![]() |
* Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
|
* YUREK VERMEZ YUREKLIYE DARILDIM KUSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM BIR GUVERCIN KANADININ UCUNA DENIZLERDE TUZ KOYMADIM YARAMA BASTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SESIMIN IBRESI AZ KONUS DEDI.
|
* BELKI YUZUM GULECEK DONECEGIM SASKINA BELKI MAHKUM OLACAK OMUR BOYU ASKINA BU KARARI VERIRKEN SAKIN BANA DEME TOY SENSIZ BEN YASAYAMAM ELINI KALBIME KOY
|
* birgün zaman kayar elinden tutamazsin.sel gibi akan gözyaslarini kurutamazsin.öylesine sendeyim öylesine bendesinki unutmak istesekte artik unutamayiz!!!
|
* Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun
|
* Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat
|
* Uzaklılklar küçük sevgileri yok eder.büyükleri ise yüceltir.tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını daha çok alevlendirdiği gibi
|
* MUTLULUK BANKASININ GÜZELLIKLER SUBESININ 2000 SAYILI HESABINIZA 365 GÜNLÜK SEVGI SIIRLERI YATIRILMISTIR ISTEDINIZ AN KULLANA BILIRSINIZ
|
* Biliyorum ki Sen bi Günessin etrafinda gezegenler var , Sende bilmelisin ki Ben bi Dünyayim yanliz bende Hayat VAR...
|
* AŞK BİR NEHİRDİR SUYUNDAN İÇME SEVDA BİR KÖPRÜDÜR ÜSTÜNDEN GEÇME GÜZELLER İÇİNDE KARAGÖZLÜ SEÇME AŞIK İSE SEVDANDAN VAZGEÇME
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.