![]() |
Dönüş Yok
Gün doğarken güneş gibi umudumsun, Gün biterken akşam gibi hüznümsün. Gece başlarken yıldız gibi ışığımsın, Sen Benim Her Anım Gibi Her Günümsün....... Aylar yaşanırken mevsimler gibi güzelliğimsin, Mevsimler biterken yıllar gibi hatıramsın. Yeni yıllar başlarken eski yıllar gibi dileğimsin, Sen Benim Her Yılım Gibi Tek Ömrümsün, Dönüş Yok Herşeyimsin....... |
Duru
Daha önceleride ne yüzler gördüm. Hiç biri şaşkına çevirmedi beni. Nelere şahit oldu gözlerim. Hiç birine tutunmadım. Sen başka çok farklısın. Nerden aldın bu güzelliğini. Gözlerim kamaştı kör oldum sanki. Büyülendim kendimde değilim hala. Durgunlaştım yüzüne baka kaldım. Beni benden aldın uzaklardayım. Yüzünde çok anlamlı bir hüzün var'ki, Su Gibi DURU..... ALLAH korusun seni, Kötü gözlerden. Birşey olmasın sana, Nazar değmesin. Maşallah ne hoş ne güzelsin, Bütün yüzlerden özel. Herşeyin öyle sevgi dolu, Öyle masum'ki, Saf Duygu Gibi DURU...... |
Dünde Saklı Yarınlar
İki seven insanın hikayesi bu, Ölümüne ve ölümsüz. İki kavuşamayan bedenin derdi bu, Kader ve ayrılık. Sevgim insanlık gibidir, Doğar büyür ve ölür. Dilim bir yeminlidir beni en çok sevene. Kalbim sevdalıdır sadece nur yüzlüye. Eller el ele gözler göz gözeydi. Sevgimiz kalbimde mutluluk. Yalnızlıksa yüzümüzde hüzün olurdu. Herşeyimiz bir gözyaşı kadar, Temiz ve özeldi. Hayellerimiz vardı gerçekleşmeyi bekleyen. Umudumuz vardı inanmak için. Hayat'a yaşamak adına, Bir amaçımız vardı oda birbirimize kavuşmaktı. Yaşamın içinde yaşayabileceğimiz, En güzel mutlu günleri yaşadık. Ama sevgim isterdi'ki, Kalplerimiz kadar bedenlerimizde birbirimize ait olsaydı. Çok hüzünlü çok üzgünüm. Üzgün Sevdam: Yıldızlar kadar uzak olupta kavuşamasakta birgün mutlaka. Üzülme Sevdiğim: Sevgim bir güneş gibi bir kere doğdu sana, Gün batımı ile kaybolsada ertesi gün yine sana doğacaktır. Çünkü Seninle Yaşanan Dünler Devam Edecektir Saklı Yarınlarda. Seninle Birbirimize Kavuşamasakta, Sevgimiz Bitmez Geçmişte Saklı Gelecek..... |
Dünya Güzeli
Umutlu bakışlarını görüyorum bana karşı, Gülüşlerin bana benden birşeyler anlatıyor. Güneşten mi? Aldınız samimi sıcaklığınızı, Size özel bir şeyler keşfettim ben.... Mahsumiyetli bir yüreğiniz var, Şiirlerim ve kelimelerim aciz. Dünya güzeli, Güzelliğinizin karşısında.... Her kadın bir çiçektir derler ya? Bir gülüstanın en al beni'li sadeliğiniz var. Her insanı imredirecek, Kişiliğiniz yeter.... |
Elbette
Havanın karardıgında, Akşamın bastıgında, Yine sensizlik gelir bana, Gecenin ardından güneş doğar bana. Yine seni düşünürüm günümde, Her zamanki gibi ELBETTE canım, Kalbin bende benimle atıyor. ELBETTE hayatım şu küçük dünyamda, Bir tek seni yaşıyorum. Sadece sen ve ben, Ve biz ölene kadar birlikteyiz. ELBETTE... |
