![]() |
Uzuyorsa Sensizliğin Saatleri, Seni Düşümüyorsam *******i,
Özlediğimdendir Sevgili Ve Özlemdir Sevgimin Ölçeği, Öylesine Özlem Doluyum Ki Sevgine Seni Görüyorum Baktığım Her Yönde,Görmediğimde Seni, Duymadığımda Sesini ve Hissetmediğimde Nefesini Düşecek Gibi Oluyorum Hayatımdan, Tut Beni Herşeye Rağmen Tut Anlıyormusun Yaşam SEBEBİM ELLERİNDE ARTIK...... |
fani dünya yine aldın onu benden ben sana ne yaptım ki aldın onu
benden hani bu sefer almayacaktın benden niye aldın onu benden yıkılsın bu dünya |
Karar ver artik kimi daha çok sevdigine
Kararsiz olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasil Bir kalpte iki kalp nasil yasanir Iki kisi seven iki defa ölürmüs Bir kalp yalniz bir kalbi düsünürmüs Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu düsünür Tercih yap sonra üç kalp bird |
Kek
Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım, çırptım, karıştırd |
Bir ask vardir insan ondan isyan eder,bir ask vardir insan onun icin
yasar.Kim insan vardir aski gordumu dayanamayan,bir ben varim senin icin her seyi bir tarafa birakan,bir ben varim seni sevip senin icin yasayan |
Şİmdİ Hasretİn Doluyor İnan Özden...
İnan GÖnlÜmdesİn Sen Uzak Olsanda GÖzden... Bİtse Artik Şu Sensİz GeÇen GÜnler... Olsam Artik Senİn YanibaŞinda... Ah ! Zİhnİnde,kalbİnde Olmak İsterİm... Ne Bİtmez Şey Şu Fİrkat Derİm... Daİma İsmİnİ Tekrar Tekrar Anarim... Sen ! Kalbİmİn SeÇtİĞİ , Yanarim... |
SEN BİR BENZERİMSİN BENİM...
SEN DÜNYAMI KAMAŞTIRAN SÜSÜMSÜN BENİM... AZGIN OLMUŞ YÜREĞİM... ŞİMDİ LÜTUF ET KALBİNE GİREYİM... GÜN DOĞUMUNDAN ÇALMIŞ O LAL DUDAKLARIN... SÖYLÜYORMU BENİ ? KIRMIZI BAL DUDAKLARIN... GEL ŞİMDİ YANIMA GÖRSÜN BENİ GÖZLERİN... ( Cihad ulusoy ) |
çok uzakdasın belki bana...belki birçok engel ver hayatımızda...ama
hayat alamaz seni benden...şimdi belki gidiyorum,ama sabret serserim geleceğim...unutma beni desemde bunun için zorlayamam seni...ama unutma sevdim hemde çok sevdim...affet |
sen beni yeniden hayata geciren sensin yine banan gönülveren sensin
yine banan mutlulu öyreten sensinyine arkadaş olan sen sen beniseviyonmu sen benseni seviyorum sen beni seviyomusun sen yazar : murat yıldırım konu : benihayata döndürenen |
Yıllara meydan okurken yüreğim
Usulca seni bekledi aciz bedenim Sen ise gelmedin gittiğin yerden Niye böyle olduk biz sevdiğim Yalan yanlış sebeplerle gittin Beni karanlığa atmayı seçtin Şimdi kim bilir kimlerlesin Bana bu kötülüğü niye ettin Sen korktun Ben savaştım Sen yoktun Ben hep vardım Sen ittin Ben hep sevdim Sen gittin Ben yine bekledim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.