![]() |
B i r s e n -Gelsen Görsen
Birsensin sevdiğim BİRSEN Senin için yaşıyorum Senin için yanıyorum Aşka açlık çekiyorum Gelsen,bunu sende görsen Aşksız geçmiyor ******* Dilim hep seni heceler Sensiz geçiyor seneler Birsensin sevdiğim BİRSEN Gelsen,bunu sende görsen Bilmem neyi bekliyorsun Güne,günler ekliyorsun Belli beni ekiyorsun Birsensin sevdiğim BİRSEN Gelsen,bunu sende görsen (02.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Babam Öyle Diyordu
Bendeki sevgi G E N E T İ K Babamdan geçmiş Babam öyle diyordu Seveceksen Adam gibi,bir kere Yüreklice seveceksin Kuşkusuz seveceksin Korkusuz seveceksin Kusursuz seveceksin Yalansız seveceksin Riyasız seveceksin Cilasız seveceksin Ezilmeden seveceksin Büzülmeden seveceksin Bıkmadan seveceksin Usanmadan seveceksin Doyumsuz seveceksin Bendeki sevgi G E N E T İ K Babamdan geçmiş Babam öyle diyordu (27.05.2008) Şahin Ertürk |
Sokul biraz yanıma
Dola kolun boynuma Seni test edeceğim Bakacağım tadına Gözlerini kapama Saçlarını tarama Dudağını boyama Bakacağım tadına Kandırmaya çalışma Yapay şeyler kullanma Herşeyinle doğal ol Bakacağım tadına (03.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Balon Gibi Şişirdiler
Alladılar,pulladılar Balon gibi şişirdiler Zirvelere çıkardılar Her çıkışın inişi var Zirvelerde kalmak zordur Pislik yazar ineceksin Balon gibi söneceksin Söneceksin,söneceksin (29.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Bana Birşeyler Oldu
İnzivaya çekilmiştim Söz vermiştim Yazmayacaktım Duygularımı dinlendirecektim Kalbimi dinlendirecektim Kafamı dinlendirecektim Ama olmadı,olmadı işte Tutamadım sözümü Senden sonra Bana birşeyler oldu Kalemim,seni yazmak istiyor Duygularım,senle olmak istiyor Kalbim,senin için atmak istiyor Bana birşeyler oldu güzelim İnan bana birşeyler oldu BANA BİRŞEYLER OLDU (19.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Bana Masal Anlatma-1
Gözyaşı dökmediysen Hasreti çekmediysen Bana masal anlatma Kesin,net söylüyorum Sevmeyi bilmiyorsun (19.02.2008) Şahin Ertürk |
Bana Masal Anlatma
Bana masal anlatıp durma Sen yoluna git,ben yoluma Sevmiyorum diyebilirsin Ben sevmeyi bilenlerdenim Seni SENSİZ SEVEBİLİRİM (05.04.2007) Şahin Ertürk |
Bana Neler Oldu
Duygularım kabardı Denizleri yutacak Kentleri yıkacak gibiyim Yerimde duramıyorum Kıpır,kıpır her yanım Denesem Başarabilirim İnancım var Gücüm,kuvvetim var Kendimi Herkül zannediyorum Dünyayı kaldırabilirim Hem de, Tek elimle,zorlanmadan Bir heyecan,bir heyecan İlk defa milli olacak Sporcular gibiyim Denemek, Başarmak istiyorum Tarihe geçmek istiyorum Yaşımı başımı unuttum Tutulacak gibi değilim Yüz metreyi On saniyenin altında, Koşan atletten Rekorları,alt üst eden, Rekortmen yüzücülerden Daha formdayım Daha zindeyim sanki? Kabardıkça,kabarıyorum Kara Murat mı? Battal Gazimi? Malkoçoğlu mu? Vatan kurtaran Aslan mı? Yoksa, Evet,evet yoksa Aman tanrım Neler düşünüyorum Ben böyle değildim Bana neler oldu? (07.08.2008) Şahin Ertürk |
Bana Neler Yaptın MUALLİM?
