![]() |
Özledim Sevdiğim
Gözlerin geldi aklıma mercan gibi bakardı Işık misali göz bebeklerin ışıl ışıl parlardı Gülerdi bana bakarken gözlerinin içi Özledim sevdiğim özledim seni Sesin geldi aklıma hayatım deyişin Güzeldi seslenişin adımı söyleyişin Severdim dinlemeyi; seninle şarkı söylemeyi Özledim sevdiğim özledim seni Ellerin geldi aklıma; pamuk gibiydi Benim elimi tutunca içim titrerdi Bir ömür senin bu eller derdin Özledim sevdiğim özledim seni Kokun geldi aklıma mis gibiydi İçime çekince derdim bahar mı geldi Senin kokun bana her zaman farklı gelirdi Özledim sevdiğim özledim seni Özlemim çoğaldı sana hasretin beni yaktı Ne sevgini unuttum ne sevmeyi bıraktım Gittin uzaklara; hayalinde artık beni bıraktı Özledim sevdiğim özledim seni Nuran Kara |
Özlemimsin
Hayalin gelir canım yalnız bırakmaz beni Anlarım ben o anda ne çok özlediğimi Göz yaşlarım akarken sevmek isterim seni Kaybolunca hayalin saramam bebeğimi Dalgalar olur kırbaç kamçılar yüreğimi Elimi uzatırım hayalin kaçar benden Yüreğim tufan yeri beklerim sevdiğimi Zaman çok çabuk geçer hiç haber gelmez senden Beklenmedik bir anda seni görmek isterim Bazen alıp başını uzaklaşır yüreğim *******i durmadan dua eder beklerim Hiçbir şey değişmedi hala sensin sevdiğim Bu asi yüreğime aşıladın sevmeyi O gün bugün aşıktır senin yolunu gözler Ağlıyordu gözlerim sen öğrettin gülmeyi Ne olur gel sevdiğim yüreğim seni özler Nuran Kara |
Özlemiştim Seni
Gözlerini gördüm çok mutlu etti Kısa bile olsa inan ki yetti Karamsar duygular beni terk etti Özlemiştim seni iyi ki geldin… Görünce güzelim o gözlerini Hatırladım hemen şen sözlerini Güldüğünde gördüm gamzelerini Özlemiştim seni iyi ki geldin… Hayallerin geldi sürekli bana Sarılıp kokladım ben kana kana Sevgimi söyledim o anda sana Özlemiştim seni iyi ki geldin… Güller açı verdi görünce seni Gül bahçesi yaptın o anda beni Gözümün içinde gördün kendini Özlemiştim seni iyi ki geldin… Sanmayın dostlarım kalbim her yerde Bu kalbin sahibi çare her derde Aradım sürekli ilacım nerde Özlemiştim seni iyi ki geldin… Unuturum sandım yapamamışım Ben seni kalbimden atamamışım Başkasını cana katamamışım Özlemiştim seni iyi ki geldin… Nuran Kara |
Rüya Bile Olsa
Rüya görmek nasıl bir duygu Ben göremem de merak ettim Bazıları Renkli görüyoruz der Bazıları siyah beyaz Ben bilmem ki ne renk olur Hiç rüya görmedim desem inanırmısın Birgün arkadaşım Rüyamda seni gördüm dedi Ben seni hiç görmedim Dedim ya rüya nedir bilmem Keşke görebilseydim seni Rüya bile olsa... Bazen uyanmak istemezlermiş Güzel olurmuş öyle diyorlar Hissetmek ve yaşamak gerekirmiş Dedim ya rüya nedir bilmem Bildiğim bir şey var Seni görmek isterdim rüya da olsa Senin o mercan gözlerini görmek Mis kokulu saçlarını koklamak Ve yanımda olduğunu hissetmek Rüya bile olsa... Seninle gezmek isterdim Uçsuz bucaksız çölleri Senin bir damla suyun olmak isterdim Rüya ya Sadece sen ve ben Birde sevgimiz olmalı yanımızda Ellerini hissetmeliyim Sesini duymalıyım kulaklarımda Birde Evet birde dokuna bilmeliyim Dudaklarına Rüya bile olsa... Bir anda uyanmak zor olsa gerek Dedim ya Hiç rüya göremem ben Sadece hayal ediyorum şuan Seninle gezmeliyiz Sokak sokak Aşmalıyız bütün zorlukları Yolun sonunda seni bulmalıyım Kolların belimde Gözlerin gözlerimde olmalı Rüya da olsa... Adını söylerken dudaklarım titremeli Yüzünü gördüğümde içim gülümsemeli Sevgini yaşamak beni mutlu etmeli Sen olmalısın birde ben Dedim ya Ben hiç rüya görmem Ama sen olmalısın görecek olsam Sen olmalısın Rüyalarımı süsleyen Seninle olmalıyım Rüya bile olsa... Sana kavuşmalıyım Nuran Kara |
Sana Muhtacım
Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Öfkelenir kızardın belki Ya da küserdin bana Ama bilemezsin ki Bir yudum su kadar Muhtacım sana Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Gidersen üzülürdüm Olamazdım ki sensiz Üzülürdü yüreğim Sen olmazsan çaresiz Ne susuz olur bu can Nede yaşar sevgisiz Bir yudum su kadar Muhtaç sana çaresiz Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Düşündüm de sevdiceğim Sen olmazsan Özlemlerin sarar beni Iska geçmez hiçbir atış Vurur oniki den kalbimi Çaresiz bırakır beni Hissederim o an acizliğimi Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Ne susuz hayat Ne de sensiz dünya Geçmez aklımdan Vazgeçemem Sudan ya da aşkından Seni çok seviyorum Ayrılamam yanından Sen benim canımsın Hayat ışığım Ömrüm yettiği mühlet sürecek Aşkım Bir yudum su kadar Sana Muhtacım Nuran Kara |
