![]() |
kanser...
Döküldü saçlarım tel , tel , Biriktirdim , yumak oldu teller, Hastanede geçti günler, Öleceğimi bilerek geçen günler, Ah nerde o eski günler, Onca koşturduğum seneler, 26 yıl daha geçliğime doymadığım günler, Her acı çekerek yaşadığım günler, Beni de alacak katil kanser, Gözlerine bakınca anlıyordum halimi, Gelen ziyaretçiler beni tanımayınca dağılıyordu kanser, Kimisi kendini tutamayıp çıkıp ağlıyordu, Kimisi maşallah iyisin diye moral ver |
ağustos böceği ile karınca...
Karıncayı tanırsınız Minimini bir hayvandır Fakat gaayet çalışkandır Gaayet tutumludur, yalnız Pek hodgamdır, bu bir kusur: Hodgam olan zalim olur. Bir gün ağustos böceği Tembel tembel ötüp durmak Neticesi aç kalarak Karıncadan göreceği Bürudete bakmaz, gider Bir lokma şey rica eder Der ki: - Acıyınız bize Çoluk çocuk evde açız İanenize muhtacız. Karınca bir yüreksize Layık huşunetle sorar: - Aç mısınız? Ya o kadar Uzun, güzel günler oldu. O günlerde ne ya |
öpmek istiyorum...
Yağmur yağıyor biliyor musun yine Beni salacak dertten derde Sigaramı oflar çekerek içeceğim yine Göz yaşarım dökülecek sessizce Allah 'ım nedir bu çekdiğim bu çile Hasret ateşi yanıyor ta derinde Umutsuz yaşamak hepsinden daha zor Biliyorum ki gidenler dönmeyecek geriye Ne zaman bir yerde görsem sıkı sıkı sarılmak istiyorum Gözlerine bakarak seni seviyorum Demek; Ayrı geçen günlerin acısını çıkartacasına Öpmek istiyorum dudaklarından |
arkadaşlık...
İki çeşit arkadaşlık vardır Biri unutulur Biri ise hiç unutulmaz İşte benim ki böyle birşey Gidersin ama yanında taşırsın Kalırsın ama yine yanında taşırsın Ama değmeyenler vardır ya Nereye gidersen git taşıyamazsın |
gökkuşağı...
Bir gül vermek isterdim sana Göz yaşlarımla ıslanmış yapraklarıyla Sana yine seviyorum demek isterdim Gökden boşalırcasına yağan yağmur altında İlk günkü gibi, candan Yürekden sevmek,sevilmek isterdim Sarılmak doyasıya koklamak isterdim saçlarını Yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı altında Ayrı geçen günleri unutmak Unutturmak isterdim Herşeye yine,yeni başdan Başlamak isterdim seninle Rengarenk bir gökkuşağı altında |
aşk nedir...
söyleyin bana varmı aşkı tanıyan? varmı mecnun olup çölleri dolaşan? varmı hasret ateşiyle hergün yanıp tutuşan? varmı rüya yerine karabasanlar gören? yok evet yok her seven kendini mecnun zanneder, bu can leylaya kurban olsun der, ferhat gibi dagları delmek ister, kerem gibi yanmak ister. yanamassın kardeşim ne mecnun olabilirsin nede kerem ugraşma boş yere karada sandalla boşa kürek sallama bana aşkı tanıyan ve tanıtan bir insan arıyorum adresim aşıklar mezarlıgı |
ailemiz...
Kardeşlerim, annem, babam, Dedem, ninem, biz her akşam Bir çatıda toplanırız. Orda herkes sevinç duyar, Birbirini sever, sayar. Kendisini bulmaz yalnız. Dedemin yok hiç dişleri, Anlatır hep geçmişleri, Her sözünden ders alırız. Ninem evin neşesidir. Bir çok güzel masal bilir, Anlattıkça bayılırız. Babam her gün işe gider, Annem evde hizmet eder, Biz okulda çalışırız. Akşam bizi bir görmeli! Ne tatlıdır, ne neşeli, Bir sofrada toplanmamız. |
coşkuluyum atam...
Bir elimde al yıldızlı al bayrak Göklerde dalgalandırıyorum. Bir elimde sevincim Atam seni anıyotum Sonsuz bir coşku içinde Okula doğru ilerliyorum Bir yandan da kalbimle Atam seni anıyorum Bütün herkez toplandık Bayramımızı topladık Bir yandanda saygıyla Bütün şehitlerimizi andık Coşkuluyum atam Yüreğimde bir sensin yatan Acılıyım atam Bir senin acın kalbimi sızlatan Son bir sözle biterya cümleler Son bir bakışla biterya üzüntüler Son bir bakışla umutlanırya vatan |
vatan...
Yok etseler benliğimi Yine vatan derim, vatan Alsalar başu, serimi Yine vatan derim, vatan Vatan gönlümde, bir sevgi Vatan gönlümde, bir rengi Vatanı büremem bulutla cengi Yine vatan derim, vatan Yalan değildir, sözüm Alıntı değildir, özüm Kör olsa, iki gözüm Yine vatan derim, vatan İsterse hakkımda, işlem yapsınlar İsterse alıp, içeri tıksınlar İsterse dar ağacı kurup, beni assınlar Yine vatan derim, vatan Dertlenip derya olsam Ağlayıp mecnun olsam |
beni ben olduğum için sev...
Ben sana vurulmuşum Ela gözlerine tutulmuşum Nadir açan kardelen çiçeğim İnan seni sen olduğun için seveceğim Bak gözüm görmez oldu hiçbir şeyi Ellerim tutmaz oldu başka bir eli Nasıl kavuşacağım sana bilemiyorum gönlümün güzeli Oturduğum yerde kalıyorum saatlerce Lanet olsun bu *******e Düşünüyorum ıssız karanlık yerlerde Umutsuzca seviyorum ben seni yinede Gözlerime bir baksan anlayacaksın sevdiğimi Unuttuğun aşkını hatırlayacaksın beni Mağrur olma güzelim bir gün yanlız kalır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.