![]() |
Nerde dalım nerde sevgilim
Hayat kokan aşk bahçem nerde Neden sessiz bir şekilde Susuyor off allahım Nedir bu sessizliğin sırrı Neden bir araya gelirken Gereksiz sebepler çıkıyor Tam gözlerini yakalamışken Lanet olası telefon neden çalar O anı yakarlarken canımı verdim Senelerce bekledim İçim yansa da onun adını andım Yüzüme bakan kişiler onu Görüyorum her yerde Alllahım ben aşık mıyım yoksa Yok ya değilim belkide Ne olur hüzransa soğut beni Herşey bitsin Allahım... Napıyım |
Hiç Bir şey Raslantı Değildir
Kimileri Var Suçunu Kapatan Kimi Var Suç Yaptığı Halde Insanların Yüzüne Bakarak Evet Ben Yaptım Diyenler... Herşeye Raslantı Deriz... Peki Hiç Mi?? Gerçek Bir Yanı Yok... Her Yaşanan Olay Raslantı Olamaz????? Dediğin Gibi!!!! Hiç Bir şey Raslantı Değildir.. |
Anlamı yok artık sabahların
Anlamı yok saatlerin, dakikaların Anlamı yok güneşin,yıldızların Anlamı yok...anlamı yok yaşamın Her şey seninle güzeldi Gözlerim daha güzeldi o zamanlar Daha güzel bakıyordu ışıl ışıl Sözlerim daha umut saçıyordu Kelimeler anlamlıydı;hayat anlamlıydı Üzülmeme imkan var mıydı seni düşünürken? Anlamı yok şimdi bunların...anlamı yok canım Özledim seni nerden bileceksin ki Bir görebilsen sana karşı olan hasretimi Biliyorum bana geri döneceksin Seveceks |
Senin yanındayım.
Her zaman Seni Istiyorum Çünkü; Seni Seviyorum... |
Biri var öyle mi??
Duyduğuma göre birisi varmış hayatında Onla mutluymuşsun Gülüyor eğleniyormuşsun Hayatı bir kez daha yakaladım Diyormuşsun... Bana haber uçuruyorsun Neler yaptığınıza anlatıyorsun Bir gün gelecek Sende dinlersen şaşırma Emin ol senin gibi olmayacağım İnat uğrana kendimi yakmayacağım Birini seversem mutlu olacağım Bilirsin beni.. Asla rol yapmam Şuan yalnızım evet Gururum kırık virane oldum Farkındayım Aşka ihtiyacım olacak farkındayım Merhaba diyeceğim |
O kadar uykum geldi ki
Divan da uyuya kalmışım Temiz hava başka Hele sevdiğin yanındaysa Daha başka Günaydın diyen bir ses Kahvaltı hazır diyen prensesim diyen Biri ... Şu yaşıma kadar mutlu kalkamadım Şimdi başka Allahım Rüyasa uyandırma Gözlerime korka korka açıyorum Gerçekmiş.... Doğayla ve onunla başbaşa Kim derdi aşık olacağım Kim derdi ki güveneceğimi O kahvaltıyı unutamam Asla... Prensesesim çayınız nasıl olsun Açık mı?koyu mu? Yemek bahane onu görünce yemek yemiş Kadar oluyorum.. iyi ki varsın.. Koyu olsun lütfen 25 Nisan 2007 Çarşamba ____________________________ |
Denizlere seni sordum?
Nerde o dedim. Onlarda şurada seni Bekliyor dediler.. Dalgalar sordum nerde o Seni aşıksın arkadaş dedi.. Martılara baktım Benimle birlikte yürüyorlar Aynı mekana Neden bilinmez. Sana gene aşık oldum Bir teyzeye yardım ediyordun karşıdan Karşıya geçirmek için o kadar samimi içten Anlatamam o duyguyu Deniz ve martılara baktın Ne duruyorsun .. Gitsene sende mutsuzlar kervana uğramadan Git... Sarıl ve ona söyle söyle Hayat kısa ne olacağımız belli değ |
Meleğim hoşgeldin
Şu hüzran hayatıma hoşgeldin Tatlım Seni görünce güneş yansıyor Gözlerime Sana dokununca yıldızlar üzerinde Işıl ışıl gözlerin...... Beni deli ediyor Allahım ilk olduğu için midir Tadı farklı mı?oluyor İlk defa birine seni seviyorum diyorum Şımarıyorum !!! Gülüyorum...... Ağlamıyorum artık bitti o kabus günler Şaşırıyorum Evlenmeye düşünmezken Evliliği düşünüyorum Allahım sana şükür yarın düşünmüyorum Sevgilim kahpe değil İnsan ya yaratık değil.. Ken |
Gönül ister ki ayrılık olmasın
Barışın olsun gülen yüzler Olsun... Her yere bakığında sevgi aşılayan Gözler olsun Gönül ister ki bütün kötüleri Ortadan kaldırmak Gönül ister ki yaşamayı sevmeyi İnsanoğluna tatdırmak Elele gezen iki deli sevdalar Her yerde olsa Nadir olmasa ... Herkes mutlu olsa Kavgalar şiddet uzak Sakin bir hayat olsun Hayat belki güzel olabilir Kim bilir.... 24 Nisan 2007 Salı |
Tövbeler Tövbesi???
Seni Sevmek Mi..... Tövbeler Tövbesi Senin Için Ağlamak Mı Bir Daha Görmek Istemiyorum Seni Tövbeler Tövbesi Sana Yaptığım O Kadar Iyilik Boşa çöpe Gitti Başka Bir Insana Yapsaydım Değer Verildi Kıymet Bilirdi Aslında Senin Suçun Yok Ki Sen Alışmışsın Her Petekten Bal Almaya Hayatın Zühpe Kendin Zühpe Tövbeler Tövbesi Seni Görmek Istemiyorum Senin Ismini Bile Aileni Bile Görmek Istemiyorum Tövbeler Tövbesi Senin Yüzünden Herkesden Nefret Ettim Açtım Gözl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.