![]() |
Çaresiz
Yaz güneşi yetmiyor Karanlığımı aydınlatmaya Gidişinle daha da vurgun yedim Sensiz zifiri karanlıklar içindeyim Hasretinle yorgun düştüm Gün batımında yaşlar bürür gözlerimi Bırakıp gittin yokluğun dolmadı Hiçbir zaman dolmayacak Kim günahsızdı bu hayatta Bizim farkında olamadığımız Aşkımızın hatrını hiçe saydık Bıraktın beni şimdi çaresiz Ahmet Ağır |
Çıldırtan Yanlızlığım
Yine yanlızım zamansız Çünküsü yok, nedeni yok Kahpe bir kurşun gibi Arkamdan vuruyor yanlızlık Sadece ******* biliyor yanlızlığımı Üşüyorum gecenin sabahında Bir tutan olmuyor ellerimi Bir duyan olmuyor yalvarışımı Yıktım bak senin için sınırları Yana yakıla ağlıyorum sokaklarda Ölmekse ölüyorum Gecenin çıldırtan yalnızlığında Ahmet Ağır |
Değmeyin Bana
Değmeyin bana Ki sormayın neden Dağıldım ortalığa Kırık bir vazoyum ben Ahmet Ağır |
Deli Gönlüm
Bu şehrin sokakları Dar geliyor artık bana Hasretini içerken yudum yudum Aşkına şiirler yazıyorum *******de Sokak lambalarının altında Kim bilir daha kaç güneş doğacak Bu ayrılığın üstüne Unutmuyor işte deli gönlüm. Ahmet Ağır |
Delice
Hala şiirlerimde seni yazarım Dökülen mısralarımda aşkımı anlatırım Sevgim dile gelir kalemimden Yaşarım seni bu anlarda delice. Hala şarkılarda seni yaşarım Söylenen namelerde aşkımı bulurum Sevgim dile gelir nakaratlarda Kanarım sana o anlarda delice. Hala romanlarda seni okurum Yazılan satırlarda aşkımızı hatırlarım Sevgim dile gelir sayfalarında Yanarım sana o anlarda delice. Yazsam, dinlesem, okusam sen Mısralarda, namelerde, satılarda hep sen Sevgim dile gelir bu beden de Yaşıyorum seni her anımda delice. Ahmet Ağır |
Delice Sevmek
Aylardan Ağustos ayı Yani bu gece ağustos gecesi Ve bir cumartesi gecesi Geceye ağustos böcekleri hakim. Birgün daha bitti kederli Sokak lambasının altında Siyah kalemimden Duygularımdan, düşüncelerimden Yüreğimden sana dökülen Gökyüzünden sağnak sağnak yağan Duygu selim var. Hiçbir şeyin anlamı yok Senin yokluğunda Sadece seni özlemek var. Senin hasretini ve seni Buram buram koklamak var. Gecenin kimsesizliğinde Dolanıp koca şehirde Anıları tek tek düşünmek Özlemlerin ötesine gitmek Yeşil çimlere uzanarak Dolunay düşüncelere dalmak Her an seni düşünmek Ve seni yaşamak. Ayrılıklar içinde de olsak Seni sevmek doyasıya İnsan uzaklıklar içinde de Seni sevmeli Ağrıtsada sevmeli Kanatsada sevmeli Böylesi delice sevmeli. Ahmet Ağır |
Dolunay Gibi
Asıl kötü olan insanlar içinde, Kalabaklıklar ortasında yalnız olmak. Aydınlıklar içinde de olsan, Karanlıklar içinde olmak gibi. Güneş alnımın tam ortasına vursada, Gecenin bağrında dolaşmak gibi bu. Sıcaktan yansanda buram buram, Sert soğuklarda üşümek gibi. Benim yalnızlığım büyük yalnızlık, Ne yapsamda yalnızım işte. Küskünüm bende güne, güneşe, Gökyüzündeki yalnız dolunay gibi. Ahmet Ağır |
Dön Bana
Öyle delice sevmişim ki seni Ateşler içinde yanmaya Cehennemler içine atılmaya Zindanlara çürümeye razıyım Sadece sensin dünyam Hayatımın tüm anlamı Yaşamamın gerçek sebebi Aşk bahçemizi süsleyensin Kim ne derse desin umrumda değil Deli deselerde umrumda değil Seni seviyorum ben ölümüne Dön bana ne olursun dön Dilersen kapında sabahlıyayım İstersen ayaklarına kapanayım *******ce sabahlara dek yalvarayım Dön bana yeterki dön... Ahmet Ağır |
Emanet
Çok şey hatırlıyorum geçmişten Aklıma geldikçe içim acıyor Tokat gibi iniyor kederler suratıma Yalvarırım Allah'ım bir çıkış yolu göster Bu beden binlerce parçaya bölündü Susuz kalmış çiçekler gibi sararıp soldu Biliyorum bu dünyadan gidiştir bu Yalvarırım Allah'ım al artık emanetini. Ahmet Ağır |
Ezip Geçme
Kanamadım senin öpüşüne Doyamadan sana gittin Yarımları oynarım sensiz Dönüp gittin nedensiz Gidişinle korkular sardı İsyanlarım sana haykırır Anlamı yok manasız Bakmadan gittin kaygısız Yeter ki dön bana Kıyamet kopuyor bedenimde Hisset yüreğim kanar Ezip geçme beni yar. Ahmet Ağır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.