![]() |
Gençlik...
İmreniyorum,kıskanıyorum desem, Bana inanırmısınız şu gençleri. Ne güzel elele,kolkola arkadaşça, Dertleri okumak,biran önce bitirmek. Danslar etmek,tiyatroya gitmek, Tenis,veleybol,spor yapmak, Samimi dostluklar kurmak eğlenmek. Helal olsun geleceğin gençliğine, Yok kalplerinde kötülük,kandırmaca, Hepsi birbirleriyle kardeş ünüversiteliler. Kötülüklükler yok,forklorda el eleler. Ben gençliğimi yaşıyamadım onlar yaşasınlar, Benimde iki kızım var hür yaşarlar, Ünüversiteyi bitirdiler öğretmenler, Tüm gençleri seviyorum bayılıyorum, Türkiyemi gençlere ben emanet ediyorum.. |
Gerçek aşk…
Bülbül gülü sevdi, Gül bülbüle kokusunu verdi, Yalancı sahte dünyada, Onlarda bir sohbet muhabbet, Gülün dükeni batmıyor bülbüle, Onunla öyle bir şakırdıyor, Ne güzsel maniler,şarkılar, Bülbülü dinledikçe açılıyor, Gül en güzel kokularını veriyor, Kokunun cazibesine dalmış bülbül, Gözü kararmış,koyvermiş kendini, Sanki peluş yataktaymış gibi, Uyuya kalmış gülün kanatlarında, Bülbül sesi çok güzel, Gül,hele kırmızısı,hele kokusu, Aşık olmuşlar ayrılmaksızın… |
Gerçek ve sanal...
Aşk çok güzel bir duygudur, Kalpten sevince gerçek bir aşk, Ona kapılır gidersiniz gözleriniz görmez, Uçarsınız bütün gökyüzü sizindir, Yüzersiniz denizlerde,okyanus boyunca, Büyük yaşanmış aşk,rüya görürcesine. Ya o yalancı aldatma sanal aşklar, O aşk boynunuza sarılan gerdanlık gibi, Altın,gümüş,pırıl pırıl bir alyans, Zehirli bir yılan aşka bürünmüştür, Başta çok güzel gözüken bu aşk, Aslında yalan yılanlı bir gerdanlık, Cazibesine kapılıp birden yok olan, Kalbine amansız yakalanan kara sevda, Bir virüs,ilacı tedavisi olmıyan tutku, Kaderde ne varsa o yaşanır artık, O kutsal bir aşk değildir sadece sanal, Yaşanan evlilikte,yeni bir hayat düşünmek, Ağzınızda eriyen lolitop şekeri gibi, Yalan,sanal,ufku olmuyan sahte bir aşk... |
Gerçekten sevmiştim...
Ne güzel dışarda kar yağıyor, Her taraf bembeyaz hava ılık, İnsanlar,sevgililer el ele geziyor, Yüzlerinden okunuyor nekadar mutlular. Bense elimdeki otuz sekiz tane, Evet yaşın kadar kırmızı güllerleyim, Hani buluşacaktık,güller senin için, Onlar bile kardan bembeyaz oldular, Sanki elimde büyük pamuk yumağı var. Kızamıyorum şimdi gelicek diyorum, Ama saatler geçiyor hala yoksun, Sen dememişmiydin işte burda bekliyorum. Ne mazuriyet söyliyeceksin bilemiyorum, Ogünden sonra bak mevsimler değişti, Bir telefon bile etmedin neden? Asla inanmak istemiyorum başkası var diye, Birdaki sene de yine seni çok bekledim, Yoktun gelmedin anladım ki evlendin, Sana yine de kızamıyorum aşkım, Ama ben seni çok sevmiştim gülüm... |
Gidiyorum...
Bilmeden içimdeki duyguları, Senin için çok büyüttüm, Hayatın dönekliğinden oldu, Herşey istemeden birden gelişti, Sevmek sevdiğim kadın sen oldun, Artık umutsuzca yürüyüşe çıktım, Bir daha ne adını ne seni görücem, İnan bilmeden seni çok sevdim, Hep bulutlarda uçtum seninle, Denizlerin üzerinde yürüdüm bilmeden, Yıldızlarda hep seni aradım, Bulduğumu sandım o parlak yıldızı, Sen benim olamadın umutsuzca, Rüyalarımda hep seni gördüm, Bir yıldız gibi nur gibi parlıyordun, Ama umutsuzca yürüyorum şimdi ben. Kırlarda çiçeklerde seni aradım, Buldum kardelenimi o tepede derken, Dik yamaçta korktum koparamadım, Tüm sevgimi kalbimi sana vermiştim, Kahpe dünyanın aldatmacasına, Sen benimsin benim olacaksın dedim, Olmadı olamazdı senin prensin vardı, Umutsuzca sana öyle kapıldımki, Gidiyorum yürüyorum belli belirsiz, Bir daha ne adını ne seni görmek için. |
Gizli aşk…
Anahtar deliğinden gördüm seni, Baktım baktım dizlerim tutuldu. Buse buse sarı saçların omzunda, Oturuşun,kalkışın,yürüyüşün, Asilzade bir endamın var, Kız anahtar deliğinden gördüm seni. Boynuna baktım kar beyazısın, Gülüşlerinde,gözlerinde bir endam, O ince parmağında yüzük var, Sözlü,nişanlı,evlimisin sarı dilber, Anahtar deliğinden gördüm seni. Mis gibi kokan kokun, Billur su gibi güzel sesin, Gamzeli,yanağında benin, Filim seyreder gibi seyrin, Gizliden bakan bir sevgilin var, Anahtar deliğinden gördüm seni… |
Gizli bir aşk...
