![]() |
Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesinBenim güzel ev burda
Kalmayasın hiç darda Düğünümüz yetişir İnan bir tanem Marda Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Elinde vardır burgu Bana yapıyor sorgu Müziği sever misin Sana vereyim orgu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Kalbimi burgulama Sonra gerekir yama Konuşmaların sıkar Dersin fakat ve ama Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Elde tahta burgulu Olsun diyor sorgulu Önceden görüşmüşler Onun beyni kurgulu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin İşte sana al burhan Ne diyecek şimdi can Hakikati söylerim Canım bana sen inan Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Bil değilim burjuva Kötüdür bugün hava Karnın mı acıktı can Elde hazırdır tava Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Sevdiğim burjuvazi Karşısındaki gazi Durmadan gel söylüyor Düzenleyecek gezi Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Burkma kalbimi sakın Olalım daha yakın Düğünümüz olursa Komşular gelin bakın Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Kalbimi sakın burma Boştan yere hiç yorma Apartmana gelirsen Yersin can benle sarma Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Onun burnu çok burnaz Çekmem diyor asla naz Uzaklaşma kız benden İster isen mektup yaz Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Devlet verdi mi bursu Açayım sana kursu Canım bilmen gerekir Başlarda ilk hususu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin güzel okuyor burslu Epey sıkıntı dolu Hasan ordan geçerken Değiştirdi o yolu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin |
Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilimBu konu can alıcı
Kiracımız kalıcı Kızları yüz vermiyor Bir şey desene bacı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Buldun mu can damarı Yeme sakın şamarı Az kabul edilmiyor İstiyorlar tomarı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Odur gerçek can dostu Bana seriyor postu Yemediğimi görmüş Hazırladı o tostu Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Şu güzele can feda Yapma hiç bana veda Bizi kimse görmesin Olalım bir arada Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Atsana can halatı Bağla ağaca atı Buradan kurtulursam Vereceğim beş katı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim güzel sana can kurban Üstünde vardır urban O sevdiğim bir tanem Alaçam’da çok yaman Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Bu durum can pazarı Ağlarım zarı zarı Yanıma gel güzelim İşi bırakma yarı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Deme sakın canavar Gökten can yağmur yağar Yola yalnız çıkarsan Seni kapar bir zağar Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim güzel canavarlaşma Belimde yoktur kama Ev önünden geçerim Hemen çıksana cama Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Gerçekten canavarlık Allah’ım verme darlık İnsanı zora sokar Bulunursa naçarlık Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Cancağızım isterse Konduruyorum buse Yüzü kaçırma benden Dikkat et kız bu sese Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Seni severim candan Zannetme sakın yandan Hasan haber götürür Hem Samsun’dan hem Van’dan Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim |
Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tezEvimiz buracıkta
Kalma canım sen hakta Düğünümüz olsun mu Söyle kız Aralıkta Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Durma sen burağanda Öldürür çok yağanda Elinde tutuyorsun Ne var söyle sahanda Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Çok güzel buraları İşim kalmasın yarı Senden bana olur mu Söylesene kız karı Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Sevdiğim can buralı Olmuyor hiç oralı Sen böyle yapıyorsun Benim gönlüm yaralı Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Terledim buram buram Eririm gram gram güzel bana bakmıyor Daim azıyor yaram Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Çok sıcacık burası On metredir arası Yanıma gelecekmiş Meğer yokmuş çırası Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Kokuyor burcu burcu Ol söylüyor korucu Elimi bir tuttuydu Kavruldu onun ucu Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Nedir sende burcumak Beni zannetme yamak Ön tarafta zannetme Dön de arkana bir bak Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Yaklaş kale burcuna Orda bakayım sana Öyle güzel göründün Gerçekten de sen bana Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Torbadaki o burcu Abisi onun surcu Elime kağıt verdi Bana diyor ol sucu Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Gel burçak tarlasına Sana diyorum sana Burada konuşalım Dua edersin bana Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Burgaca yakalanma Tatlı sözlere kanma Hasan seni çok sever Başkasına inanma Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez |
Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimimCanım beni bunaltma
Sakın başından atma Ben sözümü tutmazsam O zaman sende tutma Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Aklım kalmıştır bunda Yanındaki ve onda Benim çok beğendiğim Uzaktaki en sonda Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Vazgeçemem hiç bundan Sonra oluruz undan Ben onu seviyorum Bilinmelidir candan Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Oturur bungalovda Beni zanneder avda Durmadan çağırıyor Duyuluyor o nida Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Bu günlerde bungunum Yoktur mal mülküm fonum Dostlar bilemiyorum N’ olacak benim sonum Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Çekemiyorlar bunlar Ağlatırlar zarı zar Onların en zalimi Hele hele biri var Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Güzelim neden bunlu Bilin sıkıntı dolu Onu öyle seviyor Müslüman Türk’ün oğlu Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Sardı canımı bunluk Birden daraldı oluk O bana ses vermiyor Tıkandı birden soluk Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Bunmuyor musun beni Beğeniyorum seni Canım senin uğrunda Yoruyorum bedeni Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Beğendim baba bunu Bana alsana onu Başkasını istemem Sakın gösterme şunu Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Haberi vardır bunun Hem annesi hem onun Bu işler olur ise Apartmanlara konun Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Gelsene canım bura Senin yerin gör şura Hasan seni alacak Sakın artmasın kira Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim |
Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezememGöstersene büyüklük
Onun kapısı örtük Evin arka tarafı Dağ dağ duruyor kütük Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Görünüşü büyüksü Yapar daima süsü Kimler barıştıracak Benim ile o küsü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Kız beni büyüledi Işıkla doldu vadi Gel diyorum gelmiyor Haydi kız eve haydi Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Gözü büyüleyici güzel gerçekten cici Ben onu seviyorum Karşıdan bakan neci Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Elinde var büyüteç Bana diyor şurdan geç Sana derim güzelim Ya ben başkasını seç Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Can büyütme büyütme Bu olayı büyütme Elinde Teleskop var Küçük kalsın büyütme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Benim için büyütür Bahçelerde yürütür Bu yetmezmiş gibi de Yağan karı kürütür Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Yere döşerim büzü Geçiremedim güzü Sakın canım unutma Bana vermiştin sözü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Can büzdürme büzdürme Şu kayığı yüzdürme Seni çağırıyorum Kimselere sezdirme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Kumaşın büzgüsünü Unutma sakın dünü Sağ solunu kontrol et Bana döndür o yönü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Entarisi büzgülü Seviyorum o dölü Derim köye gidelim Bana gösterir çölü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Bana ağzını büzme Canım beni hiç üzme Hasan’ı düşün bir kez Yalnız yollarda gezme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem |
