![]() |
duyduklarım bi şaka
gitmiyorsun sevdiceğim sen beni seviyorsun biliyorum sevdiceğim gidersen pişman olursun özlemekten yorulursun yanmaktan kor olursun düşün bunu sevdiceğim demek gidiyorsun beni yanlız bırakıyorsun tek varlığım var biliyorsun sana aşkım sevdiceğim gülüm ağlama sana kıyamam sonra ölürüm buna dayanamam ben asla sensiz yapamam beni öldür öyle git SEVDİCEĞİM... |
ahhh o gözler yaktı beni
bir bakınca sevdim seni aşkın son noktasındayım hep ağrıyor şu sol yanım al sana veriyim şu canımı sen olmazsan zaten bi hiç alem biliyor yandığımı hep ağrıyor şu sol yanım çiçek böcek görmez gözüm seni söyler durur sözüm kessen kanamaz damarım hep ağrıyor şu sol yanım aşk aşk deyip hep geçtim aşkın en dertlisini seçtim bitmeyecekmi dertli anım hep ağrıyor şu sol yanım keşke seni sevmeseydim aşk nedir bilmeseydim gözlerini görmeseydim hep ağrıyor şu sol yanım seni gördüm hayat zalım beni benden aldı yarım beni seveceksin sandım yüzünden noldu halım hep ağrıyor şu sol yanım |
seviyorum dağlar taşlar
duyun ey güzel kuşlar çatmayacak artık kaşlar seviyorum seviyorum kimse yakamaz artık beni düşünmedim sevdim seni yanıyorum yeni yeni seviyorum seviyorum ne güzelmiş yaşamak seninle aşka dalmak seni düşünerek uyumak seviyorum seviyorum seni seviyorum demek ölümüne yemin etmek inan bunu seviyorum inan seni seviyorum seviyorum seviyorum |
senin gibimi asla ve asla
senin gibi olmam ölürüm senin gibimi yasamak,hayata bakmak senin gibi gülmek,senin gibi sevmek gülene alay ,sevene ihanet olur ben benim gibi yasarim benim gibi severim ben kendimi bilirim,bildigim kadar. sert biriyim ama sevmeyi cok iyi bilirim sevgiyi tatinmi ,ya aciyi ,acligi sen güzeli gördün, ama bildinmi hic bu kadar kötü olmamistim dedinmi. sen hic benim gibi daglara cikipta, yeter artik yeter diye bagirdinmi. biliyorum sen renkli,*******i, uykuyl |
Aşk Şiirleri
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
nurten...!!!
şu bulutlara bak sen, onların hepsi zaten koyun :) ... çabuk soyun..!!! |
yaprak döken gençliğimin
satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış SUSKUN BAŞHARFLERİMSİN... .. şehirler uyurken ve boğazına sarılırken öfkeler bu gizli gülmelerin bu suskun ağlamaların nedir anlamı, sen hangi mevsimin yağmurusun ağlıyor ağlıyorsun... |
aşk bana göre değil
bir kaç beden bol geldi ama güzeldi doğrusu çıkarmak istemedim ilk başta çok güzeldi keşke önceden giyseydim dedim ama farketmemişim usta bir terzisinin üstünde bıraktığı iğneleri sonra iğneler batmaya başladı iğneler battıkça her yerim acıyordu iğneleri çıkarmak istedim ama kenetlenmişlerdi yerlerine tabi değmişlerdi usta terzinin ellerine daha çıkarlarmıydı yerlerinden dayanmak zorundaydım boldu acılıydı ama güzeldi taki kalbime batıncaya dek acıdı ç |
Bu Sevda Kara Sevda
Sebebini Sormayın Bana Sebebsiz Bir Aşktı Bu Nasıl Bağlandığımı, Nasıl Taptığımı Bende Bilmiyorum. Onu Görünce Kalp Atışlarım Değişirdi Bulgur Bulgur Ter Akardı Alnımdan Dilim Tutulurdu Karşısında Seviyordum Gerisi Diye Bir şey Yoktu Bildiğim Tek şey Vardı Benim Sevdam Kara Sevdaydı Benim Sevdam Kara Sevdaydı |
Sana baktığım anda
Dünyalar benim oluyor Ya sen bana baksan Nasıl bir duygu doğuyor Her an aklımdasın Kalbim senin için atıp duruyor |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.