Bir aşk düşünün gizliden, Yüreğiniz kabarır onu hep düşünür, Hayaller kurar rüyalar görürsünüz, O gizli görmediğiniz büyük aşka, Öyle tesadüfen tanırsınız, Günler aylarca yazışırsınız, Telefondaki titrek sesi duyar, Daha da onu büyütür seversiniz, Bir aşk doğmuştur sen istemeden, Onu öyle yüceltir ve büyütürsünüz, Evlimi beklarmı bilmeden, Sadece ve sadece gizliden, Oluveririsiniz,aşık siz istemeden. Okadar mutlu oluverirsiniz, Ama o sizi görmeden tanımadan, Bilinmez bir tutku o bir aşk, Rüyalarınızda serap misali hep o, Canlanır girer gizliden kalbinize, Heryerde onu görür canlandırırsınız, Kapılır bir kara sevdaya gönlünüz, Sonradan öğrenirsiniz adını, O bir pembe çiçeklerin en güzeli, Görmeden sadece billur sesi, Cesaretiniz yoktur onu görmeye, İçin için kavrulur beklersiniz, Bir yanlış kelime koparır sohbetinizi, Kalırsınız yalnız tek başınıza, Hep beklersiniz ahh bir konuşabilsem, Bir türlü kavuşamaz yazışamazsınız, Kırılmıştır ama aşk engel tanımaz, Hala büyük bir sevgiyle seversiniz, Görmesenizde sizi aramasada, Ahh ne hata yaptım ben istemeden, Bütün benliğiniz onun için atar, Kara bir sevda kansere dünüşür, Hala yüzünü görmeden seversiniz, O bir melek bir sevdice o bir aşk, Adı pembe ben onu ben onu görmeden... |
Gönül bahçesi..
Gönül bahçemi, Sana açıyorum. Sevgili çiçeğim, Gönül bahçeme, Hoş geldin. İnşallah sahip olacağın, Tüm güzelliklerle, Bahçemize apayrı, Bir renk katan, Sen çiçeğimiz olucaksın. İnan ki renklerden, Ayrı bir güzelsin. Gönül bahçemize, Güzel kokunu getirdin, Bak herkez sana, Gülümsüyor, Herkez ellerini uzatıyor, Sana hoş geldin diyor.. |
Gör duy artık...
Amalar görmesede, Yıldızlar hep vardır, Sevgimi görmesende, Kalp ateşim var. Kulaklar duymasada, Suyun sesi bir güzel, Sen de his yoksa, Senin sıcaklığın bende, Sofrada aş,ekmek yoksa, Yaşadıklarımız her biri bir gıda, Toprak susuz ise çorak, Ay karanlıkta bir güzel, Hala bir şeyler görmüyorsan, Susuzluğum aşkım, Karanlığımın aydınlığı sen, Melememmi,anırmammı lazım, Aptalım seni çookk seviyorum.. |
Görmeden...
Görmedim seni nasılsın bilmeden, Belki dünyanın en tipsizisin çirkin, Çirkin olduğun kadar belki gıcıksın, Çekilmez belki yatalaksın, Körsün topalsın belki cılız sıskasın, Hepsisin belki ama sen benimsin. O yazmaların o güzel sesin yeter, Kalbimin sesisin öyle yapışkansın, İnan ne unutabiliyorum, Ne atabiliyorum, Nasılsın nesin kimin fesisin, Bilmiyorum ama öyle seni seviyorum, Kalbime öyle saplandınki unutamıyorum. Ne olduğun kiminlesin umrumda değil, Senin yanına veya sen gelsen görsem, Ya çok güzel yada dünya güzeliysen, İnanki zaten çok seviyorum görmeden. Korkuyorum işte ozaman ne yaparım ben, Tüm dünyam alt üst olur bir görsem, Görmeye gelsem bir günlük yoldasın, Titriyorum seni görmeden şu an ben, Allahım yardım et bana onu göreyim, Kalbim yerinden çıkacak şu an zaten, Seviyorum çok ama seviyorum görmeden. |
Göz yaşlarım benim...
Senin için döktüğüm, Gözyaşlarımı al birer birer diz, Kendine kolya yap. Belki hatırlarsın da, Sende,gözyaşlarını, Benim için dökersin. Ben seni kalpten sevmiştim, Sen beni sevdin mi, Asla diyorum aşkım, Sevemezsin sen kalpsizsin. Göz yaşlarıma bak, Birer inci taneleri, Her birinde sevgim var, Tak ki boynuna ısıtsın seni. Okşaki sıcaklığımı gör, Ben seni kalpten sevmiştim. Olmadı olmaz sen diyorsun, Oysaki bak gözlerime, Gir derinliğine gör bak, Ahhh sevdiceğim benim, Gözyaşlarıma bak, İnci tanelerine. Her birinde sevgi aşk var. Sen sevemezsin,bilmezsin ki... |
Göz yaşlarım...
