![]() |
Neydi Arda Kalan...
Neylim sensiz gecen baharı Bu halleri unuttum ben sensizligimde Aldırmıyorum giden gelenleri Aklıma inat seviyorum seni Hanilerimiz vardı yaşayamadıgım Geriye kalanlarla bir anı Tütsüm kokusuz mumum issiz Aldırmıyorum ardımdan atıp tutanları Seviyorum kırmızıya inat moru Gidiyorum yaya yolu Gidişlerim sana varıyor hasretle Belkilerim var dönüşlerde cıkmaz yolun Karanfildeyim sevdigin kitap Hep sevdigin bitki cayı Çicekci nuri abi sana selam söyledi Arda kalanlarla yetin dedi Neydi arda kalan sevgimi? Sağlık Huzur dedi... |
Olmadık zaman...
umud tazeliyorum güllere gönül veriyoruz sevdiklere tutuşmuş düşlerimiz sahipsiz kimden sormalı yaşanmışları nedensiz dünyaların fanisiyiz yaşam döngüsü adı zaman aşk içinde kalır bütün yaşam ilham ve huzur yolcusudur aşk denilen bu umman yaşatıyor bize yüce mevlam bitmemiştir sevinçler her an gül biter kokusunda aşk kalır dilersen batar dikeni gönüllre aglar güler dünyadır anın zamanı hayattan bir andır mekanımız döner dolaşır paylaşırız kimi zaman sevinç koyar olmadık yerde hüzün koyar burası dilersen umutlu dilersen daha mutlu bir dünya durmayan zamandır ilham ve sürükler düşler yaşamdan adı saklı mavi olur aklımdan cıkmaz sokaktan kurtulur bir an sürer izini yarım hikayelerde aşk içindir adı kalmış andan gülümser güllere aldırmadan mavi derindir uzakta olan aşk için buyaran güzel mevlam sıgınırım sana semada acarım kollarımı yüce dünyaya ben ve digerleri içindir duam mutlu olun mutlu kalın hepiniz bütün dür özüm benim dünyam dilerseniz dostlar mutlu bir dünya yaşanan...! |
Ölümler cıplak...
Vedalar zor Feryat sözlerime Gecmiyor sözüm Senden kalansa Yetmiyor düşlerime Boşuna yakarışım Geciyor zaman Zaman zaman Aşk sevilince Ölüm ler sahipsiz Sensiz ve bensiz *******i öyle derin İnce ince yakıyor Bedenim ve düşlerimi Varmıyor şafaga Koşuyorum sana size Siz benden gitmişler Sözlerime kızıyorum Tutamadıgım dilime Yetmeyen sözüme Feyadım size bize! ! Ölümler cıplak kefen Siz ve biz kimiz? Ben bir kulum fani Ya siz kimsiniz! ! ! Kime ne miras bu Hırsla götürdügünüz Gidin cıkarlara Yalanlara varın Kandırın mahsumları Neye deger nedenler! ! Ölümler cıplak nasıl olsa Vedalar zor degil Sevgiler zor degil Koşarım ben fanilige Dost istersen mutlu bir dünya... |
Öykü...
Kimi zaman anlatamadıgım duygularımla başlıyorum öyküme, sevinçi ararken yaşamımda hüzünü verdi kısacık hayat yolunda. en başında kurdugum hayallerden uzagım o temiz duygulardan korkuyorum yeni hayal kırıklarından,ne sevgiyi tertemiz yaşabildim nede soludugum dünyadaki nefesi anlam katabildim istegim ayrıcaklıktı benim bir tek ben olmak istedim özgür inancında samimi ve olmayan kişilik gibi bir tek ben olmalıydım.kimileri cıkarlarına ortak etti kimileri yozlaşmaya başlayan sömürgeci dünyanın nefsine büründürdü bedenimi,sigara içiyorum yılda bir kaç kez alkol ve olmadık nefsim oluştu yaşamımda dönüp bakıyorum kendime yaşadıgım dünyaya! ! ! öyle hoş öyle nayhoş düşündüryor yüregimin derinlerinde ve bu günü yaşadıgıma şükrediyorum,öylesine öykü yazmak için başladım hüzünüme ortak her insan sen ve digerleri gibi herbirimiz aynı vardıgımız soludugumuz dünyada sadece cıkarları ve düşüncelerı varklı algıladık yaşamımızda,şimdi öyküyü bitirmeliyim bu gün cok güzeldi soludugum dünyanın bir cok nimetinden tatdım dokundum yaşadım hissettim ben bir kulum taki öyküler gibi ben bir kulum tıpkı sizlerin yaşadıgı ortak dünya gibi,lütfen bir birimizi cıkarlara ortak etmeden yaşayalım bu güzel günlerimizi sevgi ve selamlarımla... |
Özlemim...