Bana neler yaptın muallim? Ben tek kişilik aşkların, Hasretin şairi değildim Kalbime, Kilitler vurmuştum Kimseler girmesin diye Son Hazan mevsiminden sonra Buzdağları gibiydim Yanardağlar Eritemez sanıyordum Kalbimdeki buz dağlarını? Bana neler yaptın muallim? Ne zaman Sen gelsen aklıma Kalbim 18 lik atmaya başlıyor Zangır,zangır titriyorum Ne zaman Şiirlerini görsem Heyacanlanıyorum Defalarca Bir daha,bir daha Okumadan yapamıyorum Dün böyleydim Bugün böyleyim Yarın yine, Bilki,böyle olacağım Sen, Belki farkında değilsin, Değilsin amma, Dağ gibi bu adamı Koca yürekli şairi Gram,gram Bir mum gibi Eritiyorsun MUALLİM Söyle,söyle muallim Bana neler yaptın? 16.10.2007 Şahin Ertürk |
Baş Kaldırıyorum
Yokluğu hep taşralı çektiğinden Terör den hep fakirler öldüğünden Vergi yi hep işçiler verdiğinden Bu haksızlığa,baş kaldırıyorum Doktor,Avukat vermiyor vergi yi Zengin çocuğu,görmedi CUDİ yi LAYLA dan çıkmayan,vergi fakiri Bu haksızlığa,baş kaldırıyorum Ana,babasına bakmayanlara Kardeşi,bacıyı takmayanlara İnsan sevmeyen,hayvan sevenlere Rest çekiyorum,baş kaldırıyorum Hortum cuyu görüp,sövmeyen lere Bölücüyü görüp,dövmeyen lere Hal dini İSLAM dır demeyenlere Baş kaldırıyor,baş kaldırıyorum Asker,Polis e taş yağdıran lara Kardeşi,kardeşe kırdıran lara Başı açık namaz kıldıran lara Baş kaldırıyor,baş kaldırıyorum Çevreyi,doğayı kirletenlere Trafik te TERÖR estirenlere Evlerinde köpek besleyenlere Rest çekiyorum,baş kaldırıyorum (25.04.2006) Şahin Ertürk |
Başımı Yastığa Koyamıyorum
Resmine bakmaya doyamıyorum Sensiz bir saniye yapamıyorum Başımı yastığa koyamıyorum Gelemezsin,toprak izin vermez de, Gözümü yollardan alamıyorum (14.12.2007) Şahin Ertürk |
Başımıza Taş Yağacak
Namaz kılan azalıyor Şükür nedir bilmiyorlar Küfür dolu yaşıyorlar Başımıza taş yağacak Tarihine küfrediyor Atasından utanıyor Batılıya özeniyor Başımıza taş yağacak Çocukları sevmiyorlar Köpeklerle yaşıyorlar Müslümanı dışlıyorlar Başımıza taş yağacak Haramlardan kaçmıyorlar Meyhaneden çıkmıyorlar Doğru yolda gitmiyorlar Başımıza taş yağacak Anne,baba takmıyorlar Büyüğünü saymıyorlar Küçüğünü sevmiyorlar Başımıza taş yağacak Arar olduk hergün dünü Gidişat kötümü kötü Kutluyorlar şükran günü Başımıza taş yağacak (07.09.2005) Şahin Ertürk |
Başka Birşey
Kitapları karıştırdım Tüm aşk'ları araştırdım Bilenlerle soruşturdum Bunun adı,başka birşey Bazıları abartıyor Bazıları küçümsüyor Herkes farklı konuşuyor Bunun adı,başka birşey Şaşırmışsın deme sakın Aşık oldum sanma sakın Aşk'tan öte farklı birşey Bunun adı,başka birşey Yaz gününde üşüyorum Kış gününde terliyorum Uyku nedir bilmiyorum Bunun adı,başka birşey Romanlara yazılmayan Filimlerde oynanmayan Daha teşhis konulmayan Bunun adı,başka birşey Ben hiç böyle olmamıştım Çırpınıyor duygularım Farklı birşey yaşıyorum Bunun adı,başka birşey Şahin Ertürk |
Başka Dünya Tunçbilek
