![]() |
11:45
Türkiye'nin Temmuz ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 22,39 oranında arttı http://www.internethaber.com/images/news/13.jpg Temmuz ayı ihracatı arttı Türkiye'nin Temmuz ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 22,39 oranında artarak, 6 milyar 942 milyon 657 bin dolara yükseldi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı'nın basın toplantısında açıkladığı rakamlara göre, Ocak-Temmuz dönemi (7 aylık) ihracatı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14,2 artarak 46 milyar 810 milyon 844 bin doları buldu. YILLIK, 79 MİLYAR DOLARI GEÇTİ İhracat, Temmuz ayı itibarıyla son bir yılda ise yüzde 13,31 artarak 79 milyar 265 milyon 610 bin dolara ulaştı. |
11:47
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçelileri umutlandıran bir habere imza attı. http://www.internethaber.com/images/news/3068.jpg Roberto Carlos heyecanlandırdı İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in, Roberto Carlos'u Fenerbahçe'ye vereceğini yazdı. Marca, bugün yer verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos için verdiği teklifin, Real Madrid tarafından geri çevrilemeyecek düzeyde olduğunu savunarak, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılacağını ileri sürdü. ''Carlos'un transferi için her şey hazır'' ifadesini ön plana çıkaran gazete, 10 yıldır Real Madrid forması giyen başarılı futbolcunun bundan sonra Fenerbahçe için mücadele edeceğini savundu. Real Madrid Futbol Şube Müdürü Pedja Mijatovic'in, bugün teknik direktör Fabio Capello ile toplantı yapacağı ve bu toplantıda Carlos'un durumunun netleşeceği belirtildi. Haberde, Carlos'un geçen 10 yıl içinde takıma çok şey kattığı ifade edilerek, ''Çok basit bir şekilde, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılma zamanı geldi. Artık Real Madrid ve Carlos yollarına ayrı ayrı devam edecekler'' denildi. Fenerbahçe'nin, bu transfer için Real Madrid'e 5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ve 3 sezonluk sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Gazete, ''Carlos için çok zor bir karar, ancak futbol kariyerinin sona ermesine az kaldı. Fenerbahçe'nin sunduğu bu fırsatı değerlendirmek zorunda. Transferin gerçekleşmemesi için bir mucize gerek'' ifadelerini kullandı. Bunun yanında Marca, bugün yapılacak toplantıda kulüpten ayrılacak futbolcuların isimlerinin netleşeceğini, Galatasaray'ın talip olduğu Danimarkalı Thomas Gravesen'in de bu isimler arasında yer alacağını ve 33 kişilik kadronun pazartesi günü kesin olarak 26'ya düşürüleceğini ileri sürdü. |
11:48
Beşiktaş maçını değerlendiren Fatih Altaylı, G. Saray'ın elemeyi geçemeyeceğini savundu http://www.internethaber.com/images/news/12629.jpg Galatasaray, elemeyi geçemez Galatasaray, elemeyi geçemez Galatasaray'ın teknik direktörü Gerets'i anlamakta güçlük çekiyorum. Beşiktaş karşısında berbat bir top oynattı ama ben bunu değil, "adam takıntısını" eleştirmek istiyorum. Birincisi İliç. Beşiktaş karşısında futbola benzeyen bir oyun oynayan tek Galatasaraylıydı. Her poziyonu tek başına o yarattı. Orta sahada ayakta durabilen tek adamdı. Gerets, her zaman olduğu gibi oyundan onu aldı. Bir diğer takıntı Volkan Arslan. Galatasaray ha babam, de babam ön libero arıyor. Beşiktaş karşısında Mehmet adında birini denediler. Yahu orada Volkan Arslan'dan daha iyisi var mı? Passa pas, çalımsa çalım, şutsa şut. Üstelik oynadıkça açılan, kendine güveni yerine gelen bir adam. Ama Gerets her ne hikmetse Volkan'ı bir türlü kabullenemiyor. Buna karşın, iki yıldır bir türlü kendine gelemeyen Sevgili Ergün'ü oynatmaktan çekinmiyor. Gerets bu kafayla giderse Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçemez. Türkiye Şampiyonluğu da hiç bir Galatasaraylıyı kesmez. FATİH ALTAYLI |
11:49
Alkollü araç kullanırken yakalanan Mel Gibson alkolü bırakmak için tedaviye başladı http://www.internethaber.com/images/news/8614.jpg Gibson alkol tedavisinde Alkollü araç kullanırken yakalanan Oscarlı ünlü aktör Mel Gibson'ın alkolü bırakmak için bir rehabilitasyon programına başladığı açıklandı. Internetteki ''imdb'' sitesinin haberine göre, yıllardır sinema sanatındaki başarıları dışında gündeme gelmeyen Gibson'ın başına gelenler herkesi şaşırttı. Malibu'da alkollü araba kullanırken tutuklanan sanatçının basın sözcüsü Alan Neirob, sanatçının alkolü bırakmak için bir rehabilitasyon programına başladığını kaydetti. Neirob, programın ayrıntıları ve Gibson'ın bu tedaviyi ne kadar sürdüreceği konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Bu arada, Disney şirketinden bir yetkili de sanatçının son filmi ''Apocalypto''nun gösterime giriş tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığını, filmin çalışmalarının süreceğini bildirdi. Filmin 8 Aralıkta seyirciyle buluşacağı kaydedildi |