Özümde duyabildigim Gözlerimde hissedebildigim Bir dünya kuluyum Bekledi beni ölüm Kimisi hüzünnn Kimisi sevinç gülüm Ben gördüm nurlu bir yüzün Dokunaklı anlam dolu sözün Kim diyebilir bu benim özüm Ah be gülüm yasemin Ben seni cok özledim |
Q Aşk için cığlıklarım...
Gönülden diledim sevdigim! ! s Güller biriktirdim sevinç dolusu Seviyorum diye gittim uzaklara Gidişim yangındı bana kalan! ! s Her bakışımda senden bir hatıra Yaşıyorsam tüm umudlarımla...! Bir umud diledim haktan bana Sıla biriktirdim demetlerden sana Fesleyen *******den güllere düşüm Diledim dileklerin en güzelini Seviyorum diye yaktım yüregimi Islak gözlerde özüm&yüregim Hatırla beni bıraktıgın yerdeyim! Carelerin baş ucunda umudlarım Hala taşıyorum seninle cıglıklarım Yazıyorum yoklugunda umudsuzlugumu...! Seviyorum ben umudu ve dilekleri Yaşıyorum aşk denilen yoklugu! ! Gönülden sevgili güllerin en güzeli Dile yüreginde bil seni sevdigimi! ... |
Sana Varışlarımda...
Rüzğaralara ektim umutlarımın tohumunu Sana yazıyorum icimdeki bütün duygularımı Yürüyorum vardıgım yamaca Yanımda yürümeye deger kimse yok Bu kalabalıgın icinde neden yalnızız Martılar takılmış vapura Bir tutam susam bir parca balık Ne kadar tatlı Bakışlarımda karanlık var Gülümseyişim martılara Ayrılık saati akşamın dokuzunda Arda kalan yarasa cıglıklarında Sürülerle dolaşan yagmacılar Korkuyorum birden bire Issız boşalmış dar kaldırımlar Seni düşünüyorum soruyorum nerde Aldırırmısın beni benim gibi Vuruyorum adımlarımı Sana varışlarımda… |
Sanat'''oldu...
kayıp yıllardan gelip,umudun bittigi yerde yenileri yeşertmekti yaşam belkide,tebeşir kokan okul sıralarındaki cocukluğum geldi aklıma,hocam bir kaktüs cizmişti biz gülmüştük,hocamın beş kardeşinden sonra sanat denilen şey aklımda noktalardan öte virgüller oluşmuştu,babamın her cümlesinde sevgi sanattan gelir derdi,o eski cınar adamı,gezmişti tüm yurdu,yudum yudum anlatışında,sevdim hikayeleri resimleri bakan dünya gözlerini,hep demişti bu gün kendin için ne ögrendin? ? bu gün öğrenmeliydim babam için, geçmişte yaşanmış tarihim içim,yaşadığım güzel dünyanın yüzleri için ögrenmeliydim iliklerimdeki yaşamım için,ögreniyorum her gün kendim için birilerini mutlu etmek degil benimkisi,mutlu olmak için bir cok sebeblerim oldugu için seviyorum,bu dünya insanlarını,kötü de olsa iyide olsa yaşanacak bir ömür bizimki isteyene yüregimiz ortada,bazen kimi şarkılar bazen kimi sözçükler,yaşanmış bir bedeli var bizlere anlatılan,umulmadık bir zamanlarda öyle durgunlaşıyorumki,iliklerimde eski bir aşk sesleniyor bana dogru,kaybedilenler arkamda kendi gerçegimi aramak zorda olsa bakıyorum gelip giden yaşamlara,istedigim el ele sınırı olmayan bir dünya,istedigim cıkarların arada kalmadıgı samimi bir dünya,belki cok istiyorum ama,kimsenin inançını kimsenin lisanını degil benim ki,aşk ı istiyorum durulmuş dalgalarda bir yudum suyla bir dilim ekmekle ne kadar mutlu oldugumu görmelerini istiyorum,binemedigim zaman denilen duragımda,umarsızca sevginin sadakatlerini umuyorum tüm insanlara,sevmek gibi geliyor her dokundugum her konuştugum,sevmek tatında geliyor yüregime baktıgım yüzler baktıgım aynalar,caresizlik umuyor sanki dünya insanlarına,bazen zor diyoruz bezen alay gerçekten hep kaçıyoruz,öyle zamansız geçen yıllarda boş ve avere geçen günlerde durgunlugum dalgalardan öte bulutsu gelir bana,umulmadık mavilerde seviyorum sebebsiz bile olsa, bir cok sebebim olmalı yaşama... |
Sebepsiz Seviyorum...