Elimde Değil
Seni ben beğeniyorum. Acıdı yüreğim uzun uzun. Sevgim sana bitmez ömür ömür. Senden vazgeçemem'ki ben seviyorum. Seni seven olmak suçsa katlanırım, Razıyım cezama. Ama sende bırakma beni. Herşeyi yaparım senin için. İnan biran düşünmeden. Sen benim herşeyimsin. Sen benim kalbimsin. Kalbimi alma yaşayamam'ki ben seviyorum. Benden uzak olma yıldızım. Sensiz çok karanlığım. Bensiz gitme hiç bir yere. *******im çok korkulu, Bir acayip. Yüreğim telaşlı, Seni kaybetmek korkusu var ya? Yaşarken öldürüyor beni. Ömrüm yanında tükensin bitsin. İstemem hiç başka bir şey. Hayatım çok zor olur sensizlikte. Bunun farkına vardım......., En Az Sesini Duymadığımda. |
En İyisi
Basit bir aşık görme beni. Sıradışlığım var benim. Kolay bir sevgi sanma beni, Şair yüklü duygularım var benim. Seni seven erkeklerin arasında, Bir tatlı yarış yapsak, Ben ve aklım güvence dolu. Yaşamak istesen en güzel sevdayı, Bir tanısan beni, Bir daha asla bırakamazsın. Bir yolculuk yaparsın benimle sonsuzluğa. Göreceksin, Ben seni sevenlerin, En İyisi Olacağım.... |
Erkekler Nerde
Her yerde üzgün onlar, Mutluyum diyen Kadınlar Nerde. Her zaman hüzünlü onlar, Seviliyorum diyen Kadınlar Nerde. Istırap dert hep onlarda, Yaşıyorum diyen Kadınlar Nerde..... Kadınlar derki'sevdiğine, Sen çok çok uzaklarda bir yıldız olsaydın, Bense seninle yaşamak adına, Bir sevda çiçeği olsaydım, Senle olabilmek için, İnan *******i Bile Açardım...... Dünya ağlarken sevgi diye diye, Uğruna ağlanacak sevdalar kimde. Her kadın bağlanırken dolu dolu, Seni Seviyorum Diyen Erkekler Nerde..... |
Eski Dostum
Ararım sevdiklerimi, Dünya her gün değişirken, Kıymetlidir bende, Değişmeyen Eski Dostlarım.... Bazen bir gözyaşım hüznümdür, Bazense bir mutluluk, Çoğu kezde anılarımdır, Eski Dostlarım.... Geçmişten gelmiştir geleceğe gidecek, Başladığı yerde değil son nefeste bitecek, Ne bu gün nede yarın unutulmayacak, Vazgeçilmez Eski Dostum.... Dilim hep ismini söyleyecek, Gözlerim uğruna ağlayacak, Bu kalbim dostluğunla atacak, Seninle olmak yaşamaktır, Eski Dostum.... |
Eski İstanbul
Bu pazar özlem doluyum, Bu pazar dolaşacağım Beyoğlu sokaklarını, Bir başkaydı Eski İstanbul'da çektiğim nargilenin tadı, Bulabilecek miyim? Bakalım efendi sohbetleri. Ne kaldıki eskilerden, Geçmişle gelecek arasındaki yolculukta. Nerde? O dinlerken düşündüren Türk Sanat Müzikisi. Soğuk odamdan dışardaki boş meydanlığa bakarken, Gramafonumdan dinliyorum Müzeyyen Senar kırkbeşliklerini, Ve ısınıyorum yüzümdeki, Yaşayabildiğim sıcak nostaljiyle, İSTANBUL..... |
Eskilerden....
