![]() |
Beklerim Seni
beklerim seni mevsimler, değişsin umrumda değil çalmasın telefonum kapım açılmasın seslenmesin kimse, ismimi inan umrumda değil nasılsa biliyorum bir gün ansızın hiç olmadık bir anda karşıma çıkacağını ben seninle yaşarım sensiz geçen zaman boşuna 23,12,2005 saat: bir sözün bir ömür bekletir beni dedin ya gelirim bilirim gelirsin Ertuğrul Bayam |
Bekliyorum
Bir rüzgarla koptun Sen benden Ve Ben Hala O rüzgarı bekliyorum Bana dönmen için 02,02,2006 saat: Ertuğrul Bayam |
Bellidir Yaşanacaklar
Doğumunu gözlerinde gördüğüm aşkımızın Ölümünü veda sözlerinle duyacağım Ve sonrası Yaşamaksa, Yaşayacağım AŞKım.... 22,02,2006 Ayrılığın acısını Bir ömür Yüreğimde tadacağım... Ertuğrul Bayam |
Ben Hep Bekledim?
Ben hep bekledim Zeytin karası gözlerin hep aklımdaydı Binbir umutla, Deli gibi Ben hep bekledim, Ararım belki dedin ya Yetti bir ömür beklemek için İçime düşen o yangın hiç sönmedi Hep telefonlarıma baktım Çalmalıydılar Çünkü ararım dedin, Arardın biliyorum Ama hiç çalmadılar Kız kulesi şahitti beklediğime Bir kaç sarhoş, Bir kaç dilenci Ve bir kaç martı Hava soğuktu sahilde Bekledim işte ne biliyim Belki gelirsin diye Gelirdin biliyorum Başına bir şey gelmiş olmalı Yoksa arardın İçim yangın yeri şimdi Neden hala ara mıyorsun? 11,10,2005 26,07,2006 Ertuğrul Bayam |
Ben Ne Kadınlar Gördüm
Ben ne kadınlar gördüm Gönlü sevgiye aç, Kulakları güzel sözlere. Eriyip mum olduklarını, Sahiplendiklerini gördüm, Daha ilk sarışımda Ne de mutlu hissettiler kendilerini Mütemadiyen, Telefonları benden yana çaldığında Ben ne kadınlar gördüm Anlatırken bile hissettiler yaşadıklarını Onlar kadar iyi tanırım Bilirim yalnızlıkları Çünkü Hepsi hüzünlü Hepsi ilgiye, Hepsi Şefkate muhtaç Ne kadınlar tanıdı beni Ertuğrul Bayam |
Ben Öldüm Sevdiğim
Ben öldüm sevdiğim Kurşunuyla acı sözlerinin Bu akan sıcacık kan benim Upuzun uzanmış yanıma gençliğim Şimdi Yaprak dökümüdür artık Sensiz geçen her günüm Yokluğunun vakitleri tuttu ellerimden Yoruldum,kırıldı kanatlarım Sevdanın masmavi gökyüzünde Seninle uçmayı isterken Bana kalan sensizlik şimdi Bir boşlukta asılıp kaldı hayallerim… Ben öldüm sevdiğim Kurşunuyla gidişlerinin Bu boş bakan gözler benim Her yanımı sarmış dost bildiklerim… 11,04,2006 Ben öldüm sevdiğim Kurşunuyla acı sözlerinin Ertuğrul Bayam |
Ben Sana Mecburum
Ben sana mecburum dedi Ve gitti Atilla ilhan Artık adını mıh gibi tutamayacak sevdiğinin Bir zamanlar Yazık olmuştu Süleyman efendiye de Yarın Tuğrul'un sevdiği kadın da Bir sır gibi kalacak hafızalarda Gidenler gitti Kalanlar yazmaya devam Şiirlerde anımsanmak için 14.05.2005 Ertuğrul Bayam |
Ben Sensizlikten Bıktım