Hep ağlıyorum kendim için, İlk aşkım, Hala hatrımda ve hayalimde, O muhteşem günlerimiz için, Arzuladığımız ama olmıyan, Gençliğimizdeki altın günler için. Dalıyorum da olamadığımız, Çok isteyip gerçekleşmiyen, Bu günlerde yanımda olamayışın, Evet hep onun için ağlıyorum. Elele gözgöze olan hayaller, Senin ve benim isteklerimiz, Çok basit olan başaramadıklarımız, Gözümün ilk göz yaşı olan sen, Ne günler ve yıllar geçti. Hala aklımda ve kalbimde, Senin sıcak sevgin ve aşkın, Hatırladıkça ağlıyor, Hep ağlıyorum... |
Gözlerin...
Bir yıldıza bir gözlerine bakıyorum da, Senin gözlerin yıldızlardan çok parlak. Bana öyle bir ışık ve sevgi veriyor ki, Hele o gülümsemende bir başka güzel. Kirpiklerinle,kaşlarınla ahh o gözlerin, Derlerya gözler asla yalan söylemez, Senin gözlerin sevgimi ve aşkı gösteriyor. Hep yaparım bilirsin o gözlerini öperim, Hatırlarmısın sevgilim birgün ağlamıştın, Gözlerinden akan yaşlar da bile güzeldin. Sana ve gözlerine kurbanın olurum. O gözlerinde umut,sevgiler görüyorum, Bu gözlüğü gözüne takmanı istiyorum, Kem gözler gözlerine sana zarar vermesin, Çünki her göz gözlerine bakıyor kıskanıyorum. Gözlerin benim gözlerinden başkasını, Görmesini istemiyorum güzel gözlüm benim... |
Gözyaşı...
Ben burda ağlıyorum, Çok dalıyor gözlerim, Seni düşünür düşlerim, Bakar kör oluyor, Bir bir dökülüyor, Göz yaşlarım. Pasparlak cam gibiler, Neler,neler görüyorum içlerinde, Sen ve ben dün gibi, Görüyorum mıutlu o günleri. Kokun dahi geliyor, Duyuyorum aşkım demelerini, Neden,niçin ayrıyız biz, Bir anlam veremiyorum, Hep ayrımı kalıcaz biz, Göz yaşlarım da, Seni,seni görüyorum, Benim ilk aşkım.. |
Gül yüzlüm..
Neden böyle susuz kalmış, Çiçekler gibi solgunsun, Rotası belli olmayan, Bir gemi gibisin. Anlat konuş benimle, Böyle suskunluğunda, Hiçbir rüzgar yardım edemez, Şunu asla unutma ki, Geleceğinin karanlık, Aydınlık oluşu senin elinde, Eğer sen geleceğinin, Karanlık olacağını, Kabul edersen, Onu aydınlatmak için, Hiçbir çaba göstermezsen, Elbette kapkara olucaktır, Ancak karanlığı gidermek için, Uğraşırsan aydınlık senin olacaktır. Karanlık bir odaya girdiğinde, Küçücük bir düğmeye bastığında, O oda aydınlanı verir, Bak kendine zarar veriyorsun, Unutma hiçbir şey üzülmeye, Kararmaya gelmez, At dertleri,olmazları bir kenara, Hayata bak,yaşa kendince, Kafanı kumdan çıkar, Yaşamaya çalış, Elbet bir gün, Güneşin yansıması, Senin yüzüne de vuracak, Aydınlanacak ve ısınacaksın, Kopar şu zincirleri, Yüzün hep ama hep gülsün.. |
Gün ışığı..
Geceyi parıltan, İğne deliğinden sızan, Gün ışığım Makbulem. Zaten doğduğunda, Bereketimiz arttı, Belliydi güzelliğin,şımarıklığın, Gün ışığı Makbulem. Kardeşine abla olan, Herkezlen dost, Saati zamanı belli olmuyan, Ütülü saçlı, Gün ışığı Makbulem. Büyümüşte birini sevmiş, Bir senesini maf etmiş, Akçay kordonlarında eli boş gezmiş, Babasına içini dökmüş,ağlamış, Aşıksın sen aşık eyyy, Gün ışığı Makbulem. Öyle dedi evleneceğim, Babacığım busene ben, Gelinliğini giydiğinde, Özgür le olleyy dediğimizde, İnancağım kızım ben, Patroniçe,eller anası, Gün ışığı Makbulem. |
Günaydın
Alooo günaydın, Galiba uyandırdım, Pardon özür diliyorum, O yüzünü yıkamayı, Havlunla silmeyi, Sana sımsıkı sarılmayı, Ellerimle hazırladığım, Rengarenk kahvaltını, Çayını karıştırmayı, Kızarmış ekmeğini, Rafadanda yumurtanı, Ben, Yedirmeyi çok isterdim. Biliyormusun çok özledim, Ahh bir yanında olabilsem, Saçlarını okşasam, Tenine deysem, Seni bir güzel öpebilsem, İçim içimi kemiriyor, Biliyormusun, Olmaz olmaz olmuyor, Adın hala kulaklarımı, Sesin bedenimi ısıtıyor, Hep alooo larlamı konuşacağız, Hep mi günaydın, İyi *******,iyi akşamlar, Veya özel günlerde mi, Konuşup sohbetler edicez, Olmaz olmaz olmuyor, İnci gibi incisin, Sen birtanem, Öpüyorum bay bay, Şırakktt kapandı |
Günaydın..