Yaşam Bir koşuşturmaca burada Gün hareketli başlar Hiç bitmez burada Serseri vardiyası İş çıkışı,evine koşarken VARDİYA İKİ İşe yetişme telaşındadır İLET ten KÖPRÜBAŞI na kadar Araba,insan seli vardır İSTANBUL lu Karanlıkta kalmasın diye ANKARA lı Üşümesin diye Kömür çıkarılır Elektrik üretilir Alın teri akıtılır burada Burada Adetler,inanışlar vardır Burada Davullar çalınır,düğünler yapılır Burada Ağıtlar yakılır,maniler söylenir ' ÜZÜM KOYDUM SEPETE YAR OTURUR TEPEDE ELLER NE DERSE DESİN BENİM GÖNLÜM EFESE ' Demirbilek köyünde ' EVLERİNİN ÖNÜ BAKLA ÇİÇEK AÇMIŞ NOKTA,NOKTA İKİ GÖZÜM AYŞE YENGEM AKLINI BAŞINA TOPLA ' Bozbelen köyünde ' DERELER KUMLU TAŞLI ÖRDEKLER YEŞİL BAŞLI BENİM YARİ SORARSAN ANADAN ÇATIK KAŞLI ' Kızılçukur köyünde Pek çok söylenen manilerdir. Burada Yollara ' SUSA ' Zehire ' AĞI ' Hayret etmeye ' ABOO ' Suyun biriktiği yere ' AHAR ' Küçük kardeşe ' BİZİM OĞLAN ' Kadınları dıi giysisine ' CAR ' Baba anneye ' EBE ' Kibrite ' EZA ' Haticeye ' HATÇA ' Kekemeye ' PEPE ' Sincaba ' TEYİN ' denilir. Buranın,saymakla bitmez Yöresel kelimeleri Bir başka dünyadır Bir başka güzelliktir Burası TUNÇBİLEK tir... (18.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Baştan Çıktım
Karıncayı incitmezdim Yufka yürek,kalp kırmayan Duygusalın biriydim ben Hasretinle Serkeş oldum İçki nedir bilmezdim ben Bira bile içmemiştim Sigaranın düşmanıydım Hasretinle Serhoş oldum Başka eli tutmamıştım Başka yüze bakmamıştım Daldan dala konan oldum Hasretinle Baştan çıktım Sarhoşlarla,yosmalarla Gece,gündüz beraberim Sokakları mesken tuttum Hasretinle Yoldan çıktım Şahin Ertürk |
Battım
Boğazıma kadar battım sensizliğe Dayanacak gücüm kalmadı Uzak değil Sensizliğe yenik düşmem Bugün olmazsa,belki yarın Bir kıyı meyhanesinde Veya bir duvar dibinde Saçlarını okşayamadan Gül yüzünü göremeden Yaşamla vedalaşacağım Boğazıma kadar battım sensizliğe Artık hiç birşey fayda etmiyor Doktorlar,ilaçlar,sözler Fayda etmiyor güzelim Sensizliğe yenik düşmem Yıl değil,an meselesi Boğazıma kadar battım sensizliğe Battım güzelim,battım Şahin Ertürk |
Bayan Şair(Şaire) Olmak
Çoşkulu yazamazsın Kalemine, Gem vurmak zorundasındır Kalbin başka söyler Kalemin başka yazar Duyguların, Düğümlenip kalıverir Cesur yazsan, Kötüye çıkar adın Yazmasan, Korkaklıkla suçlanırsın Gönül avcıları, Jigalolar, Yalakalar, Peşindedirler Her yazdığına Alkış tutarlar Doğruyu,yanlışı Karıştırırsın MÜKEMMEL Yazdığını düşünürsün Yanlışım varsa söyle? Söyle ŞAİRE Bayan ŞAİR olmak Pardon ŞAİRE olmak Çok zor değilmi? (19.10.2007) Haksızmıyım,yanılıyormuyum? Şahin Ertürk |
Bedeli Varsa Bu Aşkın
Bedeli varsa bu aşkımın Sensiz böyle yaşamaktansa Yaşarken hergün ölmektense Yüreklice birkez ölürüm (02.03.2006) Şahin Ertürk |
Bekle Geliyorum
Belli seni ağlatmışlar Aşk tan seni soğutmuşlar Gül yüzünü soldurmuşlar Bekle güzel,geliyorum Aşka mezar kazanlardan Korumaya,kollamaya Güvenini kazanmaya Bekle güzel,geliyorum Hala benim güvencemsin Kaybetmedim inancımı Seni aşka doyurmaya Bekle güzel,geliyorum Hasretine dayanamam Ayrılığı uzatamam Daha fazla bekletemem Bekle güzel,geliyorum Kötülerle dalaşmaya Gözyaşınla savaşmaya Mutluluğu konuşmaya Bekle güzel,geliyorum Sık dişini,dayan biraz Sabah güneş,doğar doğmaz Güllerimle kapındayım Bekle güzel,GELİYORUM (26.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Bekleyenin Var
