![]() |
Ben Dans Etmesini Bilmem
Ben dans etmesini bilmem Benim bir partnerim yok Anlamam çaçadan, rumbadan, tangodan Bilmem nasıl davet edilir dansa Bir kadın Reveranas nasıl yapılır bilmem Benim reveransım şiirlerim Figür de bilmem ben Nasıl yapılır Benim figürlerim Mısralarım, kafiyelerim Sizi ahenkle kıvrılıp bükülen Beliniz götürür Ayaklarınız, figürleriniz götürür Rüyalar ülkesine Beni kalemim, şiirlerim Ben şiir yazarken kendimi Kulaklarımda çılgınca bir müzik Muhteşem bir dans pistinde hissederim Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Ben Sana Tiryakiyim
sana muhtacım, âşığım, sana kulum köleyim ne meye ne meyhaneye, ben sana tiryakiyim nereye baksam sen varsın, neyi sevsem gözlerin ne meye ne meyhaneye, ben sana tiryakiyim ne günah edersen et, aşkının kölesiyim istersen beni aldat, kahırımdan öleyim kurusun gözyaşlarım, aşkınla sürüneyim ne meye ne meyhaneye, ben sana tiryakiyim dudağının izleri var kırmızı mendilimde söylediğin şarkılar var inan her an dilimde hep sen varsın istanbul’un büyülü denizinde ne rakıya ne viskiye, ben sana tiryakiyim mecnun bile benim gibi leylâsını sevmedi benim kadar sevip te hergün acı çekmedi kara sevdalar çekerek mum gibi erimedi ne meye ne meyhaneye, ben sana tiryakiyim kendimde değilim sensiz, kendime bigâneyim bin kere dünyaya gelsem hep seni seveceğim n’olur sen de anla beni, ne olur birazcık sev ne içki ne sigaraya, ben sana tiryakiyim ne günah işlersen işle gel söyle affedeyim istersen beni aldat kahırımdan öleyim kurusun gözyaşlarım aşkınla sürüneyim ne meye ne meyhaneye ben sana tiryakiyim ne varsa aydınlık, güzel sana vermek isterim seni her an cıvıl cıvıl, mutlu görmek isterim gözlerinin içi gülen bir kız görmek isterim ne meye ne meyhaneye, ben sana tiryakiyim Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Ben Seni Sevmesem
Aşkımla ben yarattım seni Ben seni böyle Çılgınca Böyle taparcasına Sevdiğim için çok güzelsin Ben seni sevmesem artık, unutsam Hazan mevsiminde sarhoş bir gazelsin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bence Aşk
Dünyanın en büyük servetidir Bence aşk Başkasının kasasında sakladığınız Şifresini yalnız sizin bildiğiniz Çok narin, aynı zamanda nazlı Parayla pulla elde tutamayacağınız Çok farklı bir servettir paradan Para tasarruf ederseniz artar Aşk azalır aksine Tasarruf ederseniz Para azalır cömertçe harcarsanız Aşkta faiz üstüne faiz kazanırsınız Cömert olursanız Bir aşka sahipseniz eğer Ne mutlu size Kıymetini bilin Siz kazanırsınız Yoksa Allah korusun İyi sahip olmazsanız eğer Hakettiği değeri vermezseniz Etraf hırsız dolu Her an çaldırabilirsiniz! 30.03.2007 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Benimle Dans Eder misiniz
hayırlı akşamlar hanımefendi ben sizin en büyük hayranınızım izninizle size bir teklifim var kabul ederseniz çok sevinirim bir gül gibi kokuyorsunuz bir inci gibi güzelsiniz bu geceyi bana lutfeder benimle dans eder misiniz gözlerimi sizden alamıyorum cür'etimi lutfen bağışlayınız inanın ki bende değil kabahat siz de böyle güzel olmasaydınız size ellerimi uzatıyorum lutfen siz de verin ellerinizi sizi kollarıma aldıktan sonra kapatın muhteşem gözlerinizi Şakir Alimoğlu |
Benimle Evlenir misin
