![]() |
Asacaksanız sandım
Sıkıldım ben burda bilmem nedendir Tek başıma kaldım aldandım sandım Kızım küsmüş oğlum sanki darılmış Asacaksanız asın bana demeyin Ben yıkıldım bilmem suçum neyidi O insanlar sevinecek o benimiyim Ağlayan eş ben istemem asla Asacaksanız asın bana demeyin Ben nerde hatayı yaptım bilemem Üstüme geldiler kaçtım onlardan Başımdakı bala ben nerde sordu Kaçmaya mecburum çocuklar vardı Ağlayarak çok yalvardım herkese Anlamadı beni ne yapmam gerek Çözülmedi bende olan purblem Kaçmaya mecburum çocuklar verdı Çok vurdu ölmedi Navruz burada Lotadan mı çıktı bunun adı ne Ben Navruz dedim ya ne istiyorsun Kaçmaya razıyım kalmışım necbur Navruz Kaplan |
Asın Kurtulum
Hayel kurdum sıra gelse gülecem Yıtirdim ben sizi karardı dünüyam Ortada suç yokken bağlandım evde Emir senden geldi asın kurtulum Gülmedi kaderim ağladım her gün Kendim için deyil çocuklarım var Ayırdı birisi o benim parçam Emir senden geldi asın kurtulum Sürgüne razıyam birdaha gelmem Nefesimi böldüm kaldı sizlerde Sizin için ne yapım ki burada Emir senden geldi asın kurtulum Gölge oldum size güneş yakmasın Yandı Navruz dört öğlu var yeterli Ayıramam kızım oğlum kanımdır Emir senden geldi asın kurtulum Bilmem ki ben kimin malını yedim Varsa gelsin hepisini öderim Herkes bana borçlu almam af etim Emir senden geldi asın kurtulum Sorun etirafa ben kimdim orda Alacaklı varsa nahlet okuyun Ölsem size asla borç bırakmam ki Emir senden geldi asın kurtulum Pişman deyilim suçum yok benim İstemeden oldu sorun etiraftan Seviyorum sizi unutmam asla Emir senden gelmiş asın kurtulum Navruz Kaplan |
Aşkı Ben Bıraktım
Aşkı ben bıraktım sevgimi deyil Gölge yapma bana alışmışım ben Az da olsa seni bıraz sevmiştim Bıraksan yakamı senihiç görmem Sende yeşeren dim dik ağaçlar Gölgesinde otur sakın kurutma Yapraklar büyüdü kök saldı orda Gönder ağaç dalı evde saklıyım Kalbımle ters düştüm beni zorluyum Yarısı çalışıyor yarsı küs bana Haber almadığı zaman ağlıyor O işte ben deyil size ayıtır Korkarım bir gün gelirsin bura Sevinir oynatır kim durar evde Sizin için yaşıyorsa demeli Aklım kalmış sizde gelince gelsin Aldım size ev dükan arsa bekliyor Yazmışım buraya adınız silinmez Kiminki nerde yazdım üstüne Mal mülk neki sizi görsem yeterli Navruz Kaplan |
Aşkımız Susamış
Ne oldu ki susuz kalmış aşkımız Gelde su ver kurumasın ne olur Ne olduki ayrı düştü aşkımız Gel berber sıra geldi gülelim Susuz aşk yaşamaz ölü sayılır Çok çile çekiyor gülmesi zordu Kokusunu almış sevgisiz zordu Sev seveni belki çoğu zarardı Sevginin gücünü ölçmek zor deyil Gel de seven gelmese ora İnanma her söze seni satarsa Bu sevgi deyil ki dü pedüz yalan Onun için yaptım köprü nehire Elinden tuarsam geçsin karşıya Söz versin beklerim gitmem ırağa Her gün birsefercik görsem yeterli O olmadan yaşayamam burada Kokusu geliyor karşıki köye Havayı biz bereber solursak Onun için yaşıyorum ben burda Navruz Kaplan |
Aşkın Hangisi kötü
Aşkın hangisine kötü denir Sevdiyim varsa kolay harcamam Bir tane deyil ki bir kaç tanedir Unutulmaz seven varsa uzakta Nerde ben hatayı yaptım bilemem Suçum yok ki nasıl kabul ederim Gün geçtikçe azalmıyor artıyor unutmaz ki seven varsa uzakta Sana ne oluyor nefret etmişsin Ben seni kırmadım sen beni kırdın Hazırlanmış kefen bana biçmişsin unutulmaz ki sevgi varsa uzakta Ben burdan siz orda ne desem boştu Tek başıma sizi ben bekledim burda Olmaz ki bukadar benim suç var unutulmaz ki sevgi varsa uzakta Bu şekilde ben kendimden korkarım Yarın biri gelse sen katil derse Kimse şahit olmaz asarlar beni unutulmaz ki sevgi uzakta olsa Navruz Kaplan |
Avşa ve Ben
