![]() |
Unutuldun
Ne ellerim anıyor ellerini Nede gözlerim; Sabahlara kadar seviştiğim o pınar gözlerini Kayboldun sen artık Derin vadilerin yer aldığı çatlak çatlak gönlümde Yoksun Hiçsin Eskiden dudaklarının titremesiyle çağırdığım adın Hiç bir şey ifade etmiyor bu gün Sen buna layıksın Unutulmalısın Unutulacaksın Unutuldun - mu Acaba |
Çırılçıplak
bir şiirdim akardım pervasız ırmak gibi bir çift göz değince dağıldım tesbih gibi ..dörtlüklere, ....dizelere, .......sözcüklere, ...........hecelere, Şimdi .....bir yalnız harfim ............çırılçıplak. |
Yoruldum
Gittigin günkü gibi içimde yanan ates Ne yoklugun kar etti ne hayir var zamandan Hazin bir ask masali gibi batarken günes En son gemide kalkti yikilmis bu limandan Yoruldum anilari birer birer yakmaktan Yoruldum resimlere hasretinle bakmaktan Yoruldu gözyaslarim her saniye akmaktan Ne gidende hayir var ne de yalniz kalandan Ibret olur mu bilmem alem anlar mi beni Bilirim aglayislar geri getirmez seni Nasil tasir yüregim yorulmus bu bedeni Yoruldum yoklugunun sebebini sorandan |
Öyle Bir Ask Ki Bu. Gitsende Aglayacagim, Kalsanda Aglayacagim.... Öyle Bir Sevda Ki Bu Sevda, Solsam Da Aglayacagim, Acsam Da Aglayacagim.. Öyle Bir Sevgi Ki Bu Sevgi, Bitse De Aglayacagim, SÜrse De Aglayacagim... Ve, GÖzyaslarim Her Akisinda Seni Hatirlayacagim...... |
Teşekkürler hepsi çok güzel şiirler :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.