Unuttum desem de,inanma bana Sensizlik şuramda,kanayan yara Biliyorum kara topraksın amma? İkinci peronda,bekleyenin var (28.11.2007) Şahin Ertürk |
Baktığım yüzde seni görüyorum
Bir gölge gibi benim peşimdesin Nereye gitsem,sana yakalandım Vazgeçemediğim sevgilim misin? Kurtulamadığım,belalım mısın? (23.03.2006) Şahin Ertürk |
Belimi Zamlar Büktü
Ekmek bir lira olmuş Et,on sekiz bin kuruş Binilmez oldu,dolmuş Belimi zamlar büktü Şekerin tadı kaçtı Borcumuz bini aştı Kestirmez olduk saçı Belimi zamlar büktü Kiraya beş yüz gitti Maaş bir günde bitti Memurluk cana yetti Belimi zamlar büktü Elde yok,avuçta yok Borcum dağlar kadar çok Boş sözlere karnım tok Belimi zamlar büktü Alamaz oldum tüpü Durumum dünden kötü Dilden düşmez bu türkü Belimi zamlar büktü (24.01.2008) Şahin Ertürk |
Belki SEN
Belki sen, Bu kadar güzel değildin Belki sen, Sevmeyi bilmiyordun Belki sen, Şiirlere yazılmaya Layık değildin Belki sen, Bir noktaydın dünyada Değersizdin, Bir HİÇTİN? Belki sen, Belki sen,güzelim O kadar belki sen varki Daha fazla Yazdırtma bana? Amma, Ben var ya güzelim Ben var ya, Seni, Mecnun gözüyle görüyordum Kalp ten seviyordum Seni, Düşlerimde, Gözlerimde, Şiirlerimde, Büyütüyordum? Belki sen, Daha fazla Yazdırtma bana Belki SEN? ? ? ? ? ? (30.10.2007) Şahin Ertürk |
Ben Acıyı Seviyorum
Yıllar oldu beraberiz Tek vücutta yaşıyoruz Bensiz birgün geçiremez Ben acıyı seviyorum Hocam oldu,dersler verdi Mutluluğu çok özletti Bana aşkı o öğretti Ben acıyı seviyorum Birgün ondan ayrı düşsem Hemen arar bulur beni Kollarında sıkar beni Ben acıyı seviyorum Sıkı fıkı dostu hasret Güzel değil doğal afet Hiç etmedim ondan nefret Ben acıyı seviyorum Bazen çekilmez olsada Onla,bunla dolaşsada Başkasıyla aldatsada Ben acıyı seviyorum (28.08.2005) ACI olmasa bizler mutlluğun kımetini bilebilirmiydik? Mutluluktan LEZZET alabilirmiydik? İŞTE BU YÜZDEN ACIYI SEVİYORUM Şahin Ertürk |
Ben Aşkın Zırdelisiyim
Hangi akıllı adam Bunları yapar Yüzünü görmediği Sesini duymadığı Bir MUALLİMİ Kalbinin sahibi yapar Tabiki, Aşkı kirletmeyen Yüreği yaşlanmayan Duyguları pes etmeyen ADAM GİBİ seven YANİ,BEN...? Gülme bana MUALLİM Bakma Saçıma,başıma,yaşıma BEN SANA Aşık değilim BEN AŞKIN ZIRDELİSİYİM? (13.05.2007) Şahin Ertürk |
Ben Bir Hayal Tüccarıyım
Bazen MECNUN oluyorum Bazen ZÜHRE buluyorum Bazen ARZU seviyorum Ben bir hayal tüccarıyım Bazen DÜNYA zenginiyim YATLAR,KATLAR alıyorum Bazen SİMİT satıyorum Ben bir hayal tüccarıyım Bazen benim kadınımsın Bazen bitmez hasretimsin Olmaz düşler kuruyorum Ben bir hayal tüccarıyım Dün seninle beraberdik İSTANBULU geziyorduk MARTILARI yemliyorduk Ben bir hayal tüccarıyım Bin verip bir alamayan Kolay yoldan kazanmayan Çoğu zaman kazıklanan Ben bir HAYAL tüccarıyım (01.12.2006) Şahin Ertürk |
Ben Bir Yürek İşçisiyim
Acıları paylaşanım Yalnızlıkla konuşanım Kalemimle dertleşenim Ben bir yürek işçisiyim Otuz yıldır çalışanım ALIN TERİM,Şiirlerim Yatlar,katlar alamadım Ben bir yürek işçisiyim Kimselerle dalaşmadım Pisliklere bulaşmadım Hep kendime çalışmadım Ben bir yürek işçisiyim Mazileri deşmiyorum Aşka tam gaz,beşliyorum Sevgiliyi besliyorum Ben bir yürek işçisiyim Yapay şeyler kullanmadım Fason şeyler üretmedim Gözü,gönlü kandırmadım Ben bir yürek işçisiyim Komplekslere kapılmadım Başım önde dolaşmadım Kabarmadım,utanmadım BEN BİR YÜREK İŞÇİSİYİM (24.02.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Ben Böyle Severim