Günaydın iyi sabahlar, Okadar güzel uyuyorsun ki, Sanki bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok güzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen birtanem karşımda otur, Sabah doğallığınla güzelsin, Canım benim, Arkamdan gittiğimde oku üfle, Allahın selametiyle yolla, Helal paralarla döneyim, Sana çocuklarıma getireyim, Sen evimin sultanı, Benim dünyalar güzeli, Doğal halinle, Biricik aşkımsın.. |
Güneş açıyor...
Üzerimdeki elbise paramparça, Karanlık bir dünya, Yenisini alıp giyebilecekmiyim. Kalp kapakçığım kapalı, Rüzgar nereden esiyor bilmiyorum, Hep korku umutsuz bekleyiş, Bir damla yağmur suyu, Yeşertir mi yeni dünyamı, İğne deliğinden girecek ışık, Dünyamı bedenimi ısıtır mı, Biri elimden tutup, Bilmediğim aşk iksirini içirir mi, Açar mı kalp kapakçığı mı, Rüzgar götütür mü beni ona, Yağmur suyu yıkar mı bedeni mi, Serap misali gökkuşağı taçın, Galiba güneş açıyor dünyama... |
Güneş doğmuyor…
Artık gün doğmuyor, Her gün hep aynı gün, Dışarısı soğuk değil mi, Belki doğuyor da, Ben mi görmüyorum, Isıtmıyor ki beni artık, Şansım yok talihim olsun, Karanlıkta kalmışım, Beni aşklar görmüyor, Nasibim kardeşim nasibim, Kesilmiş benim. Dışarıda onu da görmüyorum, Güneş bana doğmuyor ki, Nasibi kesilen, Nasipsiz bir aşk bekliyorum, Onunla da karşılaşmıyorum, Dedik ya kardeşim demin dedim, Bana güneş doğmuyor… |
Güneş gibi...
Evinde saksıya bir gül dikersin, Sularsın,budarsın,rengini bilmeden, O büyür yavaş yavaş açar,bir sabah, Sana gülümser,kırmızı bir gül, Mis gibi kokular saçar,güneş gibi, Odanı,evini aydınlatır seyredersin, Bir şeyler beklersin,gülen bir yüz, Sevgi,şevkat,okşarsın konuşurcasına, Büyük umutlar beklersin yarınlara. O işte evimizin cici kızı cimcimem, Kıvır kıvır saçları,makyajsız gülüm, Kırmızı dudaklı,beyaz tenli,çillim, Evin yaramazı,şımarık kızım. Okumuş da büyümüş öğretmen olmuş, Birtanem kırmızı gülüm,ay yüzlüm, Sımsıcacık kalpli,dost canlısı kızım, Beni asla hiç üzmeyen,iri gözlüm, Güneş gibi parlat etrafını hep aydınlık ol, Seni ne kadar çok sevdiğimi bir bilsen, Bir bilsen evimin küçük kızı elifim... |
Güneş gözlüm...
İki güzümden akan göz yaşlarım, Yanaklarımı ıslatan buz taneleri, Kan çanağına dönmüş gözlerim, Hadi geri dön biricik sevgilim, Saçım,sakalım beyaza bürünmüş, Kalbim eskisi gibi atmıyor birtanem, Bedenim buz gel ısıt beni nur tanem, Hadi gel bekletme benim sevdiceğim. Şafağım,karagözlüm,inci tanem, Saadetim,gök kuşağım,yediveren çiçeğim, Dileğim,arzum,beyazım aşkım, Hadi bekletme gel bana sevdiceğim. Aylar,mevsimler,yıllar bak geçti, Telefonlar çalmaz,mektupların, Bak gelmez oldu, Yokluluğuna nekadar dayanayım, Hadi dön artık nur yüzlü bebeğim, Kalbimin aşkı,parlayan yıldız, Saadetim. Denizdeki yakamozum,kar beyazım, Hadi dön bekletme güneş gözlü, Şafağım... |
Günün birinde...
Şimdiki bu hayatın sürüp gitmiyecek, Sen ve ben de elbet birgün, Her insan gibi yaşlanacak, Sanma ki bu güzellikler şimdiki gibi, Zaman geçtikçe kalacak, Saçlarına aklar,gözlerin görmiyecek, Ama bu söylediklerimi bir gün anacaksın, Mevsimler gibi kar ve yağmur yağacak, Yüzlerimiz buruşacak,geri dönüş olmayacak, Sende,bende yalnız başına kalıcaz, İş işten geçecek ama mutlu olunmıyacak, Ne günlerdi bana denmişti diyeceksin, Şimdiki sevgim ve aşkımı anacaksın, Çok pişman olunacak iş işten geçecek, O kalbinin sesini duyacak beni anacaksın, Geri dönüş olmıyacak ahh çekeceksin, Sende,bende ozaman yalnız kalacağız, Ağlasanda,yakarsanda şimdiler geri, Asla birdaha gelmiyecek... |
Güzel kadın...
