![]() |
Sahne ışıkları
Dipsiz kuyudaki Su gibisin. Uzak Karanlık, Korkulu Uzun bir yol Dipsiz kuyunun dibi Senli başlangıçlar Senli bitişler Işıksız su gibisin Bende Karanlık Korkulu Endişeli Keşke gitmeseydin Aydınlanacaktı Dipsiz kuyunun dibi Sahne ışıkları gibi Ahmet Salih Bak |
Sana Dair
Damlalar süzülürken Camdan Gelişlere inat Ocak soğuğunda Yine özlemler Sensizlikler Gelişlere umutlar Değişen bir şey yok Geçen zamana karşı Yine seni düşlüyorum Yapayalnız Sensizliklere Lanetler yağdırıyorum Kayıp giden Damlalara bakarken Buğulu gözlerle Çaresizliğimle İstanbul'da Ahmet Salih Bak |
Sana Değer
Yıldızları serdim Yollarına Aydınlıklardan Koşarak gel bana Gökyüzü Yıldızsız kalmış Bana ne Sevgilim gelecek bana Koşarak Tüm bedelleri Öderim Yaşanılası ne varsa Yaşamak Ömrümün sonbaharında Doludizgin Zamansız Sınırsız Ahmet Salih Bak |
Sana İhtiyacım Var
Sendin beni hayata bağlayan Ulaşamadım kırlangıç bakışlarına Neden neden sensizim bilmiyorum Aynı tavada hamsi olmak vardı şimdi Yalnızlıklardayken gün Ahmet Salih Bak |
Sanırım
Yoğun bakımdaydım Sevdandan Seni aradım Gözlerim kapıdaydı Gelmedin Yoğundun Sanırım Ahmet Salih Bak |
Sen
Sana olan aşkımı Söylenmemiş sözlerle Süslemek istedim Düşündüm Düşündüm Düşündüm ki Evrende Aşk için Bütün sözler söylenmiş Söylenmemiş söz Senmişsin meğer Ahmet Salih Bak |
Sen Bende Kal Ne Olur
Sen bendeyken Bendim ben Beni sen yarattın Bendeki seni Alacaksan Giderken Bırak bende kalsın Bendeki sen Ahmet Salih Bak |
Sen Uyurken Ben
Evinin önünden geçtim dün Seni hakettim sandım Sen uyuyordun Belki de Benim seni Hak ettiğimi Sandığım Saatlerde Kapını çalmak vardı Diye düşündüm Gecenin bir yarısı Hakkım var sandım Seni uyandırmaya Senin uyuduğun Saatlerde Ahmet Salih Bak |
Sendeyim
Kurşun gibi Bir iz bıraktın Bende Silahtan çıkan Gecenin içinde Kaybolan ışığımsın Hızlı parlak Bir iz Gecede Kurşun gibi Ahmet Salih Bak |
Sendeyken Ben
Seni sevdiğim kadar Kendimi sevseydim eğer Sen benim olurdun Bendeki sen Bensiz olmazdı Sendeyken ben Ahmet Salih Bak |
Sendim
Akdeniz'e baktım Karanlık gecede Gözlerin Gözlerin geldi aklıma Sevgi dolu canlar Yürüdüm İskenderun'da Yapayalnız Yağmur iliklerime işlerken Senli düşlerdeydim Senliydim sendeydim Sendim Ahmet Salih Bak |
Seni Sevmiyorum
Bendeki beni Aldın giderken Uçurtmalarımı Bilyelerimi aldın Sevdamı ölümüne Duygularım çırılçıplak Gittiğinden beri İğne deliğinden Geçmeye çalışan Urgan gibiyim Biçare Ahmet Salih Bak |
Senli Düşlerim
Sislerdeyim Eceabat'ta Gemiler iskelede Otobüsler kuyrukta Beklentiler ayyuka çıkmış Nara Burnu'ndan esen sevgi Fırtınaları savuruyor Tüm bedenimi Savruluyorum caddelerde Paslı bir mazgala düşüyorum Tatanoz bakışlardayım Sızan ışığa inat bakıyorum Gökyüzüne mavi mavi Bulutlar el sallıyor giderken Sensiz diyarlara Gitmeseydin gitmeseydin keşke Senli kurduğum düşlerden Ahmet Salih Bak |
Sensiz Bıraktın Düşlerimi
Seni gördüm dün Koşarak geliyordun bana Çiçekler dolu ellerin Kahkaha tufanı gözlerinle Özlemleri yıkarak Bitiriyordun sensizliğimi Biten beklentilerimi Başlangıcındayken gün Yok artık bensizlik Der gibiydin Gündüz gördüğüm Rüyada Ahmet Salih Bak |
Sensiz Saatler
Gitme Gitme bendeki beni alarak sensizliğe gitme Özlemler boğdu beni Gidişinle bir gece yarısı El sallayarak Sensiz saatlere Gittin Bendeki seni alarak Ahmet Salih Bak |
Sensiz Zamanlardayım
