![]() |
Kirpiklerin
Kirpiklerin sanki ipince yontulmuş bir mızrak Saplanır bağrıma silinmez izler bırakarak |
Kurban
Bir Kurban Bayramı Daha geldi geçti Bu arada hastaneler Acemice kurban keserken Kendisini yaralayanlarla Doldu taştı Anlaşılan odur ki İnsanım kurban kesicem derken Yine kurbanı oldu acemiliğinin. |
Kurtlarla Dans
İnsan insanın kurdudur derler bu bir hakikat Kuzu postuna bürünmüş kurtlara aman dikkat Adımlarını çok mu çok temkinli at Tuzaklarla dolu bu kısacık hayat. |
Leyleğin Ömrü
Leyleğin ömrü geçermiş lak lakla Az söz söyle biraz kendine sakla |
Mâden İşçisi
Kim bilir ne de zordur Yerin metrelerce altında gün Yüzü görmeden umuda kazma sallayan Bir kömür mâdeni işçisi olmak. Kim bilir ne kadar da zordur Bir grizu patlamasında Evine ekmek götürmek pahasına Canından olmuş bir mâden işçisinin Gözü yaşlı yakını olmak. Ölmek kolay da yaşamak zor zanaat. |
Mahşer Güneşi
******* gündüzleri gündüzler *******i kovaladıkça kovalıyor Saatler günlerin günler haftaların düşmüş de peşine yıllar da dizi dizi dizilmiş yılların ardına peşi sıra Amansız bir kovalamaca amansız bir tâkip sürüp gidiyor zaman yaratıldığından bu yana hep Bu böyle devam edecek Tâ ki kıyâmet kopana dek Tâ ki ufukta mahşer güneşi Parıl parıl parıldayana dek. |
Mavi Boncuk
Emel Sayın'ın programının adıdır Mavi Boncuk Bakıyor gözleri hep boncuk boncuk Topluyor herkesi ekran başına genç, yaşlı, çocuk Ağırlanıyor programında birbirinden değerli konuk Söyleniyor şarkılar,çalıyor sazlar,eğleniyor insanlar Ediliyor sohbetler,yapılıyor espiriler,atılıyor kahkahalar Bir su gibi akıp gidiyor neşeyle,mutlulukla dolu dakikalar Nasıl geçiyor anlamıyor insan uçup gidiyor zamanlar 7'den 70'e herkesin sevgilisidir Emel Sayın Hiç eskimeyen,yaşlanmayan sanatçısıdır yılların Türk Müziği'nin kraliçesidir,eşsiz yorumcusudur şarkıların Hayırlı,uğurlu olsun Kanaltürk'teki yeni programın. |
Mavi Düş
Bir mavi düş gördüm rüyamda Bu düşün içinde, Emel Sayın'ın gözleri vardı Bakıyordu gözlerimin içine,adeta ruhumun ta derinliklerine Kaplıyordu içimi birden eşsiz güzellikte bir duygu seli Esiyordu başımın üstünde bir sevda yeli Bir mavi düş gördüm rüyamda Bu düşün içinde, Emel Sayın'ın elleri vardı Dokunuyordu yüzüme, kadife gibi yumuşacık narin eli Hiç yaşamamıştım böylesine güzel bir duygu, kendimi bildim bileli Bir mavi düş gördüm rüyamda Bu düşün içinde, Emel Sayın'ın neşe dolu kahkahaları vardı Sarıyordu birden her yanı o müthiş kahkaha sesleri Ne olur kimse uyandırmasın bu güzel rüyadan beni. |
Memleket Düşmanları
Düşmanlarım sarmış dört bir yanımı İçmek istiyorlar masum kanımı Sokakta mı buldum ben bu canımı Dökmek istiyorlar masum kanımı Alçakça, kalleşçe her tür işleri Herkese de batar azı dişleri Sinsice, usulca hep gelişleri Dökmek istiyorlar masum kanımı ALLAH'tan bile hiç mi hiç korkmazlar Azgındır bunlar hiç mi hiç doymazlar Dört kitaba da hiç mi hiç uymazlar Dökmek istiyorlar masum kanımı Gözlerini bürür hep para pul hırsı Kapalı onlara cennet kapısı Bitişik cehennem ile arası Dökmek istiyorlar masum kanımı Timur söyler sözü bilinir özü Düşmanın vatanda her daim gözü Özüne hiç uymaz başkadır sözü Dökmek istiyorlar masum kanımı. |
