![]() |
ısıtan olmadı soguk *******de usudum
her an her dakıka hep senı dusundum sensızlık zor geldı alısamadım ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM yoruldum durup durup aglamaktan yoruldum kalan tek resmınle avunmaktan yoruldum sen dıye hayalınle uyumaktan ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM caglayan ırmaktım sımdı göl gıbı durgunum onceden fırtına gıbıyken sımdı susgunum gıttı yesıllıgım kalmadı sımdı solgunum ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM |
seni ilk kez gormustum olesiye tutuldum sana neydi senin adın
sevdamıydı yoksa dunyada yasanmaya deyer en buyuk hediyemi goz yasımıydı senin verdiyin yoksa en buyuk hatıramı koyamadım bir turlu adını ben senden once yasıyormuydum yoksa yasamayımı unutmustum bilmiyordum ama simdi yasıyorum sende ki benle ama sen olmazsan bende olmam sen benim dunyada en deyerli varlıgım yani yasama umidimsin (....SENİ COOOOK SEVİYORUM...) |
sevgın yuregımde daglar kadar
hasretın ıcımı kor gıbı yakar ne yana baksam hayalın bana bakar ozledım be guzelım ozledım senı resımler tesellı olmuyor avutmuyor sensızlık bana cok zor gelıyor hasretınle bu beden gunden gune erıyor ozledım be guzelım ozledım senı el ele tutusup dolasmayı olzedım yan yana oturup hayal kurmayı dızımde yatıp uyumanı ozledım delıce ben senı ozledım guzelım tenının mıs kokusunu o sımsıcak gulusunu ozledım gel artık gucum kalmadı sensızlıge ozledım |
CoK UzAktASıN BeNi dUyMAsSn uNUttun bElKıdE HaTıRlAmASsIN hAnı
deRdInYa SeN BİTANESİN BiTaNeN BUrDa seNn nErDEsİnnnnnnnnnn???**? |
YA SENİNLE YA SENSİZ
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz İstersen öldür beni İstersen |
ben kader mahkumu
sen hayat insanı benim seni seven sensin parayı seçen para dediğin nedirki bensana hayatımı verdim sen benim sevgimi inanmadım üç kuruşa satılır dedin hayat budur kardeş benim bu hayatım bir oyuncak gibi geçip gidiyor işte şunu bil sana olan kinim sana olan öfkem hiç bir zaman dinmeyecek ölene kadar sürecek |
* Aşk ve Sevgi
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teş |
Ben sadece seni sevdim.
Seni arzuladım seni istedim. Ömrümde tek kişi olsun istedim. Ve seni ölesiye sevdim,ve seveceğim. Seninle olmasamda seni hiç ama hiç Aldatmayacağım,Bu tende sadece, Senin izin senin kokun kalacak. |
adını kalbime aşkla yazmıştım
zamanla unutur silerim diye, güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım seni sevdiğim için özür dilerim aşkıma karşılık beklemek suçmuş, dünyada meğerse vefasız çokmuş, senin beni sevmeye niyetin yokmuş, seni sendiğim için özür dilerim özürdilerim elini tuttuğum için özürdilerim gözlerine baktığım için özürdilerim sei sevdiğim için ve çok çok özür dilerim ki SENİ ADAM YERİNE KOYDUĞUM İÇİN... |
bılmıyorum daha ne kadar dayanablırım sensiz bu dunyaya
her ınsan pısmn olurken bır sans werılıor nedenler sewqlım sadece nedenler ayırdı bızı afftemedın oysa bnı tekrar sewmedn bıttı deyıp cekıp qttıın ya bn sewqlım ya bn ne oldum_!!! kayboldum qunden qune yok oldum we sen sadece baktın bazn ccklar qbı qlmk bznde bbkler qbı aqlamak sorunlar ıcınde kaybolmak nedenler olmadan kabusşlar hukum suruyor aska unutmak mumkun deıl alamadm senı sewqlım kabuslarımdan cıkaramdm kalb |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.