![]() |
Bilmiyorum yoklugunda ben neyim?
Gecenin en ortasındayım Yıldızlar kayıyor ellerimden Yalnızım,yapayalnızım Bir sonbahar şarkısıdır dilimde Hiçbir şey yok ki değişen Özlemin yerli yerinde Yüreğimin batı cephesindeyim Hani insan tanımaz ya kendini Bilmiyorum yoklugunda ben neyim |
Bitmeyen Senfoni
Bir ezik keman sesi Yüreğimi dağlıyor Kim bilir hangi ülkede Hangi insan ne dert için ağlıyor Dedim ya keman sesi Beni aldı başka alemlere götürdü Bilinmez ki bu keman sesi Kaç kişi ye de göbek attırıyor Bir yanda yaşayanlar Diğer yanda ölenler Adı konulmuş dünyanın kanunu Ya kendinize hiç sordunuz mu? İnsanların kendi kanunu hukuku yok mu? Bir yanda karıncayı ezip vicdanı ile boğuşanlar Diğer yanda banka hesaplarını eksik bulanlar Dedim ya sordunuz mu kendinize Zengin olmak mı vicdanınızı sorgulamak mı beyninizde Bitmiş insanların hayatta kaybedecekleri hiçbir şey yoktur Ama fakir insanların şerefini hasiyetini onurunu alamazsınız Onun ederi çoktur Dedim ya keman sesi Bir soluk bir insan nefesi Özgür insanları tutamazsınız Onların yoktur altından kafesi Zincire bağlasanız da Kafalarında çalar hep hüzünlü keman sesi |
Boş Oda
ı Kadın girdiğinde bomboştu İçerisi itiraf:loştu Bakındı kadın Delil bulamadı Rahatladı ıı Bir süre kaldı Sessizliği dinledi İçinden kim bilir Kimler girdi dedi: Bir yandan da Umarım kimse girmemiştir. Diledi. ııı Kadın bu sessizliğe katlamadı Olay çıkardı Bağırdı çağırdı Kırdı döktü Bu hissizliğe katlanamazdı. Sövdü ıv Girdiği yer adamın sessiz Sakin kalbi idi Adam o kadından sonra Düzelmedi Halada Kimseyi sevemedi |
Bu Akşam
Bir gariplik var bu akşam Bakalım sonu nereye varacak Ya benim ya birilerinin tadı kaçacak Bu yazının sonu nereye varacak Senin tadın yok bu akşam Belli idi zaten sabahtan Kızıyorsun bana hissediyorum bunu Solgun gördüm ya suratını Meyhanede aldım soluğu Bir tuhaflık var bu akşam Yapma bana bunu Ben sensiz deli divaneyim Sanki rakı ile sevişiyor Senide içer gibiyim. |
Bu Gün Benim Doğum Günüm
Nasılda aceleci davrandı yıllar Sanki yangından kaçırılacak mal var Her yılım da elem acı keder var Bir kez bile sevemeden geçti yıllar Yok saçlarım beyazına aldırmayın Yaş icabı sanırım o gri kırlar Daha yaşanacak bilmem ne var İhtilal mi görmedi bu gözler Acı söz mü duymadı yaşayan anılar Az mı omuzladı bu kollar İnancı uğruna ölen dostlar 41 yaş oldu amma da hızlı geçmiş yıllar Size benden nasihat Ben doymadım yaşamaya Sahiplenen kıskanan erkek İster kızlar Üzmeyelim onları sevelim Hay di beraber olalım dostlar |
Bu Sabah
Bu sabah erken kalkmam lazım Her zaman ki gibi geç değil Kravatımı yolda bağlayacağım Her zamanki gibi evde değil Bu sabah farklı olmam lazım Bu sefer başka her zamanki gibi Sana söz verdiğim ve tutamadığım Sözler gibi değil Bu sabah farklı olacağım bunu bil Bu sabah seni unutacağım Kendimi değil İster bana kız ister nefret et Ama şunu bil ki Bu sabah farklı olacağım Yoksa öldürecek beni bu dert Severken iyi idi şimdi ise dert Dediğini duyar gibiyim Ben bu sabah sıradan biriyim Ben değiştim Bildiğin gibi değil. |
Bu Şehir
Işıkları yok ki bu şehrin *******i yansınlar Sevmemiş ki kimse seni Benim kadar yansınlar Toprağı yok ki bu şehrin Güller dikip koklasınlar Kimse sevmemiş ki seni Diri d i r i mezara koysunlar Havası yok ki bu şehrin Bir kez nefes alsınlar Sevmemiş ki kimse seni Severken murat alsınlar Taşı yok ki bu şehrin Taş üstüne taş koysunlar Kimse sevmemiş ki seni Bu sevdaya baş koysunlar ...... yok ki bu şehrin seni sevip tanısınlar sevemez ki kimse seni ismini beynime yazsınlar |
Bu Şiir Sana
Kaç gün oldu bilmiyorum Ben öleli içinde Gözümde karıncalar içimde Sen Kaç zaman oldu bilmiyorum Seni görmeyeli Rüyamda sen kalbinde Kem Ne zaman öldürdün beni İçinde Haberim bile yok Ne zaman yaptın kendine Kurban sevgili Yeni ölüleri görmek için içinde Kendine edecek itirafın Bile yok Seven yemeye doymuyorsun Senin için fark etmiyor Aşka Aç yada Tok |
Büyüdüm
Büyüdüm de ne oldu sanki Oyuncaksız oyunsuz kaldım Yaramazlıksız kaldım Uyandım bunları düşündüm Kalbim duracak sandım. Bir sürü mesuliyet aldım Büyüdüm de ne oldu sanki Aç Susuz Sensiz Hissiz Sebepsiz Kaldım Ölüyorum belki şimdi Ama olsun Bende bir zamanlar Çocuktum Her şeyim vardı Elimde sermaye Sevdalarım kaldı |
Canım
Canım Bakma bana öyle ağlamıyorum Gözlerimden yaş geldi Ellere kavuşmak Bana sıla denk geldi Seni düşüncünce içim kanıyor Canım İyiyim Merak etme Ciğerimden kan geldi Ölüyorum/gidiyorum Kızma bana Ben istermiyim ayrılmayı Yolculuğa sensiz çıkıyorum Bana emir tek geldi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.