Modern Robinson Crusoe
Kaç bahar geçti Limanlar arasında mekik dokuyan gemiler gibi biri gidip bir diğeri gelmekte yılların Hasret yüklü bir gemiyle sanki okyanus aşırı bir sefere çıkmış gibiyim Bitmek bilmiyor bir türlü sana doğru olan yolculuğum Ipıssız ve yalnızım Kuş uçmaz kervan geçmez bir adada mahsur kalmış Robinson Crusoe misâli Bilmeyeniniz var mıdır bu öyküyü acaba içinizde hiç? Cuma'yı da tanırsınız hani şu Robinson'un ehlileştirdiği yerli Ona on yıl boyunca ıssız bir adada eşlik eden roman karakteri Benim yanımda ise pazartesiler,salılar çarşambalar,perşembeler var yalnızlıklarıma kol kanat geren Cumartesiler pazarlar var özlemlerime yeni özlemler ekleyen Issız bir adada yaşayan Modern bir Robinson Crusoe' yum ben sahile aşk gemisinin yanaşmasını hasretle bekleyen Bekleyen, bekleyen, ama hep bekleyen |
Mustafa Kemal
Mustafa Kemal, yüce insan, büyük kahraman Unutulmadı adı geçse de bunca zaman Savaştı düşmanlarla vermedi hiç bir aman Mustafa Kemal, şanlı asker, büyük kumandan Cephe cephe dolaştı vatan için çarpıştı Düşmanın yakasına bir zamk gibi yapıştı Kahraman Mehmetçikler alçaklarla kapıştı Mustafa Kemal, şanlı asker, büyük kumandan Görülmedi tarihte böyle azimli lider Türk'lere nasip etti büyük önderi kader Sarsılmaz karakteri herkesi hayran eder Mustafa Kemal, şanlı asker, büyük kumandan Çakmak çakmak bakışlar mavi mavi o gözler Bu aziz Türk milleti her zaman onu özler Kalbimizde çakılı söylediği tüm sözler Mustafa Kemal, şanlı asker, büyük kumandan Onun ellerinde bu cumhuriyet yükseldi Atam'la Türk milleti yüceldikçe yüceldi Devrimleri ile hep çağdaşlığa yöneldi Mustafa Kemal, şanlı asker, büyük kumandan. |
Müteşairler
Şiirler deryâsında nice şâir yüzmekte Birbiri ardısıra imgeleri düzmekte İmgesiz şiirlere dudağını büzerek Bazı müteşâirler bizleri de üzmekte |
Narin Yüreğim
Aşkınla çarpar narin yüreğim Bir kere olsun seni göreyim Dinmiyor sana olan hasretim Tarifsiz duygular içindeyim Gün geçmiyor seni anmadığım Boşuna mıydı yalvarmalarım Hiç mi yok kıymeti aşkımızın Kayboldum içinde yalnızlığın Beraber o gezdiğimiz yerler Birlikte kurduğumuz hayaller Karşılıklı verdiğimiz sözler Artık hepsi şimdi mazideler Bir bahar günü beni terk ettin Ayrılmamıza sen tek sebeptin Hani ömür boyu sevecektin Gönlünü aşkını verecektin Gün geçmiyor seni anmadığım Boşuna mıydı yalvarmalarım Hiç mi yok kıymeti aşkımızın Kayboldum içinde yalnızlığın. |
Ne Çabuk Geçti
Ne çabuk geçti güzel günler sevdiğim Günler,aylar oldu seni görmediğim Hala büyüyor sana olan özlemim Bir tek sen varsın yolunu gözlediğim Aşkına,ilgine muhtacım ben senin Yanımdır asıl yerin Sevgiye, şefkate muhtacım sevgilim Yanındır benim yerim Sevemem senden başkasını Sökemem kalbimden adını Senle olmaktır tek dileğim Bulamam senden başkasını Silemem gönlümden adını Seni sevmektir tek isteğim Sensiz hiç geçmiyor zaman Aşkından ben miydim yanan Beni sevmediğin yalan Yüreğimdesin sen her an Yine hüzün kapladı tüm yüreğimi Nasıl unutursun seni sevdiğimi Bir ben bir ALLAH biliyor çektiğimi Artık duysan diyorum benim sesimi. |
O Benim İşte