Bana, Ulaşılması mümkün olmayan Güneş kadar uzaksın Seni görmeden Ellerini tutmadan Saçlarını okşamadan Dudağından öpmeden Dokunmatik değil Mecnun,Ferhat gibi değil ÇŞahin gibi Adam gibi sevdim. Ben, Sevdim mi, İşte böyle severim Cilasız,boyasız,riyasız Katkısız,tertemiz Beni, Ondan,bundan Farkılı,özel kılan Allah aşkına, Doğruyu söyle? Bunlar değilmi? Ben,Sevdim mii İŞTE BÖYLE SEVERİM (06.11.2007) Şahin Ertürk |
Ben Hasretin Şairiyim
Sevgiye nöbet tutuyorum Aşka mezar kazmıyorum Riya sokmuyorum kalbime Hasretinle,bazen PİŞİYORUM Bazen DONUYORUM Belki,komik bulacaksın Belki,dalga geçeceksin amma Bazen de, HASRETİNLE EVLENİYORUM Sana kaç hasret şiiri yazdım İnan sayısını bile unuttum HASRETİNLE PİŞİYORUM HASRETİNLE DONUYORUM HASRETİNLE EVLENDİM HASRETİN KOYNUNDAYIM HASRET HALA SEVGİLİMİZ Sana yazdığım,hasret şiirlerinden Yalnzıca birkaçı? Evet haklısın,SANA HARRAN ovasını Yatlar,Katlar alamadım Erolar,Dolarlar veremedim Veremedim de MAVİLİM Kalbimi,kalemimi bağışladım Yetmedi bunlar seni doyurmaya Yetmedi MAVİLİM? Oysa ben,bana verdiğin İlhamla yazdığım HASRET ŞİİRLERİYLE ACILARIN ŞAİRİ NÖBETÇİ ŞAİR YORGUN ŞAİR MODASI GEÇMİŞ ŞAİR HASRETİN ŞAİRİ Ünvanlarıyla Günler,aylar değil Yıllardır avunuyorum Avunuyorum MAVİLİM İnan bana avunuyorum (16.10.2006) Şahin Ertürk |
Ben Kadın Olsaydım
Dolduruşa geliyorsunuz İşletiliyor,kandırılıyorsunuz Ben kadın olsaydım Kanmazdım bu yalanlara Podyumlara çıkmazdım Güzellik yarışmalarını Boykot ederdim...? Erkeklerin oyuncağı Kuklası olmazdım...? Ben kadın olsaydım Bir aksesur gibi Bir eşya gibi Reklamlarda kullanılmazdım? Otomobil reklamlarında Cinsellik Televizyon reklamlarında Cinsellik Dondurma reklamlarında Cinsellik Nerede kadın dernekleri Nerede Kadın hakları savunucuları Kadınlar Bir süs eşyasımıdır? Defilelerde Kadınlardan çok erkek Güzellik yarışmalarında JÜRİ dahil,hep erkek Zannetmeyin Yarışma yapılıyor Zannetmeyin Sanat yapılıyor Kadınlarla oynanıyor Gururuyla oynanıyor Onuruyla oynanıyor Ben kadın olsaydım Gelmezdim bu oyunlara Düşmezdim bu tuzaklara Düşmezdim,düşmezdim NOT: Tabiki sözümüz tüm kadınlar için değil Kadın derneklerine duyurulur. (24.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
BEN ler ve EN ler
Vücudundaki BEN leri Bilmiyorum Saymak nasip olmadı Amma, Yaşamındaki EN lerin Ben olduğunu Biliyorum Yeşil Gözlüm İnan bana biliyorum (29.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Ben Sana Aşık Oldum
Kalbe kilit vurmuştum Artık sevmem diyordum Olmadı,KAHVE GÖZLÜM Esir aldı gözlerin Ben sana AŞIK OLDUM (09.05.2007) Şahin Ertürk |
Ben Sana Çıldırdım
Gözlerimdeki perdeyi kaldırdım Kollarımdasın seni sıkıyorum Dudaklarına öpücük yağdırdım Kusura bakma ben sana çıldırdım (25.08.2008) Şahin Ertürk |
Ben Seni Okuyorum
Nobel almış kitap değil Pembe seri roman değil Çift gamzeli güzel değil Değil canım inan değil Ben hep seni okuyorum (01.12.2006) Şahin Ertürk |