Elif diyorum sana Niçin gelmezsin banaBekliyorum bulvarda
Hazırladım bir oda Eğer susadıysan kız Buzdolabında soda Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Elinde vardır bumbar Ona bakıyor davar At elinden diyorum Kazanmazsın itibar Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Giydikleri bumburuş Bence etmez beş kuruş Karşıdan gördüğümde Dedi yüzlerin kırış Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Odamız kaldı bumbuz Elimden ye canım muz Haftada buluşalım Aramız olmasın uz Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Canım değer mi buna Saldırma ona şuna Başkasına güvenme Sadece inan bana Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Yüzünde gördüm bunu Seviyorum ben onu Konuşalım diyorum İstiyor başka konu Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Kime diyorsun bunak Boyun senin çok alçak Seni ben görmez isem Bu saçlarım olur ak Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Öldürüyor bunalım Yoktur benim köşk yalım Sen yanıma gelmedin Ben de gerçekten açım Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Geldi bana bunaltı Saat şu anda altı Yanıma geldiğinde Sıraladı on şartı Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Hava çok bunaltıcı Önüme koydu sacı Ben sevgilim dedikçe O hayır diyor bacı Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Kız gelmesin bunama Canın değsin canıma Sağı solu kolla can Hemen otur yanıma Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Bunca masraf boşuna Gitti mi ki hoşuna Hasan’ı beğendin mi Doğruyu söyle bana Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana |
O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz siziDinle Türk'ü Avrupa-vermediniz desteği
Farklı davranırsınız-gösterdiniz kösteği Dilinizin altından-çıkarın baklaları Daim çektirirsiniz-geri ver itibarı O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Sakın ha istemeyin-hep parçalanmamızı 70 Milyon birliktir-kaplamasın bu sızı Türkiye 'Büyük Devlet'-görmelisiniz bunu Çıkartmayın durmadan-bize değişik konu O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi İnsan gücü alt yapı-hele de gençliğimiz Ümidi kaybetmedik-beklemeyin siz kriz Yapma farklı öneri-gelme sakın oyuna İhanet etmeyiniz-'Kahraman Türk Soyuna' O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Tavsiyenin altından-sakın çıkmasın çıban Virajı dönemezsin-inan gitmez araban Sıkıştığınız zaman-sürmeyin bizi öne Kıvırıp durursunuz-oynaktır siz de çene O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Dünün Sosyalistleri-soktunuz içinize Bizi duymuyorsunuz-suyu indirme dize İleri şart sürmeyin-şu Avrupa Birliği Bizimle sağlamalı-dünyadaki dirliği O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Sizden şüpheleniriz-çektirmeyin eziyet Bir gün işiniz düşer-zoru başarır millet Nice yıkım acıyı-önledik halkımızla Bizi bölemediler-hep ayaktayız hâlâ O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi 17 Aralık'ta-savsaklamayın işi Birleştirdik elleri-yıkamazlar kirişi Şair Hasan'ı dinle-O doğruları söyler Sesime kulak verin-hey Avrupalı beyler O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi |
Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelikBu yapılan rezillik-Fransa'nın ayıbı
Türk'e ihanet ettin-pislettin yine kabı Türkümü iyi dinle-attık sizlere çarpı Topluca bozuk imiş-düzensizmiş o yapı Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Öğrenin bunu yazın-bu işten kurtuluş yok Başınıza iş gelir-sıkıntısı bilin çok Le Pen ne dedi size-eteğiniz tutuştu Üstüne saldırdınız-sanki yediniz otu Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Marsilya'daki anıt-biz onu unutmadık Yazdık onu kenara-tutuyoruz atmadık O soykırım hakkında-kabul ettiğin kanun Hâlâ hafızamızda-anlamı yoktur onun Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Birinci Dünya Harbi-alçakça saldırılar Hep kahpece vurdunuz-öldü baba karılar Sizi iyi bilirler-Gaziantep ve Urfa Yetim kalan evlâtlar-kırılmalı o kafa Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Bir tarihi hatırla-ne durumda kalmıştın Kanuni'den yardımı-anan ile almıştın Bil seni biz var ettik-ilgi ile yardımlar Sen bu güne kavuştun-sizi gidi yamyamlar Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik İyiliğe iyilik-her kişinindir kârı Kötülüğe iyilik-er kişinindir kârı İyiliğe kötülük-kelp kişinin kârıdır Yerini belli ettin-sap kişinin kârıdır Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Sivil Toplum Örgütü-neredesiniz söyle Ses soluk çıkmaz oldu-niçin hâliniz böyle Kınama ayıplama-siz niçin yapmadınız O şer devletin yüzüne-kapıyı çarpmadınız Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik O üniversiteler-nerede cemiyetler Dilini bilmez misin-Niçin çekmezsin setler Cübbeliler Proflar-nerede kararınız Sizi tarih yazacak-söyle yok mu varınız Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Saldırı devletime-hep Cumhuriyetime Artık siz de öğrenin-hakaret milletime Ses çıkarmayanları-bilin bu halk affetmez Tokadı fena olur-Onun peşinden gitmez Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Benim Millet Meclisim-kararını almalı Dünyaya ilan edip-dosta güven salmalı Hasan diyor bırakma-hiç olmayalım sus pus Türk Millet meydana-şu kini onlara kus Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik |
Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın
Tarihe Türkiye’ye-saygısızlık çok büyük Kalleş Fransa yaptı-kaldırılamaz bu yük Ne yana dönersen dön-kurtulamazsın bundan O parmakları gördü-bilin Yüce Yaradan Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Kendi meclislerinde-bu yasa onaylandı Parmak kalktı havaya-Ermeniler yaylandı Bu tasarı çok ağır-adi ******** metin Bundan sonra sizlerle-mücadelemiz çetin Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın “Jakoben ” davrandınız-sizi gidi arsızlar Şeref onurdan mahrum-hey gidi saygısızlar Fransa’da yaşayan ”Dört yüz yirmi bin” kişi İşçi değil burjuva-bu soysuzların işi Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Ermeni mahlûkları-tutuşturur onları İlişkimiz bozuldu-pis kokuyor donları Mahkemeye koşunuz- şu yasayı durdurun Siyasi ve ahlâkî-bizle ilişki kurun Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Ciddi tepki gerekli-şimdi herkes göreve Yediden yetmişe dek-koşmalı seve seve Eksiklikler-görülsün-baş girmesin belâya Kim şiddet uygularsa-gönderilsin..laya Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Senatör temsilciye-davette hep geç kaldık Hepsi suyu geçerken-bizler rüyaya daldık Iğdır ili ve Van’ da-katliam mezarları Çağırın bize gelsin-tarihçi yazarları Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Sempozyumlar yapalım-konferanslar verelim Dünya bizi anlasın-dokümanı serelim Niçin dermansız kaldık-her şeyden bihaberiz Hep onlar oyluyorlar-bizler boyun bükeriz Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Bizi istemiyorlar- hepsi birliklerine Dikkat etmek gerekir-bütünün tiklerine Anlamamak içinse-olmalı ya sağır ve kör Önünüze eğilin-şu an gerçekleri gör Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Madem zulüm yapmıştık-neden bahsetmediniz “Gümrük Birliği” tamam-geriye itmediniz Şu garip Hasan size-ne söylese az gelir Yaptığın kahpeliği-inan bu millet bilir Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın |
Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetinizŞu an en büyük kriz-Türkiye Fransa’yla
Milletim karşıladı -endişe ve tasayla Can diplomatlarımız-onları unutmadık Öldük tekrar dirildik-çoğaldık ve bitmedik Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Bin dokuz yüz yetmiş üç-Bin dokuz yüz seksen dört Elli iki elçimiz-öldü kahretti bu dert Sekiz şehidimizi-Fransa’da kaybettik Bağrımıza taş bastık-o acıyı biz tattık Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Dostlarımız üzüldü-düşmanımız sevindi En büyük acı bizde-anne baba dövündü Siyasi ekonomik-baskılar çoğaltılsın Darbemiz müthiş olsun-topluca bunaltılsın Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Fransa utan artık- yanlı bakıştan vazgeç Bizler 70 Milyon’ uz-ya onu ya beni seç “Yıllık Üç Milyar Dolar”-ithalat men edilsin Hiç taviz verilmesin-ileriye gidilsin Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Diplomasi çalışsın-yediden yetmişe dek O rezil tasarıyı -Fransa geriye çek Her yanda Avrupa’da-parlamento kararı Kara bir leke yazdı-kime oldu yararı Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz “Osmanlı Arşivimiz”-tarihçiye açılsın “O insanlar konuşsun”-başkaları kaçılsın Hani bu söz sizindi-Fransa unuttun mu “Ben demedim o dedi”-uyuyarak yattın mı Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Bu çok vahim bir durum-devletleri etkiler Naramız yüksek çıksın-müthiş olsun tepkiler “Paris Sorumsuz Devlet”-alt üstü belli değil Daha ileri gitme-sözlerime gel eğil Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Ölçülü davranalım-disiplinli düzenli Kışkırtıcıya dikkat-zora banmalı eli Tarih bilgi görgüsü-anlayışsız ve sakat Bunu öğrenecekler-sağlam çekilmeli hat Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Tarihi ders gerekli-bu onların mantığı Devir çıkar devridir-sıkı örelim ağı Ermeni denen ***ler- dünyayı yönlendirir Oy uğruna harcanır-onlar çabayı verir Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Atılacak adımda-olmalıyız dikkatli “Fransız gibi tilki”-kalmalıyız sıhhatli Fransız kolejleri-Ermeni okulları Sesiniz niçin çıkmaz-hey yaşayan kulları Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Şu yasa semboliktir-hiç yoktur yaptırımı Dünya bir kez öğrensin- yıkamazlar arımı Garip işler oluyor-uyanıklık vaktidir Hasan son söz söylüyor-hevesleri nakdidir Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz |
Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyanAffedilmez bir hata-tahammül etmek çok zor
Fransa'nın yaptığı-bizi ateşlere kor Bu bir kara lekedir-derhal temizlenmeli Yayılıp gelişmeden-betonla düzlenmeli Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Türk Milleti ayakta-derhal yasayı çekin İlişkimiz bozulur-geçmişe dönün bakın Böyle kötü gelişme-yol açacak krize Milletim ayaktadır-el gider ha prize Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Bütün sorumluluklar-sizlere ait bilin Dönün kepazelikten-yakına doğru gelin Fransa Hükümeti-derhal harekete geç Karşında Türk Devleti-ya Ermeni beni seç Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Bunlar Avrupa için-çok üzücü bir durum Yüreğiniz yeterse-gel yapalım oturum Bu teröre tavizdir-topyekûn kızıyoruz Hep yaptıklarınızı-deftere yazıyoruz Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Beş yüz seksen yediden-sadece otuz kişi Parmağını kaldırdı-bize göründü dişi Ermeni Soykırımı-konusu saçma sapan Hayâsız bir ithamdır-kimdir size göz kırpan Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Ermeniler başlattı-şehit etti Türkleri Yediden yetmişe dek-dağlandı yürekleri Dil kesildi göz çıktı-hep tuzlara basıldı Bebek, kız, erkek evlat-direklere asıldı Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Ayıp ettin Fransa-hem de çok büyük ayıp Bak karnene yazıldı-bu size büyük kayıp Yakışıksız bir yasa-hiç yanına kalmaz kâr Geri adım atmazsan-söylenecek sözler var Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Üç yüz bin oy uğruna-Türk'e ihanet ettin Bizim nazarımızda-böylece toptan bittin Bütün Ermeni oyu-kurtaramaz sizleri Eski defter açılır-kaybedersin dizleri Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Dost musun düşman mısın-Türk'e Türkçe konuşun Bir şey bilmiyorsanız-gelin bize danışın O yaptıklarınızı-yazıyoruz deftere Sizleri koyacağız-hem sala hem de tefe Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Türk Milleti unutmaz-bu edepsizlikleri Yazıyorum şiiri-akıtıyorum teri Sesleniyor sizlere-Öğretmen Hasan Sancak Yasayı çekerseniz -affeder sizi ancak Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan |
Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adıRezillik maskaralık-kaldırdın parmakları
Sizle dalga geçecek-evde bekleyen karı Geçmişten geleceğe-siz soy özürlüsünüz Her şeyden bihabersin-oluşturursun pürüz Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Asla unutamayız-biz 12 Ekim’i Günlerden Perşembe’yi-su alıyor bak gemi Memlekette topluca-sebep oldun krize Ahlâksız toplumsunuz-yazıklar olsun size Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Demokrasi hürriyet-insan hakkı nerede Ha bire saldırırsın-bizi sokarsın derde Sizler bu yasa ile-bilin lekelendiniz Asla da silinemez-yüreklerde kaldı iz Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Kaybettin Türkiye’yi-Ermeni’yi kollarsın Kucağına oturtup-öpücükler yollarsın Acı duysun Fransa-siyasi ekonomik Elleri birleştirin-başımız olmalı dik Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Etkili karşı tedbir-kalpleri birleştirin Kardeşlik duygusunu-vatanda yerleştirin Türk’e bir taarruz var–70 Milyon birlikte Ayağa kalkmalıyız-sesimiz gitsin öte Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Sizler değil misiniz-Kurtuluş Savaşı’nda Yurdumu işgal eden-duyulmaz oldu seda Yıktınız öldürdünüz-anne çocuk ve kızı Zannetme ki unuttuk-içimizdedir sızı Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Benim tarihim temiz-ya sizinki söyleyin Cezayir kan ağladı-kalmadı ciğer beyin Asla kabul etmeyiz-şu rezil tasarıyı Şuraya yazıyorum-geçemezsiniz çayı Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Olmayan soykırımı-********ce adice Çoğunlukla aldınız-hâliniz olur nice Ermeni değil midir-benim Elçilerimi Parçalayıp öldüren-ruhlara soktu nemi Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı İyi becerirsiniz-yamyamlığı yalanı Sizler biliyorsunuz-aldatanı çalanı Kendi tarihine bak-ya rezil ya maskara Gerçekten de yakıştı-siz gibi sahtekâra Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Soykırımın mucidi-başta Batı Fransa Kaplamalı sizleri-hem acı hem de tasa Bunu ödemelisin-hesabı vermelisin Şöyle karşıma gelip-kucağa girmelisin Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Fitili ateşleyen- Chirac denen şu kişi Kel kafalı birisi-evde oluyor dişi Kaç Ermeni kızını-tabak ile sundular Peydahlanan çocuklar-bilin birçokları var Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Bu böyle gitmez asla-soykırım size ait Sessizce sesleniyor-ya şehit ya da lahit Öğretmen Hasan yazar-elleri sanki bir ok Bundan sonra görürsün-derdiniz artacak çok Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı |
Kız Asena Asena İnan lâzımsın banaTaş attım o an cama