Kendimi sana nasıl anlatsam bilmem ki Yalnızlıklarını birbirine zincirleyen Uzadıkça uzayan hasret iplikleri hep eğiren Birbiri ardına geçen tamıtamına otuz yılı deviren Issız gönlüne baharlar gelmesini bekleyen Yalnızların en yalnızı Sensizlerin en sensizi Bahtsızların en bahtsızı Bir çoban yıldızıyım ben İşte o benim O benim işte |
O Bir Efsane
O sevdâlı gönüllerde açan som altından bir güneş O buğulu gözlerden süzülüp gelen bir damla yaş O ruhlara kadar nüfûz eden sımsıcak bir nefes O gökyüzünde göz kamaştıran en parlak yıldız İşte o bir efsâne, işte o bir güldâne, işte o Emel Sayın O ölümsüz aşk şarkılarındaki en duygulu nağme O sevgiyle harmanlanan şiirlerdeki en güzel mısra O yüreklerde katmer katmer açan en nâdide çiçek O gönüllerde çağıldayan suyu en tatlı sevgi pınarı İşte o bir efsâne, işte o bir güldâne, işte o Emel Sayın |
O Güzel Yüreciğin
Dert görmesin o güzel yüreciğin birtanem Yeni yağmış bir kar beyazlığındaki Yeni toplanmış bir pamuk yumuşaklığındaki Yeni giyilmiş bir gelinlik gibi saf ve temiz yüreciğin Dert görmesin o güzel yüreciğin birtanem Hiç solmasın ümitlerin cantanem İlkbaharda açan çiçekler gibi taze mi taze Yıllara meydan okuyan ulu bir çınar gibi uzun ömürlü En şiddetli depremlerde dahi yıkılmayan bir bina gibi Sapasağlam olsun hep ümitlerin Hiç solmasın ümitlerin cantanem |
Öleyazdım
Seni sırf kalbime değil dağa taşa yazdım Sen baharların en güzeli bense bir yazdım Belki bir gün gider de gelmezsin diye bir an Çöllerden çöllere savrulup yâr öleyazdım |
Ölmeden Önce Ölmek
Rabbimizin kesin bir emridir ölüm Ahirettedir her zaman benim gözüm Dünyaya aldanma der son sözüm Ölmeden önce ölmektir tek çözüm. |
Orman Yeşili Gözlerin
Ah güzelim orman yeşili gözlerin bir içim su Sardı içimi bir yudumda bitiririm korkusu O yüzden yeşil gözlerine bakakaldım doğrusu |
Otantik Bir Köy Manzarası
Buğdaylar dikilmiş sapsarı saçlar Ufka doğru bakar dimdik yamaçlar Bir çeşme kükrer de aslanlar gibi Dolup dolup taşar suyla bakraçlar Fatma'sı Ayşe'si çeşme başında Gürül gürül akan su telâşında Köyün bir yiğidi bakar onlara Uzaktan, yanarak aşk ataşında Tezek kokuları sarar havayı Emek eker köylü sürer tarlayı Elleri nasırlı Neriman teyze Bakracıyla sular birkaç danayı Güneş saçmaktadır binbir bereket Elmas değerinde su, büyük servet Sulanırken toprak damlayan terle Yoğurur tarlayı Hâcer'le Mehmet Köy yerinden rengârenk manzaralar Dağ, taş, toprak, bayır, tarla oralar Horozlar öter hep seher vaktinde Güneş perdesini hemen aralar Bir başka güzel köyden manzaralar |
Ozan Fedâi
Ozan Fedâi'dir onun mahlası Vatanı içindir bütün çabası Türk oğlu Türk'tür o ozanın hası Ozan Fedâi'dir onun mahlası O bağrı yanık bir şiir deryâsı Gurbet ellerde hep gezer dolaşır Damarında asil Türk kanı taşır Bir arı gibidir durmaz çalışır Ozan Fedâi'dir onun mahlası Alnı ak paktır hiç yoktur karası Dilinde türküler elinde sazı Vatana kavuşmak Hâkk'tan niyâzı Hasreti gönlünde gece ayazı Ozan Fedâi'dir onun mahlası Yanar gönlünde hep hasret çırası Elde ilmik ilmik şiirler dokur Gönlü vatan aşkı ile doludur Onun yolu şaşmaz ALLAH yoludur Ozan Fedâi'dir onun mahlası Yalan dolanla hiç yoktur arası Ozan Fedâi hep gönlümüzdedir Sevgisi her zaman özümüzdedir Adı sazımızda sözümüzdedir Ozan Fedâi'dir onun mahlası Yüreğindedir hep vatan sevdâsı. |