bir şeyler var içimde sana nasıl anlatsam aslında kolay seni kaybetmekten korkmasam dilim söyleyemiyor sana gönlümdekini anla artık ne olur gözlerimden kalbimi sana bir çift sözüm var bir de nişan yüzüğüm söyle bana sevgilim benimle evlenir misin hemen cevap vermeye tabii mecbur değilsin o güne kadar eğer heyecandan ölmezsem bir ömür beklerim ben çünkü sen buna değersin bilmiyorum bir arı, yoksa kelebek misin açsam sana kalbimi uçup gidecek misin dilim söyleyemiyor sana gönlümdekini anla artık ne olur gözlerimden kalbimi sana bir çift sözüm var bir de nişan yüzüğüm söyle bana sevgilim benimle evlenir misin hemen cevap vermeye tabii mecbur değilsin o güne kadar eğer heyecandan ölmezsem bir ömür beklerim ben çünkü sen buna değersin aslında sana çok şey söylemek istiyorum heyecandan dizlerim titriyor terliyorum dilim söyleyemiyor sana gönlümdekini anla artık ne olur gözlerimden kalbimi sana bir çift sözüm var bir de nişan yüzüğüm söyle bana sevgilim benimle evlenir misin hemen cevap vermeye tabii mecbur değilsin o güne kadar eğer heyecandan ölmezsem bir ömür beklerim ben çünkü sen buna değersin 01.05.2003 Şakir Alimoğlu |
Bilirim Kadrini
Bilemez kimse, bilirim kadrini her busenin Ve alevden bir güldür dudaklarım öpüşürken Bilirim binbir acısını sensiz her gecenin Ve çağlayanlar dökülür gözlerimden ağlarken Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bilmem Farkında mısın
böyle mi bakardın sen gözlerime eskiden öyle bir bakardın ki; erirdim ateşinden şimdi bakışlarında hiç eser yok eskiden nasıl değiştiğinin bilmem farkında mısın böyle mi severdin sen ellerimi eskiden öyle bir tutardın ki; yanardım ateşinden özledim eski seni n’olur çık gel maziden nasıl değiştiğinin bilmem farkında mısın ben eski benim gene; seni seven kıskanan seni kendi gözünden esirgeyen, sakınan her an dudağımdasın değişen sensin inan nasıl değiştiğinin bilmem farkında mısın neden değiştin bilmem; çok iyiydin eskiden nasıl severdin beni; bal akardı dilinden akşam bana gelirken gül düşmezdi elinden nasıl değiştiğinin bilmem farkında mısın Şakir Alimoğlu |
Bir Acı Söz
her mihnetine katlandım bitmeyen günah gibi sen bana güzelliğini kullandın silâh gibi ne yazık ki bir zamanlar tapındım allah gibi şaire kurşun geçmez bir acı söz öldürür güzelliğin biter birgün akıp giden yıllarla yüzü güzele doyulur, huyu güzele asla kendini güllerle değil, dikeniyle kıyasla şaire ok işlemez bir acı söz öldürür nice güzelim çiçekler soldular hep zamanla biter birgün güzelliğin yıllar geçmiyor sanma suçu aynalarda bulup, gelip kapımı çalma şaire hançer ne gam, bir acı söz öldürür gözlerin bir şahane dilin zehirli diken görmem güzelliğini dilin zehir saçarken insan mutlu olur mu hergün zehir içerken şairi kılıç kesmez, bir acı söz öldürür artık geri dönmek için inan ki çok geç kaldın sen ayrılık şarkıları kadar vefasız kadın birgün unutulur gider mazide kalır adın şairi kılıç kesmez, bir acı söz öldürür Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bir Mektup Gönder Bana
Bir mektup gönder bana, öpücük dolu olsun Her satırında özlem, teninin kokusu olsun Kendini anlat bana, harf harf öpeceğim Sonunda imza yerine, dudaklarının izi olsun Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.