Ben sensizlikten bıktım Sen bensizlikten bıkmadın Defalarca gelmek istedim Bir o kadar kaçtın benden Bir savaştı aramızdaki Ben senin olmak için Sen benim olmamak için Hep savaştık Aşkın meydanlarında.. Gözlerin beni çağırıyor Sözlerin inkar ediyordu Ellerin ellerime hasret Kalbin kalbime Ama hep bir güç Geri itiyordu seni 19,02,2006 Benim olduğum vakitlerin Değerini anlayacaksın Ben seni yalnız bıraktığımda Bastığın yerin bir metre altında Ertuğrul Bayam |
Ben Şimdi Neyim,Kimim
Dudaklarından çıkan tek kelimeydi hayatım Ve şimdi ölümlerle yaşamak zorundayım Açacağın kollarındı soğuk *******de limanım Ne yazık karlar içinde yapayalnız donmaktayım Beklentilerimin en güzeliydi dönmelerin Çaresiz dönmeyeceğini bilmekteyim Hayata sarılmak için umuttu gözlerin Onlarda yok artık, Söyler misin ben şimdi neyim, kimim 01.12.2005 01,16 Sana Ertuğrul Bayam |
Beni Al Benden
beni al benden, sen olayım. sonra, sendeki beni geri ver bana huzuru bulayım. senden gelen herşey mutluluktur inan 04,01,2006 saat: sensizliktir İSMİ adımlarını duyduğum ölümlerin Ertuğrul Bayam |
Beni Ben Yapan
Beni ben yapan, Sensin aslında Seni sen yapan, Hüzünlerim benim. Ben seninle güler, Seninle ağlarım. Ben seninim, Sen benim. Mütemadiyen yoksun yanımda Ve bir o kadar sevecen, Bakışların. Ben artık, Sen olmak istiyorum Sev beni, Sev güzelim... 07.12.2005 21,43 Sana Ertuğrul Bayam |
Beni Aldım Senden
kopararak aldım bir bir bakışlarından o neşeli gülüşlerimi.. emanet verdiğim resmimi çantanda kırışan, yırtarak aldım. karaladım, sildim her sayfadan adına yazdığım şiirleri ağlayarak satırlarımdan. elimi çektim, bembeyaz bileklerinden bırakmamak için, kanatırcasına tırnakladığın. çektim fişini,bir daha ulaşamayacağın, telefonumun penceremden attığım. değiştirdim, saçlarına taktığım doğduğum, baba yadigarı bembeyaz çiçeklerle süslü evimi beni aldım senden, bakalım şimdi, ne yapacaksın? Sen senle bensizliğe ne kadar katlanacaksın? 18,12,2005 Saat ben ağlayarak, çiçeklerini kopardığım evimden ayrılırken geçmesini istediğim andı, sen uzaktan izlerken, yanıma gelmeye korktuğun Ertuğrul Bayam |
Beni Kendinle Bir Tutma Sakın
Beni kendinle bir tutma sakın Öncelikle *******i Mışıl mışıl uyuyorsun Bana seni seviyorum deme sakın Sen sevgiyi beraberlik sanıyorsun Benim gibi her gece ağlasaydın Ayrıldığında her şeyin bitmediğini anlardın Seni kendimle bir tutar Beni sevdiğini anlardım Yaşadıklarıma gülerek bakmasaydın.. Tarihsiz bir şiir Ertuğrul Bayam |
Beni Sakla
Beni bırakma Sensizliğin kaldırımlarında Hiç umursanmadan basılan Küçük bir kaldırım taşı gibi.. Beni hüznümle sakla En günah bildiğin Masumiyetinin bakışlarında Küçük utangaç bir buse gibi 23,01,2006 SAAT: Beni sakla, Başka aşklar bulmadan Ertuğrul Bayam |
Beni Sev
Beni sev Tüm mevsimleri bahar yapayım Yanağında açsın tüm çiçekler Beni sev, Hüzünlü şiirleri bir bir yakayım Adı olmasın yalnızlıkların Beni sev, Hayatımın tüm kapılarını kapatayım Sensiz anlarda korktuğum ölümlere 09,02,2006 Beni sev lütfen Ertuğrul Bayam |
Beni Seviyor musun?