Özgürlüğe Kanat Açmak
Kuşlar kadar özgür olmak var ya Kanat çırpmak sonsuzluğa doğru Uçmak hiç durmamacasına yeni diyârlara Ayak basmak hiç ayak basılmadık yerlere Kuşlar kadar hür olmak var ya Yükseldikçe yükselmek göklere ve bulutlara Yerçekimine meydan okumak bir çift kanatla Ağır ağır süzülmek kan kırmızısı ufuklara Kuşlar kadar özgür olmak var ya Gökyüzünü fethetmek santim santim Kuş bakışı bakabilmek bütün dünyâya Esen rüzgârlarla yarışmak hoyratça Özgürlüğe kanat açmak her yeni doğan günde Bir daha hiç kapatmamacasına Kuşlar kadar özgür olmak var ya |
Özgürlük Heykeli
ABD başkanı Irak topraklarına Dikmeyi vâdetti, acımasız diktatör Saddam Hüseyin'in heykeli yerine Elinde meşale tutan Özgürlük Heykelini Ancak Özgürlük Heykelini değil Eli kanlı kendi heykelini dikti Kan ve gözyaşlarıyla sulanan Irak topraklarına. |
Paydos Vakti
Yine bir akşam daha oldu Birazdan Ay çıkacak gökyüzünde Onun peşi sıra da yıldızlar Yıldızlar doğacak göğün her yanında Yüzlercesi hattâ binlercesi binbir parlaklıkta Hepside sinema salonunda yerlerine oturan seyirciler gibi yerleşecekler gökyüzündeki boş koltuklara Pırıl pırıl parıldayacaklar gökte pırlanta kolyeler misâli Aralarında koyu bir sohbete başlayacaklar bir bir Bir uğultudur kaplayacak her yeri bir anda Daldıkça dalacaklar sohbete geveze yıldızlar Kahkaha sesleri öbek öbek yükselecek uzayın derinliklerine doğru Konuşmaktan sıkıldıkları vakit şarkılar söyleyecekler hep berâber neşeyle, mutlulukla Kardeşlik ve barış temalı şarkılar çınlatacak göğü Kolkola girip sağ sola salınacaklar hacı yatmazlar gibi ellerinde ışıklarıyla yıldızlar hep birlikte Konserlerdeki insanların çakmak ateşiyle yaptıkları şekilde âdetâ onları taklit edercesine Mehtâbı da yanlarına çağıracaklar ama o gelmek istemeyecek bir oyun bozan çocuk edâsıyla omuz silkerek Sabaha karşı yorgunluktan bitkin düşecek yıldızlar hep birden Güneş usulca alev alev yanan kor yüzünü doğudan gösterdiğinde sabahın mahmurluğunda yıldızlar çoktan terk etmiş olacak yerlerini gündüzün ışıyan aydınlığına Artık paydos vaktidir bir sonraki eğlenceye kadar Artık paydos vaktidir yeni bir buluşmaya kadar. |
Rastgele
Aldım elime gönül Oltamın billurdan sapını Savurdum onu engin Ve berrak duygu denizlerime Sabırla bekliyorum Göz kırpan şiir akınlarını ki.. Takılsın güzel güzel şiirler Takılsın oltamın hisli iğnesine Haydi arkadaşlarım o zaman Müsaadenizle bana rastgele. |
Sabır
Sabrın kendisi acıdır ama meyvesi tatlı mı tatlıdır İnsanı kederden koruyan sabırla süslü aklıdır Bu bekleyişlerde kim bilir ne hikmetler saklıdır Her şey ALLAH'ın takdiri O her zaman haklı mı haklıdır Zorluklara sabreden yiğit kişi mahşerde koşan bir atlıdır Cennet semâlarında uçan melekler gibi kanatlıdır. |
Sanal İnsanlık
İcât oldu internet Bozuldu mertlik Sanallaştı herşeyimiz Sanal sohbet Sanal arkadaşlık Sanal alışveriş Sanal gazete Sanal bankacılık Sanal oğlu sanal Durum böyle olunca İnsanlık da sanal oldu hâliyle. |
Şarkılar Seni Söyler
