![]() |
Alıntı:
|
bende murat 27 yasindayim belcikada yasiyorum aslen ankara keciorenliyim
|
ben ismail
adres:msn adresi vermek yasaktır...!!! slmm |
antalyalıyım.
konya selçuk uni. fen fak. matematik 3 okuyorum aynıu zamanda bi dersanede öğretmenlik yapıyorum part time. pc konusunde her alanda sormak istediğiniz her soruya açığım. yardımcı olabilir.bi sorunuz olursa: msn: [email protected] selametle.. |
Slm Herkeslere
Ben Erhan 26 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum. Bilgisayar yazılım firmasında çalışıyorum. Tanıştığıma çok memnun oldum. |
slm arkadaşlar daha doğrusu kardeşlerim. her halde içnizde en yaşlılarınızdan birisiyim. Ankaralıyım, 38 yaşında kamu görevlisiyim. Bir gün yolunuz Ankara tarafına düşerse beklerim. böyle bir bölüm içinde kardeşime tşk ederim.
|
Merhaba Cakal.Net üyeleri ben Serkan 28 yaşındayım İstanbul Avcılarda oturmaktayım askerden 1 ay önce geldim (Kıbrıstaydım) şimdilik yatıyorum evde 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim Afyon Kocatepe Üniversitesi Allah nasip ederse 17 nisandada işe başlıyorum mermer malzemeleri üzerine bir isteğiniz olursa elimizden gelini yaparız dinlenmede olduğum için genelde geceleri bağlanıyorum 6 gün daha böle devam edecek Herkese bol bol sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Msn Adresim böylelikle daha çok kaynaşabiliriz diye düşünüyorum. |
adim batuhan örenciyim tekirdagdanim GALATASARAY liyim
|
merhaba!!
selam bandırmadan yahya yas 24.5 teknık servıs beyasesya sevgiler...
|
ben hakan ıstanbul'da oturuyorum yasım 19 hala lıse son sınıftayım makara muhabbet benı sarar bunun ıcın burdayım ;)herkese selamlar ne mutlu türk'üm diyene iyidersler arkadaslar:)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.