![]() |
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar
sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende |
Denizde yol alan bir gemi gibidir aşk.
Azgın sularla boğuşarak geçer hayatı, her adaysa yeni bir sevgilidir onun için. Rotası belirsizdir. Gördüğü her adaya ebedi mutluluğu bulacağı ümidiyle demir atar. Uzun süre denizde kalırsa eğer yalnızlık dalgasının onu alabora edebileceği korkusuyla yaşar hep. Yolculuğu sırasında birçok ada çıkar karşısına ve herbirinde farklı farklı güzellikler. İçlerinden birkaçı, gemiyi çekiciliğiyle kendine bağlar. İşte mutluluk budur der gemi Ve dü |
SENİ DÜŞÜNÜYORUM
Seni düşünüyorum yağmur yağıyor yine Ağır,ağır vuruyor camlara taneler Seni görüyorum buğulu pencereler de Yansıman kovalıyor beni sen yoksun çünkü Seni düşünüyorum yağmur yağıyor yine Attığım her adımda yanımdasın sanki Senin adınla başlıyorum yeni güne Seni düşünüyorum gün çok ıslak bugün Gökyüzü hüzünlü Batan güneşi alıp arkama yürüyorum karanlık ufuklara Seni düşünüyorum sonsuz bir yoldayım şimdi Ne yansıman ne hayalin yok artık Bomboş sokaklar Kimse u |
Sana senin haberin olmadan milyonlarca kez AŞKIM dedim biliyor
musun??? Peki neden beni sevmedigin halde AŞKIM dedim öğrenmek ister misin??? O zaman kulak ver şu yaralı kalbimin sesine SEVDİĞİM... Acı çekmektir aşk... Kanamak...MECNUN'a LEYLA'sını unutturmaktır... Aşk hiç kapanmayan,kimsenin duyamadığı, göremediği sadece senin yüreğini acıtan gizli bir yaradır... aşk ancak sevdalı sevdiğine kavuştuğu vakit biter ondan sonra acı degil mutluluk hüküm sürer sevdalının soğuk ve kanayan yüreğinde... |
Aramızdaki Mesafeler Ne Kadar Uzak Olursa Olsun...
Sonsuzluğa Giden Tüm Yollara Adını Yazdım..... Nereye Gidersen Git....... Seni Sevdiğimi Okuyacaksın....... Aşkım ............ |
Bir sonbaharda kaybetmiştim seni
İşte o dökülen yaprak gibi Benimle gözyaşlarım döküldü Son umut ışığında Seninle birlikte söndü O soğuk bakışların gözlerin Gözlerimdeki ışıkla birlikte Benimle haytımda söndü Gözlerim artık gerçekleri gördü Oışıkla birlikte aşkımda söndü... |
Neydi aradığımız yıllarca,
Nefes bile almadan gece uykularını haram sayarak, Bilmeden körü körüne aradığımız neydi? Aşk mı? Sevda mı ? Dünya mı ? Saltanat mı ? Yoksa bu soğuk mevsimin en kızgın ayazında, Bahar mıydı ? Aradığımız... Gündüzün güneşinde,gecenin yıldızında Çölün sıcağında,kutbun soğuğunda Neydi aradığımız ? Nedendi bu çaba bu gayret, Herşey bir kenarda, Kimi zaman ağlamaklı,kimi zaman mutlu gözlerimizle, Yalan dediğimiz dünyada, Bile bile ölümü durmaksızın aradığımız n |
gelmeyeceğini bile bile arıyor gözlerim seni
akıyor gözlerimden yaşlar göremeyince gözlerim seni sana o kadar alışmışımki sensiz bu dünya dar geliyor bana bitanem en kuytu köşelere kaçıyorum kimseciklerin olmadığı yerlere ağlıyorum içim acıyor güçlü gibi görünsemde başkalarına içim kan ağlıyor herkez seni soruyor bana ben mutluyuz diyorum oda beni sewiyor diyorum gelmiyeceğini bile bile awutuyorum gönlümü.... |
anlatamadım sana sewdiğimi
dokunamadım bir kere güzel yüzünüe yaslayamadım başımı güzel yüreğine anlatamadım sewgimi anlatamadım aşkımı oysa neler geçiyordu içimden bir bilsen bir ömür boyu paylaşmak isterdim sewgimi sıkıca sarılmak sana we hiç bırakmamak isterdim ellerini anlatamadım işte içimden geçenleri |
bu gece ayın doğmasını bekle........ yıldızlara uzan
dokunmaya çalış...... haa dokunamadım diye üzülme....... seyretmekle yetin..... tıpkı benim seni özlemekle yetindiğim gibi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.