![]() |
Bundan Sonra
Söylemem sevdamı kimse bilmesin Eller bana, gülde dikendi desin İlacım olsa da nefesin sesin Bundan sonra seni duyarım sanma Kış eğledin, baharımı yazımı Sevda bildim, çeperledim sızımı Senin için darbukamı sazımı Alıp da elime çalarım sanma Güller gibi, yaprak yaprak solsam da Dağ başında, yapayalnız kalsam da Ben bir arı, sende çiçek olsan da Uçup üzerine konarım sanma Beni sen tükettin, beni sen yedin Ne bana gel dedin, ne de sen geldin Bir ağaç misali, eğdin de eğdin Tutup daha fazla eğerim sanma Kırdın yüreğimi, kırdın belimi Aldın birer birer, sen her şeyimi Parçaladın beni, yüzdün derimi Bundan sonra seni severim sanma |
Can
Gidiyorum söyleyemem Sana hoşça kal diyemem Yarın ne olur bilemem Sorma,sorma,sorma can Gözyaşlarım olmuş pınar Dermansızım canım yanar Sevdalıyım yaram kanar Vurma,vurma,vurma can Aşk pınarım akar durmaz Koca dünya sana kalmaz Bu yürektir tamir olmaz Kırma,kırma,kırma can Otur dinle beni benden Hep kıskandım seni elden Sır sevdamı hiç kimseden Duyma,duyma,duyma can Hey gidi murat hey gidi Artık senin sonun geldi Günlerime güneş gibi Doğma,doğma,doğma can |
Can Canıma Canan Olsa
Can canıma canan olsa Yelleri yorgan ederim Bilmiyor ki yokluğunu Boynuma urgan ederim Umut verse,ışık tutsa Dağları arkam ederim Tipi boran kara kışta Karları hırkam ederim Hiç düşünmem derdi varsa Canımı derman ederim Onun için krallara Sözümü ferman ederim Çok değil az gönlü yansa Dünyayı alkan ederim Candan öte cananıma Özümü kalkan ederim Uzak yakın hatır sorsa Sevinir bayram ederim Kapısında biri dursa Çıldırır isyan ederim Ey sevgili sözüm sana Duymazsan çeker giderim Eyvallah etmem cihana Sen hariç yemin ederim |
Can Rüzgarım
Sen gideli, otağımdan bağımdan O gün bugün, ağlıyorum ardından Bilmiyorsun,öleceğim kahrımdan Nerdesin gel dert ortağım nerdesin, Sensiz kaldım,kapkaranlık mehtabım Okunmuyor sensiz, sevda kitabım Ben bitmeden bana doğru, bir adım Nerdesin gel can yoldaşım nerdesin Dokunmadan, elin eli tenine Çekilmeyen dert girmeden beline Hasretinden bak ağlarım, bak yine Nerdesin gel gözü yaşlım nerdesin Yalnızlığım yokluğunla kankardeş Zifiri dünyama doğmuyor güneş Sen, kalbime hem sırdaştın hem de eş Nerdesin gel can rüzgarım nerdesin |
Cani’nin Coni’nin Şeyinde Kald1k
Sam’a döndü hem terane hem gayda Ne bağ kaldı, ne gül kaldı, ne ada Ahmak gibi garibanda, paşada Cani’nin, Coni’nin elinde kaldık Figan etme bülbül figanın boştur Kanadın kırılmış yolun yokuştur Neye yarar artık koştur, koşuştur Cani’nin Coni’nin selinde kaldık Ne dikenim kaldı ne gül ne fişek Bu nasıl birlikmiş bu kadar gevşek Salladıkça yere bir bir düşecek Cani’nin Coni’nin belinde kaldık Parça parça olduk bitti özümüz Çakallar kurt olmuş geçmez sözümüz Dost ile düşmanı seçmez gözümüz Cani’nin Coni’nin dilinde kaldık Sağcı solcu dinli dinsiz yapılıp Senelerdir koyun gibi kırpılıp Zengin, yoksul, yardımlara kapılıp Cani’nin Coni’nin kilinde kaldık Kendi kendimize yetip, yaşarken İnsan gibi sahralarda koşarken Nasılda pes edip bu kadar erken Cani’nin Coni’nin külünde kaldık Nerdesin yüreğim nerdesin gelki Damarlara girdi esirlik zerki Kafese konulmuş kartalın erki Cani’nin Coni’nin ilinde kaldık Murat der ki artık toplan, toparlan Bu vatan bizimdir gayrisi yalan Körmusun, gözlerin görmez mi olan Cani’nin Coni’nin şeyinde kaldık! |
Çaresiz
