![]() |
Asansör
zemin de bir kat terasta bir kat aradaki farktır hakikat Reyhan Tataroğlu |
Askılık zaman
dökülürken takvim yaprakları zamanın gözyaşları kim koparıyor... dalında okusak güneşten önce imsak... kerahat yasak yaşasak... yaşasak... zaman zaman zamanı tersinden yaşasak şeffaflıkta aşk yasak... Reyhan Tataroğlu |
Astronot
hizaya gelmeyeni kim getirecek hizaya yalnız, olmaz bu iş çıkmakla uzaya Reyhan Tataroğlu |
Aşk olsun! da...
Kırbaçlar şaklar,gönlümün sırtına Şahlanır kopar,koptukça fırtına Önünde duramaz engel,ne de çengel Duymaz nefsimi,çağırsa da döngel Sökülürken,atılan birer birer dikişler Gönülden olur,usta terzilik işler Aşkı dikerken,sağlam atılmalı ilmek Ölüm olsa bile makas,olmasın kesilmek Aşk,pencereden sevmek,girmektir kapıdan Sarılırken kefene,çıkmaktır ayakkabıdan Aşk,gönül evine giren bir misafir Üç günden sonra ev sahibi olan fakir Aşk,ötelerin ötesi, berilerin berisi Aşk sevenlerindir,sevenlerin öteberisi Reyhan Tataroğlu |
Aşk,akıldan ''/''dür
Akıl... Sadece gerçeği hayal eder Aşk... Terk eder hayali,gerçeğe gider Reyhan Tataroğlu |
At binenin...
''Hak '' dedim çektim kılıcımı heyhaat! başımdan aldılar tacımı Reyhan Tataroğlu |
Ay Çiçeği...
(Yiğenim İlhan/İlter'e sevgilerimle...) Acı bir tebessümle... ''Ay Çiçeğim'' derken hücresinden Gözleri dalıyordu Tek bir noktada kalıyordu Hıçkırıklara boğuldu ansızın Düştüm eline imkansızın Bu olsa gerek son nefes Ey! Gardiyanbaşı...ses...ses Elinde bir anahtar Ha bire ihtar...Ha bire ihtar... ''Sen bana mahkumsun... Ben deniz,sen bir tanecik kumsun'' Elleri tuttu,kelepçe Bu da masum bir pençe Gözler çalar iken kurşunu Haince bir emir''vur şunu'' Her bakış bir isabet Ki hesabını...hesap et Çıkardım teker teker Biri var ki canımı çeker Asılırım çıkmaz ''Sık'' derim sıkmaz Sen hücrede ki sevdam Ben aşka mahkum bir adam Biliyorum... Ey! Gardiyanbaşı Kalbinin her atışı Ölümümü bekleyecek Bilmezmisin ki... Sen ölünce o ölecek... Yalvarırken Allah'a Aşka bir kurban daha Verilmesin der iken Güldeki bu diken Başını öne eğdi Feryadı göğe değdi Merhamet değildi gayesi... İşte onun hikayesi... Reyhan Tataroğlu |
Ay/Yaşım
Aya güneş doğar, güneşe ay doğmaz Aşk ile yanan, meşk ile soğumaz Reyhan Tataroğlu |
Ayağa düşürme...
o nur sen... bende... o nurum sende o nursuz kalırsam yaşanmaz bu bedende... Reyhan Tataroğlu |
Ayna
dün de gördüm seni bugün de gördüm seni yarın değiştir de/seni mutlu et beni Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.