![]() |
GİDEBİLİRSİN
Madem ki içinde o ateş söndü.. Bir daha yakmadan gidebilirsin.. Aklımda kalmasın bu son bakışlar.. Yüzüme bakmadan gidebilirsin.. Yillardır verdiğin kederi görme.. Üstüme yıktığın kaderi görme.. Ömrümden çaldığın günleri görme.. Beni de görmeden gidebilirsin.. Sen düşün yaranı kimler saracak.. Sen düşün gönlünü kim avutacak.. Bir an önce kaybol oldu olacak.. Bir veda etmeden gidebilirsin.. Demek ben suçluyum bir tek sen haklı.. Ben zalim bir düşman s |
Hoşçakal aşkım
Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Bak... Nerelerden nerelere geldik... Şimdi biz bittik... Bir de başlangıcımız vardı Sonunda bol gözyaşı döktüğümüz. Sor yağmurları kendine Kışları da sor. Baharları bana bırak Senden tek yadigar olarak. Adı belli, sonu belli idik. Soğuk bir mart akşamı idi Beni son kez öpüp gidişin. O an sadece yanımdan Karanlığa karışmıştı yansıman. Şimdi Yüreğimden git diyorsun Olur birtanem giderim |
Tam bir yıl oldu.. Hala içimdesin.. Hala gözlerin ve gülüşün
aklımda.. Aklımdan bir an olsunda çıkmadılar.. *******i sıcaklığını hissettim.. Karanlığımda sana sarılıp uyudum.. Seni içimde büyüttüm ve seni kimse bilmedi.. Senin için güçlü oldum.. Bendeki sen için, sevgimiz için.. Sen, bugün bana uzun zamandır olmadığın kadar yakınken sana söylemek istediğim birkaç şey var... Çok acı çektim ve hala çekiyorum.. Neyin bedelini ödüyorum diye düşünüyorum bazen.. Belkide seninle yaşadığım mutluluğun |
Özür dilerim...
Hayatından bir parça olduğum için Seninle geçen anlarda zamanı unuttuğum için Seni sende bulduğum için Özür dilerim... Saçlarının kokusuna hasret uyandığım için Her gece seni düşünüp yattığım için Senden daha güzelini bulamadığım için Özür dilerim... Sana bu sevgiden daha aşşağısını veremediğim için Senin istediğin gibi yani alçakça sevemediğim için Gözlerine baktığımda yüreğim titrediği için Özür dilerim... Her gece uyku yerine senle yattığım için |
Bir dahası yok bu ayrılığın
Gidene son bir elveda yolladım Bir dahası yok bu bakışların, Gidene son bir bakış hediye Bir dahası yok yalvarışların Dön demelerin yok bir dahası Unutmak sandığım kadar zor değilmiş, O çok korktuğum unutmak Üç günden öteye varmazmış Ben bende olunca Sen diye birşey kalmamış Ne bir gözyaşı ne bir hasret Sanki hiç tanımamışcasına Unuttum seni Bir dahası yok ayrılık şarkılarının, En mutlu şarkılar dilim oldu Ben susuyorum artık Dinle bak şar |
Tam ortasında buldum kendimi,sensizliğin
Olmadığın zaman hyalinle avunurdum Hayalini öper,ona sarılıp uyurdum Hayat gerçeği bir tokat gibi vurdu yüzüme O an anladım ki yoksun Hayalini bile alıp gitmişsin Hiç mi için sızlamadı hiç mi yanmadın Ne kördün görmedin,dönüp bakmadın Aşklarda vefasız mı bitermiş böyle ? Bilmemiş hissetmemişsin Ağlamıyorum derken hıçkırıklara boğulan bendim Hemde öyle ağlama ki Yağmur damlalarının tüyleri ürperiyordu Anladım gitmişsin,anladım yoksun |
Sanma,sanma ki çekip giderim,
Yaptıklarına sırt çeviririm, Sanmaki unutur,silerim Beni ezsen de,bırakıp gitsen de Herşeye rağmen seni severim. Nasıl bir ağaç yeşil yaprağıyla güzelse, Bende senle güzelim. Nasıl gülücükler insana mutluluk verirse, Bende senle gülerim. Beni bu hayatta sensizliğe, Beni bu hayatta bensizliğe Mahkum etme. Bi ağacın yeşil yapraklarıyla güzel, Gülücüklerle mutlu et beni. Bütün insanlardan,kainattan ve hayattan ayırmışım ben seni Öylesine sevmiş ve |
Bir garip durgunluk içindeyim
Hayallere,geçmişe dalıp kendimden geçiyorum Hiç eksilmeyen sigara dumanım Zaten ağlamaklı olan gözlerimi Bazen daha derinlerdeyim ? Bir gelsede azrail alıp götürse herşeyimi Ve bu gecenin gündüzü kapansa gözlerime diyorum, Bir başka derinlik ? Uyusam 24 saat uyanmasam Uyusam da saatlerce hüzünlenip ağlamasam, Uyusamda görmesem yarını, Yada zaman dursa yarın hiç başlamasa Kim derdi ki; Ayın en güzel hali en masum 14 ü böylesine kederli olsun |
dün yine aklımdaydın saatlerce
önce seni sona ölümü düşündüm bir şeyler tıkandı boğazıma konuşamadım sonra önce ölümü sonra sensizliği düşündüm ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölüm be gülüm..... |
Sen kalbimde esen tatlı rüzgar
Bazense soguk ve sert esen poyraz O tatlı rüzgarın kalbimi okşar Poyrazınsa kıra bildiğince parcalar Sen bir mevsim gibi farklısın Doğa gibi hem güzel,hem afetsin Ama ne olursa olsun yüreğimdesin Vursanda kırsanda değişilmezsin Bir mahkum gibi kendini suçlu hissetme Suç senin değil aşkın cilvesinin Birilerini üzdüm diye düsünme Onun kalbi zaten her zaman senin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.