![]() |
Benim dünyam gel gitlerle dolu
17 Kasım 2005 Benim dünyam gel gitlerle dolu Bir geliyorsun bir gidiyorsun Yoksa sadece hayallerimde mi? yaşıyorsun Bakma duruşumun sert olduguna Bakışlarıma aldırma Bir bilsen içimde nasıl bir sırça köşk yaşatıyorum Bu ketumluğum onun kırılmasından korktuğum için İçinde sen varsın İçinde ben varım Ve içinde kocaman duygusal bir dünya Sende bırak istersen yalnızlığımla Ben o dünyada yalnız yaşamayada alıştım Bilmem kaç asırdır yalnızım Sende git, sende kaç sende,sende,sende Bırak beni sırdaşımla yalnızlığımla. Sinan Aydındağ |
Benim olacaksın çaresi yok
Sevgin bir har olsun yaksın yüreğimi 12/09/2003 Aşkın dikenleri parçalasın ellerimi Mil çekip kör etseler gözlerimi Hatta ve hatta giyotinle kesseler kellemi Benim olacaksın çaresi yok. Sinan Aydındağ |
Benim olasın diye
Her aldığım nefeste kokun girer 12/09/2003 Cigerlerime Nasıl mutlu olurum deyme benim Keyfime İlk gördüğüm gün inanmadım ya Gözlerime Dualar ediyorum bir gün benim olasın Diye. Güll Sinan Aydındağ |
Bırakmadın ki seveyim
06.Ekim.2006 Bırakmadın ki seveyim Bu yüreği sere serpe yoluna sereyim Bu can sana kurbandır köledir diyeyim Bırakmadın, bırakmadın ki Sanki bir keşmekeşti sanki kaçıyordu zaman Hep bir acelecilik hep bir mükemmeliyetçilikti Yaptığından ortaya saçılan Eski çağların sloganıydı Parayla saadet olmaz olan Bizim çağımızın sloganıydı Zamansız parasız saadet olmaz olan Görünen şu ki Olmadı zaten olmayan Sinan Aydındağ |
Bir baba daha göçtü yeryüzünden
-- MUHAMMET'E -- 19/02/2004 Of,of böyle zamanlarda insan daha bir Duygusal oluyor Zaman duruyor be kardeşim,zaman ilerlemiyor Bir baba daha göçtü yeryüzünden Bir can daha Muhammetti oğlunun adı,gülen gözleri vardı Askerdi teskeresine on dokuz gün vardı Şimdi gülen gözlerinden yaşlar dökülüyor Hıçkırmaktan artık,sen getir gerisini Ah dünya ah,bugün bir kez daha anladık, Senin ne kadar sahte ve yaaln olduğunu Yalansın yalan. Sinan Aydındağ |
Bir beyaz kefenle gideceğiz
Bir gün toprak olup gideceğiz 28/07/2003 Bu hırs,bu ihanet,bu ikiyüzlülük niye Maksat başarılı olmak, Maksat para kazanmak ise Unutmayın diğer tarafa,bir beyaz kefenle gideceğiz Sinan Aydındağ |
Bir burukluk kapladı ruhumu
Bir burukluk kapladı ruhumu 18/04/2004 Yaz diyor bana Sana olan özlemimi Sana olan sevgimi Yaz,yaz Ama yazmak yetmiyor bana Ben hayaldeki değil, Gerçekteki seni istiyorum Sıcaklığını istiyorum Sıcak öpüşlerini Birde masum gülüşlerini Fazla vaktimiz yok biliyorum,gideceksin Onun için,sarıl bana ölene dek yetsin. Güll Sinan Aydındağ |
Bir düzen tutturmuş gidiyoruz
23.Mart 2006 Bir düzen tutturmuş gidiyoruz Belki biraz kadere inat belki de yaşama inat Hiç birimiz oynadığımız yolu beğenmiyoruz Hoşnutsuzluk insanın doğasında mı var? Yoksa bireysel yapısında mı? Neyi beğenmiyoruz neden beğenmiyoruz? Niçin sunulan yaşamı istemeyip Daha güzeli olmadığına kahrediyoruz nedendir bir sorsanıza kendinize? Sinan Aydındağ |
Bir gün baksam ki gelmişsin
02.Şubat.2006 Bir gün baksam ki gelmişsin Hasretine özlemine son vermişsin Bak şimdi gözlerime içi gülüyor, içim gülüyor Yüzyılların vermiş olduğu yaralardan sonra İçim içime sığmıyor, sevginle dolup Seninle taşıyor Bir gün baksam ki gelmişsin Dudaklarında bir buket buse getirmişsin Gözlerinle gözlerimi süzerken canım Birden yaralarıma merhem oluvermişsin Bir gün baksam ki gelmişsin... Bir gün bir gün mutlaka geleceksin Gördüğüm bu düşlere son verip Sıcak evimize beyaz gelinliğinle gireceksin Hiç ayrılmamak dileğiyle.... Sinan Aydındağ |
Bir gün daha geçti
Bir gün daha geçti ya ömürden ve askerlikten 12/04/2004 Kurdum artık sensizlikten,sessizlikten Gel be gülüm dön be gülüm,bittim hasretinden Bilki seviyorum seni en hakikisinden. Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.