Yine yağmur yağıyor bak, Ben ıslanıyorum ya sen, Bu ayrılış veda neden? Hiç mi vicdanın sızlamıyor, Bak ben ağlıyorum sana, Seni allahın belası kadın. Bunca konuşmalar,yazışmalar, Birbirimize verdiğimiz nasihatlar, Hani kardeş,arkadaş,dosttuk, Bana,ben senin doktorunum demezmiydin, Ya o gülücükler,ya o kahkahalar, Nerde allahın belası kadın. Ben sana bu samimiyetime bakarak, Sen benimsin,benim aşığımmısın dedim, Her zaman kardeşimsin,sen meleksin, Hep seni yüceltmedim mi,söylermisin, Ailene sana saygı duymadım mı, Seni allahın belası kadın. Sana yine de kızamıyorum, Asla nefret de etmiyorum, Billakis allahıma yalvarıyorum, Sana hidayet versin diye, Seni insanları nasıl sevebileceğini, Af etmeyi,bağışlamayı,sabrı,dinlemeyi, İnsanların seni nasıl sevdiklerini anlamanı, Seni allahın belası kadın. Bir kardeşsin,kardeşten yakınsın, Niçin beni anlamıyorsun be kadın, Dostluklar zor,nasıl kuruluyor, Ne zahmetlerle arkadaşlıklar olunuyor, Senle biz öyle değilmiydik be kadın, Ne yaptım suçum neydi,günahım ne? Senin için şiirler yazmadım mı, Rüyalarımda güzellikler görmedim mi, Sen benim için ben senin için, Dertlerimize karşılıklı ağlamadık mı, Seni anlıyamıyorum,anlamıyorum, Sana allah mutluluklar versin, Sen beni hiç anlamadın be kadın, Seni allahın belası güzel kadın. |
Güzellikler...
İnsan gibi yaşasak,hep mutlu olsak, Sevmek,çok sevmek yaşamak insanca. Kırlarda ip atlasak,çiçekler toplasak, Lapa lapa yağan karda kartopu oynasak, Kardan adam yapsak,elele kol kola gezsek, Nisan yağmurunda pencere kenarında otursak, Kalpli kurabiyelerinle çayımızı içsek, Bütün dertlerden sıyrılıp,gözgöze gelsek, Dudaklarımızdan seni seviyorum birtanem, Seni çok ama çok seviyorum aşkım desek. Kumsalda uzanıp yıldızları seyretsek, Buz gibi akan dereden kana kana sular içsek, Yeni aile dostlukları kursak,ziyaretler yapsak, Kızma bilader,papaz kaştı,pişti,tavla oynasak, Hep güzelliklerle uğraşsak,kalpler kırmasak, Sağlıklı,mutluluk la,hep güler yüzlü yaşasak. |
Hadi dön sevgilim...
Sen canımsın,canımın içisin birtanem, Gel neolur dön bana,gözümden düşme, Her şeyimi güzelliklerimi sana verdim, Seni öyle bir sevdiki bu gönlüm. Vakit geçirmeden koşarak gel bana canım, Sevgilim kim ne kıskanırsa kıskansınlar bizi, Kimse ayıramaz bu gönlümden,kalbimden seni. Bahar da çiçekler bir bir açtığı gibi çiçeğimsin, Gel otur yanıbaşıma,yasla başını göğsüme, Aradaki kırgınlıkları unutalım,dön bana. Hep sevdim kıskanırım seni,kim ne derse desin, Sen bebeğim,göz ağrım,biricik aşkım,her şeyim, Boşu boşuna bekleme hadi dön bana. Kaç yıl geçti bak ayrılığımız,özlemedin mi beni, Seni okadar özledim,sensiz geçmiyor ki vakit, İnan yağmurlu havaları,güneşli havaları, Lapa lapa yağan karlı havaları,seni çok özledim. Bizim aşkımız nisan yağmurları kadar kısa mı, Baş başa neler konuşmuştuk,hani ölümsüzdü, Hiç ayrılmıycak, Ölene dek beraberliğimiz olucaktı, Aşkım,ben sensiz,sen bensiz yapamayız biliyorsun, Geleceğin günü,açacağın telefonu nu,inan bana, Sabırsızlıkla bekliyorum,hadi dön sevgilim. Dönmem asla gelmem,seninle olmam diyorsan, Söyle,ama bu benim son aşkım olucak bil bunu. Senden başkasını sevemem,gelmesende beklerim, O mutlu günlerimizi,sıcaklığını seni yaşarım. Hayat bu derim,kaderim ne yapayım derim, Acılarımı çeker,kahrolurum,maf olurum. Senin ismine sana şiirler yazarım, Ben çok bekledim, Çok sevdim,gelmedi derim.. |
Hadi dön...
Gülen yüzlerim artık gülmez oldu, Balkondaki çiçeklerimiz bak soldu, Kalemim bile şiirlerimi yazmaz oldu. Kuş olsam senin yanına gelsem, Sana kurlar yapsam şarkılar söylesem, Benimle beraber yuvama dönermisin. Bırakıp gitmen beni kalbimden vurdu, Acım kederim benzim soldu, Yemeden içmeden kesilen ben, Hasretle özlemle yollarını gözler oldu. Sevemem sevmiyorum desende aşkım, Dön mutlu olmasanda evine dön artık. Bana bu saatten sonra inanmasanda, Sadece ve sadece, Seni nekadar çok sevdiğimi bil. İnsanlar hata yapabilirler yaptımda, Pişmanım üzgünüm bin pişmanım biliyorsun, Bana son kez bir fırsat daha verirmisin, Kalbindeki lekeyi silemem biliyorum, Sana sevgilim yalvarıyorum, Dön yuvana diyorum. Saçım sakalım bak birbirine karıştı, Ağlamaktan gözlerim görmez oldu, Geleceksin diye yollarını gözler oldum. Dön be aşkım 24 yılım ölümüm oldu, Kalbim artık bak tekler oldu, Evim yatağım,bedenim buz gibi oldu, Son kez evine dön desem dönermisin karıcığım... |
Hakkım yokmu...
