![]() |
Bizim eski okulda ... diye bir çocuk var :@ Çocuk çok havalı bişey dövcem hep ayırıyolar işi gücü ben hep benle uğraşıyo çocuk okula geldiğinde serseriydi beni geçmek için inek oldu möö diyo :biggrin1: Çocuğu bir kere dövdüm ama olmuyo hırsımı alamıyorum içimden onu öldürmek geliyor sırf onun için okulumu değiştirdim :yes: Sonra bizim okula geldim adam akıllı bir dövdüm sonra o başka okula gitti bu sene gene bizim okula gelcekmiş :cursing: Rahatladım :001_tongue:
|
Kusun nefretinizi diye konu açıldıysa bu kadar da değil :nono:
Ne bu ya harp meydanı gibi. Nefret etmek adam dövmek çok mu güzel, hırsımızdan insanlara sayp dökmek arkasından laf söylemek çok mu mertçe :cursing: Konularda isim kullanmak, hakaret etmek, çamur atmak, arkadan konuşmak yasak. Nefret etmek zaten güzel birşey değil bir de abartıp saçmalamışsınız çok ayıp :nono: Kendinizden nefret ettiğiniz yanlarınızı yazın, tek olarak konu açın. Konu kilit |
Alıntı:
bu arada uyuz sultan baya bir kızmış nefretinize biraz sakin olalım arkadaşlar saygılarımla KoJiRo NoT: Bu yazdığmı yoruma kimse alınmasın nedenmi madem kusun nefretinizi işte bende aynısını yaptım.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.