Ay *******im,yalnız,üşüyorum, Beyaza inat seviyorum seni, Sorgusuz derinden iniyorum kıyılara, Yanğın yeri bedenim,kacıyorum, Yıllardır bekledigim yetmezmi? Baharı yaşıyorum,yapragın torultularında, Düşlerim soguk,sensiz bu diyarda, Dilek'ler tutuyorum,defalarca, Şimdi yoksun,yağmurlarımda, Göz yaşları gibi,yitiyorum yollarda! ! Sebesiz seviyorum,maviliğini... |
Selam olsun...
Mor ve beyaz Karışmış renkler İçinde olmayan sevinç Yeşiller içinde Rüzgarı bekliyor Gidişinde seviçler Ardında bıraktıgı anıları Yaşattıgı düşlere Sürüklüyor adımları Durmayan zamana Gelip gecen insanlar Zindan gününden Umursamıyor gidişini İçinde güllerin dikeni Varlıgını taşıyor kalbinde Sızı ve sızıntılarında Mutlu bir dünya umar Gidiyor bir fani durdurun Sonuna gidiyor dost bu Gitme! ! kal! ! güle güle dost Acık olsun yolun git Unutma bizi dost selam olsun Bizler de faniyiz bekle Geliriz bir gün elbet dost Selam olsun... |
Seni Seviyorum...
Dizelerde aklım sen varsın Zaman siler dersem silemem Yarın başlar dersem durulmuyor icim Bir durak var yüregimde beklerken Sürüklüyor beni masallara cocukca Anlatılmayan şarkılarım var sana Bir gün sen gelirsen yamacıma Şiirleri senin icin yazıyor olacagım Bıraktıgın durakta bekliyor olacagım Sokaklarda hayallerim yanlızda olsa Ruhum istanbul da martılarla yanında Yan yana düşler bulutlu bir akşamda Yürüyorum hasretin kıyısına bir ben Birde unutamadıgım senler varsın Sana takıldım durağımda seviyorum Biliyorum cocuğum yokluğunda Binmeliyim eve giden araca Hanilerim olmadı korkularımda Nasıl giderim ben sensiz uzaklara SeNi SeViYoRuM... |
Senin için...!
senin için sensizligimde herşeyden öte düşlerimdeki için dualar et benim için yarım kalbim sensizligin beklerim gelecegin günü sevdigim...! |
Seslenen Umut...
Durulmuş denizde bir gemi Rotası yok bilinmezliğe Gidiyorum sevdigime dogru Umut ve sevgi dolu Bekleyenim varmıdır! ! ? Layık olucak bu sevgiye... |
Sevdigim...
Dinmeyen bir sızı yüregimin derininde Susmayan bir ana var sokagımın köşesinde Gülmeyen bir cocuk sesizligimde Bitmeyen rüyalarım yastıgımın içinde Durmuyor yüregim carelerimle Şimdi durmadan seviyorum Ağlayışım sana sevdigim Düşlerimde varsın olmaksızın Ellerimde yar gözlerimde nursun Saçlarımda kar gözlerimde deniz Göz yaşlarım hep izinsiz akar sevdigim Yoklugun içimi derinden yakar Dillerimde varsın sözlerimde yar Defterimde gülsün gözümde bahar Kulaklarımda hep senin ezgilerin var Geçti tüketti hüzün dolu yıllar Sönmeyen bir ateş yüregimin derinliginde Bitmeyen umutlarım yarınların elinde Dönmeyen anılarım gözlerimin elinde Bir hikaye bu göcmen kuşu yüregimde sevdigim... |
Sevemedim daha başındayım...