Şimdiye kadar her sevdam bir veda oldu. Gidenler hep gitti. Onları hatırlamak bana kaldı. Her ayrılıgı çekti yüregim. Gözlerimden yaşlarım aktı DURDURAMADIM, BANA SORMA..... Neler neler yaşadım, Güvendigim daglara kar yagdı aşamadım. Her insan bir olmaz dedim, Giden her insan beni yanlızlıga itti. Sevmeyen haklı seven cezalı oldu. Üzüldüm üzüldüm aşkımı GÜLDÜREMEDİM, BENİ YORMA.... Konuşma sus sadece anla, Acım büyük gönlümde yaralandım. Gündüzler güneşsiz ******* haram, Karanlıklarda saklı sevdam, Yaşamayı severken küstürüldüm, Kalbimin çaresiz atışlarını SUSTURAMADIM, AMA BENİ BIRAKMA.... Sevgimde mutsuzluk yok asla, Teklif et,telefon et,ısrar et, Beni bende yaşatma, Bildigin en gerçek insanlardanım, Bana ESKİLERDEN kalma güvensizlik yaşıyorum, Çünkü:Gerçek Sevene Hasretim Var..... |
Farkındayım
Yine hüzün saatlerim geldi. Az önce çılgın kahkahalarımda neşeliydim. Bu seni unutmak değil, Sensiz bedenimin sancısıydı. Seni düşünmemek çılgınlığımın aldatmacısıydı. Bu olması gereken gerçek değil, Farkındayım..... Seni düşünüyorum. Her nefes alışımın başlangıcında. Her müjdeli haberin ortasında. Her gülümsemenin sonunda. *******imin koyusunda. Sen yoksun ya? Dokunduğum o kaybolan hayalin, Dokundu kalbime parçalandım. Senin olmadığın her yerde ve herşeyde, Bende yokum. Bu senden vazgeçmek değil, Senin olupta seninle yaşayamamanın korkusu. Seni Seviyorum. Seni çok seven duygularımın, Farkındayım..... Yine hüzün gözyaşlarım düştü, Alev alev yana yana yüreğime. Söndüremez sana yanışlarımı. Dinliyorum kalbimin atışlarını. Duyuyor musun? Sevgi haykırışlarımı. Bu yürek yüreğinden gitmez, Bu sevda bitmez, Farkındayım..... |
Film Şeridi
Ah o çoçukluğum okullu yıllarım, Gözlerimi biran kaparım. Film Şeridi gibi geçer anılar, Unutulmaz hiç biri. Bazen bir şarkı hatırlatır maziyi, Bazen götürür bizi geriye eski fotoğraflar, Bazen karşımıza çıkar eski sevdalar, Bir buruk olur insan, Geçmişe bir özlem duyar. Bir daha yaşamak ister o anları. Dönüş olmaz maalesef, Dökülür istemeden gözyaşları. Bazı şeyleri silmek ihtiyaçı hisseder, Mümkün olmaz yinede çıkaramaz aklından. Film Şeridi gibidir herşey, Yaşanır kalır mazide. Ama yeri bambaşka olur, Geçmişte kalan anıların.... |
Gece Yarısı
Gecemin yanlızlık çığlıkları atılır, Sen yoksun diye. Hüzünlerim düşer karanlık bölgelere, İsyan eder diye. Gecemin sessizliği huzurla dinlenir, Sevgimi anlatsın diye. Duygularım yüzümü örter ağladığım, Belli olmasın diye. Yüreğim Gece Yarısı bir yerlere uçar gider, Beni takmadığı için...... Gecemin ışıltısı parlar gözlerimde, Aşık olduğum için. Sevgimin güzelliği görünür sözlerimde, Masum sevdiğimden, Gecemin mutluluğu hayellerime taşınır, Seni düşündüğüm için. Duygularım bende kalmaz haykırır birisine. Sevgim Gece Yarısı, Hesapsız bir yerlere gider, Sana ait olduğu için..... |