11:50
Kuş gribinin olumsuz etkilerini üzerinden atan, yumurtacılık sektöründe yeni zamlar. http://www.internethaber.com/images/news/3812.jpg Yumurtanın market satış fiyatı 12 YKr Türkiye'nin önemli yumurta üretim merkezlerinden Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde toptan yumurta satış fiyatları yükseldi. İlçedeki yumurta fiyatları (YKr) olarak şöyle: Yumurta Geçen hafta Bu hafta ------------ ----------- --------- Duble 11,0.- 11.5.- Eski Anaç 10,9.- 11,4.- Yeni Anaç 10,5.- 11,0.- Yarka 10,1.- 10,1.- Piliç 8,0.- 8,5.- Kılavuz 6,2.- 6,5.- Afyonkarahisar'da yumurta, marketlerde 12 Yeni Kuruş'tan satılıyor |
11:52
ABD Başkanı George Bush, amansız düşmanı Hugo Chavez'i ciddiye almadı. http://www.internethaber.com/images/news/12070.jpg Bush Chavez'i ciddiye almadı ABD Başkanı George Bush, Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in ABD için ''askeri tehdit'' teşkil etmediğini söyledi. Fox News televizyonunda Chavez'in ABD için tehdit teşkil edip etmediği sorusu üzerine Bush, ''Hayır. Askeri tehdit teşkil etmiyor. Çok güçlü bir ordumuz var ve topraklarımızdaki tehdit ne olursa olsun bununla başa çıkabiliriz'' dedi. Bush, Chavez'i demokrasiyi yıkabilecek bir tehdit olarak gördüğünü de kaydetti. ABD'nin Venezuela petrolüne bağımlı olduğu hatırlatıldığındaysa Bush, ''Bizi sevmelerinin şart olmadığı dünyanın çeşitli bölgelerinden petrol sağlamaya çalışıyoruz. Petrol bağımlılığımızı ne kadar hızlı azaltırsak, ülkemiz ekonomik ve ulusal güvenlik açısından o kadar emin olur'' dedi. Dünyanın beşinci petrol üreticisi Venezuela, 1,5 milyon varili ABD'ye olmak üzere günde yaklaşık 3,2 milyon varil petrol ihraç ediyor. Chavez, sık sık ''haddini aşması halinde'' ABD'nin petrol musluğunu kısmakla tehdit ediyor |
çok saol...
|
Çok Soal Kanka
|
16:00
Arsenal'de forma giyen İspanyol Jose Antonio Reyes, Real Madrid'e göz kırptı http://www.internethaber.com/images/news/12687.jpg Arsenalli Reyes hayır demeyecek İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen İspanyol Jose Antonio Reyes, Real Madrid Kulübünden teklif gelmesi durumunda, buna 'hayır' demenin biraz zor olduğunu söyledi. İspanya'nın AS gazetesine açıklamalarda bulunan Reyes, Real Madrid'te oynamanın kendisi için her zaman en büyük hedef olduğunu belirterek, ''Her zaman söylediğim gibi, Real Madrid'te forma giymek benim en büyük hayalim. Bunu saklayamam ve herkes bunu biliyor'' dedi. Geçen hafta bazı basın organlarında Real Madrid'e gideceği yönünde çıkan haberleri yalanlayan İspanyol golcü, Arsenal'de mutlu olduğunu belirtirken, Real Madrid'e de açık kapı bırakmayı unutmadı. Real Madrid'te yaşanan başkanlık seçimi sürecinde adı bir çok başkan adayı tarafından anılan Reyes, ''Beni transfer edeceklerine dair haberleri internette devamlı okuyordum. Fakat, benim menajerim transferle ilgili bir şey söylemedi. Aslında, ben burada mutluyum ve yeni bir takım arayışım yok. Real Madrid'te dahil beni transfer etmek isteyen takım, ilk önce Arsenal ile konuşmak zorunda. Arsenal'in kabul etmediği bir anlaşmayı ben de kabul etmem'' diye konuştu. |
16:05
Premiere dergisi editörleri, sinema dünyasının en iyi 50 komedi filmini seçti. http://www.internethaber.com/images/news/3450.jpg En iyi 50 komedi filmi Tüm zamanların en iyi komedi filmleri kronolojik olarak sıralanıyor. Bunlar arasında, Charlie Chaplin'den "Gold rush-Altına hücum", Buster Keaton'dan "The General-General", Frank Capra'nın 1935'deki Oscarlı filmi "İt happened one night- Bir gecede oldu", bir Tony Curtis-Jack Lemmon klasiği olan "Some like it hot-Bazıları sıcak sever", Stanley Cubrick'tan "Dr. Strangelove", Woody Allen'ın 1978'deki Oscarlı filmi "Annie Hall", 1980'lerin hit komedilerinden "Airplane-Uçak", Kevin Kline'e 1989'da en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscarı'nı getiren "A fish called Wanda-Wanda adında bir balık", Coen kardeşlerden "Big Lebowski", Cameron Diaz ve Ben Stiller'ın başrolünü oynadığı " There is Something about Mary-Ah Mary vah Mary- 2000'li yıllarda bu kez kendini yöneten Ben Stiller'den "Zoolander-Zırtapoz" ve geçen sezon sinemalarda boy gösteren "Wedding crashers-Davetsiz Çapkınlar" yer alıyor. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.