dogmamış kırların eki yüregim niçedir umutlarım tükenişteyim ben daha dogmamış yüregim ellerim ellerimde gözlerimleyim ağlarım dumansız bacadır yıldızım gülerim dokunmamış yaşamlara niçedir halim zamandır yanıbaşım varırım uslanmamış akşamlarımıza giderken bıraktıgım yerde degilim hüzünde bıraktım günler gönülde düşteyim dost yaşamadıgım aşka gel dokun yüregimdeki cıglıgı anla nerde kaybettim ben kazandıklarımla neden sordum herkeze benden diye esti rüzgar zamansız yandı can cagızım dokundum güllere agladı gözlerim ansız hey gidi dünya dokundun tüm canımlara gel kurtar bu yalancı oyunlardan yarınlara dokun canımlara içinde parçalar olmasın aşkı kopar yüregimden çalma beni benden ben daha dogmamış gündeyim sevgilim oynama beni oyununlarınla daha büyümedim şortla gidemedim denizlere göremedim göremedim yıldızların büyügü sensizlikteyim... |
Sevgi...
Ömrüme bir sevgi kattım, Dagaları ferhata sattım, Kafayı bulu'ta taktım sevdigim, İnadım yaşanmamış bahara! ! ! Sevdam oldu'' Gelip Geçen yıllara... |
Sevgilinin dilinden...
Aşk'ı özetledim dünden bu güne Özletti düşledigim güllerin günü Zamanı calan hırsız ansız bir an Yokladı benligimi aşkımla şuan! ! |
Sevgiliye Dokunmak
Yoruldum ardı sıra koşmalardan Seni arıyor seni kovalıyorum Cıkmazlarımda Seviyorum anla dokunuşlarından Aglıyorum kacan bakışlarından İlk söyleyemedigim şarkı ezberimde Verdigin şiir kalbimde Ne olur anla dokun bana Yapacak hic bir seyim yok yanlızlıgımda İlk sana baktım actım girdim kalbine Bırak dokunayım Islansın dudagım Göz yaşlarımızda Hadi tut ellerimi bırakıp gidelim sonsuzluga Aglamayı unut bitsin bu vada Seviyorum seni Gelmesende kalamam Belki seni unutamam ama Acarım yelkenimi rüzgara martılara Akarsa göz yaşlarım senin icin Durursa rüzgarım bakmaya doyamadıgım Gözlerin icin Kalma ardımda gel benim icin |
Sevinçten olsun kalelerimiz...
al götür yanlızlıgımı benden al deli gönülden sevgimi götür gitmek istedigi yere ister sev ister gül al götür gençsin daha sevildigin gün ister öldür ister övdür al benide götür güldür göremedim gençligi doyamadım içtiğimi sevemedim seçtigimi al yüregim senindir yüregim sev sevindir benide güldür günüm olsun aydınlıktan ölüm olsun fanilikten ürktügüm götür beni gittigim olsun günüm sevinçten olsun kalelerimiz gönüllerden dolsun seçtigimiz mutlu umutlu olsun gördügümüz bizlerden mani digerlerine niçe niçe ister yen ister yenil bu dünyadır fani gönül... |
Seviyorduk...
İsimsiz kahramanlar oldu Yitip giden yıllarda Seviyorduk aşktı ötesi Gercek arıyorduk icimizden Hatıraları andık Sunduk gelecek düşlere Gitmelerimiz gelmelerimiz oldu Yollar bitmedi ömür bitti yamacında Seviyorduk! ! ! Hemde cok şeyi seviyorduk Aşktan bahsederken Mazeretlerimiz vardı Yalandı? ? ? Arayışlar vardı Yaşandı ötesinde cizğinin Gercekleri hobi yaptık fobilerle Bu bizim istediğimiz değildi yamacında Seviyorduk Herkez dürüst tü aslında Cıkarları bıraktık arada... |
Seviyorum Seni...