******* Boyu
Ah bir tanem her zaman'ki gibi, Seni düşündüm ******* Boyu. Unutmam seni hiç, Sen sonsuz sevdamsın.... Hala yaşatıyorum seni anılarımda, Hala düşlerimde güzelliğin. Penceremden baktığım zaman, Gökyüzündeki yıldızlarda gülümseyişin.... Aklımda muhteşem gözlerin, Ben seni herşeyinle kalbime kilitledim. Bir ömür boyu yüreğimde yaşayacaksın, ******* Boyu seni hayel ediyor seninle oluyorum.... |
Geciken Güneş
Orta yaşı çok geçtim. Gençte değilim'ki. İstediğim yerde bulunmadım. Biraz daha az gülümsedim. Hayatın yıllarında az baharım. Çok yaşadım sonbahar ve kışları. Yaşlarım döküldü yaprak yaprak. Dudaklarımdaki sevda kurudu. Gençliğimde gitti daha geldiğini görmeden. Bedenim üşüdü ayaz ayaz. Duygularımdaki yaşam kırılgan. Hayat beni sıcak merhaba ile karşılamadı. Hayat, Gökyüzüne bakıpta gördüğün yıldızın, Arkasını görememektir. Bunu çok iyi bilen ve yaşayanlardanım. Hayat, Büyük dağların arasında, Sis olup kalmış umuttur. Her zaman, Bir gün dağların arasında sis kalmış, Bu umudun sana gelip, O gün, Diğer günlerden farklı doğması beklersin. Şimdi Geciken Güneş, Her günüme doğuyor. Geciken Güneş'e şimdi, Ne kadar sitemkar olsamda, Ona hiç ahlarım vahlarım yok. Çok şükür, Gelip banada uğraması bile teselli. Çünkü onsuzluğa bu gözyaşlarım, Acı acı çok döküldü. Yüzünü hiç görmediğim için. Çünkü bu bedenim çok üşüdü, Tadını hiç bilmediğim için. Çok teşekkür ederim sana hayat. Beni geçte olsa ısıtıp yaşattığın için....... |
Geçmişin Yırtılan Sayfaları
Götürüyorum yüreğimi hiç bilmediğim yerlere, Atıyorum eski sevdalarımı içimden. Gezdiriyorum kendimi farklı duygularda, Gömüyorum mazimi geçmişime. Acı sevdalarımın yerinde sessizlik, Yeni sevdamla her sabahı umutla, Yaşıyorum hayatımı mutlulukla......... |
Gelin Oldu
En güzel sevgiyle sevmiştim, Derinden derine inmiştim, Bir gün degil her gün ölmüştüm, Ah benim şu çileli başım. Seninle çok mutluydum, Seninle kendime bir dünya kurmuştum. En güvenip sevdiğim insandın, Nasılda böyle vefasız oldun.... Senden sonra kimseye dokunamadım, Senden sonra bir türlü gülemedim. Bir gece değil her gece ağlıyorum, Senden sonra seni sevdiğim kadar sevemedim. Düşününce deliye dönüyorum, Seni özleyince çıldırıyorum. Bir başkasıyla nasıl olursun, Bunu sevgime yediremiyorum.... Söyle söyle benden ne kötülük gördün, En güzel günlerimi sana verdim. Seni en gerçek sevgiyle sevmiştim, Söyle böylemi olacaktı mükafatım. Benden vazgeçsin beni unutsun demişsin, Bana hayatımın en büyük acısını verdin. Duyduğumda gelin olmuşsun gözyaşlarımı tutamadım, Sen benim sevdiğimdin kahroldum yerimde duramadım.... Benim sevdiğim bana şimdi yabancı, Benim sevdiğim bana uzak oldu, Evlenirken söylediği tek kelime, ELVEDA oldu, Benim sevdiğim gitti, Gelin Oldu.... |
Gelişin
Seni gördü gözlerim, Gözlerim mutlulukla bakar dünyaya, Seni öptü dudaklarım, Dudaklarım heyecanla yakar hayatı. Seni sardı kollarım, Kollarım duygularla sarar hayatı. Seni tuttu ellerim, Ellerim tutuklu yıkar kötüyü. Seni istedi aşkım, Aşkım özler taşar bedenimden. Seni sevdi yüregim, Yüregim sevginde yaşar herşeyim. Senin bana gelişin gülüşün, Gülüşün benim umudum. Umudum ikimizin aşkı, İkimizin aşkı dünyanın güzelligi. Bu güzellik bizim hayatımız, Sen ve Ben.... |
