![]() |
İNAN
pazartesiymiş bugun yarın salı ne önemi var ki yaşayamadıkça gönlünce hangi zaman tuz basar yarana? akşam vakti batan güneşe inat yaşıyacağım ulan ben! diyemedikçe umut peşindekoşarken yolunu kaybedınce ne önemi var? |
İSTANBUL
İlk görüşte aşktı benimki Resminden vuruldum sana Işıklarınla Kulelerinle Camilerinle Öyle ısıttın ki içimi Düşünmeden geçmez oldu Bir dakikam seni.. Sana kavuşmanın hayali vardı Ulaşırsam biter mi bu aşk korkusu Ama bilirdim Sensiz olmazdı bu ömür Ve sonunda gerçek oldu hayal Kalabalığına karıştım ben de Korkuttun beni önce Alıştım sonra Karışıp gittim Kayboldum sokaklarında Biliyorum başkaları da var kalbinde Seni benim gibi seven birileri Birçokları var hatta Kıskandım ama ona da alıştım Çünkü sen İstanbul sun Çünkü sen İSTANBUL…. |
İstanbul Rüzgarı
Karanlık çöktü şehrime Sensizlik kuşattı tüm sokakları Dinliyorum geceyi Öyle bir özlem fısıldıor ki... Yakıştıramıyorum rüzgara. Güzdüzün kalabalığını özlüyormuş Gecenin karanlığı onu boğuyormuş Bu gece izin ver şehrime ,diyorum Dinlensin. Yorgun kuleleri Asi kaleleri Uyusun yıldızların altında Binbir gece masalları yaşatırken rüyasında yeniden Üşütme onu rüzgar Üzerini örten aşklarıyla İçini ısıtan dostlarıyla Bırak İstanbul'um dinlensin. |
İSTANBUL YAŞANMALI
Yaralı bir kuştur istanbul Sarıp sarmalanmalı. Gözlerinin içine bakıp da Sevgi sözcükleri fısıldanmalı. Ürkek bir çocuktur İstanbul Umudun izi yüzünde yara Sevgisizlik kalbinde derin acı Sımsıkı kucaklanmalı. Hazin bir aşk öyküsüdür İstanbul Sevgiliyi şarkılarda arayan Dert ortağını kalabalık sokaklarında Onunla dost olunmalı. Bir yalnızlıktır İstanbul Öylesine kalabalıkta tek başınalık Akıtır gözyaşlarını Boğaz'ından sessiz O yaşlarla ıslanmalı. Ve bir hayattır İstanbul Her sabah doğup yeniden,akşamına kor kızıl batan Her anı birbirinden farklı olan Aşkı göğünde,nefreti derinlerinde saklayan.... |
Kalpten Kalbe
Uzaklarda olsan da Gözlerini göğe mühürlemişsin Her dolunayda gülümsüyor bana, Bir ışık sızıyor odama, Issız gecenin koynunda, Ninnisi ile uyanıyorum rüzgarın, Ağaçların yaprakları dalgalanıyor, Dalgalanıyor deniz.. Ve kıyıya vuruyor ölü gözyaşlarım. Kayalar ufalanıyor, Bir şiir beliriyor bulutların üzerinde, Belli ki kalbinin yansıması, Diyor ki; Unutmak mümkün değil seni, Unutulmaya layık değilsin, Çünkü sen benim vazgeçilmezimsin |
Kar Taneleri
gökyüzü içini döküyor bu gün bir papatyanın yapraklarından beyaz onlardan hırçın onlar kadar saf... dökülüyor kartaneleri avuçlarımda eriyor yüzlercesi çıkıp dolaşasam diyorum sağuk... içim dışımdan çok üşüyor dışım,içimden çok bana benziyor içim karmakarışık yağıyor dışıma kar taneleri gibi.. kendimi onlardan koruyorum da kendimden koruyamıyorum duruyor artık. düşmüyorlar onlar da yorgun belli kar taneleri unutturmayın bana kendinizi... |
Kara Toprağım
kendi kendimi esir aldım kilitledim kapılarımı pencerelerim sımsıkı kapalı. saatlerim durmuş elektriklerim kesik. yok beğlantım kendimden başkasıyla. kalbim bomboş ruhum olmuş sarhoş bu uğurda zamana bıraktım seni sevmeyi ama sevgin gidince gitti her şey yaşayan bir ölü oldum bahara hasret papatyalar gibi yağmura aç topraklar gibi bekliyorum yağmanı artık gözyaşlarım değil senin bakışların beslesin kara toprağımı... |
Karanlık
Dalgalar kayaları dövüyordu Martılar ekmek kavgasındayken Yıldızın kaymasını bekliyordu deniz Kayıp gidivermesini üzerinden. Rüzgar fısıldıyordu geceye “Adın ne senin?” Ve gece dayanmıştı kapıma Öbür adım “karanlık benım…” |
KENDI YALNIZLIĞIM
huzur aramaya yollandım ben ayaklarım gitmiyor başka yere şehrimden kaçtım. huzur ararken kaçtım kaçarken uzaktan izledim izlerken anladım şehrim kadar karışıktı kafam onun surları kadar eskiydi hayallerim geceye saklandım. saydım adımlarını rüzgarın dalgalarla yarışırken de izledim yenildi dalgalar soluklandı kayalarda ben de soluklandım oturudm kaldım deniz kıyısında. aslında kendı yalnızlığımda... |
Keşke Ben de Balık Olsaydım
denizdeki balıklar kadar bilirim nefes almayı ben onlar kadar yaşarım ama beni kimse sevmez onlar kadar her gün doğuşunda ve batışında ben gıpta ile bakarım onlara deniz öyle bir içine almıştır ki balıklarını koskoca bir aile gibi en çok bunu kıskanırım ve en çok o zaman keşke ben de bir balık olsaydım der yüreğim… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.