Benim de özgürce yaşamaya, Biricik aşkımla elele kolkola, Yanak yanağa sarmaş dolaş, Spor,bazende şık giyinmeye, Hani kuş,kelebek misali gibi, O daldan dala gezmeye, Kalbimin tek sevdiceği aşkımla, Gülüp oynamaya ve ağlamaya, Bulutlar üzerinde uçmaya, Seni çok ama çok seviyorum, Biricik sevgilim,demeye, Seni öpmeye hiç mi, Hiç,hakkım yokmu aşkım. Al sana söz verdim işte, Hani benim olacaktın, Sen ve ben beraberce yaşamaya, Mutlu arzu ettiğimiz hayatı, Hiç mi hakkımız yok aşkım, Son bir fırsat hadi gel saadetim. Biliyorum sen ve ben aradığımız, Yaşıyamadığımız,arzuladığımız, Kalbimizin o kalbimizin aşkını, Bulmadık, Ama,aşkım burdayız, Seviyorum hemde çok seviyorum, Boş olan kalplerimiz, Bulduğumuz aşkımızı, Kalbimizde ki sevdiyi yaşamayı, Sen ve ben şimdi yaşıyalım, Hadi aç kollarını ben geliyorum, Ben açtım seni bekliyorum, Ellerimiz birleşsin, Hiç ayrılmıyalım, İkimizde mutluluğa koşalım, Sımsıkıca hep beraber olalım, İçten aradığımız aşkımızı yaşıyalım, Sen ve ben hep mutlu kalalım... |
Halamın kızı....
Sen kız ne güzelsin şirinsin, Fındık gözlüsün kıpır kıpırsın, Hamsi kadar hareketlisin. Sen benim halamın kızısın, Fındıkları kırar biriktirirsin, Bana çaktırmadan yedirirsin, Dur bak kız gören olucak, Annen abilerin bana kızacak. Kız ben sana aşık oldum, Sende bana oldum dedin, Beni iste artık diyorsun, Kız sen bilmiyormusun, Sen benim halamın kızısın. Halam sonra bana neder, Kız bak beni zorlama, Ben seni halamdan isteyemem, Kaçacaksan kaç gel artık, Halam sonra annem olsun. Anaa halamın kızı karım oldu, Karımla çok mutluyum şimdi ben, Bak bizden iki kızımız oldu. Sen halamın kızısın sana kızamam, Kızsamda sana kızamam, Sen çok şekersin şirinsin, Sen benim halamın kızısın... |
Hani nerde...
Hani o güneşin pırıltıları, İnsanı terleten sıcaklığı, Hani geceyi aydınlatan, Ayın parıltısı, Nerede, Denizdeki yakomoz, Hani o iyi insanlar, Nerde, Gerçek aşık olanlar, Hani yıldızların parlaklığı, Nerde, Samanyolunun aydınlığı, İlk aşık olan aşıklar, Nerde, İyi günde,kötü günde deyip, İmzalar atan evli çiftler, Nerde? Nerde bir yastıkta kocayanlar, Hani hani nerde güzel ALLAHIM, Nerde, Nerde güzellikler, Hani nerde bu insanlar.. |
Hapishaneden..
Burası dört duvar, Demir parmaklar arasından, Güneş ışıkları giriyor. Yıldızlar kayıyor görüyorum, Ay nerden geçiyor,bilmiyorum. Uzaklardan kokun geliyor, Hep senin hayalinle, Rüyalarımda seni görüyorum. Beni af edemisin güzelim, Buradan senden özür diliyorum. Nasıl geçer sayılı bu günler, Serap misali seni görüyorum. Biliyorsun senin için buradayım, İnan ismini tesbikliyorum. Dört duvar arasında, Hep hayalinle yaşıyorum. Sana okadar muhtacım, Okadar ihtiyacım var ki, Hapisaneden sevgilerimi, Öpücüklerimi gönderiyorum.. |
Hatıra defteri..
Gençtim filinta gibi yakışıklı, Kalbim bir sevdaya tutuldu, Sevdim hemde çok sevdim, Yandı tutuştu kor oldu, Kalbim bir hatıra defteri. Büyük harflerle kazıyarak, Kanarcasına ismini kalbime, Yazdım. Daha ilk gün gibi duruyor, Ben seni çok sevdim aşkım, Kalbim bir hatıra defteri. Hayatım bir roman yaşadıklarımla, Bir güzel oluyor aşk seninle, İnsan dünyaya birkere gelir, Şimdi çok mutluyum aşkım, Kalbim bir hatıra defteri. Hatırlıyorum o ilk buseyi, Tadım damağımda kaldı, Gülyüzlüm,aşk çiçeğim, Tüm bedenimi sardı öpücüğün, Kalbim bir hatıra defteri. Ne yalan söyliyeyim, İlk gördüğümden beri, Bu dünyada aşkım oldun, İncilerle yazılmış satırlar, Kalbim bir hatıra defteri. |
Havalısın…
Kız ne güzel yürüyüşün var, Sanki uçuyorsun havalı havalı, Ya o konuşurken gülen yüzün, Vallahi sen çok havalısın, Karagözlü endamlı bakışın, Buse buse ya o yanakların, İnsanı cezb eden süzülüşün, Vallahi sen çok havalısın. Yakamozda hafif hafif esen, Uçuşan dalgalı ya o saçların, Doksan atmış doksan bedeninle, İnan sen çok havalısın. Telefonda aloo diyen nefesinle, Kulaklarımı titreten sesin, Pamuk kadar yumuşak ellerinle, Vallahi billahi sen çok havalısın… |
Hayalin.