Gençliğim Sonbahar
Benden giden çok şeyler var. Gözlerimden bir gözyaşı gider. Yenisi bir daha dolar gözlerime. Dudaklarımda bir gülüş biter, Yenisi gelir hüznün üstüne. Duygularım bende yaşasa ne olur. Yüreğimden gitti sevdiklerim ellere ait. Ben bende kalsam ne olur'ki, Ben üzgünüm hayat çok basit........... Bende kaybolan çok şeyler var. Toz pembe hayellerim karanlığa gömüldü. Umutlarım vardı umutsuzluğa teslim oldu. Bir ben kaldım oda, Hayat yolunda acı harcandı. Tükeniyorum artık yarınlara. Son nefes kaldı beni bekler.......... Bende yaşamayan çok şeyler var. Yaşasa kimbilir ne olurdu. Saçlarımdan siyahlar uçar, Yerine gelir düşünceli ak saçlar. Gençliğe doyamadım daha yaşamadım. Gençliğimde gider kestirme yoldan. Genç ruh kalır ama, Yerini yaşamamış bir beden alır. Hiç bir şeyi yaşatamazsın yeniden. Bu yalan hayat bir son bulur, Ne gençlik kalır nede beden......... |
Gerçek Ama Hüzünlü
Herşeyin en iyisini hak ediyorsun biliyorum. Sen çok güzelsin güzel olduğun kadarda özelsin. Senin harikalar diyarında kendine ait bir dünyan var. Benimse sana verebilecek neyim var? Sadece bütün bir dünyayı kaplayabilecek, Kuru bir ayaz gibi durmadan esecek, Sevda Yelim. Yağmurlar yağdıkça anlayabileceğin, Sevda Selim var. Sadece uğruna sunabileceğim kocaman bir sevgi. Gerçek Ama Hüzünlü...... |
Gerçek Sevenler
Sen sözlerinde sevda adısın, Çok dökülmüş gözyaşların, Ağlanılmayana ağladın diye, Hallerinden belliydi, Gözlerinden anladım, Beni sev der gibiydi. Ben sözlerimle yaşarım, Büyük sevgimle yaşatırım, Seni Ağlatmış Olsalarda, Ben Mutluluktan Neşelendiririm........ Sen dudaklarında sevda tadısın, Gerçek sevilmeye hazır duyguların, Sevilmeyeni sevdin diye, Hüzünlerinden belliydi, Bakışlarından anladım, Beni üzme der gibiydi. Ben gözyaşlarımla sevdanın anlamıyım, Sevginin bir üyesi elemanıyım. Sevilmeyeni Sevmiş Olsanda, Sevdaya Pişman Olmasın Sevgilerin.........., Gerçek sevgi ile yaşayanlar, Gerçekten sevda ile karşılaşırlar...... |
v
Giderim Ben Benim sana sevdalığım gibi, Bir başkası sana sevgili olamaz. Sana olan duygularım yeryüzünde bir tane. Senin için döktüğüm gözyaşlarım, Bir göl olmuştur. Bilirim Ben....... Bir gün beni üzersen, Sevgi dolu yüreğimi inciltirsen, Sana tek birşey demeden, Senin için döktüğüm gözyaşlarım olan, O gölde boğulur, Giderim Ben........ |
Gidişin
Bana gelmelerinde seni seviyorum, Beni görmelerinde sana gidiyorum. Her zaman sana yürüyorum umutlarla, Seni bekliyor yüregim sensiz zamanlarda. Ah bir bilsen, Nasıl yolluyorum sana kendimi çılgınca. Gözlerim yollarda masumca, Her Gidişin bir hüzün bana, Yanaklarımdan düşen iki damla yaşla Ah bir bilsen, Nasıl özlüyorum seni. Sana sunuyorum kendimi sessizce, Ellerim yüregimde. Her Gidişin bir üzüntü bana, Dudaklarımda kuruyan iki öpücükle. Ama biliyorum: Her Gidişinin bir dönüşü olacaktır, Benim seni özleye özleye sevdigim gibi. Her Gidişin Benim Bitişim, Gitme.... |
Gidiyorum