O gülüşün var ya hani senin Aklımı başımdan alır yarim O sözlerin yok mu o sözlerin Gönlüme sevinç katar sevdiğim O gözlerin var ya o gözlerin Ruhuma neşe saçar sevgilim Hep yanımda sen olsan Yüreğimi doldursan Başımın tacı olsan birtanem Şarkılar hep seni söyler bana Olmalıydım şimdi seninle yan yana Aşk şerbetinden içmeli kana kana Sevelim birbirimizi doya doya Sevda yolunda yürüyelim kol kola Olmalıyız ikimiz can cana. |
Seçmece Şiir
Şiirlerden bir şiir beğen kendine Senin için yazılmış olanlardan bir tâne Dilediğini seç, al onu ezberine Kaydediver hemen gönül defterine Seçmece bu şiirler seçmece Hep aklında bulunsun gündüz gece Şiirlerden bir şiir oku bana ezbere Götürsün beni hiç gitmediğim yerlere Kavuştursun sevenleri sevilenlere Buluştursun ikimizi farklı serüvenlerde Seçmece bu şiirler seçmece Okuyup dinleyelim senle hece hece. |
Sen Gel Bana Sor
Uğrunda çileler, acılar çektim Gönlüm tarlasına sevdanı ektim Seninle adeta tek bir yürektim Seni sevdim amma, sen gel bana sor. |
Sen Varsın Dualarımda
Gecem gündüzüm kalmadı Şimdi sen yoksun yanımda Artık hiç tadım kalmadı Harab oldum yokluğunda Takatim,sabrım kalmadı Bu çileli aşk yolunda Sen varsın dualarımda, Yakarışlarımda Hüzünler sarmış her bir yanımı Söküp aldın benden bu canımı Yıkıp gittin tüm umutlarımı Günler,aylar geçti yıllar Sensiz kaldı dar sokaklar Bahtıma güneş doğmuyor Sabah olmuyor ki sensiz Gönlüme huzur dolmuyor Geçmiyor günüm kedersiz Dertlerim bitmek bilmiyor Soluyor ömrüm sevgisiz Bir başımayım ümitsiz, Çaresiz,kimsesiz. |
Senden Uzakta
Senden uzakta sensiz biçareyim Senin aşkından deli divaneyim Sevdan olmayınca bir viraneyim Gittin gideli bir garip haldeyim Güzel günler hatıralarda kaldı Bu ayrılık beni dertlere sardı Kalbimde yalnız senin sevgin vardı Geriye bir tek kırık bir kalp kaldı Mazimizdeki her güzel hatıra Hemen sen gelirsin birden aklıma Sakın beni sevdiğini saklama Beni de yüreğimden yaralama Tadı tuzu sendin benim dünyamın Tüm yollarından geçmiştik sevdanın Ne güzeldi o bana bakışların İçindeydik hep tatlı anıların Küle döndü yüreğim yana yana Savrulur bir o yana bir bu yana Hiç şansım yokmuş benim aşktan yana İçtim gamlı testiden kana kana. |
Seninle Buluşalım
Hayatın yokuşları sensiz çıkılmıyor Senin yokluğun inan ki hiç çekilmiyor Bil ki hasretine artık can dayanmıyor Mahzun gönlümü avutmak mümkün olmuyor Kalbim oldu kırık dökük Uykularım bölük pörçük Aşk ateşim artık sönük Sen yokken tüm dünyam çökük Bedenim ruhumdan sökük Yüreğim hep sana dönük Seninle buluşalım Görüşüp,konuşalım Aşka doğru birlikte yelken açalım Maziyi unutalım Gülüşüp,koklaşalım Derdi kederi bir kenara atalım Varlığın içimi ısıtan kor ateştir Yokluğun benim için cehenneme eştir Gözlerin dünyamı aydınlatan güneştir Seni seven bu gönlüm sensiz çilekeştir. |
Senle Dopdoluyum