Sebep olmuşum gama Pencereyi bir açtı Dedim fakat ve ama Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana güzel giyer camadan Çekilsene aradan Öldüreceksin beni Kalbimdeki yaradan Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Sallanır ipte cambaz Sen insafa gel biraz Yaz mevsimi geçiyor Elimden ye sen kiraz Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Şurada cambazhane Oraya getir anne güzel hoşuma gitti Konuşmalıyız yine Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Laf deme cambul cumbul Gel beni çarşıda bul Seç beğen getir kızı Sakına olmasın dul Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Takar camcı camları Atamadım gamları Beni ayrı düşürdü Unutmam yamyamları Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Oda içi camekân Kimdir oradan bakan Can sana görüyorum Niçin açılmış yakan Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Evleri camekânlı Bakıyor delikanlı Kız onu alır mısın Kendisi anlı sanlı Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Çalışır cam evinde Yüzün olmasın kinde Kız seni alacağım Abdest alıp amin de Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Entari cam göbeği Tut elinde bebeği Yerinde dur söylerim Sallıyorsun eteği Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Denizde gördüm camgöz Hiç diyemedim bir söz Bana doğru gelince İçime düştü bir köz Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Karşıda cam güzeli Bana değdirdi eli Hasan seni seviyor Edersin beni deli Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana |
Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum
Evin önünde camız Ona bakıyor bir kız Yana doğru dönünce Bu yüreğim etti cız Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Karşıda durur cami Sana olayım hami Ben seni alacağım Bekle kız beni emi Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum O bizim camiadan Onu sevmekte bu can Sokakta gördüğümde İçimde kaynıyor kan Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde var bir camit Bana diyor eve git Yıkanmazsan bir tanem Üstü başı kaplar bit Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Kız yapıyor camlama Ben çözerim tamlama Birden onu görünce Derim fakat ve ama Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Bensiz resmi camlatma Sakın yerlere atma Söylenen yapılmazsa Sende sözünü tutma Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Evleri büyük camlı Kendisi biraz hamlı Yanında olmaz isem Hepten oluyor gamlı Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Buluşalım camlıkta Hata olmaz bil hata Eğer yatmak istersen Çıkartırım üst kata Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Cam suyunu döküyor Ayak üstü çöküyor Öldürüyor bakışı Sanki şimşek çakıyor Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde cam yünü var Beni görmüyor o yâr Başını kaldırırsan Kazanırsın itibar Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Beni mi çağırdın can Yüreğime ol derman Çektirdiğin yetmez mi Aman diyorum aman Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Gelsene sen cananım İnan kız sensin canım Hasan seni seviyor Kaynadı sana kanım Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum |
Kız Defne canım Defne Düğünü al erkeneO gerçekten çok canlı
Konuşur heyecanlı Anne baba kendisi Gerçekten çok imanlı Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Bırakma beni cansız Sensiz olmuyor ansız Yanımda olmaz isen Kalıyorum dermansız Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Korur cansiperane Güveniyorum yine O manalı bakıyor Bendeki beyaz tene Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Orası can tahtası İçine sokma pası Sigara içki esrar İçlere sokar yası Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Görünüşü capcanlı Yârin kendisi Vanlı 5 vakit namaz kılar Gerçekten de imanlı Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Bağırma sakın car car Bilinmeli dert açar Sen böyle yapar isen Ağlatırsın zarı zar Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Kendisi biraz carcar Ama onda hüner var Beni almak istersen Der para olsun tomar Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Söyleyemem cariye Sorma sakın ne niye Biraz anlayış göster Benim gibi bir beye Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Mektubu yaptı cart curt Sanki attı bana şut Gol atamazsın güzel Bütün topların aut Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Hep kafası cascavlak Gerçekten allak bullak Sokağa çıkacaksan O başına peruk tak Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Olsana kız casusum İyidir boyum bosum Başta gelen ilk konu Seni almak hususum Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Değilsin cavalacoz Şimdi bana geçti koz Hasan yüzük takacak Üst başın olmasın toz Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene |
Kız Didem canım Didem Yapmak istersin VeremTuttuğun o yerler cağ
Getirdim sana bir cağ Eli yıkayacaksan Yakındadır işte cağ Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Konuşma cahil cahil Kız sevildiğini bil Bunu sana söylüyor Hem aklımız hem de dil Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Düşüncen cahilâne Bulmayasın bahane Suratına bakarım Konuşuyorsun yine Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Söylediğin cahilce Diyorsun gündüz gece Eğer böyle yaparsan Durumlar olur nice Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Kötüydü cahilliye Düşünmeliyiz niye Kız çocuğu gömüldü Yazık anne ve beye Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Etme canım cahillik İnsanı yapar kaçık Sakın sokağa çıkma Ayakkabısız açık Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Hocam söyle caiz mi O söyleyen vaiz mi Bu kızı alamazsak Yürekte kalan iz mi Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Verdi bana caize Kurban sendeki yüze Seni ben almaz isem İçimde çıkar beze Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Atma bana hiç caka Nedir sende fiyaka Senin durumlarından Bende kalmadı yaka Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem O sevdiğim cakacı Ne olur bana acı Kız ben senin yüzünden Attım başımdan tacı Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Kız yürüyor cakalı Sanki ayaklar çalı Yanımdan geçiyordu Fırlattı bana dalı Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Sevdiğim kız çok calip Olmak istiyor galip Hasan seslenir sana Seni beklemekte cip Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem |
Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilekBiziz büyük aile
Gelsene bizim ile Eğer gezmek istersen Karşıda durur kale Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Severim büyük anne O buluyor bahane Sen de beğeneceksin Bana göre şahane Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Gördüğün Büyük Ayı Bakar kızı ve dayı İleri adım atma Hemen boylarsın çayı Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Duy sesi büyük baba Al bana bir araba Bu işi halledelim Vermen gerekir çaba Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek O gerçekten büyük baş Yolda gidiyor yavaş Kızını vermeyecek Anne istiyor savaş Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek güzel biraz büyükçe Kız ekini kim biçe Tek tek önümden geçin Saat onu beş geçe Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Bir tanem büyükelçi Ama hoş onun içi Anası somurtuyor Sanki inadı keçi Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Dinle bak büyük hanım Senin sülale canım Tombul iri gözlüye Ben gerçekten kurbanım Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Yaktı büyük ısırgan Ona bağladım urgan Boşuna işmar etme Kız gelsin senin ablan Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Samsun’um Büyükşehir Sayıyorum hep bir bir Arabadan inince Doğru bizim eve gir Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Anadolu büyük yurt Okumak ve yazmak şart Benim sevdiğim insan Hem akıllı hem de mert Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Konuşup büyüklenme Kendi hırsını yenme Hasan sana söylüyor Kötü biridir denme Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek |
Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjdeSevdiğim sanki bülbül
Uzattım ona bir gül Yüzünü göstermiyor Başına koymuş bir tül Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Yaptı bülbül yuvası Çok da güzel havası Çeşmeye gitmektedir Elde hazır kovası Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Çıkartmaktadır bülten Seni seven güzel ben Yanına geleceğim Yataktan kalkın erken Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Çok kuvvetli bünyesi Onun sağlam künyesi Nüfus kağıdı elde Ol gönlümün üyesi Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Yârin başında bürgü Sanki atmış bir sürgü Bana açıp duruyor Meğersem yapmış örgü Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Dolaşıyor bürgülü Uzattım ona gülü Alacağım seni kız İster kör ister ölü Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Açmış kendine büro Sanki orası koro Gelişeceğim diyor Aklına takmış roro Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Öldürür bürokrasi Yapma kız beni asi Uzaktan duyduğumda Öldürecek o sesi Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Olacakmış bürokrat Onda var güzel surat Evlenelim güzelim Benim kollarımda yat Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Engeller bürokratik Bende oluşturdu tik Pencereye taş attım Bağırıyorum cik cik Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Nedir sende bürudet Beni yaparsın illet Sinemaya gidelim Gör aldım iki bilet Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Örtmüş başa bürümcük Beni zanneder cücük Hasan onu seviyor Canım değilsin küçük Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde |
Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan
güzel açtı bir büfe Sanki can olmuş efe Sen böyle yapar isen Seni koyarlar tefe Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Sen misin ki büfeci Durum gerçekten feci Ağbin bana laf söyler Yanındakiler neci Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Yavaş git önde büğet Seni yaparım davet Düğünümüz olursa Bil sevinir cemiyet Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Tuttuğun çomak büğrü Yola doğru hep yürü Yanıma geldiğinde Olacağız biz sürü Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Atma hiç sakın bühtan Böyle yapmadı atan İki yüzlü kişidir Bilin vatanı satan Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Daldan toplayalım bük Ama orası örtük Yetişeceksen eğer Alta koyayım kütük Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Baktığın yerler büklük Düşünme hiç kötülük Ancak verim alınır Çalışırsa her bölük Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Saçları büklüm büklüm Ona diyorum Gülüm Çalışmak gerekiyor Bizi ayırır ölüm Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Sakın boynunu bükme Diz üstü yere çökme Boz olan topraklara güzel hiç buğday ekme Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Az beli bükük değil Kız sevildiğini bil Yanıma gelir isen Sana altınlar çil çil Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Olmamalı bükülgen Bir şey söylüyor yengen Yola çıkmak gerekir Güneş doğmadan erken Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Eğil ama bükülme Kötü sözleri bilme Hasan Sancak söylüyor Darbe vurarak delme Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan |
Kız Özge canım Özge Niçin istersin belgeBenim sevdiğim cebbar
Güttürecekmiş davar Seviyorum söylerim güzel başından savar Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Onun elinde cebe Olacakmış o ebe Gerçekten konuşmuyor Bakıyor üstten dibe Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Meğer olmuş cebeci Bana bakıyor feci Söylesene bir tanem Nedir senin o seci Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge O gördüğün yer cebel Görmek istiyorsan gel Hayat orda başlasın Sakın olma bana el Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Niçin oldun cebeli Beni edersin deli Hep tutmak istiyorum Geriye gider eli Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Benimle cebelleşme Kalbimi sakın deşme Oturduğun yerde dur Bu işlere girişme Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Yapma kız cebellezi Senle yapalım gezi İster isen alayım Sevdiğim çocuk bezi Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Gerçekten de ceberut Gel canım elimden tut Sana bir sofra kurdum Sen ye ben çalayım ut Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Sakın kız olma cebin Sen dediğim yerde in Hoca okusun dua Bizde diyelim amin Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Davranıyorsun cebir Sözü diyorsun bir bir Her tarafı açtım kız Kapıdan içeri gir Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Senle çözelim cebir Öyle söylüyor amir Ellerini bir yıka Bulaşmasın bura kir Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Alacağım kız cebren Davranacağım erken Şair Hasan’a alış Seni çekiyor şu ten Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge |
Sağla diyor birliği Sensiz içilmez çayımElinde can eriği
Verdim ona eliği O ona yediriyor Sağla diyor birliği Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Yârin üstünde canfes Çağırdım vermiyor ses Yere uzanmış durur Ama atıyor nefes Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Müziği canfezadır Yaptıkları ezadır Bunu bilmez misin kız O verdiğin cezadır Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Bağırır cangıl cungul Beni zannediyor dul Şiirleri yazıyor Seni seven aciz kul Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Bağırıyor canhıraş Elinde vardır faraş Beni görmez misin kız Gözlerimden akar yaş Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Asla olamam cani Benim sevdiğim hani Şunu unutma güzel Dünya yalandır fani Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Yapılan iş canice Demek işlenmiş gece Yalnız yerde dolaşma Durumlar olur nice Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Çok kötüdür canilik Yanar o anda ilik Kurşun bıçak darbesi Vücutlar olur delik Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım O gördüğün yer canip Uzatayım sana ip Yanıma ulaşırsan Oluruz inan galip Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Kapkaçlık caniyane Yıkılır ev ve hane Cezaları artırın Bulunmasın bahane Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Sevdiğim cankurtaran Benimle nasıl aran Buluşursak seninle Olacağım hep saran Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Odur canlandırıcı Çalışıyor yarıcı Hasan daim söylüyor Olmamalı kırıcı Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım |
Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlemO beni cebrediyor