Gitmeleri istemiyorum düşüncelerimde, Sana esirim duygularımda, Ağlamak istiyorum çılgınca, Gidersem yüreğimden bir daha dönmem geriye, Gitme dersen kalırım.... Susmaları istemiyorum bakışlarımda, Sana suçluyum davranışlarımda, Söz geçiremedim kıskançlığıma, Gidersem gözlerinden bir daha çıkmam karşına, Yapmayacaksın dersen başımı öne eğerim.... Uzaklaşmaları istemiyorum çaresizliğimde, Sana üzgünüm yaptıklarımdan, Hüzünler içindeyim yalnız kalmaktan, Gidersem sevginden bir daha sevmem yeniden, Affettim dersen özür dilerim.... Kal diye tutmazsan ellerimden, Bu koca dünyayı bensiz sana bırakıyorum, Dön diye bağırmazsan arkamdan, Bu koca dünyada sensiz kendimle ölüyorum, Gidiyorum.... |
Gidiyorum (2)
Güneşli bir günde sevmiştim seni, Seni ilk gördüğümde, Sanki yüreğime hapsettim. Ellerini avuçumda tuttuğumda, Sanki kalbimi eline teslim ettim. Seni tüm duygularımla sevgime istemiştim, Gidiyorum, Habersiz Misafir Gibiyim..... Yağmurlu bir günde ayrıldım senden, Seni son gördüğümde, Sanki bana bir tuzaktın. Gözlerini gözlerimden çektiğinde, Sanki oracıkta canımı teslim ettim. Seni tüm içtenliğimle ömrüme istemiştim, Gidiyorum, Sıradan Yabancı Gibiyim.... |
Gitme Diyemedim
Gözlerim seninle bakışmaya bayılıyordu, Gözlerim sende anlam kazanıyordu, Seni bir farklı görüyordu, Gözlerim seni görmüştü Gitme Diyemedim.... Sözlerim seninle konuşmaya alışmıştı, Sözlerim sende edebiyatlaşmıştı, Seni bir sevda kadını biliyordum, Sözlerim sana sözlüydü Gitme Diyemedim.... Yüreğim seninle sevgili olmuştu, Yüreğim sende yaşıyordu, Seni bir dürüst sanıyordu, Yüreğim sana kalmıştı Gitme Diyemedim.... ' Sonbaharın Kuruyan Yaprağı,Hüzünlendiren Ayrılığısın Sen' |
Giz
Sevgim koyu kırmızı delice, Gönlüm bembeyaz aşık masumca, Gözlerim koyu kara çılgın, Sana sarhoşum sevgine GİZ'li değilim. Aşığım...... Sevdam koyu lacivert özel, Yüreğim sapsarı aşığım hüzünlü, Yüzüm koyu pembe gülüm, Sana deliyim delirdim sevdana GİZ'li değilim, Seviyorum..... |
Gönlümden Taşanlar
Gözlerindeki derin duyguda, Sana bakıyorum. Gözbebeklerinin içinden, En güzel günlere dalıyorum. Seni senden isterken, Dostluğuna inanıyorum. Sevgimi Yaşatırken Seni'de Kattım, Gözlerimden Akan Yaşlara....... Sözlerindeki dürüst samimiyetinle, Sana dokunuyorum. Seninle olduğumdan çok, Seni özlüyorum. Yüreğimdeki sana seslenirken, Canımı paylaşıyorum. Hayatımı Yaşarken Seni'de Kattım, Gönlümden Dolup Taşanlara......, Bildiğin gibi değil, Bilmediğin gibi, Seni Seviyorum... |
Gönlümün Tek Arzusu
Yüzü gül pembesi yarim. Dudakları yaprak kurusu. Gönlümün tek arzusu, Sevgime Karşılık Verir Misin? Gözlerimde en anlamlısın, Herşeyden güzelsin kalbimde birincisin. Gönlümün tek arsuzu, Beni Yürekten Sever Misin? Teni beyazım, Soğuklarda ayazım baharım yazım, Gönlümün tek arzusu, Bir ömürde dört mevsim......, Sevdam Olur Musun? |
Gönlünde Olanlar
