![]() |
deliler hastanasinde bir gün bazı deliler kendilerini peygamber zannediyorlarmış. ve işte biri diyormuşki ben hz.muhammed biride diyourmuş ki bende hz.isa neyse.
doktor ve hemşire denetimdelermiş. bir de bakmışlar köşede oturmuş bir deli hiç konuşmuyor gidip sormuşlar sen niye hiç konuşmuyorsun. cevap; şşşit sus allahlar konuşmaz. |
berberin biri dükkanında calısırken radyodan bir anons duyulur:
Dikkat!Akıl hastanesinden bir deli kacmıstır,cok tehlikeli ve saldırgan oldugundan sakın tartısmaya girmeyin ne derse yapın.... Berber hay Allah neler oluyor derken birazdan iceri biri girer kotuga oturur: Beni traş et..! berber: Nasıl olsun efendim?.. -Kafamın tam tepesini traş et yanlar kalsın... Berber:Amma cins adam der..traşı yapar..bitrir adam: simdi git biraz tütün ve köz getir... çıragı gönderip getirtiler.. -Simdi tütünle közü traş ettigin tepeme koy... Berber:eyvah deli bu galiba...çaresiz denileni yapar Deli:Şimdi nargileye benzedimmi.... Berber bıyık altından gülerek:- Evet! der Deli ayağa kalkar,fermuarını indirir... -ÖYLEYSE ÇEK BAKALIM!.. |
Doktorlar delilerin akıllanıp akıllanmadıklarını kontrol etmek için bir test yapmışlar. Deliler'e:
-Buradan geçen küçük arabanın önüne atlayana çikolata verilecektir denmiş. Delilerin hepsi arabanın önüne atlamış, lakin biri atlamamış. Doktorlar akıllıyı bulduk diye sevinmişler. Delinin yanına gidip neden atlamadığını sordukların da ise deli: -Ben kamyon bekliyorum büyük çikolata alacağım demiş... |
deli bir trafik polisi önüne gelen herkese ceza kesmektedir. Üstelik sudan sebeplerden. Bigün bu deli bisiklete binen rahibin yanına gider
T.P: durbakalım senin dingil nie oynuyo alsana 100$ ceza.bak bak bak bunun firenleride sağlam değil al 100$ daha öde bakalım bunları. rahip: dur bakalım ahbap sen kime ceza yazıyosun benim sağ kolumda isa sol kolumda meryem var noluyo haaa. T.P.:wayy ****** çocukları demek bisiklete üç kişi biniyosunuz... |
Başhekim, akıl hastanesinin bahçesinde dolaşıyordu, bir ara baktı, bir kalabalık gözüne çarpmıştı.Hemen oraya seğirtti.Deliler bir halka oluşturmuş, ortada dönüp konuşan birini dinliyorlardı :
-Papendreu seçimleri kaybetti.Hastaneye kaldırıldı...Bulgar zulmü devam ediyor.Zorla yollanan soydaşlarımızın sayısı seksen bine ulaştı...Federasyon kupasını Beşiktaş kazandı... Başhekim bu işten hoşlanmış : -Ne yapıyorlar bunlar böyle? diye sormuş. -Efendim, demişler.Ortadaki deli kendinin gazete olduğunu sanıyor, haberleri bildiriyor. Başhekim daha da hoşlanmış.Dolaşmasını sürdürmüş.Az ileride birde ne görsün! Sekiz, on deli iplerle sımsıkı birbirlerine bağlanıp bir köşeye atılmamış mı! -Onlar mı, okunup da iadeye gidecek eski gazeteler efendim... |
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz NE yapardınız? Adam: OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük. Hayır, der doktor. Normal bir insan küvetin tıpasını çeker. |
bir delilerhastanesindeki onlarca delilerin yıllardır tüm gün dışarı bakıyormuş.Hastaneye yeni gelen doktor.
doktor: hemşire hanım neden bunlar hep dışarı bakıyolar hemşire: bilmiyorum efendim ben baktım bişi yoktu.. doktor delilerin baktığı pencereye doğru gider ve dışarı bakar.. doktor: eee burda bişey yokki.. deliler hep birlikte: lan amına koduğumun salağı biz yıllardır bakıyoz bişi göremedik sen bi bakıştamı görcen.... |
Adamın biri kafayı sapanla bozmuş nerde bir karış lastik görse hemen sapan yapıp evlerin camını kırarmış.
Komşular dayanamayıp onu deliler hastanesine kapatmışlar gel zaman git zaman bu adam başhekimin yanına gelmiş. Hasta: -ben iyileştim beni salın. doktor: -çıkınca ne yapacaksın Hasta: -evleneceğim sonra gerdek gecesine gireceğim sonra gelinin duağını açacağım, gelinliğini çıkaracağım. sonrada südyenini ve kilodunu çıkaracağım. doktor: -pek güzel. iyileşmiş gibisin. peki sonra ne yapacaksın? Hasta : -kilodunun lastiğini alıp sapan yapacağım |
İki deli hastanenin bahçesinde el feneri ile oynuyorlar,bi yakıp bi söndürüyorlarmış.Sonra delinin biri diğerine:
-"Ben ışığı yakim sende gökyüzüne doğru tırman."demiş.Diğer deli: -"Ya,sen beni delimi sandın.Tam ben tırmanırken ışığı söndürecen bende aşağıya düşecem demi,çok adi sin".. |
Bir gün iki deli arkadaş yolda gidiomuş. Biri diğerine çaktırmadan yerden bi taş almış ve arkasına saklamış. Sonra diğerine sormuş :
"Sence şu an elimde tuttuğum ne?" Diğeri: "Araba" Bizimki: "Gördün dimi? Şerefsiz!" MUHAHAHA... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.