Sana Sevdam
Sana sevdam, öyle büyük ki, Bu kalp nasıl taşır bende şaşarım... Hani hasretin olmasa, Kalbime taş basıp yaşarım... Sanma ki geçici bir aşk bu Sanma ki bir heves... Bu kalp seni sever canım Böyle bilsin bunu herkes... Karaysa sevdamın adı, İmkânsızsa aşkın çıkmazı... Ömrümce benim olmayacağını bilirim, Seni sensiz yaşarım sevdiğim... Umudu yaşarım umutsuzlukta, Sensizliğin bilinmez vuslatın da, Çaresizliği yaşarım... ...ve dayanılmaz acılar içinde... Sana ben hep hasret kalırım, İçimdeki sevdayı ölünce unuturum Sana sevdam o kadar büyük ki, Şiir aciz kalır, yazı usanır... İçimdeki feryat çığlığa döner, Sevgi şaşar, aşk kendinden utanır... Sanma ki sensizlik yıldırır, Sanma ki, uzaklığın perde olur... Gönlümdesin sen daima, Sevgin tüm benliğimde hayat bulur... Bazen bir ateş olursun, Bağrıma dolan... Kanım olursun bazen Damarında dolaşan Mutluluğum olursun, Hayalimde benimle buluşan... Ama sen imkânsız aşkımsın, Gerçekte benim hiç olmayan... ...ve yanarım yokluğunda... Sana ben hasret kalırım, İçimdeki sevdayı ölünce unuturum |
Sana Zarar Gelmesin
Gözlerime bak ta git bakışın bana kalsın Gülüşüm senden sonra çok uzaklara dalsın Kalbin kötülükleri benim yoluma salsın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Ağlasın gece gündüz hiç susmasın yüreğim Senden başka kimseyi kavramasın bileğim Ömrünce hep mutlu ol budur benim dileğim Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Başka yüreklere gir hiç yalnız kalma sakın Gözlerini kapama biraz etrafa bakın Hüzünlü durma canım mutlu bir eda takın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Eski güzel günleri düşünüp de ağlama Ne olur oturup ta karaları bağlama O güzel yüreğini benim için dağlama Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam İsterim ki o güzel gözlerin hiç dolmasın Mutluluğu hak eden yüreğinde solmasın Kapılıp kederlere bir gün yalan olmasın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Nuran Kara |
Sarı Güller
Nasıl oldu anlamadım Birden sevdim seni Oysa hiç anlaşamazdık seninle Sürekli bir inatlaşma yaşardık Kavga ederdik Sen gülleri severdin sarı gülleri Ben ayrılık derdim Sen yinede severdin Ben pembe karanfilleri severdim Kızardın bana sıradan derdin Gül asil bülbül bile güle aşık Seveceksen gülü sev derdin Anlam veremezdim bu edana Nerden bilebilirdim ki... Ayrılığa alıştırmakmış niyetin Aniden gittin habersiz Günlerce bekledim Senden gelecek bir haberi Uykusuz geçen saatleri günler kovaladı Bıkmadan bekledim Elimde sarı güllerle gelmeni Geldiğinde hazır olmalıydı güllerin Sevdiğin Sarı Güller Her daim senin olmalıydı Sürekli yenilenen güllerin ve ben Bekledik gelmeni bize dönmeni Dönmedin haberde vermedin Sarı Güllerin boynunu büktü ben gibi Bir offf demedik gülüm İsyan etmedik bize yakışmazdı Üzgün olmamalıydık Ne sen, Ne ben, Ne de Sarı Güller... Sarı Güllerin diğerleri gibi soldu O anda anladık ki; Beklemelerimiz boştu Gelmeyecektin bize Öksüz kalmıştık Sarı Güllerin ve ben Şimdi resimlerin var karşımda Yanlarına vazgeçemediğin Sarı Gülleri iliştirdim Biz senden vazgeçmedik ama Gördük ki; Sen, Sarı Güllerden Ve Benden vazgeçtin Ben Sarı Güllerimle beklerim Günü geldiğinde bebeğim Bu sefer emin ol Ben yanına gelirim Nuran Kara |
Sen Beni Sevmesen de
Gözlerinde gördüğüm hüzün beni yaralar Sensiz geçen günleri bu kalbim hep karalar Senin sevgin bebeğim kapıları aralar Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm yaşları ben silerim Seni mutlu görmeyi gece gündüz dilerim Gamzelerin gülerse o an bende gülerim Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm mutluluk yeter bana O an kapa gözünü mutlak gelirim sana Aklın kalmasın bende rahat ol benden yana Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm ışıltı hep var olsun Gün gelirde seversen mutluluk senin olsun Seni üzen olursa dünyası zindan olsun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm acılar benim olsun Sen yanımda yok isen dünya dönmesin dursun Hayatta vazgeçemem rabbim seni korusun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Nuran Kara |