Bazen bir zaman geriye dönüp, Ardına bakmadan çekip gidesin gelir. Kendince kendine kalasın yaşayasın istersin. Bazende bir anı anılar gelir aklına. Geçmişe dönmeyi ister, O zaman o günler geri gelmez, Zaman Bitmiştir...... Her zaman sen sen olursun. Ama seni sen kılanda, Seni senin gibi seven sevdiklerindir. İster çek git istersen kendine yaşa. İster seni seveni sevme. İstersen zaman geçsin. Hem vazgeç hem unut. Üstelik Hiç Sevilmediğinide Hisset...... Birgün gelir o günlerde seni bulur. İnsanoğlu neler yaşar. Akmaması için uğraşsanda gözlerin ağlar. Buna Gönlünde Olanlar sebep olur. Duygularına gözyaşların etki yapar. Zaman yine geçer ama, Bu sefer buna üzülemezsin. Çünkü gözyaşında kalanlar, Ömrümde Olanlardır....... |
Gönül İsterdi
Büyük sevdalar uzun mücadelelerden geçer, Sabredersen kazanırsın sevgilerde. Yenilirsen küçülürsün, Gönül İsterdi Kaçıp Gitmeseydin.... Derin sevgiler güçlü duygulardan çıkar, Seversen dilediğince sevilirsin. Sevda oyun değil oynarsan kaybedersin, Gönül İsterdi Keşke Sevmeseydim..... Güzel insanlar davranışlarından anlaşılır, Dürüstsen mutluluğu ve yaşamayı hak edersin. Hayat sonsuz değil bir kere gelirsin, Gönül İsterdi Günahkar Ölmeseydin..... |
Gönüllüyüm
Ölürüm sevda uğruna, Senin adına yürürüm. Ölürüm senin yolunda, Bu canı heba etmeye Gönüllüyüm.... Sana kiltlendi gözlerim, Adını söyler sevgi sözcüklerim. Seni sevgide ebedi seçtim, Yemin olsun seni sevmeye Gönüllüyüm.... Duyki senden vazgeçemem, İnanki senden başka sevemem. Sen benim olsanda olmasanda, Seni senden çok yaşamaya Gönüllüyüm.... Duygularım beni eskiden beri tanır, Ölümsüz sevdaların tadıyım. Sevgim yıllara yorgunda olsa, Seninle yaşlanmaya Gönüllüyüm.... Ben tutkulu sevdaların kahramanıyım, Seni hayat yolunda yarım bırakmam. Sevgim sana sonsuz yaşamalısın, Seninle ölmeye Gönüllüyüm.... |
Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum
Ne zaman nerede olsam, Seni hayel ediyorum hiç durmadan. Çaresiz olduğum tüm zamanlarda, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum..... Öyle sımsıcakken sen bana, Kelimeler yetmez seni anlatmaya. Seni ve herşeyini unutmak olur mu? Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum..... İçimde durmaz hüznüm yanımda sen yoksun. Gözlerime vurur ağlarım. Canımsın sevdiğimsin benim, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum...... Sensiz olsamda olmasamda, Ben gülsem yada ağlasamda, Sen benden geçsende geçmesende, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum...... |
Gözlerime Bak Yüreğime İn
Kalbim heyecandan hızla hızla atıyor, Seni okşuyorum yüreğimde. Titrek ellerim kalbimde, Gönlümden söküp atamam seni. Duygularım var sana, Gözlerime Bak Yüreğime İn....... Bunu benden bekleme duygularım vazgeçmez senden, Gözlerim gördü kalpten sevdim seni. Canım sana ölür sevda için sarıl bana. Gözlerime Bak Yüreğime İn....... Sevgim huzurlu her gün büyüyor sana, Hüzünler yağıyor içime, Her yerime herşeye. Tüm sucaklığımla ağlıyorum sana. Dökülen gözyaşlarım var sana, Gözlerime Bak Yüreğime İn..... Bunu benden isteme düşüncelerim unutamaz seni. Gözlerim aşık oldu candan sevdim seni. Canım sana armağan sevgi için tut ellerimden. Gözlerime Bak Yüreğime İn..... |
