www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   cakal gusellerını oylayalım:) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=35583)

-eceee- 09-13-2006 11:50 PM

ooooooooffffffffffffff ooooooooooooooooofffffffffffff ben neden yokum (galiba unutulduk) :( :( ama oyum niket e :)

CaKaLBoT 09-14-2006 12:17 AM

Alıntı:

İlk Gönderen -eceee-
ooooooooffffffffffffff ooooooooooooooooofffffffffffff ben neden yokum (galiba unutulduk) :( :( ama oyum niket e :)

ece cok saol
ya cok bekledım 3 kız katılmayalım dıye ama hcı kız onlıne olmadı olanlara ozel msj yoladım kabul etmedıler sende yoktun bı kacgun :( neyse artık senye cnm:D

aBURCUbur 09-14-2006 12:19 AM

cido-mars sonuna kadar şokk şeker

CaKaLBoT 09-14-2006 12:22 AM

niket ablam daha güseeeeeeeeeel :D

GeCeLeR 09-14-2006 12:53 AM

oyum sitemizin en güzeline en tikisine ve en cadısına ...

o kendini biliyor...

GeCeLeR 09-14-2006 12:54 AM

Alıntı:

İlk Gönderen -eceee-

sen üzülme tek kişlik güzellik yarışması düzenleriz sanada tacını takarız bu yarışmanın güzeli de tekrar yarıştırırız :D

CaKaLBoT 09-14-2006 12:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR
oyum sitemizin en güzeline en tikisine ve en cadısına ...

o kendini biliyor...

o cadıyı herkes bilio :biggrin: :biggrin:

GeCeLeR 09-14-2006 02:12 AM

arkadaşlar biraz önce forumu gezerken ilgin bi duruma rastladım belki bu başlık altında değil ama daha önceki yarışamlardan dolayı ortaya çıkan sonuçlardan birileri rahatsız olup gerek forumu gereksede birinci seçilenleri karalamaya çalışmıştır. bu amaç doğrultusunda forumda küfür etme hakkını bile kendine gören vestelman arkadaşımız banlanmıştır..
forumda bu tarz oyunların sadece ortama renk katmak olduğu ayrımını çizemeyen arkadaşlarımızın olması çok acı bi durum ve bu durum karşında kurunun yanında yaş ta yanıyor tabii..

herkes bilir ki benim bu forumda her şeye ama herşeye izin verdiğimi ama küfüre karşı olduğumu bana edilene değil genel edilen küfüre bana etsinler altına cevap yazarım yazdım da ama genelde küfür edilmez...

ettin mi sadece eden değil herkes sonuçlarına katlanır ( örnek DARBE)

bu yüzden bundan sonra forumda bu tarz kişisel yarışmları yasaklıyorum ben senden daha güzelim sen benden daha şirinsin v.s tarzı tüm yarışmalara ikini bir emre kadar silinecektir..

cakal.net kendi rakipleri arasında 1 numara olan bir sitedir bu sitenin yönetim ve VİP üyeleri ve üyeleri nin bu tarz sidik yarıştırma oyunlarına ihtiyacı yoktur.

Daha keyifli vakit geçirecek forum içi eğlenceler bulunacabileceğini düşünüyorum..

Saygılar
CaKaL.NeT Yönetim Adına
Admin Team Of GeCeLeR

GeCeLeR 09-14-2006 02:16 AM

BU YARIŞMANIN SONUÇLARI YETKİLERİM KULLANILARAK EŞİTLİKLE SON BULMUŞTUR ....

CaKaLBoT 09-14-2006 02:16 AM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR
arkadaşlar biraz önce forumu gezerken ilgin bi duruma rastladım belki bu başlık altında değil ama daha önceki yarışamlardan dolayı ortaya çıkan sonuçlardan birileri rahatsız olup gerek forumu gereksede birinci seçilenleri karalamaya çalışmıştır. bu amaç doğrultusunda forumda küfür etme hakkını bile kendine gören vestelman arkadaşımız banlanmıştır..
forumda bu tarz oyunların sadece ortama renk katmak olduğu ayrımını çizemeyen arkadaşlarımızın olması çok acı bi durum ve bu durum karşında kurunun yanında yaş ta yanıyor tabii..

herkes bilir ki benim bu forumda her şeye ama herşeye izin verdiğimi ama küfüre karşı olduğumu bana edilene değil genel edilen küfüre bana etsinler altına cevap yazarım yazdım da ama genelde küfür edilmez...

ettin mi sadece eden değil herkes sonuçlarına katlanır ( örnek DARBE)

bu yüzden bundan sonra forumda bu tarz kişisel yarışmları yasaklıyorum ben senden daha güzelim sen benden daha şirinsin v.s tarzı tüm yarışmalara ikini bir emre kadar silinecektir..

cakal.net kendi rakipleri arasında 1 numara olan bir sitedir bu sitenin yönetim ve VİP üyeleri ve üyeleri nin bu tarz sidik yarıştırma oyunlarına ihtiyacı yoktur.

Daha keyifli vakit geçirecek forum içi eğlenceler bulunacabileceğini düşünüyorum..

Saygılar
CaKaL.NeT Yönetim Adına
Admin Team Of GeCeLeR

eywallah kardesım...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.