![]() |
Acılar insanı bu kadar kamçılarken
Seni her an daha çok arıyorum Hayatımın anlamsızlığını hissediyorum her gün daha çok. Seni istiyorum sadece seni. Çok yoruldum artık Hayat çok yıprattı beni sevgilim. Ömrüm bitsin istiyorum. Ya da bu hayat seni bana versin istiyorum. Belki çok şey istiyorum. Ama tek isteğim sadece sensin aslında. Bakışındaki iksiri Gülüşündeki enerjiyi Kızgınlığındaki haklılığı Kalbindeki o büyük sevgiyi Seni istiyorum kısacası sevgilim Sensizli |
Sıradan oldun sende!
Sıradan oldun herkes gibi... Ne oldu? Benden üstünü yok diyordun Ne oldu da.... Söndün bir balon gibi... Yazık acırım sana Kendi başına ne hayellerin varmış.. Hepsi virane olmuş, yıkık dökük, Sana acımıyorum... Sana en baştan inanmadım ki.. Güvenmedim ki... Hüsrana sen uğradın. Bana bir şey olmaz.. Sen geldini toparla, Sana laflarını hatırlatayım, Benden büyük yok Para demek Herşey... O da ben de var... Seni yıkar geçerim... Kalbime söylerim parayla u |
Bugüne Dek Hep Keşke Diyerek Durdum
Her Yeni Başlangıcın Sonunda Yine Aynı Kelime;keşke Yeni Umutlar Içinde Büyüdüm Yanlış Insanlar, Yanlış Aşklar, Yanlış Yüzler. Evet Kapatmıştım Kalbimin Kapılarını Ama Sonra Sen çıktın Karşıma Bunu Sen Kalbime Girince Anladım Işte Yeni Bir Başlangıç Daha Ama Bu Sefer Eminim Keşke Demiyeceğim Yıllar Sonra Ilk Defa Senin Için Söylediğim Tek şey Iyiki Olacak Bilmezdim Bir Daha Bir Daha Seveceğimi Yine öğrettin Bana Sevmeyi Yeniden Doğdum Senle |
Senden ben bir şey öğrenmem
İstemem.... Hayel peşindesin... Herkes umutlarını çalan Bir azrailsin.. Sen ağlatmayı... Sen gereksiz ayrılıkları.. Sen kişi diskalife eden.. kişiliğiyle, Gururuyla, oynayan... İnsanları parayla oynatan Bir şeytansın Güçlü karşı güçsüz yapılan olaylar ali cengiz oyunları İntihardan döndüm Seni allah^a havale diyorum... Ne diyeyim ki.. Sana senin gibi adamları kesmeli senin gibi adamların yüzüne tükürmeli.. Senin gibi adamları yüzüne Parayı |
Hadi söyle kaç para bedelin
Söyle... Utanma Sen de bulunmaz o... Utanma duygusu.... Kaç para verdiler sana söyle Kiralık katilsin ya söyle.. Kaç para bedelin SÖYLE susma İki katını...veriyorum sana... söyle ******** söyle... Senden tiksiliyorum ''ALLAHIM''' Neden böyle adamlar yaşar? NEDEN iyilere olan olur.. Bu katiller ellerini kollarını SALLAYA SALLAYA Giderler.. Kalp yarası açarlar.. Yuva yıkarlar..... Bunlar için herkes mübağ NEDEN BENİ GELDİRDİN BU PİS D |
Seviyorum birisini,
En tatli birisini, Nasil söylesem sana, Ilk harflere baksana!! |
Aşk yüzünden kurşuna dizildim..
Aşk gözümü kör etti... o kadar kördüm ki... Anlatamam... Mutluydum.. Huzurluydum... AŞK yanşanır anlatılmaz derler ya Hem doğru... Hem yanlış?? AŞK güvenle büyüyen Anne karnında büyüyen bir bebek gibi Aşkı sen yetiştiriyorsun... Yıllar sonra bitse de... Eskiye özlem olur... Sanırım aşk bu... Acı çekmek..... AŞK KURŞUNUYLA VURULDUM... Toparlaması zor Hayata devam etmek çok zor. Hayat devam ediyor.... ..........İŞTE_............... |
Dön be dünya...
Sende dön... Herkes dönüyor, insanoğlu da dönüyor, Sende dönmeye devam et... İyi kötü devam ediyor, hayat ... Dünya yaşlandın artık Genç değilsin... Dikkat et kendine dünyanın yükünü Taşıyorsun... İnsanları barındırıyorsun.. Nankörlük yapan ÇOK... İyilik yapan az.. Kim bilir? belki de Bende nankörümdür?? Dön dünya dön döne bildiğin kadar dön Milyonlarca Yıl dönüyorsun Kimleri aldın kimleri verdin.. Neler görün neler işittin?? Dünya'ya küfür eden çok duy |
seveceksin ama uzak duracaksin
dad zaten böyledir bir baska hazdir sen seversin sevgin atesten öteye gider yanlizligiyla söner sessizce öyle, kalir sanilir ama bir bilinse neler var sen ve ötede varilmaz ,varilamaz, yanina zaten gelinmez, cünkü bunu sen böyle istiyorsun. sen onsuz zaten bir ölüsün ama sen yine seveceksin. sevgi tarifsidir sen sevince cünkü sen sevmissin sevdigince. |
Bir İstanbul sabahında
Kendimden utanıyorum Aşkın en ölÜmlÜsÜne Dostun en korkağına DÜşmanın en kahpesine Aldanıyorum... Bir yağmurda sırılsıklam Sebebsiz savaşlara girsem Kendimi sırtımdan vursam ölÜmÜne ölsem ölÜmÜne öldÜrsem Bir elimde çicek Diğerinde bir bıçak Ben kazansam Ben kaybetsem..... | By_PuSaT_MaV | |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.