Sen
Ey gözleri güzel yar Aradım ömrünce seni Ben diyar diyar Birgün olsun gel yanıma Delice bir sar Bu yürek emin ol Sana minettar Sözlerini sevdiğim yar Sesini duymadığım an Dünyam sanki olur zindan Sevgiyi aradım yıllarca Anladım bulunması zor bir olay Sende sevmezsen bu canı Yürek olacak isyankar Yüreğini sevdiğim yar Gözlerim görmez olur Sensiz çeker büyük acı Doktor istemez asla Sensin bu canın ilacı İnan bana bir tanem Sen olmazsan yüreğimde Olur senden davacı Sevgi ne demek Öğrendim senden Esirgeme gülüşünü Ne olur benden Mutlu olabilmek için Sensin tek çarem Ya gel yüreğime Sev beni... Ya da dünyadan Sil beni... Nuran Kara |
Sen Değil miydin
Sen değil miydin Canım Bana üzülme diyen Nedendir bu gözyaşı Sebebi söyle neden Sen ağlarken bir tanem Nasıl mutlu olayım Sen üzgün duruyorken Ben kayıtsız kalayım Sen değil miydin Canım Bana gülümse diyen Neden gözler buğulu Sebebi söyle neden Senin canın sıkkınsa Nasıl güler bu yüzüm Dalmışsın uzaklara Gözüme bakmaz gözün Sen değil miydin Canım Bana mutlu ol diyen Sen beni uğurlarken Çok üzgün duruyordun Senin için acırken Ben hiç dayanamam ki İçimden gelmez ise Kahkaha atamam ki Sen değil miydin Canım Sevdiğini söyleyen Bana el sallar iken Öpücükler gönderen Benim kalbim sendeyken Nasıl yalnız kalırsın Bu kalp bedende yoksa Beden nasıl yaşasın Sen değil miydin Canım Ne olur bekle diyen Geleceğim çiçeğim Birazcık sabır diyen Bilirsin ben sözümü Ölüm olsa tutarım Karşılık buluyorsam Canıma can yaparım Nuran Kara |
Sen İstedin
Kapı aralığında gördüm seni Elinde bir valiz tam gidiyordun Görünce yaşlı o gözlerimi Anladım sevdiğim bitti diyordun Ellerim titredi dokunamadım Kelimeler düğümlendi konuşamadım Seni ben kaybetmek istemedim ki Kal demek istedim başaramadım Valizin elinde toparlamışsın Kokunu bile almışsın odadan Sanki orada hiç yaşamamışsın Hatıraları da kendine yoldaş etmişsin Bir an geri döndün kalacaksın sandım Senli yaşanan yıllara daldım Seni ben kaybetmek istemedim ki Kal demek istedim başaramadım Herkes kendi yoluna gitsin dedin ya O anda sanki yıkıldı dünyam Ne yaparım diye düşünürken ben Birden bire bitti yaşanan rüyam Giderken ardına baktın aniden Ayakların gitmez döner sanmıştım Bir ömür seninle yaşarım derken Kal demeyi bir türlü başaramadım Senin kalbin artık başka limanda Fayda etmez canım ne desem sana Yüreğime tuz bastım birde dağladım Engel olmayacak ne yapsan bana Seni çok sevdim kendimden fazla Yetmedi bu sevgi daha çok dedin Hani demiştin ya giderken bana Aslında ben değil sen beni yedin Nuran Kara |
Sende Seversin
Bir görsen sana olan sevgimi İnanmak istemezsin Bu kadar severmi bir yürek İnanmam canım dersin Ahh... Bir görsen yüreğimi İçindeki sevgiyi Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Hiç çaba sarfetmedim Seni sevmek için Nasıl oldu anlamadım Sevdi benim deli kalbim Hayallerimi süsleyen Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Rüyalarda görürdüm Hayal meyal yüzünü Konuşmaya çalışır Hep beklerdim sözünü Seviyorum demek için Can atardı bu kalbim Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Yıldızlara yazardım *******i adını Biliyorum ararsın sende Hayallerinde ki kadını Gün olur anlarsın elbet Sana olan aşkımı Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Pes etmek yok kitabımda Sözüm özüm birdir benim Seviyorsam ebedidir Düşmez dilimden hiç sevgin Geç olmadan anla beni Senin yanın olsun yerim Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Nuran Kara |
Seni Anlattım Sensizliğe
Sana olan sevgimi yıldızlara anlattım Bir başka parladılar sevgimi duyunca Sana olan sevgimi bulutlara anlattım Bir başka bıraktılar yağmurlarını üstüme Sana olan sevgimi denizlere anlattım Bir başka vurdular sahillere sessizce Sana olan sevgimi rüzgarlara anlattım Bir başka estiler uzaklardan yüzüme Sana olan sevgimi bir fidana anlattım Bir başka yeşerdi büyüdü aniden Sana olan sevgimi kuşlara anlattım Bir başka uçtular gittikleri yerlere Sevgimi senden başka herkese anlattım Sevilen sen seven bendim Seni canımdan çok sevendim Sen de başını alıp gitme diye Anlatamadım sevgimi senin kalbine |