Sana geliyorum Özlemler bitecek Sıkıca sarılacağım sana Kokunu çekeceğim En ücra köşelerine ciğerlerimin Saatlerce konuşacağız Susarak Saçlarına dokunacağım Gülen gözlerine bakacağım Girdaplarından kovacağım Özlemleri Yine akşam olacak Yıldızsız *******de Sensizliklerimde kalacağım Yeni bir gün doğar mı Bilmeden Ahmet Salih Bak |
Sensizim
Orta yerinde bıraktın beni Sevdanın Tam ortasında Yıkıldım Yol geçerken kesilen Asırlık çınar gibiyim Şimdi sensiz Ahmet Salih Bak |
Sesler
Dün Deniz kabuğundaki sesteydin Uğultularda aradım Seni sessizlikte Seni bekledim Dalgaların sesine aldırmadan İnatla Sahilde Ve Gelmeyecektin biliyorum Biliyorum Seslerdeki sesin Sen olamayacağını Yine de bekledim Seslerdeki seni Ahmet Salih Bak |
Sessizce
Gitmek belkide en kolayi giderken gittigini bilmeden bilmeden gidislerin getireceklerini gözyasi hüzün yakarıslar var gidisinde dön demek belki gidislerin panzehiri yalvarmalar sessizce aglamak dolu dolu futursuzca isyan etmek bayraksız vefa aramak oysa bos gidisler dönüslere gebe gidisler Ahmet Salih Bak |
Sessizliğin Sesi
Sessizliğin sesiyim ben Gecenin en ücra köşesinde Sesler karışırken Birbirine Gecede Senli sessizliklerdeyken gece Sessizliğin sesi Olmak isterdim Sendeki sessizlikte Ahmet Salih Bak |
Sev Beni
Sev beni Sana ihtiyacım var Gecede Apansız gelişlerini özledim Bu gece gel Özledim çok Islak duygularınla gel Koşarak Ne olur Ahmet Salih Bak |
Sevdalı Uzaklıklar
Alıştım yokluğuna Pencerede akşam üzeri Gelmeyişine hiçbir zaman Rüyamda Ve Soğuyan çorbamdaki Buhar kadar uzaksın Sen gideli Uzaklığına sevdalandım Sevdalı uzaklardayken Sen Ahmet Salih Bak |
Sevdikçe Büyüyeceksin
Gitmeden önceki gündü İlk dokunuşun ellerime Nefes alamıyordum İşlevsiz ciğerlerimle Çok güzeldi Hissetmek sevilmeyi Acıyla ilk tanışmamdı İçimi kavuran acıyla Sahile vuran Deniz yıldızları gibiydim Senden önce Sevmeyi bilmiyordum Kelimeler Henüz cümle olmamıştı Galiba büyüyordum Seviyordum Sevdikçe büyüyordum Ahmet Salih Bak |
Sevdim
Kırlangıç ellerini Sevdim Serseri bakışlarını Martı seslerinde İrkilişini Gece yarıları Ben senin Susmalarını sevdim Sürgün aşklardan Kaçışını Yanan gözlerini Sevda ateşiyle Ben senin Bensiz Beni sevmeni Sevdim Uzak diyarlarda Ahmet Salih Bak |
Sevgililer günü
Bir güne sığarmı Ömürlük sevgi Hergün seviyorum seni. Kanadı kırık Kırlangıç yavrusu gibi Ahmet Salih Bak |
Seviyorum Seni
Memeye saldıran Bebek Oyuncağa sarılan Çocuk Acıdan kıvranırken Oltadan düşen İstavrit gibi Ahmet Salih Bak |
Sevmek Zor İştir
Acıları saklayacaksın Kendinden Uzun sancılı yola çıkarken Gece yarıları uyanacaksın Sıkıntılı çaresiz Kilometrelerce yürüyeceksin Deniz üsründe Dalğalara aldırmadan Yelkensiz gemiler geçecek İçinden Yeni bir güne Girerken Sevdan Ahmet Salih Bak |
Sevmelisin
Yağmur damlaları çarpıyor Pencereme Seslerindeydin sen Bana yakın ve bende Zarif sevecen Nedensiz çekingenliklerdeyken Sen Korkuyordun sevmeye Acıdan çekinerek Yaşamaya çalışmaktı Belki de Sevmeden Yaşamaya çalışmak Süzülen damlalar gibi Ürkek tedirgin Oysa sevmeliydin Acılara aldırmadan Umursamadan hiçbir şeyi Ölesiye sevmek Ahmet Salih Bak |
Sönen Umutlar
Küçükken Kayıp giden yıldızların Başıma düşeceğini sanırdım Nerden bilebilirdim Büyüyünce Kayıp giden Umutlarım olacağını Ahmet Salih Bak |
Suskun
Suskunluğundan Cümleler bekliyorum Rüzgarla bana gelen Öpülesi özlemleri taşıyan Cümleler. İçimi çürüten yakan cümleler Zehir zemberek cümleler Bekliyorum Ahmet Salih Bak |
Suskunum