Duraktaki yolcuyum sevgiliye giden kıpır kıpır Elimde buketlerle seller gibiyim bekleyişlerimde Gözlerimde hasretin ezgisi var süzülüyor sana dogru Durmadan bakıyorum sağa sola anlamsızca Sesini duyar gibi kokunu okşar gibiyim hasretimle Biniyorum sana varan metrodayım ışık ve karanlık Sanki çok uzaktı ömrüm gözlerimin önünden geçiveriyor Telaşlı ayaklarım basamaklarında Vardım girdim açtım kapıyı sen vardın Hasretim vardı gözlerimde nede olsa özlemiştim Senin ezgilerin akla inat güzel sözlerin Seviyorum seni aydınlığımda karanlığımda gülüşlerini Seninle el ele uyumak sabahlara kadar huzurla okşamak Hoş geldin sevgilim Otur dinlen deyişlerin Bana değerinde Sevişlerin Seviyorum Seni … |
Sızım ve stem sevdigim...
Sıgmıyorum *******e ve aya Hasretim ben senle olan yıllara Yoksun ellerimde sovruluyorum Uzaklara taa'ki cok uzaklara Öyle gittin ya ey sevgilim! ! ! Yanıyor yüregim benim sızım Ne ******* bitiyor düşlerimde Ne yangınlarım ateşinde Anlamadım gidişini bir gece Ey derin bakışlı yarim Gözlerin yok dayanmıyor sızıntım Akıyor durmaksızın hasret sana Bıraktın ellerimi öyleki bom boş Dinmiyor övkelerim limanlara Yine de seviyor işte yüregim Neylim sensiz tükenmiş yılları Seni adını aklıma yazdım ben Aklım yetmiyor gidişine Her gün anıyorum yoklugunu Tamı tamına yıllar oldu gidişin Hiç geçmedi sanki sızımda Yanında neleri seviyorum da Yoklugunda bakıyorum yıldızlara Aya ve mavi gökyüzüne Oralarda bir yerdesin öyleki Anıyorum her dakikamda zamanı Unutamadım ben seni be yar Seni ne cok seviyorum... anla beni uzakta olsa sevdigim Seviyorum işte bu stem sana... |
Son Bahar'da...
__________________________________ Baharı bekledim mahsenlerde Anılar coğalttım yaşanmış hikayelerimle Gittiğim geldigim ufukta kaybedtim benimi __________________________________ Kapıları aradım mahsen duvarlarında Tutunmaktı amacım senin ğüneşine Yaşamaktı hayalsiz bütün gerceğinle __________________________________ Sevmekti adı vardı vuslata inattı sevmek Yeni yüzler gördüm yeni sesler işittim Ben hep birini aradım benim gibi birisini __________________________________ Olmadı imkansızlarım umutsuzluklarım Faniydim yaşamımda yaşanmışlarla Aşka acıya sevdaya duaya actım __________________________________ Baharı cok bekledim yorğun *******imde Uyuyan bendim akıp giden aşkla anılara Son bahardı fani bir yaşamın sonunda __________________________________ Geldim ğidiyorum herkese elveda baharda... |
Son olsun...
ansız döküldü yaşlarım sensizlik geçti gecemden zaman caldı seni ellerimden döndüm durdum duvagında yarım ve diger yarımdayım baktıgım aynada yanındayım derin gözlerinde bir yerde içimin serinliginde aşkınla güller serpiyorum yollara sözler veriyorum sana döndür şu kalbini bana dokunsun bütün canımlara aşk tan olsun yan yana seviyorum işte sadece anla son sarılışım belkide sana ver elini sevdigim canımlara gönüllerle dolsun güzlerim unut geçmiş bütün sözleri son sarılmamız olsun dünyaya aşkla sevgili... |
Son&ilk defa...
Koşmalıyım rüzğarında Gitmeliyim seninle uzağına Zor gelmez inan bana Seviyorsam seni Ne bakışlarında nede uzaklarında Hep yanında aşkın adıyla Seviyorum seni sonsuza İnan lütfen bana Git dersen düşünmem Titresede ayaklarım Başım dik beklerim Gene sevecektir bu yürek İçinde yılların bekleyişinden sonra Cıktın karşıma vaktinde Valizimle dolu bu yürek Bırak dokunayım saclarına Tut elimden ışığa gidelim Sonsuz olsun sevdamız Yaşanmamışlar la Mutluluğumuzun son damlasına Aşkla sevdaya merhaba Son ve ilk defa… |
Stem sevdigim...
Tut ki yanmasın yüregim sevgilim Sende kaldı gözlerim emanet degil Destana hasret ellerim savaşıyor Sana tutsak mühürlü ellerinde Ben sana tabirim sözlerinde Seviyorum herşeyinle bu dünyayı... Sevdigim beni hiç anlamadın... Ben hala bu sevinçe umuda macburum... |
Sustuğum Hüzün...