Seni Özledim Hüzünlendim Yine
Akşam çöktü yine İstanbul'un üzerine Sevgimi haykırdım sensiz geçen günlere Efkarlandı yedi tepeli şehirde benimle Başladık bu akşamın güzellikleriyle demlenmeye Işıklar birer birer yanmaya başladı evlerde Yüreğim tufan yeri ışık girmez ki içine Bekle dedi bir ses aydınlanacak kalbin seninde Eminim gelecek sana elbet günün birinde Beklemeye yeminim var biliyorsun sevdiğim Sensiz geçen her gün için var benim bir diyeceğim Geldiğin gün bu günlerin hesabını vereceğim Sanki hiç gitmemişsin gibi seni ben hep seveceğim Senin aklın bende kalmış kuşlar söylediler bana Benimde sevgimi gönderdim canım onlarla sana Getirirler bugün yarın sen merakta kalma Söz verdiler eksilmeden sevgim ulaştıracaklar sana Sakın hüzünlenme kalbim senin için çarpıyor Bana geleceğin günü gözü yolda bekliyor Ne desem dinlemiyor seni delice seviyor Ya seninle yaşamak istiyor ya da ölmek istiyor Nuran Kara |
Seni Kaybedeli Çok Zaman Oldu
Geçen günlere dönüp baktığımda Hatıraların bile eskidiğini görüyorum Resimler eski hayaller eski Yosun tutmuş güzelliklerin içinde Biz vardık yenilmeden önce Giden sen kalan ben oldum Ağlamaktan göz yaşlarım kurudu Seni kaybedeli çok zaman oldu Çocuksu düşüncelerle hayallerimiz vardı Söz vermiştik hiç ayrılmayacaktık Yenildik zamana giden sen oldun kalan ben Gidişine alışmak zor oldu kabullenemedim Ne olursa olsun söz vermiştim çünkü Hastanede cansız bedenini gördüğümde Yıkılan ben olmuştum uzaklara giden sen Seni kaybedeli çok zaman oldu Hala bıkmadan geliyorsun rüyalarıma Beni beklediğini özlediğini söylüyorsun Keşke bende gelebilseydim yanına Yalnız kalmazdın dediğin gibi oralarda Herşey değişti artık bende değiştim Tanıştığımız hastane gittiğimiz güzergah Seni bıraktığımda o mezarlıkta Kalbimden bir parça koydular sanki senin yanına Ağlamaklı döndüm hastane de odama Seni kaybedeli çok zaman oldu Toprağın Bol Olsun Kader Arkadaşım 1995 Senesi Hatırası Nuran Kara |
Seni Sevdim
Gözlerinde başladı herşey Sen baktığında sevmeye başladım Önce seni Sonra seni deli gibi seven beni sevdim Oysa sevmezdim senden önce kendimi Artık seviyorum çünkü seni sevdim Gülüşünle devam etti herşey Gülmeni sevdim birde beni güldürmeni Önceleri gülmezdim ben sevdiğim Artık gülüyorum çünkü seni sevdim Nefesinle devam etti herşey Oysa mecburiyettendi nefes almam Nefes almayı sevdim seninle Çünkü seni sevdim Yaşamaya devam etmekti herşey Sen uzaktaydın ama benimdin Ben uzaktaydım ama senin Artık Yaşamalıydık bir şekilde Kavuşmaktı tek ümidimiz Yaşamayı sevdim çünkü seni sevdim Nuran Kara |
Seni Seviyorum
Seni özlemekle geçiyor günlerim Sakın yalnış anlama; pişman değilim Ben senin sevginle yanan divaneyim Göremezsem yüzünü bir bilsen ne haldeyim Seni sevmekle geçiyor ömrüm Sevdikçe seviyorum, özlüyorum seni Öncem senin oldu sonram hep senin Göremezsem yüzünü bir görsen ne haldeyim Seni düşlemekle geçiyor *******im Rüyalarımı süslüyorsun bebeğim Gelmediğinde düşlerime üzülüyorum Göremezsem yüzünü bir bilsem viraneyim Adını sayıklıyorum bütün gün ve gece Ezberledim sevgimi ben hece hece Birgün dönecek saracaksın beni delice Göremezsem yüzünü canlı bir cenazeyim Nuran Kara |
Seni Sevmek
Dalgalar da sürüklenen bir kayık misali Savrulurken kalbim bir o yana bir bu yana Karşıma sen çıktın bu tufanın ortasında Sığınacak limandın sen demir attım yüreğine Kabul ettin sende beni bu çekilmez halimle Sen olmasan ne olur halim bilmiyordum Alabora olmam an meseli çırpınıyordum Seni karşıma çıkarana sürekli şükrediyorum Vesile oldun yaşamama seni çok seviyorum Sende bana boş değilsin gözlerinden anlıyorum Yine bir gün bir fırtına çıktı kopardı iplerimi Ayırdı beni senden sormadı hiç hislerimi Çok üzüldüm çok yıprandım çaresizdim gitmeliydim Birgün başka bir limanda seni görebilmeliydim Bulunduğum limanı biliyorsun gelmelisin Sonsuza kadar sevdiğim sende beni sevmelisin Benim sevgim ömürlüktür gelip onu görmelisin Sevmeyi unuttuğun gün bunu bana demelisin Geldiğinde bayram etti garip gönlüm biliyorsun Gittiğinde cenazemiz var bunu sen bilmelisin Nuran Kara |
Seni Ve Sevgini Seviyorum