Bak işte şu bizim, Rüya evimiz. Yaşlanıp yaşayacağımız yer, Bu da ikimizin ellerimizle, Diktiğimiz selvi ağacı, Oda bizle bir yaşlanıyor. Bak işte Keti'nin evi, Köpekleri nede severdin, Ama oda yok şimdi, Onun ve senin kokunu, Hala ayırt edebiliyorum. Sarılabilirmiyim sana, Hala okadar sımsıcacıksın ki. Bak göz nurun el örgülerin, Masa ve sehpa örtülerin, Onları hiç yıkamadım, Kokunu alır götürür diye. Bak senin çizdiğin tabloların, Kırılma bana onlarıda silmedim. Dans edermisin, Bu bizim şarkımızla. İyimisin orda üşüyormusun, Hala seni seviyorum biliyormusun. Şuan sana okadar ihtiyacım varki, Ahh ahhh bir yanımda olsaydın. Gözlerini kapatırmısın dedim, Sana süprizim vardı, Bak sonsuza kadar kapadın, Sen süprizlerimi çok severdin. Saçmalıyorum galiba. Ben nezaman yanına gelicem, Bu dünyada yokluluğun, Boğuyor,sıkıyor beni, Seni düşünmek,hayal etmek, Yanında olamamak. Seni çok özlüyorum, Ya sen özlüyormusun. Hiç çıkmaz,onyama şunları, Dediğin sayısalın en büyük, İkramiyesi bana çıktı biliyormusun, Sen yokken göremeden, Ne yapayım bunca parayı ben, Hepsini versem, Yanıma gelirmisin sen. Seni hala hala çok çok, Seviyorum bir tanem.. |
Hayata bak...
Söz veripte beraber olamadığım, İlk aşkımın alevlendiği sevdiceğim, Biricik aşkım özürler diliyorum, Sen bir başkaydın mürşidem. Ömrümün 25 yılını bana veren, Dünyalar tatlısı kızlarımın anası, Biliyorum seni de çok üzdüm,üzgünüm, Ama sen benim her şeyimsin biliyorsun, Senden de özürler diliyorum mürşidem. Hayatıma çok büyük tesadüfle giren, Ben onu o beni yanlış anlaşmalarla, Aramızda kırgınlıklar olan pembe, Garip dünyada sendende özür diliyorum. Hayatında hiç mutlu olmadım diyen, Mutluluğu bende arayan,olamıyan, Değerli insan mervenin güzel annesi, Habibe senden de çok özürler diliyorum. Bir türlü anlıyamadığım anlamsız, Sohbetleren bir şeyler çıkaramadığım, Afkan güzeli nesrinsicim sendende diliyorum. Samimi gerçek sohbetlerde acılarım, Dünyadan zevk alan değil nefret olan, Hep derdi ben acıların kadınıyım, Buda bir hayat yaşam aldırma lale hanım. Sen derdin şiirlerinde uçuyorum, Sana yazdığım şiirde saatlerce ağladım, Beni görmeden beni şiirlerinde çizdin, Ama senden haber alamadım meral hanım. Sen yokmusun birtürlü anlaşamadığım, Sanada ismine şiir yazdığım hemşerim, Bu alemde tanışıp hep iyilikler gördüğüm, Derler ya eller anasısın ki sen öylesin, Yaptığın yardımlarla cennetin şimdiden belli, Sen iyilikler meleği cicekanne ayla hanım. Gel gelelim bence aynı acılarımız olan, Kendi şiirlerinde ve hayat hikayelerinde, Her kelimesinde düşünüp hep ağladığım, Görmediğim ama aynı acılarla boğulan, Sadece bu dünyada yavrularımız için, Hayatın yaşanmasını bildiğimiz melek insan, Yeminler olsun sohbetlerinden hoşlandığım, Dualarımı paylaştığım dünya tatlısı, Gerçek sırdaş,dost ve arkadaşım, Bu dünya bize göre değil biliyorum, Herkez mutlu olsun ama ben değilim, Can dost akgücercinim asil kadın, Sevgisiz kalma diyen sevgili serap hocam. Bir gün bende şiirler yazmıyacağım, Kalemim duracak sanalda olmıyacağım, Bilin ki hepiniz birer meleklersiniz, Hepinizden,eğer sizleri kırdıysam,üzdüysem, Hakkınızı helal etmenizi,helallaşmanızı, Sizden rica ediyorum size yalvarıyorum. Ben de bir insanım öyle veya böyle, Hatalarla dolu dünyada acılar çekiyorum, Bu dünya böyle öbür dünyayı bekliyorum, Hep iyilikler olsun diye çok uğraştım, Gizli çok göz yaşlarım oldu ağladım, Bende şans yok kaderim bu diyorum, Hepinize mutluluklar neşeler olsun, Ben bir garip kuşum yaşadıklarımla, Gördüklerimle dertlerimle gidiyorum, Malzumum şiirler yazarım ağlarım, Yaşadıklarımla herşeyi kalbime yazdım, Hayat buysa dostlar bu hayatıma bakın... |
Hayatım roman...
