim Ben seni baharda, güzde, Ben seni her mevsim severim Ben seni tahmininden çok severim Sen aklımı başımdan alan yarsın Yüreğimde bir tek sen varsın Hasretine dur de parçalanmasın Ben seni sözde değil Ben seni özde severim Ben seni baharda,güzde Ben seni her mevsim severim Ben seni tahmininden çok severim. |
Benden Ayrılamazsın
Kan tutar gibi seni tutacak benim aşkım Ayrılmak istesen de benden ayrılamazsın Deryalar gibi seni yutacak benim aşkım Ayrılmak istesen de benden ayrılamazsın Sen de anlayacaksın; bir bizim kaderimiz Sevincimiz, coşkumuz; bir bizim kederimiz Sevgilim yeter artık yanmasın ciğerimiz Ayrılmak istesen de benden ayrılamazsın Seninle gördü gözüm, seninle güldü yüzüm Öyle kıymetlendi ki ismin ile her sözüm Senden ayrı geceden farklı değil gündüzüm Ayrılmak istesen de benden ayrılamazsın Beni sen de seversin bunu neden gizlersin Hislerimde yanılmam, sen de beni özlersin Halimi merak eder, uzaklardan izlersin Ayrılmak istesen de benden ayrılamazsın |
Benden Uzak Dr
Neşe umuyorken verdiğin keder Keskin bakışların kurşundan beter Gururlu hallerin beni kahreder Çık artık dünyamdan, benden uzak dur… Dünümü gösteren aynam gibisin Çektiğim acının sen sebebisin Yalancı aşkının çarpan kalbisin Çık artık dünyamdan, benden uzak dur… Sanki alay eder, dalga geçersin Açmadan gülleri neden biçersin? Hayatımı yudum yudum içersin Çık artık dünyamdan, benden uzak dur… Merhamet etmezsin yaktığın cana Dönüp de bakmazsın döktüğün kana Nasıl çıkacaksın yüce divana Çık artık dünyamdan, benden uzak dur… |
Beni Benden Ettin
Beni benden ettin çekip gitmekle Verdiğin ümidi aldın elimden Sanki mutlu oldun veda etmekle Sen mesulsün bu perişan halimden Ayrılığa sürgün aşka davetin Ne kadar acıymış tadı gurbetin Nedir cehennemden farkı hasretin Teselliyi bekler oldum ölümden Gözüm açsam anıların vuracak Seni göremezsem kalbim duracak Gülsüz bülbül nasıl yuva kuracak Gülüşlerin gitmez hiç hayalimden Sabahlara kadar gelmiyor uykum Gözlerinde bayram ederdi ruhum Nerdesin ey benim vefasız ahum Seni silip atamadım gönlümden |
Beni Bırakacaksan Hiç Sevme
Her şeyi açık seçik baştan konuşalım Ağlayacaksak baştan ağlayalım Ayrılacaksak baştan ayrılalım Birbirimizi tanımalıyız Birbirimizi anlamalıyız Ya bu aşk başlamadan bitmeli Ya da sonsuza dek devam etmeli Ben sevmekten değil Terk edilmekten korkuyorum Ben seversem tam severim Ben bağlanırsam kopmamak üzere bağlanırım Ben koparılmaktan korkarım Birbirimizi tanımalıyız Birbirimizi anlamalıyız Ben yalancı baharlara kanmam Anla beni ben boş yere yanmam Sonunda ayrılacaksa yolumuz Sonunda kırılacaksa kolumuz kanadımız Biz bu aşktan uzak duralım Bizi en iyi biz biliriz Bizi bizden soralım |
Beni Bırakma
Hasretini gönlümden Söküp atmadıkça Bende ne rahat olur Ne de huzur Seni kaybetmek korkusuyla Bir gün kalbim durur Ne olursun beni Sensizliğe bırakma Ne olursun beni Ateşlerde yakma Benim bu canım Feda olsun aşkına Ölürüm ben ölürüm Senin zümrüt bakışına Sen gidersen gönlüme Akın eder korkular Gözlerime girmez *******i uykular Elimde değil işte Korkmamak elimde değil Ben sensizliğin ne demek Olduğunu çok iyi biliyorum Senden uzakta her gün Bin defa ölüyorum Ben sensizliğin acısını Sensiz günlerde tattım Ben senden uzakta Cehennemi içime kattım Ne olursun beni bir daha Sensizliğe bırakma Ne olursun beni bir daha Ateşlerde yakma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.