Bir sabah senin sesinle uyandım Cam açık kalmış fırsat bilmiş rüzgar Sesini getirmiş uzaklardan bana - Uyan! ... Diyordun - Uyan! ... Aç gözlerini; - Bir bak etrafına seni sevenleri gör - Uyuma ayakta bu sen değilsin - Aç kalbinin tüm odalarını sevgiye İrkildim birden açtım gözlerimi Sesin gitti... Sadece esinti kaldı odada Kokunu hissettim o anda burnumun ucunda İçime çektim bırakmaktan korktum Bıraksam gidecektin ya yine; işte ondan Kalkıp camı kapattım kokun çıkmasın Benimle kalsın odada diye Hayali bir el dokundu saçlarıma Okşadı dibinden ucuna saçlarımı Seni hissettim yine Oysa ne çok severdin Onları okşamayı, koklamayı Uzaklaştı birden o hayali el Saçlarım öksüz kaldı ben gibi Bir kahkaha duyuldu içer ki odadan Koştum ama yoktun sen anladım Hayalindi... Gezindi bütün odalarda Sonra sevgin geldi Oturdu boş odada koltuğa Seyretti benim uykulu halimi Şimdi sen yoksun... Hayalin gelir arada yoklar beni Bitip bitmediğini görmek için sevgimi Bitmediğini anlar gider geri Bir süre sonra tekrar gelir belki... Görmek için seni ne kadar çok sevdiğimi… Nuran Kara |
Seni Yaşarım
Ağaçlar sararıp ta yaprakları dökünce Senin hayalin gelip anıları sökünce Ağlarım sessiz sessiz sen boynumu bükünce Geçmiş güzel günlerin hatırına yaşarım Hiç bitmeyecek sandım şimdi ortada kaldım Düşünmem geleceği artık kendimi saldım Oturdum boş odamda hayal dünyama daldım Geçmiş güzel günlerin hatırına yaşarım Tek başıma dolaşmak dokunuyor kanıma İsmini kazımışım bilmesen de canıma Ne olur sürpriz yapsan bir gün gelsen yanıma Geçmiş güzel günlerin hatırına yaşarım Beklerim gece gündüz boş yollara bakarım Kuruttuğum gülleri saçlarıma takarım Sen gelmezsen bilesin ben bu şehri yakarım Geçmiş güzel günlerin hatırına yaşarım Nuran Kara |
Senin Canın Sağolsun
Beni kırmaktan korkar; üzersem seni dersin Bilirim ki sen beni,canından çok seversin Gelecek olan bela, bebeğim senden gelsin Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Bilirsin hayatımda, en çok sevdiğim sensin Kıyamam göz yaşına ağlama lütfen dersin Bu ince tavrınla sen beni deli edersin Senin canın sağolsun sen benim ruh eşimsin Gülmek senin sayende ağlamak uzak olsun Seninle olduğum gün, sen beni hep korursun Bu dünyada bela çok, gelirse beni bulsun Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Senden ayrılmak benim, hiç hoşuma gitmiyor Senin sevgin çok büyük, beni mutlu ediyor Canım dediğin zaman, kalbim sanki eriyor Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Seni gördüğüm zaman, içimi sevinç kaplar Göremediğim günler, kalbim nasıl kan ağlar Gözümde durmaz yaşlar, sanki fırtına kopar Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Güneş doğar aniden, sen aklıma gelince Nutkum tutulur benim, sevdiğini görünce Kalbim sanki kuş olur, bende seni sevince Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Sevmeyi unutmuştum, sen çıkınca karşıma Anladım ki sevmeye, ihtiyacım var daha Sende beni sevince, aşık oldum ben sana Senin canın sağolsun, sen benim ruh eşimsin Nuran Kara |
Senin İçin
Kalbi isyanlarda; seni özlemiş Sana kavuşmayı hep hayal etmiş Gece rüyalarda; seni beklemiş Sen yoksan rüyada hayata küsmüş Bitecek özlemi bekliyormuş hep Gelecek günleri düşlüyormuş hep Sonra üzülüyor ağlıyormuş hep Ağlamak yetmiyor özlüyormuş hep Sana olan özlem hayatı olmuş Sen yoksan hayatta dünyası durmuş Gündüzü kararmış hep gece olmuş Seni görmek onun rüyası olmuş İsyanları olmuş sen olmayınca Gözlerindeki yaş kurumayınca Seni çok özlemiş son bulmayınca Yaşamıyormuş ki kavuşmayınca Nuran Kara |
Senin Olsun
Takvimlere yazmış onun adını İnşallah bulursun ağız tadını Duydum özlüyormuş hayal kadını En güzel sevgiler seninle olsun Unutmak imkânsız güzel gözleri Dilinden dökülür baldır sözleri Birden hatırlanır masum yüzleri En güzel sevgiler seninle olsun Taş olsaydı inan çatlardı canım Sürekli acıyor benim sol yanım Akacaksa eğer akar hep kanım En güzel sevgiler seninle olsun Kalbine bir başka sevgi girmesin Ona olan aşkın bir gün bitmesin El olup ta başka yara gitmesin En güzel sevgiler seninle olsun Uzakta da olsa aklı hep sende Gönül derman arar bilirim bende Ellerin olsa da başka bir tende En güzel sevgiler seninle olsun Ne güzel bir yürek taşır bedende Belki döner gelir bir gün gidende Cezasını bulur elbet edende En güzel sevgiler seninle olsun Nuran Kara |
Senin İçin...