Ben Seni Severken
Ben seni severken Özel ve güzeldin Herkes seni kıskanıyordu Herkes seni konuşuyordu Gönüllerin kraliçesiydin Ben seni severken İpekti,saçların Pamuktu,ellerin Kirazdı,dudakların Okyanustu,gözlerin Ben seni severken Kusursuzdun sen Kibardın Sevgi doluydun Yufka yürekliydin Karıncayı incitmezdin Oysa şimdi Et ve kemiktensin Kırldan farksız saçların Sevgi yoksulusun Kabasın,kırıcısın Herkesin dilinde Sakız olmuş kötülüğün Ben seni severken SEN KADINDIN GÜZELİM Ben gittim Sen bittin Suçu başkasında arama Ayrılığı sen istedin Kendin ettin Kendin buldun BEN SENİ SEVERKEN Boşver Daha fazla yazdırma bana (13.06.2007) Şahin Ertürk |
Ben Yeterim Sana
Çık artık çıkmaz sokaklardan Yönünü,yolunu bana çevir Sevda arama başka kalplerde Tebessüm edip durma aşka Boş yastıklara koyma başını Yalnızlıkla bölünmesin uykuların Sonbahar yaprakları gibi Savrulup durma Bir o yana,bir bu yana...? Ben yeterim,yeter sana Anıları saklama yüreğine Gem vurma duygularına Korkma SEVİYORUM demekten Korkma ARZULARINDAN Şiirlerde teselli arama Hasret şarkıları dinleme Koyuver kendini,gelsin bana Atılıver kollarıma Şefkati bul kollarımda Sıcaklığı hisset teninde AŞK NEYMİŞ...GÖR MUTLULUK NEYMİŞ...TAT Sevenin olsun istermisin? İsterim,isterim BEN YETERİM,YETER SANA (16.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Benden Ne KÖY oldu,Nede KASABA
Sen beni, Gözünde büyütüyorsun Ben, Okyanustaki bir damlayım Sen gibi bile olamayan Sıradan biriyim Ne aruz yazabilirim Ne beste yapabilirim Guinnes rekorlar kitabına Girecek kadar çok, Acıların Şairi Yorgun Şair Nöbetçi Şair Şiir makinesi Modası geçmiş şair Emekli Şair gibi Bir sürü unvan’ım var, Var amma, Benden Ne köy oldu Nede kasaba Sen beni, Gözünde büyütüyorsun Ben, Üç bin beş yüz şiir İki yüz elli öykü yazan Beş kitap çıkaran Dağların ardında unutulan Aranmayan,sorulmayan Modası geçmiş Emekli bir şairim işte (23.06.2008) Şahin Ertürk |
Beni Aşka Zorlayansın
Beni aşka zorlayansın Yüreğimi korlayansın Nasıl sevdin anlamadım Şimdi ise HORLAYANSIN (05.06.2006) Şahin Ertürk |
Beni Kalbinde Taşı-2
Aşamazsan dağları Bulamazsan yolları Bağlıysa elin,kolun Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım Bakma benim dışıma Dertler benim içimde Çıkma artık karşıma Beni kalbinde taşı Sakın beni unutma Senle inan doluyum Bende Allah kuluyum Aşkın,gönül sarayım Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım Zaten kıstın sesimi Yırtıp atma resmimi Aşktan aldım dersimi Beni kalbinde taşı Sakın beni unutma Ara,sıra okursan Yazdığıma darılma Belli etme kocana Sakla gözünden yaşı Beni kalbinde taşı Benden sana muhtıra Başkasının kolunda Sakın beni unutma Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım (31.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Beni Kalbinde Taşı-3
Gözlerinde sil yaşı Kirletme,koru aşkı Dilden düşmez bu şarkı Beni kalbinde taşı Kibir sokma araya Sapla,saman ayıkla Rüyalarda sayıkla Beni kalbinde taşı Kavuşmamız mahşerde Kalbe şeytan girerse Bozma sakın yemini Beni kalbinde taşı (20.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.