![]() |
Ben gözlerini koydum ölüm gibi gözlerime
Ben hayatımı kurdum yemin gibi haytının üstüne Kaderimsin,razıyım senin kaderine ben Ölümse ölüm,yaşamsa yaşam,gülmekse gülmek Ağlamaksa ağlamak mahşere kadar Ben seninle sonsuzluğu seçtim Gerçekleri yaşamaya yemin ettim seninle Geçmişteki beni bıraktım geçmişte Yepyeni bir ben oldum seninle, Gün geçtıkce sen olacağım kendi tenimde... Seni seviyorum... Sonsuza kadar... Sonsuzluk kadar... Ömrüm Benim |
O Kadar Sewmiştik Ki...
ölüm Bile Ayıramazdı, O Kadar Mutluyduk Kı... Fırtına Bıle Bozamazdı, Gün Kara Gündü... ölüm Ve Fırtına Beraber Gelmişti... Ama Aşkımız şehit Oldu:( Aşkımızın Ruhuna El-fatiha! |
Tasiyamiyorum artik ben bu sensizligi hersey
seni anlatiyo unut diyorum gönlüme söz geciremiyorum ilede seni istiyor sanki yasamiyorum ben bittim ALLAH`da seni bittirsin ZaLimmmm |
Sen, yalnızlığına inat bütün bir geceyi, sevgilinin düşüyle
geçirebilir misin? Gelmeyeceğini bile bile, sanki her an kapıdan girecekmiş gibi gözünü kırpmadan sabaha kadar bekleyebilir misin? Bugüne kadar ne yaşadıysan yaşadın. Bunların hepsinden sıyrılıp, özünü asla yitirmeden yeni bir kimlikle başka dünyalar kurup yeni hayatını mutlu kılmak için uğraşabilir misin? Yağmurun altında aklında sevgilin, dudağında onu anlatan bir şarkıyla mırıldanarak saatlerce yürüyebilir misin? Oysa herke |
Dayanamıyorum Artık
Ne Bu Kızgınlıga Ne Uzuntulere,acılara Ne Ne Bunca Yagmura. Ne Denli Delice Seversek Sevelim Birbirimizi Bu Yolda Bir Başıma Adım Atacak Guçte Degılım. Guvende Olmak ıcın Benı Terkettıgın Bu Yerde Aglayıp Donmenı Bekleyerek Umutsuzca Kıvranarak Oturacakta Degılım. Elbette Seviyorum Canım Seviyorum Ama Artık Sevgısızlıgı Ogrenmelıyım. Burada Oturup Olumu Solup Gıtmeyı Uzunçu Sevgıyı,nefretı Ve Yazgı Denen Seyın Gulumseyerek Senı Yenıden Kollarımın Arasına |
ben sevmeyi sende öğrendim. Sevipte terk edilmeyi. Ben Maraş'ı sende
sevdim gülüm.... |
zoruma gidiyor
herkes gülüp gezerken sevdiğiyle el ele göz göze gezerken benim ağlamam zoruma gidiyor herkes sabahı iple çekerken ben sabah olmasın diye yalvarmam yemin ederim ki zoruma gidiyor herkes sevdiğini söylerken ben ayrldım bitti demek ölüm geliyo. |
mavi mavi ölüyorum duyuyor musun,orada mısın yok musun ? bir tek şeyi
unutma ! benim seni sevdigimi hayal gözlüm sen aglayarak,yıkılarak aklıma her geldiginde seni daha çok sevdim hayal gözlüm. bakarsan uzaktayım düşünürsen aklındayım hissedersen kalbindeyim üşüyorsan tenindeyim seviyorsan,ömür boyu seni severim hayal gözlüüümmm,bir hastanın sabahı beklemesi gibi bekliyorum seni GÜLÜM |
ben hep 17 yaşındayım,
her ayak sesinde ürperirim, demir kapının her açılışında. her türlüsünü tattım acının |
Akdeniz'e açılmalı, sevdamızı bulmalı
Deniz kızını Gitmeli bulutlara, sormalı umutlara Gökçe gülü Ak menekşeyi sökmeli, peri ülkesine ekmeli Sürgün yelleri Büyütelim yakutçuğu, bu nazlı çocuğu Yüreğimizin ışığını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.