Hani mevsimler döner ya bir yıl olur, Tan vaktinden sora güneş doğar ve batar, Gemiler limanda yolcularını boşaltır, Şu sefer sayılı uçak hava limanına iner, Tren garında ve otobüs terminellerinde, İnsanın bir bekliyeni olur beklersiniz, Sessiz sakin bir gecede yıldız kayar ya, Sağanak yağmurlu havada yıldırım çakar, Ummadığınız bir anda milyarder olursunuz, Bir anda da ip kopar fakirleşirsiniz, Hayatım roman,aşkım da aynı benim. Aşkınız,aşkım müjde bir çocuğumuz olacak, Dünyalar güzeli bir melek doğuverir, Bir ömür iyisiyle kötüsüyle hayat yaşanır, Mutluluktan uçarsınız,acılarınızda olur, Birgün gelir ve aniden kefene sarılırsınız, Renkli ve renksiz koca bir ömür filim gibi, Anlat anlat bitmez,hayatım roman dersiniz. |
Hayatımız...
Bir, İki, Üç, Tıp, Durdu hayat. Artık ne havlıyan köpekler, Ne ağlıyan bebeler, Ne savaşan devletler, Ne hasret çeken sevgililer, Ne intikam planları yapan düşman beyinler, Ne dedikodu üreten çeneler, Ne haset,nefret süzen gözler, Ne de sevgisiz yürekler var. Bir, İki, Üç, Tıp, Açılıyor gözler,beyinler,yürekler,çeneler, Hayat devam ediyor, İnsanlar bilmiyor kıymetini, O benzersiz, Yüreklerinin,beyinlerinin,gözlerinin, Hayat devam ediyor, Bir tıp şansı daha verilmiyor, Hayat devam ediyor, Böyle sürüp gidiyor... |
Hep benimsin..
Aşk geçip giderken, Akan bir nehir gibidir, Bir yanı ballı, Diğer yanı tuzlu, Bazen ıslaklığı, Negüzel di o günler. Kalbimde kalan, Aşk ve mutluluk, Küslükler girmesin, Aşk gözyaşları akmasın, Uzak dursun bizden, Girmesin kapımızdan, Kin ve nefret, Hep güller açsın, Mis gibi kokular koksun, Evimizin,aşkımızın bahçesinde, Şiirim,ol benim, Ruhumun aşkı, Hep benim ol, Aşkım ol emi.. |
Hep mutlu ol...
Duydum ki 26 kasımda evlenmişsin, Ağzım,dilim kurudu çokkk şaşırdım, Bilmiyorum acelen bukadar neydi, Kalbim sanki duracak gibi,ya senin? Okadar basitmi ki,ben evlendim yazdın, Negüzel mutluluk için şiirler yazmıştım, Sana sen kötüsün demiyorum,gülüyorum, İnan beddua etmiyorum,hep ağlıyorum, Evlendim diyorsun,hep mutlu ol diyorum. Anılarımızı,acılarımı kalbime saklıyorum, Sadece bende bir resmin var,bakıyorum, Gözlerini,yanaklarını,saçlarını okşuyorum, Baktıkça için için hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yemin ediyorum hep çok mutlu ol istiyorum, Nerde hata yaptığımı ben çok iyi biliyorum, Umutlarımın,ümitlerimin,hayallerimin, Kırıldığını yok olduğunu şimdi iyi anlıyorum, Allah belamı versin senin için çok ağlıyorum. Aşkım diyemiyorum,aşkına saygı duyuyorum, İki gözüm ağlamaktan kan aksa bile, Şimdiki evliliğine mutluluğuna dua ediyorum, Ama bilki seni hala ama hala çok seviyorum... |
Hep yanımda...
Yeni aşklar,sevgililer bana göre değilmiş, Benim sevgilim,büyük aşkım biricik karıcığım var. Çok sevdim,sevildim kopamadım bağlandım ben, Ama yalancı aşklarla, Kandırmacalarla olmuyor, Bana bunca sevgisini veren,benim kendi aşkım, Anlıyamadığım,neden aradım yeni aşklar ben, Aşkım yanımda iken,ne hayaller kurdum, Ne rüyalar gördüm,aşklarıma şiirler yazdım, Çok ama çok hatalar yaptım, Üzdüm sevgilimi ben. Sabrında bir sonu var,nasıl da dayandı bana, Tüm aşklar yaşansa bile onun aşkı bir başka. Gözüme perdeler çekilmiş,gözüm görmüyor du, Tattığım aşkların aşkları bir başka idi, Çok güzellerdi,sevgi doluydular,birer güldüler, Hepsinin birer birer özellikleri vardı,yaşattılar, İlk çocukluk aşkımın kalbimde ayrı bir yeri var, Ahhh ya o hemşirenin, Onda ayrı bir çekicilik, Güzellikler var, Beni ölecek kadar çok seven, Birde öğretmenim var. Ayrı ayrı güzellikler, Hepsi bir gül,karanfiller, Yalancı dünyada,ne güzel aşklar var. Hepsi hayal,sanal ama benim, Bir tek karıcığım var. Hep yanımda olan,sabreden, Karşılıksız aşkı olan, Evlenecek kızlarımız, Onların bana olan güveni var. Hepsinden özürler diliyorum, Onlar birer melekler, Ama,ilk günden beri, Beni seven,bana katlanan, Şimdi bana destek olan, Beni af eden,bağışlıyan, O muhteşem kadınım,biricik aşkım, Dünya güzelim var.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.