![]() |
Bir Zamanlar Sevdigim Biri Vardı
Hatırası Bende Hala Canlı Kendi Gitti Ama Ismi Dudaklarımda Kaldı Bu Kara Sevdam Ise Hep Canımı Yaktı O Velendi Bense Hep Onu Bekledim Ondan Başkasını Asla Sevmedim Ben Onun Kadar ******** Olmadım Ben Sözüme Ve Aşkıma Sadık Kaldım Bir Zamanlar Birini Sevdim Onunda Beni Sevdigini Zannetmiştim Ama Yanılmışım Nerden Bile Bilirdim Hatalarımla Gençligimi Mahfettim..... |
Sormayın Onu Bana
Umrumda Degil Artık Kimi Severse Sevsin O Ondan Geriye Ne Kaldıysa Yaktım Attım Onu Hayatımdan çıkartım Onu Sevdigim Kadar Kimseyi Sevmedim Birdahada Sevmeyecegim Bundan Eminim Kimseye Güvenemiyorumki Artık Umrumda Degil O Unuttum Ben O Günleri çıkartım Aklımdan Yalan Günleri Bana Verdigi Sahte Sözleri Omzumda Döktügü Timsah Göz Yaşlarını Umrumda Degil Kimi Severse Sevsin Istedigini Alsın Gönül Tahtına Onda Sevda Yalan Ikiş üç Günlük Bende Ise Bir ömürlük Sevec |
Agla Gözlerim Haline Agla
Bir Zamanlar Sana Bakan Haline Agla Aşkınla ölürüm Diyen Yalan Aşkına Agla Onun Için Uykusuz Kaldıgına Agla Aglaki Bir Daha Aglama Degmeyen Biri Için Bir Daha Aglama Agla Gözlerim Yalan Sevdamıza Agla Boşuna Bekledigin Zamana Agla Yaşamak Için Bir Sebebin Kalmadıgına Sevdigin Yarin Seni Satmasına Aşklarında Sahte çıkmasına Agla Agla Gözlerim Hasreti çektik Nice Engelleri Geçtik Aşkımız Için Canlar Verip Canlar Aldık Sonunda Bak Aldatıldık Agla Gözl |
Seni Hala çok Seviyorum Yasemin
Kimi Zaman Sana Isyan Etsemde Sen Benim Hep Ilk Ve Son Aşkım Olacasın Istersen Sen Beni Sevme Varlıgımı Bile Bilme Seni öyle Seviyorumki Sana Olan Isyanımda Sitemimde Bile Seni Sevdigimi Haykırıyorum Her Gece Resminle Aglıyorum Kalede Sabahlıyorum Elimde Bir şarap Gönlümde Ise Sitemle Evinin önünden Gçiyorum Sen Entatlı Uykuda Belkide Rüyalarda Bense Yasemin Senin Hasretinle Meyhane Masasında Aglayıp Içiyorum Dilimde şarkımız Gönlümde Yarım Kalmış |
Seni Sevmiştim,hemde ölesiye Sevdim Seni.sen Beni Hiç Fark
Etmednki,hep Görmezden Geldin Beni,o Duman Gözlerine Bakan Gözlerimi Hiç Görmedinki Sen,hep Kaçtın Benden Sanki.. Sana Yaklaştıkça Uzaklaştın Benden Ah Be Duman Gözlüm Bak Yine Akşam Oluyor Ve Yine Sensiz Bitecek,bu Günüm,sensiz Geçen Her Anım Ayrı Bir Acı Katıyor Yüreğime Ben Seni Hep Sevmek Istedim.hemde ölesiye Ve çıkarsız,sevebilirim Seni Ama Sen Bunu Istemedin.çok Gördün Bunu Bize |
bugün karar verdim seni silmeye,
sen yokmuşsun gibi yapmaya ne olursa olsun suratına bakmamaya karar verdim bir de söz verdim kendime onu unutucam diye tamam belki zor olacak ama başaracağım sonunda inan bana ve sen hala neden diye soruyosun bana! neden mi?? ellerinde başka eller, gözlerinde başka gözler, ağzından çıkan başka adlar... kolay mı sanıyorsun bu acıyı çekmek!!! hiç kolay değil emin olabilirsin tek dileğim; Allah bu acıyı sana çektirmesin... |
kan görmek istiyor gözlerim ya akmalı yada akıtmalıyım bir yerlerden
ölüm istiyor bedenim ya ölmeliyim yada öldürmeliyim ruhsuz bedenleri.... çığlık istiyor kulaklarım ya atmalı derinden ya da attırmalı derinlerden |
hırsızlık sadece para çalmakmı? kalp çalmak hırsızlık sayılmazmı....
öldürmek için silah mı ? olmalı gözler silah bakışlar kurşun sayılmazmı??? |
dün gece azrail geldi bana hazırlan vakit geldi dedi bir anlık korkuya
kapıldım azrail ne O KORKUYORMUSUN DEDİ!!!! hyr ölmekten değil sevdiğimi görememekten korkuorum dedim tamam dedi. giderken sordum ? beni almıyormusun diye SEN ZATEN ÖLMÜŞSÜN DEDİ.... |
sakın sevmekten korkma kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşam ölesine
zordur kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.