![]() |
Beni güzel hatırla!
Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu... Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini... Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım... Beni güzel hatırla! Sayfalarca |
birkez olsun
kelimelerin sonsuz olduğu an konuş benle anlat ne geliyorsa içinden cümlelerin devirleştiği an SUS!(MA) kendi cümlelerinle anlam ver bana yüzün kızarsın söyle bana ne geliyorsa kalbinden yalnız sakın SUS!(MA) yanlızlık çekme yanımdayken çok soru sorma cevapta bekleme benden ne gariptir dünya ne gariptir insanlar BİRKEZ DE SEN BENİ ANLA!!! |
gitme
azrail son nefesimi almadan gitme topraklar bedenimi sarmadan gitme gitme içimdeki ateşim sönmeden gitme gitme elimi tutmadan belimi sarmadan GİTME..! |
Ne Acialr YaŞadim Ben
Anlayamazsin Sen Beİ Zefİllİklerİme Acilarima İlaÇ Olmazsin Arik Sen Farketmezkİ Artik Sen Gelmesende. Yelİz B. |
aşk icin herseye varım
sensizliği yasarım *******de seniin icin agladım ben günlerce ama degmezsin sevilmeye değmezsin aşkım denilmeye... |
sensiz kaldım biliyormusun
eller aldı seni benden niye gittin ellere söyle neden icim kan aglıyor sensiz günlerde cok acıyor icim sensiz *******de ozaman bilmiyordum seni sevdiğimi kimse alamaz zannediyorum şimdi sensizim kan ağliyor gözlerim.... ayseden askı na.... |
Seni işliyorum sensiz *******ime,
Kapatıyorum gözlerimi gül yüzün hayalimde, Sen varsın daldığım,baktığım,yaşadığım her yerde, Aşığım bebeğim seni yazmışım şu deli gönlüme, Sevmek zor iş güzelim her deli kanlı sevemez, Şu deli gönül her güzeli sevemez, Sevdim seni deliler gibi gönül ferman dinlemez, Bir kere gülüşüne dağları yıkarım engellenemez sana sevdam, Buğdaylar saçların,denizler gözlerin, Uçurumun kenarında ellerini bekliyor ellerim, Duy artık sesimi sırıl sıklam aşık sana yüreğim... |
Yarin gözu eladır
Aşk Gonlüme beladır Onun tek bir bakışı Kor kalbime devadır Saf teniyle dokunur Yel sözüyle savurur Masum masum bakarak Taş kalbimi yoğurur. |
ben seni düşlerken
sen onu düşledin ben sana bakarken hemde senin yanındayken ve sen ve sen bunu bile bile hemde o başkasının yanıyken bile ona baktın. peki ben sana bu kadar yakınken sen neden bana bu kadar uzaktın dur söyleyeyim sen sevgi nakörüydün ben sana her geçen gün daha da bağlanırken sen kaçıyordun ya benden aldıkların sana benim kadar yakındı kim seni bukadar merak ediyordu kim sana bugüne kadar saygı duydu eminmisin ona hisettiklerinde sanden beni sevmeni istemem se |
Hayat ne güzelmiş meğer,
Nekdar kötülük dolu olsada, Sevmeyi biliyorsak eğer, Gerçekten yaşamaya değer. Hayat bambaşka birşeymiş, Sevgi,dostluk,arkadaşlık... Neredeyse yaklaştık, Kötülük ve iyiliğin karıştığı yere. Hayat bazen bizi Ölüme sürüklesede, Yalnızlığa mahkum etsede, Yaşıyoruz herkez gibi bizde. Hayat belki yaşam,belki ölüm Belkide sadece sevmek ve sevilmek. Bence o anı beklemek gerek, Çünkü hayat herşey demek. VESİLE |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.