![]() |
Bir Tanem şunu Bil Unutma...acı çektirirsen çekersin...
Unutma... Senin Umursamadığın Insan Senden Umut Bekleyen Olabilir... Unutma... Sen Gözlerini Kapattığında Rahat Rahat Uyurken Seni Düşnmekten Uyuyamayanlar Olabilir... Unutma... Sen Arkana Bakmadan çekip Gittiğinde, Senin Dönemeni Bekleyen Biri Olabilir... Unutma Birtanem... Seni Umudu Sayan, *******i Uyuyamayan, Sen Gitsen Bile Dönmeni Bekleyen Insan, Gurursuz Insan Değil, Seni Gerçekten Seven Insandır... |
Kendine dair ne varsa unut, baştan yaratacağız birbirimizi. Sen ve
ben olacağız, biz olacağız bundan böyle, başka ne varsa sadece ayrıntı. Aşka dair özlediğimiz her şeyi gerçekleştirme zamanı şimdi. Bakışmaların, el ele tutuşmaların, sıcak dokunuşların, "Seni Seviyorum"ların zamanı. Şans bizden yana ilk kez görüyor musun? "Hiç gelmeyecek" dediğimiz, umudu kestiğimiz ve "Hayatımız boyunca hep yalnız olacağız" diye düşündüğümüz anda çaldı kapımızı aşk. Buyur edeli |
vazgeçeceğim
sana olan sevgim bitmedi ama. aşkını kalbimde gizleyeceğim. isyan etsem hergun duygularıma. karar verdim senden vaz geçeceğim hergun acı çeksem kahrolsam bile yemin etim artık sevmeyeceğim mecnunolup çöle düsesem bile karar verdim senden vaz geçeceğim hayal etmiyorum gözlerini yokluğuna kızıp içmeyeceğim kulağımdan sildim bütün sözlerini karar verdim senden vazGEÇECEĞİM |
seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan;gökyüzündeki yıldızları
say öğrenirsin |
sevmek illede kan akıtmak diyorsan ben senin için dünyanın şah
damarını akıtırım yok eğer senin kanın diyorsan olsun be aşkım ben seni kara topraklarda da severim...!!! |
bir hayat düsünelim,düsünmeye degmez
bir hayat düsünelim,bes para etmez bir hayat düsünelim,gün görmez murat olmaz böyle bir hayat düsünelim,düsünmeye degmez . SALMAN 30 aralik 1985 AGRI KAPALI C:EVI |
silahta,havada ,karada cok hizliyim cok
senin istedigin her yerde ,gelde görüselim cicim her zaman kendine güvenipte karsima cikma cicim . bakista, yarista,sonucta cok hizliyim cok hele benimle lafta ,sakin yarisma cicim. gösteririm sana yas tahta. benim motor saglam sen etrafina bakta cok merak ettim bir anlam varmi söyledigin her lafta . cevabini bekliyorum cicim. |
I
Akıp giden derecik Çöllerde neden kurudun Taş üstüdeki morca çiçek Sen böyle neden soldun Yarınlara kanadı kırık Kuş gibi neden uçulur II Çöllerde diken gülü Gönüllerin susuz sümbülü |
ASKER OĞLUMA HASRET TÜRKÜSÜ
(Vatani Görevini yapan mahdumum Veyselime Hasretlik ne kadar çetin olsa da Vatan borcu kutsaldır yapılacaktır.) Kalemim ağlıyor yazmıyor yazı Çok acı veriyor içimde sızı Kaz mezarcı n'olur bana da kazı Bu hasretlik artık öldürür beni * Kerimem burada mahdumum nerde (*) Ah bir yıl olmuş da koçum askerde Ben nasıl katlandım bilmem bu derde Deli hasret artık öldürür beni * Şu yokuşlardan hiç çıkmaz ki paşam Gözümde yaşlar yok akmaz ki |
Bitanem deli gibi severim seni ben...
Ama merak etme deli değilim ben... Her gece sensizliği düşünüyorum... Ama sensiz olmayacağım... Bitanem aç gibi severim seni ben... Ama merak etme aç değilim ben... Bitanem her gece ayrılığı düşünüyorum... Ama merak etme ben sana güveniyorum... Bitanem güllerim gibi severim seni ben... Ama merak etme ben senin gülünüm... Son bi söz söylüyorum... BİTANEM SENİ HERŞEDEN ÇOK SEVİYORUM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.