O güzel gözlerine Bir gün hüzün çökerse Senden fazla üzülür Senin için yanarım Kalbini kaptırırsan Hayırsızın birine Üzülür gece boyu Senin için ağlarım O güzel yüreğine Yanlış sevda girerse Alırsa yüreğini Uzaklara giderse Bir de seni çaresiz Bırakıp ta giderse Üzülür gece boyu Senin için ağlarım O güzel gamzelerin Yok olursa apansız Benim sevgimi düşün Bilirsin ki çıkarsız Liman olurum sana İstersen gel habersiz Beklerim gece boyu Senin için ağlarım Hüzün dolarsa kalbin Ağlama ara beni Teselli de ederim Omuzum bekler seni Bir tek gülüşün için Çabalar deli gibi Beklerim gece boyu Senin için ağlarım Sakın bir damla yaşın Düşmesin yanağına Üzülürse yüreğin O an beni hatırla Elimden ne gelirse Yardım ederim sana Düşünür gece boyu Senin için ağlarım Sen değerli birisin Dünya da benim için Dayanamam bir tanem Bir damla yaşın için Hayatı zindan eder Bu kalp sevdiği için Düşünür gece boyu Senin için ağlarım Nuran Kara |
Seninle Olmak
Gün gelir unutur diye düşünürsen sevdiğim Bir an önce aklından çıkar, yemin ederim Ne sevgim geçecek ne özlemim bitecek Sen yanımda olsan da bu duygu hiç geçmeyecek Yanımda olursan mutlu olacağım Ama seni sevmeyi hiç unutmayacağım Kanımın son damlasına kadar yanında olacağım Son nefesimi senin yanında alacağım Sonsuzluğum senin kolların olacak Sığınağım senin koynun huzurum omuzun olacak Benimleysen yüzümden tebessüm eksik olmayacak Yokluğunda yalnızlık mezar taşım olacak Bu kalbim sonsuza dek ne seni unutacak Ne de bir başkası için çarpacak Seni unuttuğum gün son günüm olacak Ya hep senin olacak; ya da senin olacak Nuran Kara |
Sensiz Olmuyor
Canım sensizliği Bir an düşünemezken Nasıl böyle ayrı kalıyor Gözlerini bir saniye Görmeden duramazken Şimdi nasıl hep boşluğa bakıyor Sen vazgeçilmezim Bir tanem bebeğim Bilsen hayat sensiz Ne kadar zor geçiyor Bilemezsin değil mi İnan bana hayat Sensiz olmuyor Kalbim yalnızlığı Bir an kabul etmezken Şimdi yapayalnız Acı çekiyor Merhaba sözü duyduğu zaman Sen bilmezsin ama Hep kan ağlıyor Duygularını belli etmese de Biliyorum ki Seni çok özlüyor İnan bana hayat Sensiz olmuyor Sevgi sözcüklerin geçiyor Bir bir aklımdan Seni Seviyorum deyişin Kulaklarımda yer etmiş Sürekli yankılanıyor Arıyorum seni Zifiri karanlıkta Ne hayalin geliyor Ne de aslın var Sanırdım ki sen bana Nefes kadar yakınsın Elimi uzattım bak Neden boşta kalıyor Sevdiğim bu can Seni sevdi seveli Gözü senden başka Birşey görmüyor İnan bana hayat Sensiz olmuyor Nuran Kara |
Sensiz Yaşamak
Yine gece oldu etraf çok sessiz Ben yine üzgünüm kalbim bak sensiz Bu yaşam ne kadar sürer belirsiz Sevgim varoldukça yaşayacağım Sözüm var sana varolacağım Zor olsa da bunu başaracağım Hayalde olsa sana sarılacağım Bu dünyada senin için yaşayacağım Sevdiğim ne olur bırakma beni İnan bana deli gibi özledim seni Cehennemde olsa götürsen beni Seni yaşayacağım yalnızca seni Nuran Kara |
Sensiz Yaşayamam ki
İnan sevdiğim senin yüreğine aşığım Bedenine dolanmış garip bir sarmaşığım Hayatımın anlamı rengârenk gökkuşağım Hayat seninle güzel sensiz yaşayamam ki… Anlatır yedi cihan senin tatlı dilini Sarsam bıkmam ömrümce o incecik belini İçim bir garip olur tutsam narin elini Hayat seninle güzel sensiz yaşayamam ki… Benim gönül bahçemin en nadide gülüsün Hiçbir zaman susmayan şen şakrak bülbülüsün Hayatın bahşettiği en büyük ödülüsün Hayat seninle güzel sensiz yaşayamam ki… Nuran Kara |
Sensizliği Yaşamak
Yetmiyor kelimeler hep çaresiz kalıyor Bu can senden uzakta sanma canım yaşıyor Gözlerin bir an olsun hiç aklımdan çıkmıyor Sensizlik ölüm gibi peşimi bırakmıyor Çaresizce düşünüp hep seni özlüyorum Yanımda olmayınca boşlukta kalıyorum Adını sayıklıyor sürekli ağlıyorum İnan bana bir tanem seni çok seviyorum Adını duyduğumda için için ağlarım Sensiz geçen günleri birbirine bağlarım Bazen bir nehir olur sana doğru çağlarım Başkasını severse ben bu kalbi dağlarım Nuran Kara |
Sensizliğime Ağlıyorum
Hiç yüreğin ağladı mı? senin Gözyaşların düştü mü? Yağmur olarak yeryüzüne Seviyorum diye haykırdı mı? Sessizce yüreğin Haykırışları yankı yaptı mı? Kalbinin boş odalarında Ve yardım istedi mi senden Kurtar beni bu çaresizlikten diye Ya sevsin ya gitsin dedi mi? Gözlerin boşluğa… Özlemler etrafını sardı mı? Senin Hayalet olup seni takip ettiler mi? hiç Kaçmak kurtulmak isteyip… Avuçlarına düştün mü? Belki bugün gelir diye Uykuya daldı mı? Gözlerin Sabahın ilk ışıklarında Yalnızım kurtar beni! Diye İnledi mi? çaresizliğin Ya sevsin ya gitsin dedi mi? Gözlerin boşluğa… Çaresizce… Takvim yapraklarını kopardı mı? Ellerin Bir gün daha bitti yok diye üzüldün mü? Belki yarın hiç olmayacak Ve… Sensiz veda edecek gözlerim hayata Dedin mi? hiç Şimdi... Sen hala yoksun Canımın içi… Benimse artık dizlerim titriyor Biliyorsun ki; Ben ömrümün, Otuzuncu basamağına çıkmak üzereyim Ve ben sadece Çaresizliğime Ve ben sadece Yalnızlığıma Ve ben sadece SENSİZLİĞİME AĞLIYORUM Nuran Kara |
