![]() |
pişmanlık anlamsız aşk yolunda.yalnızda yürünür hayat yolunda.düşmanım
olsada artık kolund****ahrolmaya değmez olanlar için senin gibi kalpsiz insanlar için.sanmaki zamanla yaş dolar gözüme.kaybeden gönlümse kazanan özüm ayrılıp giderken budur son sözüm...dünleri unutma yarınlar için unutma her acı senin gibi kalpsizler için... |
Yoksun Artık Biliyorum
Geri Dönmeyeceksin Artık Alışmalıyım Sensizlige Sen Ve Yoklugun Beni Yıkıyor Hiç Kaybetmedim Hayatımda Işte Oyüzden Korkuyorum Birgün Seni Kaybederim Diye Haykırıyorum Sensiz Geçen Günlerime Lanet Ediyorum Sensiz Dogan Güneşe Sitem Ediyorum Seni Benden çalan Kaderime |
Bu şehrin *******i
Kimleri Bitirmediki Bu şehrin *******i Kimlerin Aşkına Engel Olmadıki Bu şehrin *******i Seni Benden çalmadımı Beni Senden Alıp Başka Yerler Atmadımı Aşkımaz Bir Kara Leke Sürmedimi Kimini Aldı Gitti Kimi Ise Yo Etti Aşıkların Gönlünü Körelti Bu şehrin *******i |
askımız ıbadet gonul tahtında
ıbadet ınanmak tanrı yolunda kula kul olmak var sevda yolunda askım ıman demek tanrı yolunda sen benım ısıgım hem gunesımsın sensiz bu dunyayı sole neyleyım yoklugun cehennem azabı bana ben senın yanında hep cennetteyım sewda ulkesının en guselısın vaz gecılmez tutku aska merhemsın taptıgım allahım sewdıgım sensın en gusel cıcekten daha gusel sın ((((SİRİN)))) |
Sen Aşkı Hayatın Boyunca Tanımadınsa
Sevmek Nedir Bilemezsin Sen Bir Ufak Resme Bakıpta Aglamadınsa özlemek Nedir Bilemezsin Sen Seni Terk Ederken Aglamadınsa Anlından Vurulmadınsa Yaşamayı Bir Anda Unutmadınsa Ayrılmak Ne Demektir Bilemezsin Sen Kadehleri Kırıp Aglamadınsa Bildigin Yolda Kaybolmadınsa Düşmana Dost Die Sıgınmadınsa Yalnızlık Ne Demek Bilemezsinse Yaşarken ölmeyi Tatmadınsa Güvendiklerin Sırtından Vurmadıysa Dost Bildiklerin Düşman çıkmadıysa Aldatılmak Ne De |
Baharı Beklerken Sararıp Soldum
Hayatım Kuruyan Agaçlara Döndü Sevdigim Beni Zor Günümde öldürdü Aşkımı Bitirip Bakasına Gitti Takılıp Peşine ümitsiz Gittim Hayatım Bitmeyen Yollara Döndü Gülmeyi Unuttum Kederle Doldum Sanmıştımki Seni Yeniden Buldum Seni Buldugum Anda Tekrar Kaybettim Lanet Olsun şimdi şu Kara Bahtıma Hayatım Kaydıran şu Alın Yazıma Bırak Beni Herzaman Yaptıgın Gibi şimdi Gidecegim Bu Ellerden Alsenin Olsun Bıktım Bu şehirden Yalan Sözlerden Sahte Gölzerden |
Oy nerede şimdi nerede
Akça üzüm ışıltıları Sel geldi de götürdü Deredeki ak çakılları Oy söner mi söner mi Morca çiçek kokuları Öpsenize yaramı öpsenize O badem dudaklarınızla |
Hayatımı Gelecegimi Sen çaldın
çaldın Sen çaldın Gençligimi Sen çaldın Gülüm Hayallerimi Varımı Yogumu Sen çaldın şimdide Karşıma Geçip Hesap Soruyorsun Sanki Ben Suçluymuşum Gibi Yargılıyorsun Ve Aşşalıyoyorsun Sen çaldın Benden Umutlarımı Sen çaldın Yarınlarımı Ve Dostlarımı Düşman Ettin Bana Aşkları Hayatımı Zindan Ettin Bide Beni Sevdigini Söylemiştin Bukadarmış Senin Sevgin Bukadarmış Senin Dürüstlügün Sen çalmadınmı Kalbimi Sen çalmadınmı Aklımı Ne çabuk Unuttun Geçm |
Sen Aldırma Neler Gördük
Ne Zorlukları Aştık Bunuda Atlatırız Dostum Sen Aldırma Biter Bu Sahte Sözlerde Gider Sahte Sevgililerde Bu Zorgünümüzde Nerdeler Kaldıkmı Yine Birbirimize Biter Bu Hain *******de |
Gurbet Treni Kalkıyor Gardan
Yürek Istermiki Ayrı Kalmak Yardam Kadere Sözüm Yok Böyle Yazmış Yaratan Birgün Dönerim Sende Gelme Arkamdan Aglatma Beni Yıkma Beni Gurbet çok Uzakta öldürme Yar Beni Gurbette Habersiz Bırakma Beni Duyarsan Birgün öldügümü Aglama Arkamdan Gül Yüzlü Gurbet Treninde Gözlerim Doldu Güzel Hatıralarım Yurdumda Kaldı Bu Kader Bana Mübahmıydı Aşkımıza Engel Olmamalı Bu Hasret Yıkamamalı Bu Gurbet Bitecek Birgün Biliyorum Bu Hasret Sen Hakkını Gülüm Hel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.