![]() |
Fotoğraflar
Dalgalar kır çiçeklerini getirecek bugün Doyasıya sarılmak var diyor deniz Mutlu et diyor gün. Sev! Sev ki geriye dönüp baktığında, Rengarenk hatıralar tebessüm etsin Fotoğraflarda... Özlem Bogner |
Geçmişi Unutuyorum
Senden öncesi yok Seninle mutlu oluyorum. Güneşin böyle doğduğunu İlk kez görüyorum. Kuşlar bir başka ötüyor Doğayı dinliyorum. Senden önce hayat yoktu Geçmişi unutuyorum. Özlem Bogner |
Gelseydin
geri dönseydin, gözlerim dalıp dalıp gitmezdi ufuklara hasretin prangaları bağlamazdı beni paslı tellerle ölümcül sevgiler taşımazdım gönlümde hem böyle hasret şarkılarına adamazdım kendimi belkide gelseydin, kahrolmuşluğuma kahkaha atmazdı rüzgarlar dağılmazdı umutlarım kumdan bir saray gibi zifiri *******de seni düşünürken kan kusmazdı dudaklarım hep böyle durup durup ölesiye ağlamazdım ayrılık şiirlerinde yitirmezdim kendimi seni beklemezdim gelir ümidiyle gelmeyince, aramayınca en koyusuna çekilmezdim yalnızlıkların yaşamak bir angarya olmazdı belki de bir günde bin defa ölüp ölüp dirilmezdim gelseydin, evrendeki tüm hasret çiçekleri solacaktı belkide bambaşka bir mevsim başlayacaktı gözlerimde ve bir kürek mahkumu gibi bu mısraları yazmazdım o dönmeyen sevgiliye Özlem Bogner |
Gözleri Kara Güzel
Sanadır tüm şarkılarım, türkülerim Sanadır tüm bitmeyen hayallerim sanadır geçmiyor dediğim *******im Sanadır gözleri kara güzel Banadır tüm hasret ayazları Banadır tüm hüzün rüzgarları Banadır aşıkların sevdaları Banadır gözleri kara güzel Özlem Bogner |
Gökkuşağım
Gece rüyam, gündüz düşüm... Gökkuşağım, renk cümbüşüm... Niyet tuttum, fal baktırdım... Sen sevmezsen ölürmüşüm... Özlem Bogner |
Gözlerin
Bir gönül yangını bu, Bir aşk fırtınası yaşanan, Bir deli düştür kurulan Gözlerinden... Bir umutsuzluk özlemi bu, Bir asi rüzgar saçlarıma karışan, Bir yağmur gözlerimden akan Gözlerine... Bir ceylan bakışıdır bu, Bir sabah güneşi dünyamı aydınlatan, Bir güz yangını belki içimi yakan Gözlerinle... Bir sevdanın masalı bu, Bir ab-ı hayattır ellerinden aşk, Bir hasret sürgünü yaşanan Gözlerinle... Özlem Bogner |
Gül Vakti
Bir gül vaktidir seninle sevda, Gül bahçelerinden gönlüme gelen Gül kokularında sevdasına kandığım, Bir gül vaktidir seninle sevda... Gönlümde açar güller benim, Sen açarsın güller gibi gönlümde Gözlerim 'gülüm' diye görür seni, Bir gül vaktidir seninle sevda... Gülümseyerek başlarım seninle güne, Benimseyerek hayatıma gülüşlerini Sen açarsın sinemde gonca gonca, Bir gül vaktidir seninle sevda... Güllerine kandım, gönlüne vuruldum, Gözlerinde yandım, ellerinde kül oldum Gül yağmurlarında söndüm, Bir gül vaktidir seninle sevda... Gül bahçelerindeyim, sendeyim Yapraklarımda çiğ var, gözlerimde gözlerin Gülüm diyemem solarsın diye, Bir ömrü seninle yaşamaktır sevda... Özlem Bogner |
Hayat
Hayat, Bir uzun yoldur. Sevinçler,mutluluklar vardır hayatta; Gökkuşağı gibi ama uzak Acılar,üzüntüler,kederler vardır Toprak kadar yakın Hayatta; Başarı vardır, Azim,kuvvet,güç olunca Hayatta; Gözyaşı vardır Yaşanan mutluluklarda,acılarda Hayatta; Güzellikler vardır, Çiçekler, Güle aşık bülbüller Seven kalpler gibi, Hayatta; Ayrılıklar vardır, Kuşların göçü, Gemilerin demir alması gibi, Ölüm gibi... Özlem Bogner |
Hüzünlü Gözler
Yine hüzün gördüm gözlerinde Yine boğan karanlıklar Oysa sevgi doluydu bakışların Güneşlerden sıcak Rüzgarlardan serin Yine hüzün gördüm gözlerinde Yine sayısız damlalar Oysa tebessümler oynaşırdı bakışlarında Aydan parlak Bulutlardan ak Yine hüzün gördüm gözlerinde Yine sessiz çığlıklar Oysa yemyeşi bakardın hep gözlerime Baharlar gibi Denizler gibi Özlem Bogner |
İlk Sevgi
Ne saray isterim,ne taç Ruhum sevdaya muhtaç, Allah'ı unuttum,sana taptım Sevmekti günahım Söyle,söyle Sana ben ne yaptım? Şimdi sensiz,yalvaran ruhum İlk önce beni öldür, Öldür beni Allah'ım Çok sevdim,sevildim, Her arzuya atıldım Bazen mesut,bazen aldandım Anladım ki aşk çarpan bir denizdir İlk sevgi kalplerden silinmeyen bir izdir... Özlem Bogner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.