Güzelim mahvediyor Yanına vardığımda Bırakıp da gidiyor Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Davranıyorsun cebri Bura değildir yeri Böyle davranıyorsun Bu iş gidecek geri Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yapıyorum cebrinefs Çıkarmadım ona ses Ben Türkçe konuşurum Bir tanem söylüyor yes Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Benim burcumdur Cedi O sözlük böyle dedi güzel bana bakmıyor Karanlık kaldı vadi Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Şu an aşkımız cedit Beni çağa doğru it Tut elimden bir tanem Doğru bizim eve git Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Çektirme bana cefa Sürelim senle sefa Beni üzme sevdiğim Gel canım benim safa Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem O sevdiğim cefakâr Beni kollarınla sar İnan sana güzelim Söyleyeceklerim var Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Odur cefakeş bir kız Alıyorum ondan hız Sağdan soldan bakarlar Dolaşıyorlar vız vız Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Bilinmeli cefalı Kendisi sever balı Onun için güzelim Giyer üstüne alı Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yazarım ceffelkalem Bunu biliyor alem Aklımdan hiç gitmiyor Sıkıntıya sokar nem Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yok edilsin cehalet Sen kız bana de evet O kadar üsteledim Ediyorsun beni ret Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Kötü yerdir cehennem Ağza vuruluyor gem Hasan Sancak söylüyor İyi ol kız içme sem Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem |
Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedefYürektedir cayırtı
Çıktı hemen patırtı Şuraya yazıyorum O işleri yatırdı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sakın sözünden cayma Habersiz inek yayma Sana sesleniyorum Sözlerinle hiç bayma Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sevemedim o cazı Daim yazarım yazı Çoğu bitti bir tanem Şu anda kaldı azı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Bağırıyor o cazbant İçmektedir o an kant Yanıma gel bir tanem Seninle yapalım ant Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Olmuş sevdiğim cazcı Bakıyor acı acı Bundan sonra oldun kız Evet sana ben bacı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Ne diyorsun sen cazgır Geçme kız benle gırgır Seni çok seviyorum Bu yüreğimde bir sır Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Yanıyor cazır cazır Çabuk olsana hazır Dikkat et araçlara İşliyor vızır vızır Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Uslu dur cazırdama Kız girsene odama Seni çağırıyorum Sebep olma sen gama Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Öldürür cazırtısı Kalbime soktu pası Su getir söylediydim Boş getirdi o tası Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Nedir sende cazibe Oyna diyor körebe Yaptığından sıkılır Hem komşular hem bebe Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sevdiğim cazibeli Bir gözleri bir eli Bakışları durumu Beni ediyor deli Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Bu teklifin çok cazip Uzat bana ordan ip Hasan’ı öldürme kız Bir gelip bir de gidip Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef |
Sensin bir tane Canan Benim sen için yananNedir sendeki buut
Atma sakın bana şut Kaleye geçeceksen Öncelikle topu tut Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Sen yoksun buyuyorum Yapamıyorum yorum Perişanım gerçekten Nedir sizdeki durum Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Yatağa koydum buyot Isındı bendeki rot Pijamayla yatarım Zannetmeyin sakın kot Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Bana veriyor buyruk Düşünüyor o koltuk Beni öldüreceksin Zaten yüreğim buruk Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Sevdiğim kız buyrukçu Benden istiyor koçu Kendin getir söylüyor Hazırla diyor Doçu Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Bana sözü buyurma Gel yiyelim kavurma Eşarbı takmamışsın Saçlarını savurma Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Almış eline buzu Bana çevirdi yüzü Bardak getir söylüyor Bir de veriyor pozu Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan O tuttuğun buzağı Kurma sakın tuzağı Sen böyle yapar isen Kaybedeceksin sağı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Elindeki buzçözer O güzel beni üzer Düşünme kız kendini Sevdiğine değer ver Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Karşıdaki buzdağı Davet ediyor sağı Geçirelim söylüyor Birlikte nice çağı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Alayım buz dolabı İstersen ayakkabı Elinde metre vardır Söyle diyor kalıbı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Gördüğün yer buzhane Çalışır baba anne Hasan diyor kaytarma Bulamazsın bahane Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan |
Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez deneKalbimde vardır buru
Geçemem asla suru Gel söylüyor durmadan Yağdıracakmış nuru Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene İçimi yaptın buruk Sanki meyveler koruk Baban çarşıya çıktı Başında vardı sarık Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Sen yaptın burum burum Kötü oldu şu durum Bundan sonra olacak Bir tanem sana sorum Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Kenarlarda buruşma Kimselerle kırışma Yarış edecek misin Başkasıyla yarışma Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Elbisen buruş buruş Beni yaptın canım tuş Yanıma geleceksen İstersen al hemen duş Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Buruşuk mu o giysi Yükseltiyorum sesi Niçin zayıfsın güzel Açmalısın nefesi Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Gözleri busbulanık Gönlüm o kıza yanık Başkasına göz kırpar Beni yapacak sanık Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Versene bana buse Dikkat et kız bu sese Annenle bekliyorum Davetlisin kermese Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Yeme diyor o budu Çal diyor bana udu Koşmuş bir de terlemiş Ter üstünde kurudu Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Elindedir butafor Sarf ediyor hep efor Onun şu yaptıkları Beni sıkıntıya kor Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Aç dedi bana butik Satacak gömlek patik Bu işi yapmak için Sen olmalısın atik Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Asla sevmem butlanı Çok severim vatanı Hasan şiir yazıyor Uyandırır her yanı Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene |
Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güneCan sıkıcı olma yâr
Söyleyeceklerim var Mutlu olmak istersen Kollarınla beni sar Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne O benim can yoldaşım Onla paylaştım aşım Her sabah ayrılırken Boşanır gözden yaşım Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Sevdiğim cana yakın Boy bosuna bir bakın Düğünümüz olacak Bize ışığı yakın Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Bir tanemin canı tez Yat da kolumda bir gez Gelen ve gidenleri Anlayarak hemen sez Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne O kız canımın içi Ama inatçı keçi Kendi berbere gitmiş Orda yaptırmış meçi Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Gezme bir tanem cavlak Saçlarımı yaptın ak Oraya geleceğim Toparlan ayağa kalk Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Sakın ola cavlama Kız sen beni tavlama Ormana gideceğim Keklik gibi avlama Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Konuşma caydırıcı İçime sokma acı Seni seven şu adam Şimdi oldu kiracı Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Oradan cayırdama Seviyorum ben ama Sen benimle olmadın İnan tutmuyor yama Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Beni sakın caydırma Ayağımı kaydırma Yanına geldiğimde Sayıları saydırma Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Niçin oldun sen caygın Bana kalmadı saygın Yanıma gelir isen Giderilecek kaygın Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Yakarsın cayır cayır Allah’ım versin sabır Hasan sana kavuşsun Bencillik hırsını kır Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne |
Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyanAffedilmez bir hata-tahammül etmek çok zor
