![]() |
sewgili kardeslerim bu ülkede hala ibrahim tatlkıses ve bunun gibi serefsızlere para kazandırdıgımız sürece kaset ve cd lerini aldıkca bu terör denen bela ve bu ülkeyi bölmeye çalışan ve asla basaramayacak olan bu serrefsizler asla tükenmeyecektir.Türk milleti sadece herkese saygı gostermenın cezasını cekıyor zamanı geldiğinde herkese hak ettiği saygıyı gostermediği için bu durumdayız illa bu yurdu pisliklerden serefsizlerden temizlemek için 1919 lara mı donmek lazım artık lutfen su serrefsizlere para kazandırmayın siz onları beslıyorsunuz bu kanıu bozuk serrefsızler pkk yı uyanın artık..
|
son cümlem latife amacı ile söylenmişti.belki de yarı ciddi idi.açıklamana teşeşkkürler
|
Arkadaşlar ben bir Hakkarili olarak inanın bu tür yazıları okurken bile utanıyorum. Nasıl bu hale geldik, nasıl böyle birbirimize düşman kesildik? Tarihte en sadık milletlerden biri olarak Kürtler vardı Türkler in yanında. Bugün neden böyle ayrı düştük. Hepimiz İslamiyet adı altında kardeşçe yaşama yolunu bırakıp malesef kendi menfi milliyetçiliğimizin esiri olduk. Çok merak ediyorum, acaba diyorum bu ülkede yaşayıp da kendine Müslüman diyen Türk ve Kürt milliyetçileri İslamiyeti kendi ırklarının çok mu gerisinde görüyorlar ki böyle düşüncelerden kendilerini kurtaramıyorlar? Allah hayretsin bu gidişatı. Ama durum ne olursa olsun benim için bir imanlı Türk bin imansız Kürt'e ve bir imanlı Kürt de bin imansız Türk e bedeldir. Saygılar....
|
ETKİ TEPKİYİ DOĞURUR.tohumunun kürt olmadığına inandığım,ermeni bozması,suriye beslemesi gevşek apto'nun eruh'ta attığı nifak tohumları ayrık otu gibi Türkiye'ye yayıldı.BU BİR ETKİDİR.güneydoğudan anadoluya taşınan şehit cenazeleri nedeniyle 20'li yaşlarıma kadar milliyetçiliği bilmeyen benim gibi birinden TURAN'cı bir insan çıktı.BU BİR TEPKİDİR.konu müslümanlığa gelince biz türkler cenazemizde ALLAHUEKBER deriz.yalanlarla inandırılmış,kandırlmış insanların cenazelerinde ise hala biji apto denmektedir.
bu yazıları yazmaya neden olanlardan utanman gerekirken buradaki insanlardan utanman haksızlık.bir hakkarili olarak bu hale nasıl geldiğimize,düşman olmamıza sebepleri sen söyle.ama sakın ekonomik sebeplerden bahsetme.güneydoğunun fakir insanları var ise anadolununda var.oranın ağaları var ise anadolununda var.bu ekonomiden öte bir şey. |
Saboraya cevap; Genel olarak görüşlerinize katılıyorum. ancak şu bi gerçekki o hain düşünceli PKK zihniyetli ( Ermeni kökenli ) insanlar ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak amacı ile bir takım faaliyetler içerisine girmişlerdir. burada Kürt kökenli kardeşlerimin aklını başlarına getirip iyice düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir. bu iş ciddi sonuçlar doğurabilir. evet islamiyet birleştiricidir. türkiyede yaşayıp, Türkiyeyi vatan bilen herkesin ülkemize sahip çıkması gerekir. çünkü biz çok ulu bir milletiz. yani türk milletiyiz. türk, kürt, çerkez, abaza, tatar, çeşitli türkistan kökenli türk kavimleri, balkanlardaki türkler, boşnaklar vs. büyük bir topluluk olarak türkiye ülkesinde ( vatanımızda ) yaşamaktayız. onun için bölücü ziniyetteki kürtçülük yapan insanların, kesinlikle dışlanması gerekir. kaynağını bilmediğim ama çok güzel olan şu dizeleri okumanızı tavsiye ediyorum.
Değil mi cephemizin sinesinde iman bir; sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir, değil mi cenge giden Çerkes'in, Laz'ın, Türk'ün, Arab'la Kürd ile bakidir ittihadı bugün; Değil mi sinede birdir vuran yürek...Yılmaz! Cihan yıkılsa, emin ol, bu cephe sarsılmaz! birlik ve beraberlimizin bozulmaması dileğiyle |
kim ne açıklarsa açıklasın boş verin bunları MUSTAFA KEMAL'İN kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ bölünmez bir bütündür PARÇALANAMAZ
|
O zaman ne mutlu TÜRKIYELIYIM diyene
|
küfür yasak
edit by GeCeLeR |
Ben şu an Gaziantep te ingilizce öğretmenlğinde okuyorum arkadaşlar. En samimi arkadaşım çok koyu bir Türk milliyetçisi. Takdir ediyorum, çünkü bu arkadaşım saçma sapan miliiyeçilik ayaklarıyla karşıma çıkmadı, neyi neden savunduğunu hakkı ile bilen bir insan. Gangester kardeş yazdığın şeyler çok güzel ve çoğu doğru olabilir. Ama arkadaşım bazı dangalakların yaptığı hatayı sen gelip bütün bir millete mal edersen işte ozaman tepkiyi görürsün. Bugüne kadar ailem de dahil, hiç bir şekilde Kürt milliyetçiliğine menfi manada destek vermedik. Buna rağmen malesef Hakkari'de görev yapan timlerin ve polislerin insanlık dışı muamelelrinden kendimizi kurtaramadık. Etkiye tepki diyosun kardeşim, Allah'ın adına yemin ederim ki Ahiret inancım olmasaydı ben de dağa kaçardım. Ama Bir kürt milliyetçisi olarak değil, kendi ülkesinde zulüm görüp içinde korkunç bir kin taşıyan bir insan olarak... Etkiye tepki göstermek malesef hiçbir sorunu çözmüyor, eğer gerçekten kardeşlik istiyorsan kendi hislerinden birazcık fedakarlık edip Kürtler i karşına almak yerine onların sempatisini kazanma yolunha gidersin. Bu durum kürtler için de geçerli ve inan bana kardeşim ben bunu kendi hayatımda hep uyguladım ve uygulamaya da devam edecem. Allah hepinizden razı olsun.
|
tartışmalarınız tarafımdan ilgiyle takip ediliyor ..
sizlerden ricam kesinlikle küfür etmemenizden saygılı bir uslupla tartışmalara devam edelim. zaman ve vakit bulduça sizlere katılıcam ama ben olsamda arkadaşların sürekli denetiminde bu bölüm lütfen küfürüsüz ve saygı çerçevesinde |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.