Sensizlik Çekilmiyor
Senin gözlerinde gördüm gerçek sevgiyi Öğrettin bana canım sevilmeyi, sevmeyi Senden öğrendim birde bırakıpta gitmeyi Gittiğinden beri bu can öğrendi özlemeyi Belki birgün benim olursun diye bekledim Seni öyle çok sevdim; öyle çok özledim Gece gündüz ben yollarını gözledim Gittiğinden beri bu can öğrendi beklemeyi Haber alamadım senden yüreğim yandı Oysa seni gördüğümde güller açardı Nasıl oldu da canım kalbin benden caydı Gittiğinden beri bu can öğrendi üzülmeyi Ben seni sevmedim sana delice taptım Ya sen ne yaptın beni bir kenara attın Ne haber verdin ne de merak edip aradın Gittiğinden beri bu can öğrendi ağlamayı Değer mi diyorlar bana bu göz yaşlarına Değmez mi hiç sevdiğim değer senin varlığına Bir gün olsa gelsen beni alsan kollarına Gittiğinden beri bu can öğrendi çaresizliği Nuran Kara |
Sensizlik Ölüm Misali
Nasıl alışacağım senin yokluğuna Sevgimi nasıl duyuracağım söyle bana O kadar uzaksın ki gelemiyorum yanına Biliyorum kalbin yanımda ama yetmiyor bana Sevgimi anlatsam bulutlara Onlar gelirler mi ki senin yanına Yağarlarmı usul usul yanaklarına Bunlar Nur'un göz yaşları derlermi kulaklarına Çok özlüyorum seni ne olur kızma ağladığıma Geleceksin biliyorum bu gece rüyalarıma Yüzünü hayal meyal seçeceğim Belkide özlem gideremeden açılacak gözlerim Sabah uyanacağım aklım sende kalmış Gözlerimde iki damla yaş kurumuş kalmış Gece olsun diye başlayacağım güne Görme ümidi ile geleceğim yine beklediğim yere Sensiz olamıyorum Can'ım yapamıyorum Yemek yemiyor hayattan tad alamıyorum Haftaları değil günleri bile sayamıyorum Candan Can'ı kopardılar engel olamıyorum Nuran Kara |
Serserim
O güzel gözlerinde, kendimi gördüm bugün Sana olan aşkımı, fark etti yandı gönlüm Sesini duyduğumda; benim yüzüm gülüyor Seni çok seviyorum, sevdiğim sensin gülüm Yaptığın şakaların, beni mutlu ediyor Senin yanında olmak, içimi ısıtıyor Sen olmadığın zaman, seni çok özlüyorum Anla beni sevdiğim, seni çok seviyorum Sen benim diğer yarım, eş ruhumsun sevdiğim Sen yoksan bu dünyada, yoktur benim hiç yerim Sana aşık oldum ben, sürekli özlüyorum Anla beni bir tanem, ben seni seviyorum Yanında olabilmek, bana huzur veriyor Bu kalbim çok seviyor ve itiraf ediyor Sen nefes alıyorsan, bil ki ben yaşıyorum Canımda can oldun, sen kalbimde taşıyorum Sen geldin aydınlandı, benim hayatım gülüm Ben sensiz yaşayamam, sensiz geçmesin günüm Bana huzur veriyor, o gamzeli gülüşün Seni çok seviyorum, sensin her gecem günüm Geldin şükür yanıma, beni sensiz bırakma Ne olur bir gün olsun, canımdan canı alma Sana aşık oluyor, seninle yaşıyorum Ben senin hayalini; kalbimde taşıyorum Bir gülüşün yetiyor, yüzümü güldürmeye Senin varlığın yeter beni mutlu etmeye Ben artık yanındayım, bunu böyle bil artık Seni çok seviyorum, sende beni sev artık Aşığım seviyorum, sende beni sev biraz Sana olan aşkımı, anla canım yapma naz Ben senin bir gülüşün için var oluyorum Bu dünyada bir tek ben, seni çok seviyorum Gel benim şu gönlüme; huzur dolsun bu gönül Seni sevdim ben canım içime gelmez hüzün Hayalinle yaşarım sen yanımda olmazsan Bu can sensiz olamaz; hayatımda sen yoksan Nuran Kara |
Sev Beni
Ey Sevgili... Tut nefesini Sakın konuşma Kaybetmeden gücümü Anlatmalıyım sana Sevgimin büyüklüğünü Lütfen Sus... Konuşma bir süre Uzun zamandır Bekliyorum bu anı Bozma ortamın büyüsünü Anlatmalıyım sana Sevgimin büyüklüğünü Sen gülüp geçerken Beni garip halime Sürekli sevdim seni Sen bilmesen bile Şimdi sıra bende Ben konuşacağım Sen ne olur dinle... Seni seviyorum Uzun zamandır Belki farkındasın Belki hiç anlamadın Hak vermiyor değilim Nasıl anlayacaksın ki Söylemesem sevgimi Farkedemezsin ki... Seni gördüğüm anda Dünyam sanki duruyor Ortalıkta bir tek sen Ve Birde ben kalıyor Kalbim gece gündüz Hayalini arıyor Ne olur anla artık Bu Can Seni Seviyor... Ey Sevgili... Bu kadar mı zor Anlamak sevgimi Zor oldu ama Söyledim işte Sana olan sevgimi Açtım kollarımı Çevirme ne olur geri Sende sev beni Benim sevdiğim gibi... Nuran Kara |
Sevdiğimsin