Bir başka umut sevdiğim İçimde uzaklar sensizlik Yaşıyor kelimelerde özün Kimi bakışlar anlatılıyor Kimi anlatışlar duygularımızda Mutlu ve umutlu yaşamda Darlıgımı unutuyorum sözünde Bazen kelimeler susuyor Bazen bakışlar dalıyor umut etmelere Yaşam oluyor soludugum dünya Hüzün mü? hasretmi? Bildigim özünden gelen mutluluğum Yeni bir gün yeni bir umut ve sen Seni sevmek hüzün ve mutluluk Koklayamam duyarım en derinden Bu yollar sana varır gizli dünyamdan Nasipse yaşarım hasretrini Susarım sustugum mutlulugum olur sevdigim... |
Sürüp Giden Yaşam...
Düş gördüm dünden bugüne Sürükledi heybemi&yüregimi Cocugum oldu benligimden Sevinç koydum adını senden Şehirler korkuttu sevinçlerimi Nedensiz gittim ufuklarıma Bir keder bir sevinç düşlerimde Düştüm yola güzel duygularla Sürdüm adımlarımı yaşama Yankılarda uyandım düşlerimden Careler ummadım dualarımda Yaşadıgım benden&duygularımdan Sensizlik acıttı canımı sevdigim Yaktı bagrımı ve duygularımı caresiz Geceyi aldı gözlerinden bir parca sevinç Sahipsiz ellerimde kaldım yaşımla Yürüdüm yollara son umudumla O benim son sevinçim sevdigim... |
Şafak Vakti...
Yürürken yanlızlığımın yolunda sensiz Kaldırımdaki güllere takıldı gözlerim İcimde buruk bir sevda ateşi yaksada Mırıldatıyor sevda türkümü dudaklarımda Şafak vaktini bekliyorum korkularımda Satin beşinde ğüneşimin doguşunu Ürkütüyor yanlız gecen *******imi Hafif esen rüzğar vuruyor böğrüme Bahcemdeki güllerin boynu bükük Su istiyor sevgi istiyor benligimden Lalelerin renği soluk yanlızlığında Şafagımı bekliyorum vakitsizce Şarabım köpürmüş taze kafesinde Bekliyorum sabahımın kan kırmızı cayını Sevda yüklü düşlerim yanlızlığında Yeni dogan bir güneş yeni bir ben... Yeni bir şafak yarına umutlar ve arzularla dogacak bir daha... |
Şefkatin...
Ellerini gizleme yüregimde Daim sevgim gözlerinde Selam et gönül ki sabır Şeydam aşk yolunda hak Dön yollardan ardına şefkatla Bak yüregim sana emanet Sevdigim... |
Şu halimde...!
ansız bir zamandır halim anlatılmaz niçe dir hayalim uslanmaz akıldadır mealim yaşanır sagdır salim bir dost dilerse kadim katıksız gönüldedir dost... |
Tomurcuk Gülleri...
Tortulu aşk bizimkisi Kimi zaman engelli aşılmıyor Bazen engibi li durulmuyor yamacında Gecesi gündüzleri yok vakitsiz öten horoz gibi Seviyoruz ama ilk bakışlardaki gibi Camdan bakıyorum sana yeni dogmuş cocuk gibi Oyna bebegim oyna doyana kadar Maksatında var sevginin kayıplar sevinçleriyle Bir kez sevmedik nasıl olsa! Vakitsiz gitmek istiyorum Gidebildigim en uzaklara Tortulu aşk bizimkisi Kimi zaman gülü kimi zaman dikeni Seviyoruz tomurcuklu gülleri… |
Uçurtma günlerim...
bir şiir yazıyorum sensizliğe yaşlı ellerimde düş yellerine s. dileklerimden dökülen sevgiye gözlerimde buluştugun maviye sensizlikte yüregim narin derin derin hayallerin serinligin gündüzden alıp geceye sürdügün dökülen yaşlarım günlügüm vazgecilmez akşamlarım sürüklüyor karabasanları içimde kaktüs dikenleri bitmeyen sızılarım avuntu gelemedim yaşımdan dokunamadım aşkım sana yanı başımda hayallerin her yanım zerzele telaşım alışmaya calışırken seni hiç unutmadım gittigin günü sevdiğim seviştigim günleri sensizlik ölüm gibi sevdiğim bir şiir anıyorum senden sensizligi besteledigin günden aşk taneleri gibi soguk sıcak dokunası hayattan günlerimizden ne kaldı geçmişten götürebildiğin bıraktın beni divane gelecege güne hadi gel desem hüzün yeri günüm yerlerden yel alır beni ve uçurtma günlerimizi... |
Umu'da...