Yaş geçiyo rartık hasiret bitcek Engel olmak zor deyil kiyapacam Başa gelen zor olanı yapacam Yol uzaktır bir gün sonu gelecek Sabırla bu yola devam edecem Ya bitecek ya bu yolda ölecem Çocuklarım belki yola gelecek Avşaya gidecem siz bura gelin Size zahmet vermem yerim avşadır Hem tatil yapılır hede ziyaret Tek dileyim vardır avşaya gömün Mezar taşım özel olsun isterim Yoldan geçen herkes görsün mezarı Okunaklı olsun taşta yazısı Kimin nesi kimin fesi okunsun Çam ağacı olsun ekmeyin çiçek Tatil yapın her yıl uğrayın bana Yılda birsefercik helva dağıtın Okunsun dualar ben kimim yazın Şikayet olursa nahlet okunsun Razıyım cezama varsa yanlışım Hhaksızlık yapmadım ki kimseye Navruz Kaplan |
Aydınlatım Sokakları
Sokakları aydınlatım gezelim Ara sokaklar çok karanlıktır Tutalım el ele görsünler bizi Ayırlma ne olur hasiretim size Ağladım yılarca hasiret yaşadım Gelmişsin şimdi sen asla bırakmam Al götür benide bırakma burda Zoruma gidiyor tek kaldım burda Hayel kurdum gelmek için sizlere Kavuşmak güzel şey geldik sonuna Ağlarsam gidince belki dayanmam Kal burda benide yanlız bırakma Sevginin özünü size sakladım Aç kaldım yılarca kendim yemedim Gece karanlıkta ne hayal kurdum Gelmek için size kuş olabilsem Bu kadar deyildi eskiden sevgim Dur durak bilmiyor hergün ağlatı Nefesimi tutum bu kadar sevgi Sizin için ben yaşadım burada Gelin yeter yolara ben gül döktüm Sorsalar söyleyin döken navruz sa Üzerinden geçin bin sefer döksem Sizin için ben yaşadım burada Size doyamam ki uzak farketmez Sevginin özünü sizde yaşadım O ışık benimle her gün yatıyor Gizli sizden aldım geri vermem ki Navruz Kaplan |
Ayrılık Başladı
Ayrıldığım anı unutamıyorum hiç Yolda yatım gelemedim bir hafta Ağlamaktan şişti gözlerim bende Yol biti yetiştim dar geldim eve Sığınacak kimsem yoktu etrafta Geldi tanıdıklar vurdu arkamdan Kovdum bir kaçını çıkıyor yandan Liman bozuk gemim suyu alıyor Adınızı sayıklardım her akşam Yatmak çok zor telfonlar açılmaz Sabahı beklerdim postacı gelmez Liman bozuk gemim suyu alıyor Duvarları resimlerle doldurdum Ağlamaktan şişdi beni gözlerim Son nefeste kaktım arardım evde Liman bozuk gemim suyu alıyor Navruz a çektirmek sanki sevaptır Beklerim aylarca gelmezkı mektup Ne kazandı bilmem kurdu tuzağı Liman bozuk gemim suyu alıyor Etraftan üstüme çok gelen oldu Hata kimde sormadılar astılar Ağlamakla geçti bunca seneler Liman bozuk gemim suyu alıyor Şansızlık bir sefer gelmiş gitmiyor Yardım eden yoktur beni tanımaz Vuranlar tanıdık insaf etmiyor Limanım bozuk gemım suyu alıyor Navruz Kaplan |
Ayrılınca Ağladım
Öylesine zor ki ayrıldım senden Mecburum kalsam seni kırarım Kaldı yüreğim senin yanında Yatınca başında bekliyor senin Dilimde adını haps etmişim Gel gör ağlıyorum o ise gülür Kızmasın yeterki olurum köle İçime girmiş çıkmaz birdaha Dilimden anlamaz binmiş sırtıma En desem enmiyor sen benim babam Ne olur bir sefer ağlatma yeter Seviyorum seni ne yapsam geç Benim için deyil ki senin işin zor Kime gitsen lal olurlar o kimse Ne yapsın o adam senin pilan çok Bitmez ki pilanın yığmışlar sana Kızım sen terkit bu tür huyları Kimse sana uyamaz ki oyun çok Bir tane deyil ki sende hesep çok Yol bitmez sende yokuş tur tırman Çok acıdım sana sonun kötüdür Terkit huylarını büyüdün artık Etırafına baksan yok senin gibi Seni seven çok belkide ondan Sevinç yuva sen kur kurbanlar kesim Kendini birazcık sev sen yeterli Etirafın dönüyor sen döndüyün zaman Ağlatıyorsun herkesi dur de sen artık Navruz Kaplan |
Azap Çekiyorum
Azap çektim çilem burda bitmiyor Sizden uzak ben burada yetimem Ayrı kalmak burda bana zor geldi Gelsen de geç kaldın beni sen bırak Bu azap bana ayıt alıştım artık Gelirsen dengemi bozarsın gelme Sözünde durmadın geç kaldın bana Ben burda alıştım sen de oraya Vurulsam haberı vercem sana Senin gibi cesretli çıkmaz ki İz dolu her tarafım iyleşmez Sana özel bu izlerim silinmez Sesini özledim düşman deyiliz Navruz burda senin için ağlıyor İster unut beni istersen ağlat Gülmekten tarafım ağlama artık Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.