Beni seviyor musun? Kavgalarımız, ayrılıklarımız Seni ağlattığım günler varken aklında Aldatmışken seni bir gurur yüzünden Diyebilir misin bana Beni seviyor musun? Duymak istediğin buysa eğer Ben her beden de gözlerim kapalı Seni hayal ettim, O soğuk ellerde sıcaklığını özledim Güldüm içimde ağlarken gözyaşlarım Gittim sanma ben hep sende kaldım Söyle hayatımın yarım kalmış yanı, Kadınım, Beni hala seviyor musun? 02.11.2005 00,49 Ertuğrul Bayam |
Beni Sevmeni Hiç Beklemedim ki
Ben ne zaman senin olmak istesem Avucumdadır sensizliğin boşlukları Ve ne zaman umut etsem sevmeni beni Hep ağladığım ******* gelir aklıma Anlarım Yalan dünyada bu kadar olur aşk Oysa İçimde kopan bir fırtınasın sen Ve yağmurlarında hüzündür bakışlarım Ben yalnızlığımın başucunda uykusuz Sen yalan bir dünyada bensizliğe mahkumsun Zaten böyle bir dünyada Seninle gerçek aşkı yaşayamazdım ki ben Sen yalan, Dünya yalan Bana kalan sadece sensizlik işte Hadi gül desem acılarıma Yüzünde ki tebessümün ansızın gider Al beni desem koynuna Kapanır kolların vücuduma Bir şey var biliyorum bana gelmemen için Bir şey Adımı duyduğunda Gördüğünde beni Seni benden uzaklaştıran Ama nedenini hiç merak etmedim Ve etmeyeceğim Ben sadece seni sevdim Beni sevmeni hiç beklemedim ki 23,07,2006 Seni sevmek Hayatı sevmekti Sen beni sevmesen de Sensizlik ölmek değildi Çünkü ölmek Sensizliğin değil Allah’ın emriydi Ertuğrul Bayam |
Beni Şiirlerimde Bulursunuz
Benim şiirlerimde Aşkı bulursunuz Ölümü,yaşamı Geceyi,gündüzü Acıyı,yalnızlığı Mutluluğu az, Hüznü çok bulursunuz. Sevgilimin ellerini Gözlerini,gülüşlerini Bazen ilgisizliğini bulursunuz Yaprağı,çiçeği,ağacı Dünyanın güzel ama, Gerçekleşmeyen düşlerini bulursunuz. Beni bir gün bulamazsanız yaşarken Açın şiirlerimi, Beni onlarda bulursunuz... 21 Ağustos 1998 cuma Ertuğrul Bayam |
Beni Unut
Bana dersen ki bir gün Ayrılalım artık, Beni unut.. Sana derim ki Ölüm beni almadan Nefesim durmadan Benzim solmadan Sen bu söylediğini unut 31,01,2006 Saat: Söylemek mi zordur bir vedayı Duymak mı? Ertuğrul Bayam |
Benim Hayatım
Evimde dört duvar arası Bir duvarda sen Bir duvarda ben Diğer taraflarda Hasret gözyaşı Ne yöne baksam Sen yoksun Ben yokum Kalan iki duvar Benim hayatım.... 12,03,2006 Duvarlarla çevrilmiş Bir hayatın Hüzünlerle sıvanmış Acılarıyım sensiz... Ertuğrul Bayam |
Benim İşim Şiir Yazmak
Benim işim şiir yazmak Senin vazifen güzel olmak Ve benden kaçmak Ben sana hep şiirler yazarım Bıkmadan, usanmadan Her daim aynı tatta kalarak Söyle günümün aydınlığı Sen kaç sene daha Bende kaçacaksın Bu kadar güzel kalarak? 01.01.2006 O hep güzel konuşan aynalar, Bakışlarında ki kırışıkları kustuğunda. Saçlarında boyalar, dip dip tuttuğunda. Ellerin titreyip, ayakların yorulduğunda, Anlayacaksın, duyacaksın, üzüleceksin inan Şairliğim kalacak benim, Sen karşısına geçip aynanın Yalnız başına ağladığında. Ertuğrul Bayam |
Benim Olursan Güler Yüzüm
