![]() |
YoĞuŞMaLı KoMBi
Caydırmaya çalışma Niyetine girdim bile! .. Kandırıldığımda olmuştu Lakin gönüllü kullanıldım! Yandım ama kendime değil... Isındımda ısıttımda! Getirimi görenler, Götürüme dokunamadılar! Mutluluktan ağlamanın Tadına doyum olmuyor ki! .. Ağlatana mı, ağlayana mı Ferahlığı, sevabına mı? .. Muhakere etmeye gerek Var mı, alan satan razı? ! Diğerlerine felç geçirmek düşer, Kanserden ziyade yaşama şansı! Yargıya gider, yargıdan döner! Algının canına karışılamaz... Herkes yüreğindekiyle yanarken, Bütün savaşlar sevgiden çıkar! .. |
****...KALtak...****
Dur gitme kal, tak verdiğim ziynetimi, Üzerinden çıkaramayacaksın! .. Yeter ki kal, tak ömrün boyunca, İstesen de unutamayacaksın! .. Öylece kal, tak sana çok yakışıyor... Damarım da dolaşamayacaksın! .. Orada kal, taksın uzaktakileri Boncuklarla kandıramayacaksın! .. |
****...Kara Çikolata...****
Kullanamadın ki, İkram etmeni bekleyeyim... Afiyetle yedim! .. Sömürdüm yetinmedim Aşerdim! .. Af-fet rika! .. Sofradan kalkmayı Hiç beceremedim! .. |
****...Kardan Adam...****
Daha Eylül'de Kar yağmaya başladı İstanbul'a Birazdan tutar Pencereni açta bak İster isen Yağan yağana Manzarayı kaçırma Hatta övün Eser seninse Fikri hakları benim Ağla dövün Keder senide Tutmaya başladıysa Dışarı çık Kardan adamla Kartopu oyna aşkın Hatırına Hatırım varsa Mevsimleri uğratma Şaşkınlığa |
****...Kopuk Uçurtma...****
Güney kutbuyla kuzey kutbunun Dengesinde, mutluyuz! .. Ekvatoral çizmişiz hislerimizi... Yönümle, yönünü yörüngeme döndüreceğim! Güneyimde ki sıcaklığımla girip, Kuzeyinde ki buzlarında kayacağım! Niyetliyim hayata, bir ara vermeye... Yangınlar çıkaracağım, yakacağım! .. Pusulamı şaşırmışım, istiyor musun? Yağmur ormanlarında, kaybolmanın Arzusu içindeyim! Bırak gündüzü geceyi Medcezrinle gel, meyhaneye gidelim! Yaylıların gerginliğini attım orkestramın... Vurmalılarla üflemelilerin, melodisinde Raksedelim. İçelim, pes ettim yendin. Kaşım gözüm dönüyor, vereceğim sana! .. Pusulamın ibresini, Uçurtmamın ipliğini... Bu aşkın yüklemi? ! Öznesi belli... |
****...Menapoz...****
Baltalimanı' nda, Girdim menapoza! Yeni açılmış, Çok şirin, Çok şeker! .. Çok hoş, Bir Aristokrat la! .. Fiyatları da uygun! Canavar da uğramamış buraya... Uğrasa ne yazar ki? ! Ahı gitmiş, Vahı kalmış! diyor, Sarı lira! ... Vereceğim ona! Almazsa almasın! Kul hakkını yemiş! .. Zebanidir en yakın arkadaşım! Sevişiyoruz sevişeceğiz sevişeceğim işte Sandıkta bekliyorum, uzandım! .. Hey garson! Menapozun spesyaline, Baktım, kaldırabilirsin! .. Farkınız nedir ki sizin? Enflasyonla büyümüşüm... Tam korunmayacakken düşürmüşsün... Önden iştah açıcılarla başlayayım, Arkadan döner verirsin! .. Kırkımdan sonra Düşmüşünü ne yapayım? İlla ki takviye mi alayım? Sosyal kurumumdan! .. Ananı da al git, Zamdır benim önsözüm... Akar yakıtımın pompacısından! .. Hakkı KAYA Enflasyon düştü takiyesine... |
****...Sarı Sarı Liralar...****
Masallar anlatırdım Sana Ankara'da... Bodrum'da ki Hikayelerimi! .. İstanbul'da, Dinlemek için Uğraşırdın, Hakkari' de Yaşamak... İzmir Metresiyle Van Deniziyle müstesna! Kuzeyimle güneyimi Formüledim! Doğumla batım Sentezim! Merkez kaç kuvvetim, Öykülerim! .. Beğenmeyen, Bana vermesin... Oyuna, Sandığa gelmesin! .. Alışım artıyorken Verişim sancılı! Anamın marşıyla gelirken, Doğuma... Kaynanamın marşıyla gideceksin Huzura... |
****...sAZlı sÖZlü...****
Sazlar kurudu Çalınan gençliğimde Sessiz sedasız Bülbülüm depesyonda Nalan hicranda Ruhuma ıstıraplı Cümbüş ediyor Çaresi avucunda Tezel patlasın Solmuş ilkbaharında Zamansız açmış Yarası hatırına Sazlar çalındı Arsız benim hırsızım Kendim oynaştım Parmaklarında raksın Doktoru buldum İlacımı ararım Yutkunduğumu Çiğneyemedim yuttum |
****...Solan Gülümün Matemi Var...****
Solan gülümün matemi var! Hüznü zihnimde, Acısı yüreğimde... Yarası gonca, Yonca yonca hatıralar Onca ihtirasa fora etmiş... Bir gün olsun Durulmaz mı deniz? Yüzmeyi öğretemediniz! .. Belki de, Tekrar tekrar boğulmak idi Sevdiğimiz! .. Peki ya niyetimiz? ! Hiç nedensiz rüzgarlara Sürüklenmek mi son ümidimiz? Solan gülümün matemi var! .. Bütün renklerim Siyaha tutuklu! Uğultulu cümbüşlerin Davetine icabet edemem! Serden geçti... Kırk ömür yasım var, Yaşanacak Solan gülüme matemim var! .. |
****...SQNY Ereksiyon...****
Cebimde dünya, Elimde mucize ise... Kıpraşımlı fahişenin, Kendinden melodili Menejeri, şahane! .. Faturası kontörlü Şahikanın, İçimde ki arızası! .. Tek tuşla, Galibi meçhullerin, Gönüllü şampiyonası! .. Doyanın da, doyuranın da Makbulü fora! .. Ömrü uzun ola... Ebelenenle ebeleyenin Oyununa varmalısın, Tuttuğun takımın farkı Doruklarında! .. Farzı misal icabında Herkes, her gün Bu takımı tutuyor! .. Gıyabında ayağında... Hoppala paşam... Köprüde dayım, Altında amcam! .. Solun uzağından, Sağın yakınından Akrabam! .. Yanında şampanyam, Üstünde parolam, Ardımda sigortan! .. Velhasıl kelam, Köprüden öncesi, ilk çıkışın... Köprüden sonrası durağan! .. Eninde sonunda, Elinde patlayan, Ayan beyan ortadan... Var mı, beni arayan? ! . Kapital dünya, Global hazan... Kısa dalga radyodan, Değişenle gelişenin Vedasıdır, oynayan! .. Bir an önce gel de Sıfatımın fiiline, Fiilimin sıfatıyla oyalan! .. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.