Sensizliğin Diğer adıydı susmak Yelpaze serinliğinde Ağustosta gün ortası Akşam böcek melodilerinde Sarılmak sana Suskun sensizliklerdeyken Gün Ahmet Salih Bak |
Susmalardayım
Susmak En güzel dinlemekti Seni Bakmak Gözlerine Susarak Yıllarca Yaşamak O girdaplarda Beklemek sevdaları Uzak olsa da Beklemek Ahmet Salih Bak |
Suya hasret
Bir yıl geçti Benden Sensiz Bendeki sen Bensizken Koca bi yıl Geçti sensiz Suya hasret Dudaklar gibi Sahrada Zaman Öglen vakti Neyi kutlayayım Sensizliğimi mi Çaresizliğimi mi Yoksa Yüreksizliğimi mi Bilmiyorum Ahmet Salih Bak |
Şiirlerimdesin
Gözlerin kaldı aklımda Baktığım her yerde Gördüğüm Ellerin kaldı aklımda Dokunduğum herşey Sen İçtiğim şarapta Aldığım nefeste Yürüdüğüm adımlarda Hiç vazgeçemeyeceğim Şiirlerimdesin Ahmet Salih Bak |
Şimdi Hatırlıyorum
Şimdi hatırlıyorum Sararan yaprakların Yağmur kokan Toprağa düşüşünü Agustosta yağan doluları Duygularıma Kırlangıç yüzlü sevgileri Hatırlıyorum Okyanus ötesinde Hatırlanmayı istediğimi Ve hatırlanmayışımı Hatırlıyorum şimdi Ahmet Salih Bak |
Tılsım
Kız kulesinin karşısındayım Küçük bardakta çay içiyorum Boğazın büyüsüne kapılmışım Saatime hiç bakmıyorum Zamana aldırmıyorum Büyülenmişim Hayal kuruyorum doyasıya Hayallerime kimse dokunamıyor Yanıma falcı geliyor Falıma bakıyor sormadan Ben İstanbul'a bakıyorum aldırmadan Çingene kadın çiçek satıyor Alıp İstanbul'a veriyorum konuşmadan Boğazın büyüsüne kapılmışım Saatime hiç bakmıyorum Zamana aldırmıyorum Hayal kuruyorum doyasıya Hayallerime kimse dokunamıyor Bin kere lanet ettim bu şehre Sonra Belki milyon kere aşık oldum Her trafik sıkışıp yolda kaldığımda Bende küfür kıyamet Kesin karar veriyorum Bu şehri terketmeye Kaldırımdaki yosmalar Bağıran satıcılar Hergün kazılıp kapatılan yollar Hınca hınç dolmuşlar Ama işte yine de Bir tılsım var beni bu şehre çeken Ne olduğunu bilmiyorum Bir türlü tarif edemiyorum Bugün pazar Canım balık çekti Beylerbeyi'ne gitmeli Denizin Püfür püfür esen yeli Vuruyor yüzüme İçim ürperiyor Sonra boğazı seyre dalıyorum Saatlerce Aşığım bu şehre diyorum içimden Yok eşin benzerin mavi gözlüm Küçük kayıkta yaşlı balıkçı midye satıyor Yanına gidip biraz laflıyorum Sonra küçük bir pazarlıkla Bir torba midye alıyorum Dedim ya Bir tılsım var beni bu şehre çeken Ne olduğunu bilmiyorum Bir türlü tarif edemiyorum Ahmet Salih Bak |
Tomurcuk
Ağzımda Senin tadın Nefesimde Nefesin Ellerim Sıcaklığından pelteleşmiş Gözlerim Gözlerindeki ışıktan Kör olan gözlerimle Sana geliyorum Portakal çiçeğim Ahmet Salih Bak |
Uçurtma
Bütün gidişlerini kilitledim Evdeki eski sandığa Denize attım anahtarını Çok sevdiğin o sahilden Yosun kokulu özlemlerim Çaresiz bekleyişler gece yarıları Yok artık Gelmeyişlerin Çaresizliğim Özlemlerim Küçük bir çocuğun Uçurtmasının kuyruğunda Benden uzak Sendeki bensizliğim Ahmet Salih Bak |
Umut
Denizden dalgaların Çırpınışları duyuluyordu İlk ışıklarıyla günün Tekneler dönüyordu Umutların ekildiği geceden Sevgiler açıyordu evlerde Beklentiler bitiyordu Gelişlere dair Gülüşler umutlar çoğalıyordu Sıcacık evlerde şubat sabahında Sevgililer camdaydı Sevgiler boşalıyordu yüreklerden Gözlerde sevinç Yüreklerde sel olurken umutlar Bense Seni düşünüyor Senli olmayı özlüyordum Doğan güneşe inat Safranbolu'da Ahmet Salih Bak |
Unutmadım
İşte gidiyorum Gelişsizliklerin yaşantısına. Biliyorum, Bilmeyecegini Gittiğimi. Unuttu zannedeceksin Belkide Güller açarken başucumda Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.