![]() |
Eşim Gibi Olamazsın
Doktor,doktor dolaşsan da Dolgu,botox yaptırsan da Milyar dolar harcasan da Eşim gibi olamazsın Hep markalı giyinsen de Pırlantayla süslensen de Manken gibi görünsen de Eşim gibi olamazsın Saçlarını boyatsan da Kaşlarını aldırsan da Kirpiğini uzatsan da Eşim gibi olamazsın Üç yabancı dil bilsen de Dört kıtada ünlensen de Kendine çok güvensen de Eşim gibi olamazsın (22.01.2008) Şahin Ertürk |
Eşitliği Arıyorsan
Meydanlarda,söylemlerle Pankartlarla,eylemlerle Yanlış yerde,insanlarla Arama sen eşitliği Bulamazsın,bulamazsın Ağam,paşam yoktur burda Makam,mevki yoktur burda Sınıf farkı yoktur burda Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Önce gelen,en ön safta Sonra gelen,en son safta Ayrıcalık yoktur burda Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Numaralı yer yok burda VİP salonu yoktur burda Kıyafete bakmaz kimse Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Zengin,fakir aynı safta Siyah,beyaz aynı safta Türkle,Afgan aynı safta Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Bazen işçin hocan olur Bazen oğlun önde olur Değerliyi ALLAH bilir Arıyorsan eşitliği Bekliyoruz camilere Başbakansan hava burda Sanatcıysan hava burda Çöpcülerle aynı safta Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Huzurunu kaybettiysen Sessizliği arıyorsan Eşitliği arıyorsan Doğru adres camilere Bekliyoruz camilere (23.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eve Ekmek Taşıyanım
Emekçiyim,çalışanım Elim,sırtım nasır tuttu Otuz küsur sene oldu Eve ekmek taşıyanım (21.03.2008) Şahin Ertürk |
Eveleyip,Geveliyeceksin
Şimdi sana SENİ SEVİYORUM desem Eveleyip,geveliyeceksin Kırkları aşmış yaşımı Beyazlaşmış saçlarımı Çocuklarımı göstereceksin Aşkın kural tanımadığı Yaşa,başa bakmadığını Sevmenin yürek işi olduğunu Bildiğin halde Bende SENİ SEVİYORUM Diyemiyeceksin GÜZELİM İnan bana diyemiyeceksin Dün olduğu gibi yine Eveleyip,geveliyeceksin (21.11.2006) Şahin Ertürk |
Evliler Sevemez
Pes etmeyen Duygularım vardı Arıktı,sıcaktı Tazeydi Senli duygularım Sen ki Benim gibi cesurdun Sen ki Benim gibi realistin Sen ki Benim gibi sıcaktın Sen ki Benim gibi Sevmeyi bilendin Ben ki Bir şairin dilinden Bir şair anlar diyordum İnanıyordum Güveniyordum sana Hesapta,kitapta yoktu Bir günde değişeceğin Meğerki Evliler sevemezmiş Duyguları,kalpleri Yokmuş onların Bravo güzelim Öğrettin bana Kalbimin olmadığını Duygusuz olduğumu Öğrettin güzelim Öğrettin bana...? (03.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eylül Bana Hüzün Verir
Eylül bana hüzün verir Kalem elden düşmez olur Dalar gider duygularım Anılarla dertleşirim Eylül bana hüzün verir Yağmurlarda ıslandığım Rüzgarlarda savrulduğum O günleri düşünürüm Eylül bana hüzün verir Aklıma hep sen gelirsin Gidişini düşünürüm Bitişimi düşünürüm Eylül bana hüzün verir Acı verir,dertler verir Duygu verir,şiir verir Eylül bana çokşey verir Eylül bana hüzün verir Eylül bana herşey verir ON EYLÜLÜ geri vermez ZEYCANIMI vermez,vermez (10.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
F e r i d e m
Unutmam diyordu,unuttu belli Mektubu,mesajı gelmedi bitti Ayrılık canıma bir günde yetti Üstüme bastıda,gitti Feride m Yalana,yanlışa inandı gitti Maddeyi,sevgiye değişti gitti Maziyi,anıyı takmadı gitti Kalbimi söktü de,gitti Feride m Kendine TOY buldu,gitti Feride m Paraya KUL oldu,gitti Feride m Sarhoşa TAV oldu,gitti Feride m Ciğerimi söktü,gitti Feride m Artık onsuz yemek bile yiyemem Sokağa çıkmam,tatile gidemem İsyanlardayım,cennete giremem Dünyamı kararttı,gitti Feride m Yalnızlık,dert verdi gitti Feride m Mutluluğu tepti gitti Feride m Bir devri kapattı gitti Feride m Feride m sayende,bittim Feride m (03.06.2008) Şahin Ertürk |
F ı s ı l d a m a
Sevmek yürek işidir Kararlılık ister İnanmışlık ister Cesaret ister Haydi ne duruyorsun Seviyorsan ŞAİRİNİ Karnından konuşma FISILDAMA Yüksek sesle konuş Buradakiler Uzaktakiler Herkes duysun sesini Avaın çıktığı kadar BAĞIR BİR DAHA BAĞIR SENİ SEVİYORUM Şairimsin benim de De güzelim de Karnından konuşma FISILDAMA Sevmek yürek işidir Öğretemedim mi sana Öğretemedim mi? (14.03.2007) Şahin Ertürk |
F i r e
Saçın akla dolsa bile Yine seni seveceğim İnan bana Ela Gözlüm Yaşın yetmiş olsa bile Aşkım vermez gram fire (08.03.2007) Şahin Ertürk |
Farkın Yokmuş
Seni Bir başka zannetmiştim Sende Bir başkalık görmüştüm Bakışından Duruşundan Sözlerinden Hele,hele Gözlerinden Çok etkilenmiştim? Oysa Farkın yokmuş Sevmeyi bilmeyenlerden Taş kalplilerden Duygusuzlardan Riyakarlardan Görgüsüzlerden Maddeye esir olanlardan Farkın yokmuş güzelim Farkın yokmuş Farkın yokmuş Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.