Sen, Ne zaman ki benim olursun O zaman güler yüzüm Eğer, Yoksa böyle bir ihtimal Gül deme bana ne olur 01,01,2006 29,06,2006 Benim olursan Yaşamın bir anlamı olur Yoksa böyle bir ihtimal Bana 'ölümlere yazma 'deme ne olur.. Ertuğrul Bayam |
Bensiz
şimdi uykulardasın bir başına bensiz tadında en güzel rüyaların.. ben yine uykusuz koynundayım gerçeklerin seni yaşamaktayım aynalara dargın 01.mart,2006 yüzüne deyen tarafıyım yastığının başkasını düşlediğin uykularda Ertuğrul Bayam |
Bensizlik Deli Eder Seni
Sen bensizliği Kaçmakta arama Durdurmakta ara zamanı Zaman işledikçe Aklındayım unutma Sen bensizliği Aynaya her baktığında Kendinde göreceksin Kendinden kaç önce Sonra Bir odaya kapat kendini Ve delirmeyi bekle Çünkü Bensizlik deli eder seni 05.01.2006 Bensizlik karda yürümek gibidir Bastığın her adımın olurum senin Arkana baktığında fark edeceğin Ertuğrul Bayam |
Bırakalım Düşleri
bırakıp düşleri seni bulsam soğuk yatağımda silik değilde gerçek baksan hüzünlü gözlerime her zaman konuşacağımız öpmelerime kızmasan bir kez olsun yanımda kalsan hiç gitmeyecekmiş gibi aramanı, uyandırmanı beklemesem yüzünü görmediğim telefonlarında.. 28,12,2005 saat: gerçekle seni düşlerimden ayırdığım en büyük farktı seni öptüğümde kızaran yanakların... Ertuğrul Bayam |
Bırakılan Yalnızlık
Yıllar nede çabuk geçmiş Dün gibi nöbetlerim *******i askerde Çocukluğumun ilkokul maceraları İlk bakışım Kadıköy den denize Uzak olan bir sen varsın Anımsamak ta zorlandığım Bana bıraktığın tek yakın şey Her zaman fark ettiğim yalnızlığım... Ertuğrul Bayam |
Bırakma
Beni Bir başıma bırakma. Yokluğunun Sırlı aynalarında Gitme! ! Benden bir adım uzağa Ben sensiz doğdum ama Sensiz yaşayamam Bunu sakın unutma! ! 19.02.2006 Hep hüzünlü bakıyor Aynadaki suretim Ertuğrul Bayam |
Bildiğin Gibiyim
Beni soruyorsan Ben bildiğin gibiyim Sensizlikle hüzünler arasında Gidip gelmekteyim Molalarımı özledim ışıltısında gözlerinin Fısıltılı aşk sözlerini Seni özledim Beni soruyorsan Ölümlerle sensizlik arasında Gidip gelmekteyim 11,11,2005 Ertuğrul Bayam |
Bilemezsin
Kaçmak, Ne kadar kolaydır geçmişten Ne kadar, Avutur insanı bilmem. Hatırlamak, Vardır o eski günleri Unutmak, Ne kadar zordur bilirmisin? Sen, Ne bilirsin, Ne anlarsın ki. Sadece, Geçen zamanın önünde Gülersin, Gülersin, Gülersin. Bilmezsin Hatıraların verdiği hüznü İnan bilemezsin... 03,12,2005 19,56 Ertuğrul Bayam |
Bilirdim
Ellerindeki çizgileri Yüzündeki o üzgün ifadeyi Ve her düşündüğümde seni Tebessümünü özledim. Her sarışımda yorgun bedenini Bilirdim beni bir gün terkedeceğini Terkettinde zaten Ama sana hiç kızamadım İnsan ANNE'sine kızabilir mi? 07,09,2006 Sana O kadar ihtiyacım var ki Gel diyebilsen,Gelirim inan Ertuğrul Bayam |
Bilirdim Özlediğini
sana her sorduğumda yanaklarını kızartan, ve hiç cevap veremediğin tek kelimeydi beni özledin mi? uykuya dalmadan daha, bilirdim sabahı ne kadar sabırsızla beklediğini okumak için, sana yazdığım şiirleri. kanın kadar yakın olduğumu hissettiğin her dakika damarlarında. bilirdim, hayatında benim olduğumu hissettiğin anlarda daha bir neşeli yürüdüğünü inan blirdim ben de bilirdim elbette öyküm olduğunu, hayatımın... kimse bilmez di ben bilirdim.. 20,12,2005 saat: ezan okunuyor Ertuğrul Bayam |
