![]() |
Bir gün
Gün doğar, Hayat başlar. Gün batar, Bir gün. Hayat biter. Ölümde bir gün. 20.11.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
Bir zamanlar
Atla – arı, kurtla kuş, Ormanda yaşardı, Üç kasım akşamı, Sis kapladı ormanı, Karanlıkta, Bir çığlık bile atamadan, Sessizce yok olup gittiler. Geleceğimize imza atanlar, Hiçbir şey gerçek değil, Rüya alemi sanki, Alabildiğine varken Şimdi yoksunuz işte… Bilmem nasıl bir duygu bu? Hayvanlar aleminde! .. Ramazan Çiçekli |
Bizim evin hali
Kara oğlan cumhurla kavga edince, Kriz doğdu borsa perişan oldu Papaz kıza yoldaş olunca Bizim banknotlar bahşiş oldu. Bütün umutlar umutsuzluk kaynağı Bilemedik kura kur yapmayı, Gurbetçi oğlumuz dervişi bekledik O ancak bizi kurtarır dedik Kızla oğlanı serbest bıraktık Fındık fıstıktan olduk Performans düştü üretim durdu Karı koca yatakta arkadaş olduk Ramazan Çiçekli |
Böcek
Aydınlat karanlığı Ör ağını kötülüklere Umutların umudun Sizi andım bu gece.... Ramazan Çiçekli |
Bu bir hastalık
Metropole git, Hırsızlık bulvarından, kapkaç caddesine gel, Gasp sokağından, köşeyi dön, al kaç. Kamusal alanda, sarkıntılık elle taciz, Merdiven altında, sapkınlık yap. Bütün değerlerini rafa kaldır. İşsizlik ve cinsel tatminsizliğini gider yeter. Kırsalda merak etme; kapalı alan kimse duymaz 10.01.07/Bursa Ramazan Çiçekli |
Bu bir şiir
Duygular deniz, Kelimeler incidir. Kısa tut sözleri Gerisi sonra gelir. 5.11.06/Bursa . . Ramazan Çiçekli |
Can sensin sende ben
Can sensin, Sende ben. Sitemim cana, Sen değilsin. Cana hayat veren ben, Onu yaşatan sensin, Ramazan Çiçekli |
Cumartesi
Dün cuma ertesi, Sinemaya gitmişim. Sonra muhallebiciye, Sevgilimle elele, 02.12.06/Bursa Ramazan Çiçekl |
Çaresizim
Alev alev yanıyorum Senin için ölüyorum, Ben yanmaktan değil, Seni yakmaktan korkuyorum Elimden bir şey gelmiyor, Çaresizlik beni öldürüyor, Allah her şeye kadir, Kalbime gir doğruyu bildir Ramazan Çiçekli |
Çarık
El kadar inek derisini Delerim dört köşesini Delikten ip geçirir Bağlarım ayak bileğimi.. Ramazan Çiçekli |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.