Fransa’nın yaptığı-bizi ateşlere kor Bu bir kara lekedir-derhal temizlenmeli Yayılıp gelişmeden betonla düzlenmeli Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Türk Milleti ayakta-derhal yasayı çekin İlişkimiz bozulur-geçmişe dönün bakın Böyle kötü gelişme-yol açacak krize Milletim ayaktadır-el gider ha prize Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Bütün sorumluluklar-sizlere ait bilin Dönün kepazelikten-yakına doğru gelin Fransa Hükümeti-derhal harekete geç Karşında Türk Devleti-ya Ermeni beni seç Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Bunlar Avrupa için-çok üzücü bir durum Yüreğiniz yeterse-gel yapalım oturum Bu teröre tavizdir-top yekûn kızıyoruz Hep yaptıklarınızı-kalplere yazıyoruz Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ermeni Soykırımı-konusu saçma sapan Hayâsız bir ithamdır-kimdir size göz kırpan Okuma ve yazmayı- bilmez misin acaba Ellerde Türk Bayrağı-meydanda anne baba Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ermeniler başlattı-şehit etti Türkleri Yediden yetmişe dek-dağlandı yürekleri Dil kesildi göz çıktı-hep tuzlara basıldı Bebek, kız erkek evlat-direklere asıldı Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ayıp ettin Fransa-hem de çok büyük ayıp Bak karnene yazıldı-bu size büyük kayıp Yakışıksız bir yasa-hiç yanına kalmaz kâr Geri adım atmazsan-söylenecek sözler var Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Dört yüz bin oy uğruna-Türk’e ihanet ettin Bizim nazarımızda-böylece toptan bittin Bütün Ermeni oyu-kurtaramaz sizleri Eski defter açılır-kaybedersin dizleri Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Dost musun düşman mısın-Türk’e Türkçe konuşun Bir şey bilmiyorsanız-gelin bize danışın Sesleniyor sizlere-Öğretmen Hasan Sancak Yasayı çekerseniz -affeder sizi ancak Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan |
Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pineGüvenilmez devletsin-konuşma saçma sapan
Hangi taşı kaldırsam-alttan çıkar bir çıban Ecdadında böyleydi-aslı nesline çeker Rezilliklerinizi-sayayım teker teker Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Ne saçmalıyorsunuz-aldatmayın dünyayı Ezelden şaşırdınız-kaybettiniz hayayı Ne iyi gidiyorduk-sevgi kardeşlik barış Hepsi yarıda kaldı-kayboldu bütün yarış Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Kampanyaya katıldın-hep dün olduğu gibi Bu işin cılkı çıktı-göründü hemen dibi Aynı mayadansınız-töreniz örfünüz bir Atamı sen doğradın-ruhunuzdan çıkmaz kir Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Söyle işiniz neydi-canım Anadolu'da Kahpece öldürdünüz-ana kızı oğlu da Şarlatanlık yaptınız-insan değil mahlûksun Kokun şu an duyuldu-söyleyin nasıl …sun Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Dünü hiç unutmadık-geldiğiniz günleri Türk Askeri önünde-kaybettiniz yönleri Bıçak tabanca mermi-Mehmet gördü yabanı Denize döküldünüz-unutmayın o anı Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Kim yapmış soykırımı-açın tutanakları Bütün dünya öğrensin-kara ile akları Sizler tescillisiniz-bunu hiç unutmayın Ha geldim geliyorum-uyuyarak yatmayın Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Hangi 'Küçük Asyalı'-yurtta yaşayan Yunan Ordan siz kışkırttınız-belli mi senin atan Geçmişini bilmeyen-ileriyi göremez Aynı siz gibi yapar-çaba emek veremez Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Hiç böyle gitmemeli-atılmalı bir şamar Balyoz gibi inmeli-evren edilmeli dar Şu işin şakası yok-önleyin engelleri Türk'e doğru uzanan-kırın hain elleri Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Türk ve Türkiye ismi-bin yıllar yaşamalı Gelişmeli Türkeli-aşama aşamalı Çünkü vatan kutsaldır-bin canım olsun feda Ağızlardan çıkmalı-yükseltilmeli seda Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine İstersen dost kalalım-bizlerden gelmez zarar Elimi tutar isen-bundan görürsün yarar Hasan'ın yermeleri-kem göz ile bakana Saygı sevgi esenlik-güzel türkü yakana Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine |
Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesiDinle bizi Barzani
Sensin utanmaz cani Ahmak kötü birisin Konuşuyorsun ani Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Başına gelir belâ Sapıtıyorsun hâlâ Seni hiç kurtaramaz Üste atılan cila Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kimi edersin tehdit Deme bize olduk fit Durmadan kaşınırsın Üstün başın senin bit Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Bilmezsin siyaseti Tanımazsın devleti O başına açarız Kötülüğü illeti Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kime kafa tutarsın Sağa sola yatarsın Benzersin sanki topa Bol keseden atarsın Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Ağzında vardır meme Koyun gibi dersin me Her gördüğün kişinin Ön tarafına binme Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Hakaret ve saldırı Ağzını soksun arı Sana lafı söyleten Senin evdeki karı Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Sabrımızı taşırma Otur orda şaşırma Emirleri alarak Yapıyorsun aşırma Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Tanımıyorsun bizi Af etmeyiz biz sizi Selâmı gönderirsem Sen görürsün krizi Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kerkük ve Musul'uma Çocuk genci oğluma Hasan hiç söz söyletmez Sakın çıkma yoluma Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi |
İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun
Dünya niçin susuyor İsrail kan kusuyor Müslümanlar ölürken Cani asıp kesiyor İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Sözlerim Müslüman’a Gelmeliyiz yan yana Batı bakıp sırıtır Kıyılmaktadır cana İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun İnsan hakkı nerede Bizlerse girdik derde Ellerini birleştir Anne baba ve dede İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Dur denmeli teröre Canlar gider boş yere Bakın düşman öldürür Saldırırlar ha bire İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Ev apartman yıkılır Çocuk yere çakılır Bombalar yağar iken Niçin böyle bakılır İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Atılır bomba roket Sıkıntıda cemiyet Meydanlara koşalım Beklemeyelim davet İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Çatışma yoğunlaştı Ölen yüzleri aştı Kin ile nefretimiz Sabır kalmadı taştı İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Bırakın sağı solu Herkes doldursun yolu Huzur ve barış için İleri uzat kolu İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Şer devletin terörü Yakıyor canı böğrü Kalabalığa katıl Gel ön tarafa yürü İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Savaşa dur denilsin Hemen yükselsin sesin Durma konuş ve bağır Kaynayın için için İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Endişeli bekleyiş Olmaktadır titreyiş Türk Milleti uyuma Bize düşmektedir iş İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Lübnan’a bomba yağar Onu atıyor zağar Söylüyor Hasan Sancak Eli tut gör itibar İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun |
Patrik neyin peşinde Böl parçala işindeSusturun şu Patriği
