![]() |
Ben eski ben değilim
Beni arama artık ben eski ben değilim Sevenler ülkesinde ben eski dem değilim Geçti baharım yazım çalınmaz oldu sazım Her geceyi sonunda ben eskiten değilim Kaderimin yolunda ben eski ben değilim Bak tebessüm kalmadı çizgiler daha derin Gittiğin günden beri dolmadı daha yerin Sevgiler sizin olsun bana acılar verin Her geceyi sonunda ben eskiten değilim Kaderimin yolunda ben eski ben değilim Mazideki günlerin teselli vermez oldu Gönlümü avutup da yaşım sil |
Yalnızlık çekilmeyen Bir Duygu
Yalnızlık Paylaşılmayan Bir Duygu Yalnızlık Insanın Tek Düşmanı Yalnızlık ölmekten Beter Kahrolası Seviyorsan Bide Yalnızsan Hayatın Hiç Bir Anlamı Kalmazki Senin Sevdigin Senden Habersizse Bu Hayat Sana Olur Bir Işkence... |
Şimdi askersin uzaksın bana... severim seni dokunamasamda,hissederim
ağladığını ama silemem gözünün yaşını... kalbimi emanet ettim askerim sana gölgenim herzaman arkanda görüyorum seni burda olmasanda.Görmek istiyorsan beni kapat gözlerini,ben görüyorum seni kapattığımda gözlerimi.Biliyorum içimdesin ASKERİM.Şimdi ağlıyorum bebeğim...Ama sen üzülme ben hep SENİNLEYİM.... |
boşuna hayellerle avuttum kendimi.
biliyorum dönmeyecek geri. o çoktan unutu aşkımı beni. biliyorum dönmeyecek geri. ah istanbul istanbul. sende Allah'ından bul. aldın yari elimden. aradığın belayı bul istanbul. |
Gecenin üzerime bıraktığı bir ağırlık
Neden bu ağırlık bilemiyorum Yoksa bu şehirden ayrıldığının akşamımı !... Gece alacakaranlık Sanki gözlerine kıskanırcasına simsiyaha bürünmüş Yıldızlar bu gece bir başka Sanki onlarda anladı gittini Onlarda bu gece biraz daha Sönük ışıldıyorlar Ay ay ' da sanki sana kırılmış gibi Sevginden gece küs yatıyor Bide beni düşün Ben sensiz nasıl yaşıyorum ACABA |
Susan Dilimin Sözü Yanan Kalbimin Sesisin Soluksuz Bedenimin Nefesi
Görmeyen Gözümün Rengisin Olurda Bir Gün ölürsem şunu Bil Tabutun Içinde Ben Bedenimin üstünde Kefen Benim Içimde De Sen Olacaksın Bitanem Sen Sen |
Gül Bahçesinde Geçsede ömrüm Sesin üstüne Gül Koklamam Gülüm Seni
Koklamak Bana Olsada ölüm Uğrunda ölmeye Değersin Gülüm |
Sabahları uyandığımda,sabahın o sessizliğinde kendimi yapayalnız
hissediyorum.Kendime gelmek için bana senin gözlerini hatırlatan su ile yüzümü yıkıyorum.Su o kadar berrak ve soğuk ki beni anında ayıltıyor.Birden üşüyorum ve ısınmak için aynı sen olan güneşin doğmasını bekliyorum.Nihayet güneş ortaya çıkıyor ona baktığımda seni görüyorum ve içim ısınıyor.Tam sandalye'ye otururken birden senin sesini duyuyorum.Yani ağaçlarda cıvıl cıvıl öten bülbülleri,artık kendimi daha iyi hissediyorum.Zamanı g |
Gözlerin
Çok Güzel Yıldızlar Gibi... |
Hep Sen Vardın Kalbimin En Yaralı Derinliğinde
Senin Gözlerin Parlıyordu Hep Göz Bebeklerimde Bir De Sana Seni Sevdiğimi Söyleyemediğim Vardı O Ilk Göz Göze Geldiğimizde Ama Artık Söyleyebilyorum Karşında Olmadan Tabii Neden Diye Soracaksın Karşımda Söyleyemediğini Tek Bir Cümle Açıklar Inan Bunu Sana -*-gözlerin Gözlerime Değse Felaket Olur-*- |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.