Ben hep senle dopdoluyum Bakışlarımda yalnız sen varsın Tenimde senin sıcaklığın Gözyaşlarımda ise yine sen Düşüncelerim bir tek sana kilitli Ruhum sadece sana kenetli Yüreğim yalnız sana hasretli Dudaklarımda senin sevdiğin şarkılar Aklımda hep seni anlatan şiirlerim Dilimde hiç eskimeyen adın var Niye benden bu kadar uzaksın? Niçin yanımda sen yoksun? Söyle bana birtânem niçin? Hayalin bana bir yoldaş Yokluğun benimle bir arkadaş Tatlı anılarımızsa bana sırdaş Kaldır aramızdan beni yiyip bitiren bu anlamsız ayrılığı Bir duvar gibi yükselen hasretleri birer birer yık Sıradağlar gibi aramıza giren kederleri yerle bir et Beni yeniden inşâ et Sensiz ben sadece et ve kemikten ibâretim Aramızdaki mesafeleri eritmektir benim gayretim Sensizliktir benim felâketim Senden uzakta yapayalnızım Çaresizim, tükenmişim Yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir evim Ben hep senle dopdoluyum Bakışlarımda yalnız sen varsın Tenimde senin sıcaklığın Gözyaşlarımda ise yine sen Yalnızlığımın buz gibi koynunda ise sadece ben Yalnız ben varım Ama sen yoksun Bir tek sen yoksun |
Sensiz Geçip Giden Günler
Aşkın aldı beni de benden Ne haldeyim bir bilebilsen Sevgine tutsak olmuşum ben Benim tek ilacım sensin sen Zaman sensiz akıp gidiyor Hayalin gözümden gitmiyor Kederler ruhumu sarıyor Ah sensiz geçip giden günler Hani beni seviyordun sen Düşmüyordu adım dilinden Ben miyim bırakıp da giden Benim biricik sevdiceğim Günler geçiyor,aylar bitiyor Sana olan hasretim hiç bitmiyor Yıllar geçiyor,ömrüm bitiyor Sana olan sevgim hiç tükenmiyor. |
Sensizliğimin Acıları
Sensizliğimin sensizliğinde sensiz Yalnızlığımın yalnızlığında yalnızım Hayattan sanki koparılmışım Dalından koparılmış bir meyva gibi Sana ulaşmam mümkün değil Ağacın en tepesindeki elma misâli Umutlarımın üzerine kırağı yağmış, Hani derler ya acı patlıcanı kırağı çalmazmış Benim umutlarımı kırağı değil, Sensizliğimin acıları çalmış Beni de bir mutsuzluktur almış Umutsuzluğumun umutsuzluğunda umutsuz Mutsuzluğumun mutsuzluğunda mutsuzum Yokluğunun yokluğunda ise artık ben yokum, Ben yokum, artık ben yokum. |
Sensizlik Fırtınası
Baktığın her yerde gözlerinin izi duruyor Sensizlik fırtınası beni karaya vuruyor Kızgın esen ayrılık rüzgârı hep savuruyor Yalnızlığım beni çöl güneşinde kavuruyor Sen ki dudaklarımdaki en hüzünlü şarkısın Sen ki kulaklarımdaki hiç dinmeyen yankısın Sen ki ayın denizlere vuran nurlu şavkısın Sen ki ruhuma süzülüp de gelen su arkısın Artık sana senden daha yakın olmalı gönlüm Senin varlığının neşesiyle dolmalı gönlüm Ruhumda kök salan kederleri yolmalı gönlüm Sensizliğe vedâ vakti artık gelmeli gülüm |
Sensizliktir Benim Derdim
Canım hep cananı özler Kor oldu bağrımda közler Ağlamaklı oldu gözler Kederlerdir benim derdim Sensiz geçmez oldu günler Kaldı mazide dünler Derbederim bugünler Sensizliktir benim derdim Seni yüreğime koydum Kalbime resmini oydum İlk kez sevdiğimde toydum Yalnızlıktır benim derdim Ölesiye seni severdim Yoluna canımı verdim Aşkımı önüne serdim Ayrılıktır benim derdim Saçlarına esen yeldim Kükreyerek akan seldim Uğruna dağları deldim Elemlerdir benim derdim Günden güne kahroldum Acılarla yoğruldum Yapraklarla savruldum Hasretlerdir benim derdim. |
Serbest Şiir
Serbest şiir yazacağım derken o kadar kendimi serbest bırakmışım ki ipi kopan tespih tâneleri misâli dört bir yana dağılıvermiş bütün mısralarım Bir araya getirip toplayabilene aşk olsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.