![]() |
Kal deseydin......
Kal deseydin gidermiydim hiç... Yasak olsanda bana, Saklanırdım koynunda, Gözlerime bakışın aklımda, Sesin kulaklarımda, Kal deseydin gidermiydim hiç... Acıtırmıydım kalbimi, Sensiz bırakırmıydım kendimi, Kal deseydin gidermiydim hiç... Dönmezmiydim geriye, Gülmezmiydim yüzüne, Kal deseydin gidermiydim hiç... Kalırmıydım böyle sensiz, Ağlarmıydım hep sessiz, Kal deseydin gidermiydim hiç... Kaparmıydım kapıları, Atlarmıydım ateşe, Belki gidecektim yin |
Gözyaşlarıma yazdım adını......
Bir Daha Sevebilirmiyim, Asla.. Bir Yalana İnandım Bunca Zaman Görmedim Değilde, Görmek İstemedim İnan. Kabullenmedim, Kabullenemedim Sevmeyeceğini, Sevemeyeceğini, O yüreğin Sende olmadığını Anlatamadım Kalbime Düşlerimde Büyüttüm Hayallerimde Yaşattım Bir gün, Belki Birgün Dönersin Sandım... Bekledim; Günlerce...Aylarca.. Yıllarca.. Dost Oldum *******e Dost Oldum Yalnızlıklara Gelmedin... Ben Hayallerle Yaşadım Ben Yalanlarla Yaşladım Ben Gidişinle Öldüm.. |
Eskisi gibi......
Severken senden ayri yasamak gücüme gidiyor Senin varligina tam alismisken Yollarin bizi ayirmasi beni kahrediyor O öpüsün Bana hic birakmacasina sarilisin O gizemli gülüsün Hele o bakislarin vardi ya Beni en cok etkileyen Ilk görüste ilgimi ceken Ve hala etkisinden kurtulamadigim... Simdi kiminlesin ne haldesin Peki mutlumusun Bilmiyorum bitanem Seviyormusun hala beni Yoksa sadece bir gönüloyunumuydu bizimkisi Oynandi ve bitti... Yoksa beni hala özlemle bekliyomusun Yine doya |
Sana bırakıyorum herşeyi......
Deniz renginde bir yasam birakiyorum sana... Mavi mavi yasa, tabi yasayabilirsen... Umut dolu yarinlar birakiyorum sana... Bensiz yarinin olursa... Mutluluklar birakiyorum sana... Hadi durma, uzat ellerini ve avucla... Bir kalp birakiyorum sana... Icinde bir sen varsin, baskasini arama... Bir can birakiyorum sana... Canimi canina kat ve sen cok yasa... Bir mezar birakiyorum sana... Utanma agla, cicekler buyur hic olmazsa... Bu siiri birakiyorum sana... Sende verirsin birine, IYI SAK |
Seni sen yapan ne varsa aldım!!...
Seni sen yapan ne varsa aldim, Artik hepsi benim! Vermem sana bir lokma ask, Hasret vermem sana, aci vermem! Kiymetini bilecek misin bakalim, Aciyi aci yapan ayriligi, Hasretle yanip tutusan aski, Yada her gun adinla uyanan asigini! Oturup aglar misin cocuk gibi, Acip ellerini dua ederken, Acaba beni cagirir misin? Icten ice pismanlik duyar, Bana yaptiklarini anlamaya calisir misin? Muhtac olmak gibi bir sey ask, Onsuz su icmen imkansiz Bir gulus ugruna olumu goze alirsin, |
Affetmeyeceğim......
Karanlığa doğru yürürken adım adım Yine sen vardın hayal kırıklığımda Bir uçurum kenarında seni düşünüyorum şimdi Hayatla vedalaşmadan Belki bu yazdıklarım son olacak Belki son kez nefes alacağım Beni bıraktığın gibi bende seni bırakacağım Sen şimdi bu satırları okurken Belki ben uzaklarda olacağım Ama yok, Senin için hayatımdan vazgeçmeyeceğim Yüreğimde her seferinde bir acı da olsa Sensiz yaşamaya devam edeceğim Yeni bir hayat Yeni bir sayfa açacağım Ve sen bu hayatımda asla ol |
Bak işte herşey yarım kaldı......
Zaman akip gidiyor bi haber yok senden Ne vardiki ayrilacak delice severken Tam rahata huzura kavusmusken Neydi seni benden alip goturen...? Aklimda bi suru soru isaretiyle kaldim ortada Kac geceyi gozumde yaslarla sabahladimda Bi turlu kiyamadim be canim ben sana Elim telefona vardida ariyamadim defalarca... Hatirlarmisin sevgili ne sozler vermistin bana?... Bak iste hersey yarim kaldi bu askta Simdi kaldik ikimizde acilarla basbasa Bilmiyorumki acaba sen mutlumusun oralarda... |
Hasretin inanki çekilmiyor......
Bu ayaklar artik bu bedeni tasimiyor Yoruldum ! Her gecen gun gucum tukeniyor Bu yurek sensizlige isyan ediyor Bu kalp inatla seni sevmekten vazgecmiyor... Her gecen gun umutlarim tukeniyor Icim aciyor hasretin inanki cekilmiyor Bilemezsin okadar cok ozledim ki seni Hic bi bahane gonlume avutmaya yetmiyor... Artik bi haberini esirger oldun benden Yolunu gozlemekten yoruldu bu beden Iste gordugun gibi hala sana aitim ben Neden terk edildim bukadar cok severken... ? |
Bırakıyorum......
Ne seni nede sevgini istiyorum senden. Sana olan cocuksu saf sevdami, Sana bagli canimi istiyorum! Sana en buyuk ceza, YALNIZLIGI BIRAKIYORUM!... Gozlerimden akan yaslara degil, Sana aciyorum! Yuregime sapladigin hanceri degil, Sensiz *******de kurdugum hayallere yaniyorum!.. Sana olan sevdami degil, Kaderimden kaciyorum!... Sana en buyuk cezayi YALNIZLIGI BIRAKIYORUM!!!... Sana sensiz yasayamam demistim..., Yasiyorum!... Sensiz gozlerim gulmez demistim..., Guluyorum!... Sensi |
diyemedim...
Diyemedim Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye...? Düştü mü omuzların ? Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye...! Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değimli ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.