Gözyaşlarımda Üşümek
Seni düşünüyorum, Bir melodi sesinde. Seni hayel ediyorum, En güzel şarkının sözlerinde. Dalıp dalıp gitti gözlerim, İç içe giren bulutların arasına. Dalıp gittiğim yerleri göremeye biliyorum. Gözlerimin nemlendiğini hissede biliyorum. Artık gözbebeklerimde sular birikti. Ağlıyorum senin için..... Atamıyorum içimdeki hüznü, Vurur gözlerime sensizliğimin resmi. Hiç yaşadın mı? Çok severken yalnızlığı. Ne kadar zordur. Beni yaşatan duygularda varken sen, Severken sensizliğin gözyaşlarında üşüyen ben. Bedenim, Bir çöl kadar sıcak olsada, Sensizliği her yaşadığımda, Kalbim bir kutup kadar soğuk. Her sensizliğimde sana ağlarken, Gözyaşlarımda üşüyorum...... |
Güce Sahibim
Ah canım, Sana bağlanıyorum. Git gide. Gözlerim doluyor, Gözyaşlarım akmaya hazır, Ve ağlıyorum, İç çeke çeke. Titriyor dudaklarım. Susuyor dilim konuşamıyorum. Bilmiyorum? Nedense, Acıyor yüreğim, Sızlıyor kalbim. Bu sana sevgim olabilir mi? Yeniden mi? Açılıyor yoksa, Sevda yaralarım. Severken yarım kalmak, Beni çok korkutsada, Korkmak ve yarım kalmak uğruna, Sevmeye evet diyenlerdenim. Sevgim tertemiz günahsız sana. Karşılığı yoksada söyle bana. Sevipte sevilmemezlik, Ayıp değil'ki. Ama bilmeye hakkın varki, Ben seni, Allah'tan sonra çok sevecek, Güce Sahibim...... |
Gül Beyaz
Ben senin olmalıyım, Mevsim ilk bahar. Seni Seviyorum, Sevdamda kırmızı var...... Sen benim olmalısın, Mevsim yaz. Yüreğim sabır biraz, Bekle kaderinde yazı var..... Gözlerimden hüzün akıyor, Mevsim sonbahar. Yeniden yaşanıyor ah bu anılar, Dayan gözlerimde yaşım var..... Saçlarıma doluyor aklar, Mevsim kış. Üstüme yağıyor karlar, Geliyorum ellerimde gül beyaz var..... Seni bir gün unutmadım, Senden asla vazgeçmedim. Canım sevdiğim seni bekledim, Benimle Evlenirmisin? |
Gül Çiçegim
Hasretinden yana yana yandı gönlüm, Seni özleye özleye kül oldu kalbim, Sensizlikten Gül Çiçegim eridim bittim, Yok oldum öldüm gittim yaşamıyorum. Gül Çiçegim döküldü yapraklarım soldu yüzüm, Hüzün sarmaşığı sardı beni yoksun, Yokluğunda küstüm sevinçlere gülemiyorum, Gözlerim bulut gözyaşlarım yağmur oldu, Sana ağlaya ağlaya kurudu gözyaşlarım, Sensiz çaresiz çöldeyim.... |
Güle Güle
Her gün yine seni yaşayacağım. Ama sen gittiğin yürekte çok mutlu ol. Her gece sana hüzünleneceğim. Ama sen akan bir gözyaşında yeniden gül. Ardından çok şeyler değişmeyecek bende. Ben yine aynı ben, Sen bende yine aynı sen olacaksın. Seni çıkarmayacağım bedenimden. Dudaklarım çok özleyecek dudaklarını. Gözlerim deli arayacak gözlerini. Duygularım bir selam bekleyecek senden. Beni hiç unutma bu bana yeter. Seninle yaşanan herşey bana en güzel hatıra. Söz dinlemez gözyaşlarım ağlamak yok deme. Sana süzülüyor yaşlarım,. Yep yeni sevdalarda yeniden aşık ol. Benden uzaklarda, Yep yeni sevdalarda yeniden hoşkal. Bir dilek tutuyorum sana, O masum yüzün ve dudaklar hep gülsün, Beni kendinde bul. Güle Güle Güle Güle...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.