Beyni sulu döneği Bakla çıktı ağzından Anlaşıldı isteği Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Dinle Barthalomeos Yedin domuz eti sos Sapıtıp duruyorsun Artık konuşma da sus Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Dersin 'Ruhban Okulu' Her yanın kinle dolu Kendine gelemedin Hepten şaşırdın yolu Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Maksadın nedir söyle Niye şaşırdın böyle Vakit hemen geçmeden Devletten özür dile Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Bush'la neyi konuştun Ne dedin ne danıştın Saçmaladın iyice Hepten sınırı aştın Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Aldın mı Bush'tan destek Kime yapacak köstek Türk Milleti ayakta Düşünceni geri çek Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Heybeli ada bizim Dört yanda vardır izim Kendine gelmez isen Çarpacak sana dizim Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Nedir sizde problem Saçıyorsun bize sem Yaşlı yere oturdun Bak o altın oldu nem Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Atan etti ihanet Kötü oldu akıbet Biz dimdik ayaktayız Oluşturduk büyük set Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde Dinle bizi hey papaz Ne diyorsun beynamaz Hasan Sancak söylüyor Yazdıklarım sana az Patrik neyin peşinde Böl parçala işinde |
Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıtŞerefsizlik yapmayın
Gözünüzü kırpmayın Rezilliği yararak Kapıları çarpmayın Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt Bu ne biçim özgürlük Gözünüzde var körlük Sizin o hâlleriniz Biliniz amatörlük Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt Söz söyletmeyiz asla Size sözlerim hırsla Bir yere gidemezsin Soyundaki o pasla Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt “Benim Genel Kurmayım” Dinle bizi hey bayım Biz leke sürdürtmeyiz Hazır elde ok yayım Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt İyice sapıttınız Çamurlara battınız Kahpeler dünyasında Siz altlara yattınız Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt Bu ne biçim küstahlık Zannetme yurdum şahlık Ellerimi uzattım Sallıyorum al 'nahlık' Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt Sen ne biçim örgütsün Yerde sürünen itsin Ruhumuzu karartan Hem piresin hem bitsin Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt Gazeteci er olur Yazarsa haber olur Şerefsizlik diz boyu O damarda ar olur Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt N' olur gerçeği yazsan Vatana canım kurban Hasan Sancak söylüyor Tepetaklak döndün yan Sınır tanımaz örgüt Tavuk musun öt gıt gıt |
Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topaDuy bu sesi Avrupa
Gelmezsin ipe sapa Bizleri duymuyorsun Kulağında var tıpa Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Geldin yine oyuna Düşmansın Türk soyuna Sapıtıp duruyorsun Kaldırma el boyuna Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Bizce bu bir rezalet Daim diyorsun evet Sizlere kin duyuyor Anne baba aziz fert Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Alıştınız bu işe Eksik olmuyor şişe Soy sopunuz hep bozuk Sağlam değil klişe Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Ermeni’yi kollarsın Öpücükler yollarsın Sıkıştığınız anda Yalpalayıp sollarsın Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Kızdırmayın bizleri Affetmeyiz sizleri Yalan söze kanmayın Tutmayın kerizleri Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Azdırıyor bazısı Sağlam değil azısı Dişlerini gösterir Beslediği tazısı Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Hınçlıdır Türk Milleti Defedin o illeti Sizlere keseceğiz Alt taraftan bileti Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Koparırsın yaygara Bizi sokarsın dara Allah'ım beter etsin Kapanmasın o yara Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa Çıktı alttan Yeşiller Kopsun o kahpe diller Hasan söylüyor amin Tutmasın sizde beller Şom ağızlı Avrupa Benzersin dönen topa |
Talabani Barzani İkisi kahpe caniUyuma Türk Milleti
Kaldıralım illeti Bölmek isteyenler var Toplumu cemiyeti Talabani Barzani İkisi kahpe cani Dost ve düşmanını bil Davran belde ilçe il Başlasın söylemeye Konuşsun sizlerde dil Talabani Barzani İkisi kahpe cani Bak basıldı düğmeye Saçmalayıp demeye Sesimi sizler duyun Hazır ol kükremeye Talabani Barzani İkisi kahpe cani O hainler çok fazla Silâhlanıyor hızla Uyandırın milleti Anne dede ve kızla Talabani Barzani İkisi kahpe cani Hey Avrupa Avrupa Kulakta var mı tıpa Milleti kahretmeyin Bize gösterme sopa Talabani Barzani İkisi kahpe cani Cellat mı azman mısın Daim sen kaygan mısın Kusuyorsun yiyerek Ot musun saman mısın Talabani Barzani İkisi kahpe cani Vermeyin bombaları Üzmeyin babaları Yaptıklarınız yeter Bırakın çabaları Talabani Barzani İkisi kahpe cani Azdırmayın ateşi Siz bırakın bu işi Devamlı gösterirsin Zorlukları ve dişi Talabani Barzani İkisi kahpe cani Kuyruğunu sallama PKK’yı kollama Hem kancıklık yaparak Allayarak pullama Talabani Barzani İkisi kahpe cani Kurdurdular Kürdistan Biz vermeyelim aman Balyoz insin başlara Geçmesin sakın zaman Talabani Barzani İkisi kahpe cani Duyun sizler Hasan'ı Kaybetti binler canı El ele kenetlenin Koruyalım vatanı Talabani Barzani İkisi kahpe cani |
Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beterFilistin hâlin nice
İsrail vurur gece Bebek çocuk ve gençler Öldürülür kahpece Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Dinlemezsin dünyayı Sen kaybettin hayayı Deprem tufanlar olsun Yiyesiniz kayayı Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Salyaların akıyor Sana dünya bakıyor Anne baba ölürken Gavur kurşun çakıyor Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Ağan var Amerika Türk’e yaparsın caka Kokun Mars'tan duyulur Niçin yaparsın ..ka Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Sizlere dur diyen yok Avrupalı dostun çok Filistin aç dururken Senin ise karnın tok Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Daim kurşun sıkarsın Canları çok yakarsın Şehit olan bebeğin Hep üstüne çıkarsın Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Duyun sizler bu sesi Veriyorum nefesi Kursaklarında kalsın İsrail'in hevesi Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Yerde toplu mezarlar Ağlıyoruz zarı zar Basını teslim almış Vahşet yoktur 'Yazarlar' Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Güvencesi Türkiye Gerideyiz biz niye Kaldırın uçakları Bomba olsun hediye Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter Dinle sözü kim söyler Bizsiz canlar ne eyler Orada kalan sağa Hasan şifalar diler Vurma İsrail yeter Olunuz bizden beter |
Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu22 Temmuz’da
Hazırlanır bir oda O oyuna sahip çık Sakın ha yapma veda Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Kanar isen kömüre Başı vurursun yere Üstüne bindirirler Saldırırlar ha bire Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Artık gör gerçekleri Derim gidersin geri Sıkıntıya sokarsın Vatanımda her eri Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Oyunu akıl ile Kullan olmasın çile Eğer dikkat etmezsen Bilin gidersin sele Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Beş senede bir sefer Sıra gelir tutun yer Kalbin sana ne derse Mührü ora basıver Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Sonra ah -vah kâr etmez Öğren çileler bitmez Bastırırlar iyice Darda kalırsın yetmez Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Yalan söze aldanma Kömüre sakın kanma Al ama verileni Tatlı söze inanma Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Para mülkler geçici Olmayalım biçici Böyle bir oy verirsen Olursunuz içici Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Dört ayda dağıtılan 340 bin ton alan Şunu sakın unutma Sizsiniz daim kalan Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Yüz milyona ulaştı Bilin sınırı aştı Bunu gören vatandaş Bu işlere çok şaştı Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Gıda temizlik madde Kısalmaktadır vade Hepsini al ve kullan Sakın düşmeyin derde Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu Bu seçim yatırımı Sokar içlere gamı Hasan diyor milletin Delik akıyor damı Al kömürü ver oyu Yanarsın ömür boyu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.