![]() |
Buda Allah Rızası İçin
Bir Cuma günü >>Kuran >>>okurken S.A. uykuya dalar ve rüyasında Peygamber >> > >Efendimiz onun karşısındadır ve ona şunları söyler: >> > > >> > >* * * *Bir hafta İçinde 7000 insanin öleceğini, ama hiç birinin de >>gerçek >> > >bir Müslüman olmayacağını, >> > > >> > * * * *Son zamanlarda pek çok kimsenin Allahın istediği düzgün ve dürüst >> > >işler yapmadığını, bu zamanların kötü zamanlar olduğunu, >> > > >* * * *Bu zamanda evli kadın ve erkeklerin eşlerine sadık >>kalmadıklarını, >> > >genç kızların erkekler gibi her yere girip-çıkıp gezer >> > >olduklarını, edepli >> > >>> >giyinmediklerini, >> > > >> * * * *Tüm gençlerin velilerine ve diğer >>>insanlara saygı göstermediklerini, >> > > >> > >* * * *Zenginlerin fakirlerle ilgilenmediklerini, artik sadaka ve >> > zekât vermez olduklarını, >> > > >> >* * * *İnsanların namaz kılmadıklarını ve oruç tutmadıklarını, >> > >oysa Mahşer >> > >Gününün yaklaştığını, >> > > >> >>> * * * *Kısa bir zaman sonra gökte sadece bir yıldız kalacağını ve > >>> >dua kapılarının kapanacağını, >> > >> > >* * * *Kurandaki yazıların >>>silinerek okunamaz olacağını, > > >> > >* * * *Güneşin Dünyaya çok yaklaşarak tersten doğup batacağını... > > >> > >Peygamber efendimiz ayrıca şunları da ekler: > > >> > 'Her kim bunu okurken yanında başkaları varsa onların da duyacağı >>şekilde > >açıktan okusun. Bunu yapan kişiye Cennet de bir yer ayrılır ve her >> > >kim >>bu >> > mesaja inanmayacak olursa, ona da Cehennemden bir yer ayrılır. Bir >>dilek >> > >sahibi bu mesajı >>> >>> >>>kopyalayıp başka insanlara dağıttığında dileği >yerine gelir.' >> > > >> > >Rüyayı anlatan S.A. bunların doğru >>> >>>olduğuna inandırmak için şu >> > >yemini >> >etmiş: >> > >'Bunlar doğru değilse, gerçek bir Müslüman gibi ölmeyeyim! ' >> > > >> > Peygamber Efendimiz yukarıdaki durum tespitinden sonra aşağıdaki >> > >tavsiyelerde bulunur: >> > > >> > * * * Günde beş defa namaz kılın, >> > >* * * Oruç tutun, > >* * * Hırsızlık yapmayın, >> > >* * * Fakirlere yardım edin. >>> >> >>> > >> Her kim bu mesajı 25 kişiye dağıtacak olursa, 3 gün içerisinde >>> >> mükâfatlandırılacaktır. Biri bunu yapmış ve çalıştığı firmadan zam almış. >> > >Biri inanmamış, sevdiği zarar görmüş, bir başkası yarın >>> >>> >>>yaparım > >demiş, fakat yapamayacak duruma düşmüş. > > >> > >Lütfen bunun yalan olduğunu sanmayın! Bu mesajı silip geçmeyin ve >> > >>> >kopyalayıp yollayın >> Uğur Çakmak |
Bülbül Yanmasın
Seni seviyorum desem inanır mısın Hadi gel bu yolda benle var mısın Koparma gülleri bülbül yanmasın Aşkına yanmışım tut ellerimden Gel hadi aşkın üçgenindesin Bir ucunda sen bir ucunda benim Gülsün tebessüme doysun gözlerin Aşkına yanmışım tut ellerimden Uğur Çakmak |
Can Medine, Can Medine
Bağrında nur yatırırsın Dünya yı aydınlatırsın Her gönülde anılırsın Can Medine, can Medine Gelenler geri döndü mü Ağladığını gördün mü Kabe ne yüz sürdürdün mü Can Medine, can Medine Bekle bende geleceğim Toprağını öpeceğim Sevgilime varacağım Can Medine, can Medine Bayılırım bir kez görsem Ersem onun nur yüzüne Hayallerim hep seninle Can Medine,can Medine Allah ım nasib et bana Ağlıyorum yana, yana Bu gün de dualarım da Can Medine, can Medine Benim hediyem küçüktür Senin nimetin çok büyük Gelemedim boynum bükük Can Medine, can Medine Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Ceketimi Satarım
canını sıkma güzelim ben alışkınım zaten bırakıp gidemem deme git! ben bırakıp gidilenlerdenim. ben seninle güldüm seninle ağladım herşeyimi seninle paylaştım ama istemediler sen mutlu ol diye severek ayrılalım sen istemesende hadi gel otururalım ve ayrılalım seni nasıl bırakırım deme beni düşünme canım oturalım ayrılalım... ben yine gülerim bakma ağladığıma... hadi gel son kez gezelim üşümem canını sıkma hüzünleri giyerim ağlayıp durma bari bugün gülelim... nereye gitmek istiyorsan söyle, neresi olursa olsun farketmez param yeter yetmezse ceketimi satarım... Uğur Çakmak |