Bilmeliydin
bilmeliydin ki aslında her şiirimin bir parçasın sen ne yazık anlamadığın. oysa, bilmeliydin her şiirin senin için, yazıldığını bembeyaz satırlara 20,12,2005 saat: sattım Ertuğrul Bayam |
Bilmem Kaç Kez
Yokluğunun akşam vakitleri Dar sokaklarında kaldım aşkın. Bilmem kaç kez yaktım sigaramı Seni düşleyip. Bilmem kaç kez duvarlara bakıp Senli rüyalara daldım. 29,01,2007 Ne kokun Ne bakışların Hiçbir şey bırakmadın bana Ertuğrul Bayam |
Bilsem
Tekrar tekrar boğulacağımı bilsem, Seni sevmek için Taş bağlar atardım kendimi denize.. Aşk ile bağlanmak boğulmaksa denizlerde, Ne keyifli bir ölüm Ciğerlerimde su, Aklımda sen öyle sevgiyle.. 28,11,2005 00,25 Ertuğrul Bayam |
Bilseydim
kapımı kapatıp dünyaya belki de eskisi gibi kendimle kalmalıyım. yoruyor aşklar beni bunu geçte olsa anladım. bilseydim bir ömür aşkla yaşayacağımı inanın ölümlere şiir yazmazdım ki zaten bir insan ne kadar yaşayabilir ki? aşk benim olmadıkça ki olmayacak ben daha çok hüzünlere şiirler yazarım 15,01,2006 saat: saatte yok kod da Ertuğrul Bayam |
Bir Aşkı Ayakta Tutmak
Bir aşkı ayakta tutmak kadar zordur Bir diğerini unutmak Yaşayacaksan mevsimleri yaşa Sonbaharda kuru, Sol yaprak misali İlkbaharda güze inat yeşer Yağmurları hisset değdiğinde tenine Yağmurları canım, yalnız yağmurları Bir aşkı unutmak kadar zordur Bir diğerini unutmak Ertuğrul Bayam |
Bir Başıma
Bir boşluğun tam ortasında duygularım çelik Ellerim saçlarımda terler içerisindeyim Her yer karanlık,dört yanımda sessizlik Yaşanması zor şeyler hayal etmekteyim. Ne bir dostum var,ne aşina bir yüz Umutların ötesinde yalnız başımayım Hayatımda bahar yok,gönlüm hep güz Bir başıma hasretine katlanmaktayım.. 1997 Şiirlerimden Ertuğrul Bayam |
Bir Çay Kıvamında
Sesi kısık vapurların güvertesinden Bir kız bakıyordu Elinde sıcak bir çay Ve yıllar sonra O kız için Kalbimden hüzün dumanları çıkıyor Bir çay kıvamında... Zonguldak/Kilimli Ertuğrul Bayam |
Bir Gün Buluşalım
Seninle bir gün buluşalım Oturup bir sahilde Martılara karşı sandalye çekip. Konuştuklarımızda arayalım Duymak istediklerimizi. Ama geç kalma olur mu Çabuk gel Ölmeden birimizden birimiz Buluşmamız Mahşere kalmasın. Ki kalırsa Tanımayız o kalabalıkta birbirimizi. Çökmüşken üzerimize Vereceğimiz hesabın külfeti.. 06,01,2006 Saat: bu kalabalıkta bulmamı bekleme seni - Ertuğrul Bayam |
Bir Gün Gel
Bir gün sıkılırda aşklardan Tuğrul vardı beni seven Acaba hala bekliyor mudur dersen Gerçekleşmesini beklediğim, Ettiğim tüm dualar kabul olur. Ki gelirsen Bilirim dönmezsin geriye Ki yaşıyorsam Ölmemişsem yani henüz Emin ol Seninim tekrar Bıraktığın gibi Geç kalma olur mu? 25,01,2006 saat: pişmanlığı sarmasın dönüşünün beni bir avuç toprakta bulmak beni seveceksen bir ömür bırak yavan aşkları bir kenara birirmizden birimiz ölmeden gel Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.