Gece inince tüm heybetiyle Güzelliklerin üzerine Hayalin gelir Çekingen bir edayla Benim gönül bahçeme O anda canlanır eski anılar Dönerim sevdiğim Senli günlere Gözlerin pırıl pırıl yine Saçlarının rengi Güneş ışıklarını hatırlatır Teninin yanıklığı Gelince gözler önüne Anlarım özlemin Sarar tüm varlığımı Çocuksu tavırların Gelir deli gönlüme Benim çocuksu ruhum da Çıka gelir birden bire Şakalaşır koştururlar Yorulunca durulurlar Bulunca birbirlerini Hayatı hep unuturlar Gülümserim hep yanın da Mutlulukta senden gelir Bir tanemsin sevdiceğim Sensiz hayat bomboş gelir Bir gülüşün yeter bana İçimi titretmeye Hayal bile olsa canım Sensizlik geçmez yine İsterim sıcaklığını Teninin kokusunu Dilerim ki; Bu hayalin Bırakmasın ömür boyu… Seni özler deli gönlüm Görmektir tek dileğim Gelmeyecek olsan bile Bil ki ben seni beklerim *******i rüyamdasın Gündüzleri hayalimsin Bu can sensiz nasıl yaşar Sonsuza dek sevdiğimsin Nuran Kara |
Sevdim Seni Gamzeli
Kalbimin sözlüğüne Baktım bu sabah Adının karşısında Can yazıyordu Düşündüm durdum Bütün bir sabah Can deyince kalbim Hep ağlıyordu Adını duyunca İçim hoş oldu Sen gidince kalbim İnan boş oldu Senden sonra bana Bir şeyler oldu Cevabını aradım Bulamadım ki... Oturup ağlarım Hatırladıkça İsmini sürekli Tekrarladıkça Seni çok özlediğimi Sayıkladıkça Görmek istedim seni Çok uzaktasın... Kim derdi sevecek Bu kalbim seni İsmin anıldıkça Olacak deli Bu yürek seni Sevdi seveli *******i rüya Gündüz hayalsin Gamzeli... Bu kalp inan bana Seni unutmaz Kim ne derse desin Yolu şaşırmaz Bakma el sözüne Bize yakışmaz Seni seveceğim Yalnızca seni Bu can sana feda İnan Gamzeli... Nuran Kara |
Sevgim
Gökyüzünde ki yıldız kadar bana uzaksın Ezberledim adını sanki bana tuzaksın Bu büyük sevginle sen biliyorum yasaksın Sen benim yüreğim de sürekli olacaksın Beni yanlış anlama inan çok seviyorum Gece gündüz demeden hep seni düşlüyorum Yanımda olmayınca hayaller kuruyorum Sana olan sevgimi ben hep haykırıyorum Üzüyorum seni çok bunu da biliyorum Sesini duyduğumda ben huzur buluyorum Seni var ya hayatım candan çok seviyorum Rüyamda bile görsem çok mutlu oluyorum Deniz kenarı anlar benim deli halimden Senden başka birisi geçmedi ki gönlümden Belki beni düşünür haber salar bir yerden Unutma hiç hayatım kalbim vazgeçmez senden Boş sokaklar sürekli görür beni yollarda Hiç kimse görmeyecek asla başka kollarda Olurda deli gönlün bir gün beni ararda Bulamazsa sevdiğim bil ki yokum dünyada Nuran Kara |
Sevgiliye
Beni uğurladığın günü Bilmem hatırlarmısın El sallarken birbirimize Söz verdiğimiz halde ağlamıştım Ağlamam üzüntüden değil Bir daha görüşemeyeceğimizi Hissettiğim içindi... Kelimeler bitmişti o anda Sadece gözlerimiz konuşmuştu Dilimiz lal olmasaydı Duysaydı içimizdeki haykırışları Dünya ağlasaydı bizimle Ama dedim ya Dilimiz lal olmuştu Gözler gözlere kilitlenmişti Aşk böyle birşeydi sanırım Ve biz aşık olmuştuk.... Kendimizi düşünmeyi bırakıp Birbirimizi avutmaya çalışmıştık Çünkü sevmiştik can Çok sevmiştik Hayat durmuştu o anda Sen ben yok olmuştu Biz olmuştuk Birde sevgimiz varolmuştu El sallarken birbirimize Göz yaşlarımızı içimize Akıtmaya söz vermiştik Yapamadım tutamadım kendimi Sen gayet ciddi bir şekilde Durmuştun karşımda Ben ağlamıştım Hıçkıra Hıçkıra... Herkes sevdiğinden ayrılan Biri olarak baktı bana Ben tamamen kaybettiğimi Hissettim seni... Sen kıyamadığım dayanamadığım Sen ömrünce aradığım Sevgili... Şimdi çok zaman oldu Seni göremeyeli Sesini duyamayalı Unuttuğumu düşünme Deseler de inanma Yalan koca bir yalan Seni unutmak mı asla Bu can ne seni unutur Ne de senin sevgine Bir kilit vurur... Sadece seni bekler Ve sadece senin olur... Nuran Kara |
Sevgimi Gör Artık
Gözümün önünden gitmez hayalin Gece gündüz inan kalbim de yerin Senin sevgin bende ne kadar derin Görmek istemezsen anlayamazsın Senin bir kelimen emirdir bana Gel de kuş olurum gelirim sana Bu can feda olur senin yoluna Görmek istemezsen anlayamazsın Sesini duymazsam çok özlüyorum Yüzünü görmezsem çıldırıyorum Bilmem ki ben sende ne buluyorum Görmek istemezsen anlayamazsın Anlamak istersen anlarsın beni Kalbim çok seviyor inan ki seni Bilmezsin ki bu can sayende deli Görmek istemezsen anlayamazsın Ne olur anlasan karşılık versen Birşey kaybetmezsin birde sen sevsen Canımı veririm eğer istersen Görmek istemezsen anlayamazsın Bu can seni sever divane olur Sen beni seversen kalbim kuş olur Unutma dünyada eden hep bulur Görmek istemezsen anlayamazsın Nuran Kara |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.