Canımı Kurban Edeyim
Söyle dünya ne diyeyim Sevdiğimi isteyeyim Sen o aşkımı bana ver Ben uğrunda can vereyim Dünya döner günler geçer Yarim başkaların seçer Ne tebessüm ne de yar var Söyle dünya ne vereyim Her adımımda hayal var Sevdam benden yiter gider Senin canın neler ister Söyle dünya ne vereyim Sen sevdiğimi ver bana Canım kurban olsun sana Seviyordum derse bana Söyle dünya ne vereyim Bir kez sevdiğini dese Canım versem istemese Benden bir şeyler istese Gel dünya seni vereyim Uğur Çakmak |
Cesetler Gibi
İlk defa böyle bir sevda gördüm Bir günlük değil bir ömür sürdüm Seni onunla beraber gördüm Bunu yapmamalıydın ******** bana Demek bir oyundu sürdüğün sevda Ben canımı verirdim seninle bu yolda Seni görünce onun kolunda Şakağına bir kurşun sıkmak istedim Nasıl yaptın bunu hiç sevmedin mi Verdiğin ümitler bir heves miydi? Ne böyle aşk gördüm,nede böyle sevgi Kurşuna bulanmış cesetler gibi Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Çek Yürekten Canı Kurut Kanımı
Anlaşılmaz oldu gayri sözlerim Coşkun sele döndü benim gözlerim Merhamet etmezsen ben ne ederim Sığındım kapına boynum bükük yarabbi nam için yazdıysam senin adını çek yürekten canı kurut kanımı sen benim rabbimsin verdin canımı kurban olsun canım al vur boynumu kulluk edin dedin bizi yarattın cehennemi yakıp, yakıp kararttın çoğu kavimleri azaba kattın çoğuna dünyada cennet yaşattın bizi hak yolunda sabit kıl yarab her cihanda bizi aziz kıl yarab merhamet etmezsen yanarız yarab resulüne bizi kavuştur yarab Uğur Çakmak |
Çürüsün Sandığında (Bir Ölüyüm Mezarsız)
Yarim terk ettin gittin Beni yaban ellerde Gözlerim de yaşların Yar hakkı kaldı sende El ele tutuşurduk Temmuz akşamlarında Yar yaptığın çeyizler Çürüsün sandığında Her şeyi düşünürdüm Ayrılmamızı asla Yürüyen bir ölüyüm Her adımımda yas la Bırakıp gittin beni Bakmadın hiç ardına Her gün bir kandil gibi Yanıp durdun bağrımda Acımasız vefasız Canım yandı insafsız Bir gün karşılaşırsak Bir ölüyüm mezarsız Uğur Çakmak |
Değmezmi
Sanma ki yıldızlar hiç sönmeyecek Aşkımız bir ömür boyu sürecek Yıllara verdiğin bu kadar acı Elbette bir gün sana dönecek Bu kadar insafsızlık sana yetmez mi Tükettin ömrümü buna değmez mi Hadi oradan dert tükenmez mi Ne olur aşkımı bana geri ver Uğur Çakmak |
Demek Buraya Kadarmış Gözlerimin Nuru
Demek buraya kadarmış gözlerimin nuru Gidiyorsun Ardına bakmadan gidiyorsun Özle beni canımın içi Özle uzaklardan beni Ben seni nasıl özlüyorsam sende öyle özle beni Unutma sakın oralardan beni Beklide özlemezsin Çünkü sevmiyorsun ki beni İnan çok seviyordum seni Artık sen yoksun buralarda Yine gezeceğim körfezin ıssız sokaklarında Sana anlatamayacağım bu saatten sonra Seni ne kadar sevdiğimi Tamam bana acımadın da Gözlerime yazık değimli Gönlüm can çekişiyordu Hani en son sevmiyordun ya beni Ne anlatayım sana Ne söyleyeyim gidiyorsun Geldiğinde ben yokum buralarda Belki soğuk kışlalardayım Beklide ısısız mezarlıklarda Nasip olur mu seni görmek bilmiyorum Bir kez daha Bir kez daha gözlerine bakmak nasip olur mu Ferhat deseler de bana Aşkından mecnunum aslında Bu gün sende gidiyorsun ya Gidişini seyretmek ölmekten beter Hangi insan dünyada iken benim gibi azap çeker Düşün ki daha kabir bedenimi bekler Ahret im ise özler Sen cehennemden daha çok yaktın beni Cehennemden daha çok yaktın İşte gidiyorsun Yolun açık olsun diyemedim affet Belki duyarsın diye son kez söylüyorum Ey gönül sarayımın prensesi Yolun açık olsun Yine görmek istiyor gözlerim Yüreğimi hasretinle yakma Eğer canın sıkılırsa ara Mutluluğunu paylaş benimle bana acı verse de Yeter ki sen mutlu ol Tebessüme doysun gözlerin Yine bu ıssız sokaklara Seni beklerim…. uğur çakmak Uğur Çakmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.