Gezdim yıllar boyu,gurbet ellerde Hep seni aradım,meçhül yerlerde Sordum kapı kapı,sevdam kimlerde Bitmeyen yolların,yolcusu gibi Acıyla kıvranıp,sensiz inledim Hasretinle yandım,bir gün gülmedim Aşk yangınlarını,durup dinledim Ölümsüz sevdanın,hancısı gibi Unutturdun bana,rızkı geçimi Usulü yordamı,şekli biçimi Yokluğun derinden,yaktı içimi Dermansız dertlerin,sancısı gibi Dumanlı dağlardan,derin sulardan Ahali içinden,tenha yollardan Düşe kalka geçtim,sarp kayalardan Bulunmaz bir avın,avcısı gibi Yoklar diyarından,bir haber aldım Dünyayı gezersem,bulurum sandım Çaremi tükettim,çaresiz kaldım Yaralı ceylanın,yavrusu gibi |
Çaresizliğimin Altında
Zaman geçtikçe, bunadığımı değil Bunaldığımı görüyorum Hayatın keşmekeşliğinde, Bir bir umutlarım suya düştükçe, İçinde bulunduğum ortamda Benim iyi olmam bana yetmiyor, Başkalarının gözyaşlarını gördükçe Kahroluyorum! Çekilmezlerin, çekilmesinin eşliğinde Yok olmak için Şu minnacık bedenimin naklini, nere ve nasıl Aktarabileceğimi bile beceremiyorum Kaçmak istememe rağmen bir yerlere, Deli miyim ne, yoksa, deliriyor muyum? Eskiden ben böyle değildim, yaşıtlarımın ki Gibiydi saçlarım, Şimdi aynalara bile bakamıyorum Bitip tükendiğimi görmemek için, Kazaen, her aynaya baktığımda Dağıtmak istiyorum her yeri Boşalan şişeleri kırarak, Sonrada, sarhoşluğuma sayarlar korkusuyla Sarhoş olmadan sızıyorum Sefilliğimin altına sığınarak, Yüreğimin derinliklerindeki isyanlarıma ses katıp Sessiz sessiz ağlayarak, Bunun böyle nereye kadar gideceğini, İçimde ki hırs yanardağının ne zaman patlayacağını, Hangi sevdaları yakıp, kavuracağını, Ve son ikamet yerimin neresi olacağını bilemeden Tekrar başa dönüyorum, Bilinmezlerimi bilmek için, öylesine, O da olmuyor, İç dünyamın karanlığında kaybolmak için Hiçbir yaralının yarasını tımar edemeden Her olumsuzluğun sorumlusu benmişim gibi Mahzenime doğru uzanıyorum usul usul Çaresizliğimin altında ezilerek! Çaresizliğimin altında! |
Çiçekler İçinde Solmayan mısın
Bu nasıl azamet,bu nasıl bir naz Seven gönüllerde,olmayanmısın Anlat anlayayım,ben seni biraz Çiçekler içinde,solmayanmısın Taş yürekli desem,benzemiyorsun Verilen selamı,almayanmısın Dayandım kapına,ses vermiyorsun Hasret acısıyla,yanmayanmısın Kadehler dolusu,hiç doya doya Sevda pınarından,içmeyenmisin Boynu bükük kalıp,sen yana yana Aşkın kapısından,geçmeyenmisin Kar boran içinde,yüce dağlardan Batarak çıkarak,geçmeyenmisin Gonca güller açan,benli bağlardan Kendi güzelini,seçmeyenmisin Neden yaşıyorsun,ne için varsın Söyle hiç kimseyi,görmeyenmisin Dilerim bu acı,senide sarsın O zaman sorarım,sevmeyenmisin |
De Hele
De hele ey deli gönül de hele Seyis atsız kuş kanatsız olur mu Asilenme sen sadete gel hele Kul umutsuz tanrı kulsuz olur mu Bak hele ey deli gönül bak hele Gök bulutsuz tarla susuz olur mu Göreceksin şu abayı yak hele Sevgi aşksız gözler yaşsız olur mu Der hele ey deli gönül der hele Bağ bülbülsüz bülbül gülsüz olur mu Bilinmeyen yere doğru gir hele Beden cansız can ecelsiz olur mu Gör hele ey deli gönül gör hele Kuzu otsuz orman kurtsuz olur mu Önümüzde kara kış var dur hele Bebek sütsüz insan yurtsuz olur mu Yan hele ey deli gönül yan hele Yürek dertsiz dert acısız olur mu Elemlerin alasıyla kan hele Hayat zorsuz zor Murat’sız olur mu |
Demem Artık Yara Bana
Şaşırttırdın feleğimi Gözün aydın ey sevgilim Ne yaptım ki yüreğimi Parçaladın dilim dilim Sevda diye sevgi diye Yara oldun yara bana Yaram beni öldürsede Demem artık yara bana Ben bu derdin sancısını Artık sensiz çekeceğim Dünkü aşkın şarkısını Dinledikçe içeceğim Sevda diye sevgi diye Yara oldun yara bana Bu aşk beni oldürsede Demem gel aşkıma yara Acımadan aldın gittin Beni benden nefes gibi Görüyorsun işte bittim Gülemeden herkes gibi Sevda diye sevgi diye Yara oldun yara bana Yaram beni öldürsede Demem gel yarama yara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.