Bir dü? müsün sen? Rüyalarymy hapseden Bende olan a?k’ty sana Neydi korkmana sebep? Tortulu bir a?k benimkisi! ! ! Buralarda sana tutsak Suçmu i?ledim sana? Bir kez olsun beni anla Kelimeler yetmedi anlamynda Ya?anmadan baharda Ne kadar anlamsyz bir veda Sev yada lütfen sev! ! Sevseydin! Olmazdy senin ?iirin Sensiz tutunamayan bu beden Bulut’lu gök yüzünde kyryk Yylgyn ve koca dü?leriyle Sana olan hasret bitsin Ya?ansyn bu a?k ba?akta Sonsuz ilk benimki’si Binlerce daha s,s,e,i,b… |
Umut...
Bu sabah pencerendeyim Yorğun bedenim düşlerimle Bekliyorum yarım aşklarımı Aydınlık bir gün gelirsin belki Kusursuzu aramıyorum ben Ama bekliyorum gelmelerini Son durağında mahsumum Kopsun fırtınaların dön artık Gitmelerim yok artık benim Ağlayamam artık binler daha Seviyorsan sessiz gel bana Dayanamaz yoksa yüregim Penceremdeyim umudumla Konuşmuyorum kimselerle Dokunmuyorum yoklugunda Seviyorum seni her ğün daha Yılğınlığında sensizim Sevğisizim sokağında Gelmelerini bekliyorum Umutla durağında... Benim adım umut... |
Unutamam...
Gidiyorsun! ! ! Arkanda bıraktığın yanğın Seni sorgulamıyor gidişinde İçinde yeller var durulmuyor Seninle yaşıyor yokluğunda Gittin! ! ! Sorguluyor kendini? ? ? Doğru olan bir aşktı bu Yaşanmasada yüreklerde Ağlıyor icinden derince Seviyor... Yokluğunda seviyor seni Olsanda olmasanda Anlatamadıklarıyla Yaşanmayanlarıyla Ağlıyor... Gerceklere ağlıyor durağında Kusur yada seni aramıyor İcinde olan tebessümü arıyor Sevinçlerinle seninle ilk defa Aşık... Unutmaksa yaşanmışları Hatıra değildir koybolan yılları Unutulmamalıdır duyguları Seviyor derinden sürğünlerinde .... |
Unutma...
Gözlerim isli bahardan Sargılıyor duvarlar bedenimi Aradıgım huzur ve şefkatin Bakıyorum hasret kokusu zamana Sevdigim hatırla beni buralarda... |
Uzak Düş...
Unuttun sandıysan uzaklarında Buralarda baharı bekliyorum Senin yokuşunda dolu bu yürek Konuşursam ağlarım vakitsiz Gitmekse aşktan öte kaçışın Geldiğin yıllar olmalı baharda Bu serseri gönlüm vurğunsa sana Yılları boşa eskitmedi yüreklerimiz Duruydu yaşam yaşanmışlarıyla Anlamak isteyene zordu yaşanacaklar Sen kolayı seçtin kaçışınla uzaklara Unutmamı istedin sana varışımda Beklerim seni yarınlarda sevdiğim Yitmedi bu yürekte sevdaların babası Seni bekledi bir ömür emeleriyle Uzaksın düşlerimde korkularım bu yüzden unutamam... |
Veda...
Aksın göz yaşlarım Bırak beni aşkım bana Dokunsan ağlıyacak gibiyim Hatıra bırak bana gitmeden Seni bir ömür seveçegim Gözlerinde kalsada yüregim Şimdi gitmelisin BİTANEM... Seni seviyorum... |
Veda...3
Gidiyorsun uzaklara Şimdi ayaklarım yaya Gözlerim ıslak yollarda Her an seviyorum SENİ Her anı yaşıyorum aşkım Yoklugun ZOR sevdigim Seni cok özlüyorum... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.