![]() |
Allahım aşkı harammı ettin bana
Allahım o kadar uzakmıyım ben sana Divane oluyorum beni ne olur anlasana Ne olur al onu geri getir bana Bırakmam dedi Bıraktı ellerimi Unutmam dedi Unuttu gitti beni Yalnızım şimdi kalbim ona deli İçimde yangınlar kavurur yakar beni ağlamak neymiş Ağlıyorum ben şimdi Özlemek neymiş Özlüyorum ben şimdi Eridim tükendim nefessizim ben şimdi Ne olur allahım al onu Getir bana geri.......... |
Gözlerinde 1 damla yaş olsaydın,
Seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdım. Çölde bir gül olsaydın seni göz yaşlarımla sulardım.Sırf senin için aşkım |
bakışlar vardır insanları bir ömür boyu ağlatan.Yollar vardır aşılması
güç olan.Kalpler vardır acılarla parçalanan.Ve insanlar vardır hiç unutulmayan.Sanma beni sevipte bırakanlardan.Benim sevgim mezara kadar olandan....AŞKIMMMMMM..... |
Aşk Sözlerin Yalan Oldu
Seninle Bir Olmak Haram Oldu Eylenip Gülen Sensin Aglayansa Hep Ben Oldum Sevip Mutlu Olmak Varken Aşkımız Soldu Erken ölürüm Ayrılmam Derken Mutlu Olmamız Haram Oldu Haram Oldu Sevenler Kahroldu şu Yalan Dünyada Bize Gülmek Haram Oldu Sevdalılarrın Sonu Ayrılık Oldu Yaşamak Bize Haram Oldu.......... |
Sana Bıraktım Aşkını Ve Seni
Ararsın Birgün Gelir Yüregin Taş Olsada Gururun Yaş Olsada Insan Sın Ne Olsada Aglarsın Birgün Gelir Söyleyecek Bir Sözüm Yok Aglayacak Sebebim Ise çok Hasretin Içimde çıg Oldu Acısı çok Sevdim Zalim Yar Yanımda Yok Ararsın Sende Gün Gerlir Insansın Ne Olsada Düşersin Bir Kötüye Anlarsın Degerimi Bana çektirdiklerini............. |
Gözlerinden Okunuyor
Yüregine Yazdıkların Dudagında Toplanıyor Gizledigin Duyguların Saklama Sevdigini Yazıktır Ikimize Tanrının Bildigini Saklamak Neyimize Sevdigini Biliyorum Neden Inkar Ediyorsun Her Halinden Anlıyorum Gizli Gizli Aglıyorsun Seni Sevdigimi Sende Bilkiyorsun Saklama Gülüm Sevdigini Yazıktır Ikimize Tanrının Bildigini Kuldan Saklmam Neyimize Aşkımızı Duyuralım Gökteki Yıldızlara Daha Benden Nekadar Kaçacaksın Sevgilim Yüregime Daha Ne Yaralar Açacaksın Sevgilim |
''Ne baharlar geldi geçti,hiç birini sevemedimki;
Dikenleri vardı ama hiç birine ''gül'' diyemedimki; Gönül sırça bir saraymış,kıymetini bilemedimki, Bunca ömrü tükettimde,''AŞK UĞRUNA ÖLEMEDİMKİ''............ |
Sen gittin gideli,Dargınım *******le,
USUL USUL ağlarım,Her gece hecelerle Seni Seviyorum AŞKIMdiye haykırırım sana........... |
Ne ağlayacak kadar günahkarım,
Ne de göklere çıkabilecek kadar masum, Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne de şuan yaptıklarımdan mutlu. Sırlar içinde bir dünyam var birde sen varsın, Ne seni kaybedecek kadar cesurum, Ne de seni kazanacak kadar güçlü, seni seviyorumm... canımsın DJ_DERYAA |
Soğuk ellerimin boş avuçları
Donuk gözlerimin kurumuş gözyaşları Susan dudaklarımın son heceleri Unutulmuş yüzümün silik resmi Reddedilmiş kalbimin en güzel aşkısın.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.