![]() |
Biri bana soylesin gunahim neymis
ne kotu bir baba oldum nede bir evlat hak etmeden cektim koskoca bir dert yaramadi bizlere su zalim gurbet biri bana anlatsin gunahim neymis hak etmedim inanin ben bu dertleri var ise acin okuyalim gunah defteri goze aldim bu gidisle cekip gitmeyi biri bana anlatsin gunahim neymis biktim yeterin ALLAH askina donderdiniz beni sanki saskina ben olunce garip yazi mezar tasima biri bana soylesin gunahim neymis Hüsamettin Güven |
Bitsin artik bu ask sıkılıyorum
Yerer artik bu kadari fazla oluyor Mutsuzlukta careyi bende buluyor Cive yapip aklinca benle oynuyor Bitsin artik bu ask sıkılıyorum Kaderime boyun ben egmeliyim Bundan sonra seni gormemeliyim Degmezmis senin icin olmemeliyim Bisin artik bu ask sıkılıyorum Yalanlarla beni aldatiyormus Seviyorum diye rol yapiyormus Yaziklar olsun utanmiyormus Bitsin artik bu ask sıkılıyorum Hüsamettin Güven |
Bu dunya kotulerin dunyasi
iyiler hic gulmuyor pek seveni olmuyor toplumde yer bulmuyor bu dunya kotulerin dunyasi durus olan uzulur itis,kakis kizilir omur boyu ezilir bu dunya kotulerin dunyasi durustluge prim yok kotulere zulum yok zalimlere olum yok bu dunya kotulerin dunyasi Hüsamettin Güven |
Bu dunyanin kanunu
alehinde konusurlar yuzunede gulusurler esas durus durusurlar bu dunyanin kanunu calar,cirpar kizarlar padisahta yaparlar bir de rutbe takarlar bu dunyanin kanunu malisefki oyle olur hep ezilen garip olur soyguncular kral olur bu dunyanin kanunu Hüsamettin Güven |
Bune bicim duzenmis
buyuge guc yetmiyor kucuge soz gecmiyor dogru para etmiyor bune bicim duzenmis aza koysan dolmuyor coga koysan almiyor taraf olsan olmuyor bune bicim duzenmis birbirini ezerler cemkirerek kizarlar cocuklari uzerler bune bicim duzenmis Hüsamettin Güven |
Bune bicim kader
gulmek bana harammis benim bahtim karaymis anlasilmaz olaymis bune bicim kader niye ben olmuyorum nasip degil gulmuyorum sanki gulmek bilmiyorum bune bicim kader kaderi yazan allahtir karsi koymak gunahtir sanman sakin isyandir bune bicim kader Hüsamettin Güven |
Buyuledin beni guzel
kalem kas ve gozlerinle nazik olan gul teninle hakikatli sozlerinle buyuledin beni guzel ozlem dolu bakisinla bana cilve yapisinla tatli,tatli gulusunle buyuledin beni guzel hep hayaller kuruyorum ben seni cok seviyorum senin icin oluyorum buyuledin beni guzel Hüsamettin Güven |
Cag atlamis insanlar
El aleme iyi gorunurler Sagda solda hep ogunurler Caktirmadan is gotururler Cag atlamis insanlar Haram helel fark etmez Nikah onlari duzeltmez Durustlukse hic acmaz Cag atlamis insanlar Purdikkat caktirmazlar Allah kitap korkmazlar Saga sola aldirmazlar Cag atlamis insanlar Hüsamettin Güven |
Cagir beni kosa kosa geleyim
seni nasil arzu ettigimi bir bilsen sana hasret su halimi bir gorsen yalnizliktan oldugumu bir bilsen cagir beni kosa kosa geleyim sensiz gunler zor geciyor be askim caresizim neyapayim ben sastim sabir diye dertle doldum ve tastim cagir beni kosa kosa geleyim seviyorum anla benim halimi cikart aradan dost gorunen zalimi birak canim bensizlige talimi cagir beni kosa kosa geleyim Hüsamettin Güven |
Caresizsin caresiz
Hakkinyoktur sevemezsin Karsilikmi goremezsin Hep vururlar olemezsin Caresizsin caresiz Neyapsan yaranamazsin Sen kendini adarsin Bir umuttur yasarsin Caresizsin caresiz Hasta olsan bilmezler Birgun hatir sormazlar Ellerinden tutmazlar Caresizsin caresiz Hüsamettin Güven |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.